jebe je vezanu za krevet

Pokori mi Se! 3. Deo

Erotske price

Kad smo ušli u blistava svetla tržnog centra, Zoran me je odveo do prodavnice elektrotehnike, na izlogu je radila video kamera i videla sam nas na malom televizoru na koji je bio povezan. Krećući se iza mene, Zoran me je obuhvatio svojim snažnim rukama.

„Gledaj u TV“. Naredio je.

Ispunjena iznenadnim veseljem gledala sam ekran, Zoranove ruke su se kretale po mom telu dok je otvarao dugmad na mojoj haljini, povlačio materijal u stranu da bi razotkrio moje grudi, a zatim počeo da se igra s njima. Kad sam videla kako se njegove ruke pomeraju na ekranu i njegove ruke na svojoj koži bilo je previše za opisivanje, a kada mi je naredio da povučem suknju zamalo sam svršila dok sam zurila u svoju pičku na televizoru.

Ubrzo potom, na ekranu sam mogla da vidim njegov prst zakopan duboko u meni dok sam se tresla i nabijala na njegovu ruku. Posle još nekoliko minuta Zoran me okrenuo prema sebi, poljubio me i udaljio se unazad kako bi me pogledao i dalje držeći otvorenu suknju.

„Kladim se da želiš da je ovo sve snimljeno.“

Uz krik sam imala još jedan vrhunac, pala sam mu u zagrljaj dok su mi kolena popuštala ispod mene, čvrsto me držao i ljubio u čelo. Slabašno se ispravljajući nasmešila sam se mužu i sačekala da vidim šta je dalje planirao, nasmejao se i rekao mi da ponovo zatvorim dugmad.

„Znaš”, nasmejao se dok smo šetali. „Uživam u ovome koliko i ti. Moj penis je već postao tvrd, možda bih te trebao izjebati preko onog zidića pre nego što se toliko ukočim da ne mogu hodati.”

Dahtajući od zadovoljstva zastao je, okrenuo me prema niskom zidu i gurnuo napred, naslonila sam se na zid i osetila kako mi je podigao haljinu na leđa. Uz uzdah zadovoljstva osetila sam kako mu penis klizi u moju picu.

Smejući se, Zoran me počeo tucati i više me nije bilo briga da li nas drugi ljudi vide ili ne, dok sam uzvraćala svojim bokovima ka njemu nabijajući mu se na kurčinu. Eksplozije blaženstva proletele su kroz mene kad sam opet kulminirala, bio je to vrhunac koji se nastavio sve vreme dok me je moj suprug jebao, a njegov tvrdi penis klizio je u moju macu, šaljući sve veće i veće talase senzacija koji su me opijale sa svakim udarcem. jebe je u javnosti

Tada su njegovi vrući sokovi procurili u moje dubine i moji vapaji su postali sve glasniji. Nejasno sam čula kako neko viče na nas da ‘smanjimo doživljaj’ pre nego što je Zoran konačno povukao svoj penis iz mene, prilagodio mi je haljinu i pomogao mi da se uspravim.

Sokovi su klizili niz moje butine dok smo šetali, njegova snažna ruka čvrsto me obavijala dok sam se teturala uz bok, celo telo osetilo mi se senzibilno, čak i materijal haljine trljao mi se po koži i uzbuđivala me.

Kad smo napokon stigli kući, osetila sam da ću puknuti u ekstazi. Kroz svoju orgazmičku izmaglicu osetila sam kako me je podigao i odneo u dnevnu sobu. Zoran me nežno stavio na kauč, a zatim otišao da nam pripremi piće, dok sam se tresla, tresla i stenjala polakoo se vraćajući u neku vrstu normalnosti.

“Hvala ti dragi.” Rekla sam dok sam uzimala čašu koju mi je pružio.

“Moje zadovoljstvo.” on se osmehnuo, “Popij svoje piće, pa skini tu haljinu. Još nismo gotovi, opet sam jebeno tvrd.”

