Pojebo mi curu i dobio po pički

Očistio sam Ivin kompjuter od virusa i crva. Dva se tjedna nije mogla spojiti na Internet. – “Vi žene nemate pojma o kompjuterima.” – rekao sam joj smijuljeći se, nadajući se da će se sada početi događati ono zbog čega sam već mjesecima tako dobar prema njoj: seks. Iva je Istranka iz Vrsara, ima kraću, glatku crvenkastu kosu i svijetlu, prozirnu put. Uvijek izgleda malo zbunjeno, ali meni je jako ženstvena i htio bih je poševiti više od ijedne cure iz naše redakcije.

Međutim, ona me gleda kao tuka, jedva mi se malo zahvaljuje na pomoći s kompjuterom i priča nešto o tekstu koji treba napisati. Tek što sam zaustio da joj kažem – “Ali Iva, kad bi znala koliko mi se sviđaš…”, netko pozvoni na vrata: triput kratko, dvaput dugo. Ona pretrne: “Isuse, pa to je Marko!!” Prvi puta čujem od nje neko muško ime. Pa zar nije slobodna kao ptičica?

“Molim te, Vedrane, skloni se u kuhinju i kad ga uvedem u sobu, izađi van.”

“Ali zašto, pa tko ti je Marko?” – govorim ja u panici. – “Marko je moj dečko, jako je agresivan i ljubomoran, poludjet će ako te vidi!” – šapće usplahireno, gurajući me prema zamračenoj kuhinji. – “Ma kakav dečko, što govoriš, a što je s nama??” Ona me ni ne sluša, nego me ugurava u kuhinju, a zvono opet zvoni: triput kratko, dvaput dugo.

Čučim kao majmun u kuhinji dok slušam kako u hodniku ona dočekuje Marka. Čuje se mljaskavi zvuk poljupca, pa onda muški glas. Marko! Zaboga, pa to je Marko Ivančević, naš dopisnik iz Splita!? Jebote, pa taj oženjeni kreten ševi i MOJU Ivu!?? Iz hodnika dopire štropot. To se, uz kikotanje, njih dvoje sjurilo prema sobi. On hropće: – “Sad ću te tako pojebati da ćeš svisnuti.” Čujem i nju. – “Macane moj, da znaš što ću ti raditi!”

Bradonja u akciji

seks, uzivanje, jahanjeIsuse i Marijo, mjesecima se muvam oko nje i ne da mi da je pipnem, a jebe se s ovim krupnim bradatim idiotom koji ima ženu i troje djece!! I ja se odlučih skutriti u kuhinji i slušati što će se događati u dnevnoj sobi, gdje sam do prije 10 minuta popravljao Ivin kompjuter (koji sam ja naivac!).

Čujem kako prtljaju po sobi. Mislim da se užurbano svlače. Frajeru je očito prigustilo, jer gunđa trgajući odjeću s nje. A ona ima tijelo vrijedno milijun eura, meko mliječno bijelo meso bez mrljice ili suvišne dlačice.

Krevet u dnevnoj sobi nalazi se točno nasuprot kuhinje. Mogu virkati kroz vrata koja vode iz kuhinje u sobu, ali i otpozadi, kroz vrata koja vezuju sobu s hodnikom. Bijesan sam i ogorčen što sam nemoćan svjedok Ivine ševe, ali sam i uzbuđen, kara mi kuca na vrata šlica. Na vršcima prstiju dopirem do stražnjih vrata sobe, ali nažalost vidim samo stražnji dio kadra: dva para nogu i njegovo dupe. Njihove noge u paralelnom su rasporedu: jedna njena, dvije njegove, jedna njena. Jebat će je zguza. Po kretnjama shvaćam da upravo ulazi u nju. Njene se potkoljenice malo razmiču. Vidim njene prste kako