Osetila sam se zaprepašćeno dok je brzo bacao odeću da bi otkrio erekciju koja nije pokazivala znake tri vrhunca koje je već imao, ošamućen, ali ushićen. Iskapivši čašu, ustala sam i skinula haljinu, naga, izuzev čarapa i cipela, sačekala sam da mi Zoran zapovedi, drhteći dok sam se pitala šta će da mi uradi.

“Bože, imaš fantastično telo” udahnuo je “i sada kada je naš problem rešen, uživaću da ga koristim.”

„Iskoristi me Zorane“, uzdahnula sam srećno, „koristi me kako god želiš“.

Naredio mi je da stojim mirno raširenih nogu, čvrstim rukama istraživao je moje telo, prstima mi je gnjavio sise, vukao bradavice, jebao mi pičku prstima i zadirkivao klitoris dok nisam vrištala od zadovoljstva. Nekako sam uspela da stojim dok me je jebao rukama čvrstinom koju nikada ranije nije koristio, shvatajući da uživam u njegovom tvrdom dodiru i priželjkujem više i jače.

grubo lupanje po guziOkrećući me oko sebe, Zoran je rukama prešao niz moja leđa, zatim me pomilovao po zadnjici, u ogledalu sam ga videla kako se mršti, podigla sam ruke i napinjala sam se od saznanja da će me udariti. Njegova ruka se spustila na moju zadnjicu u naletu bola i zanosa, vrišteći pala sam na kolena dok mi je masivni orgazam razbijao um, nisam mogala da razmišljam, nisam mogla da udahnem.

Kad sam se ponovo pribrala, videla sam kako Zoran sedi na kauču i gleda me sa širokim osmehom na usnama, slabo sam mu se nasmešila i borila se da sednem.

“Da li bi želela da se odmoriš?” pitao je svojim tvrdim penisom pokazujući na mene.

“Želim sve što ti želiš.”

„U tom slučaju idemo gore“, nasmejao se, „imam nekoliko užadi koje treba testirati“.

S naporom sam ustala, ali bila mi je potrebna Zoranova podrška da se popnem na sprat, nežno me je položio na krevet i napustio sobu, nekoliko sekundi kasnije vratio se, u rukama su mu bila mekša užad. Brzo je vezao krajeve za noge kreveta, a zatim je drugim krajevima vezao mene za zglobove ruku i nogu.

Dok je to radio, osetila sam kako se uzdižem do još jednog orgazma i kad se konačno odmaknuo da pogleda moje rašireno telo, vrisnula sam na njega da me izjebe. Osmehnuo se i seo sa strane kreveta, rukama je lutao po telu dok sam se tresla i molila ga da me uzme, bespomoćna, povremeno sam jecala dok me je čvrsto milovao, čak sam i padala u nesvest snagom senzacija.

Svaki put kad bih se probudila s njegovim rukama i dalje se igrajući mojim telom, a kada je napokon došao na krevet i uzjahao me, vrištala sam, vrištala i tresla se ispod njega dok nisam ponovo pala u nesvest. jebe je vezanu za krevet

Nabijao se u mene žestoko satima, ta noć je trajala stotinu radosnih godina i dok me je Zoran napunio svojim vrelim semenom, bila sam više nesvesna nego budna. Svaki dodir njegovih ruku dok me je odvezivao izazvao je uzbuđenje kroz mene, iscrpljena i zbunjena padala sam u dubok san i sanjala da mi suprug čini divne stvari.

Kad sam se probudila telo mi je trnulo, a ja sam se i dalje osećala umorno. Zoran se nagnuo i poljubio me, jezikom zabivši se u moja usta dok su njegove ruke počele da istražuju moje telo. Kako je sunce razvedrilo zavese, doživela sam prvi orgazam tog dana. To je trebalo da bude prvi od mnogih takvih jutra kad sam radosno postajala njegovo seksualni rob.

 

KRAJ

(Visited 1.649 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.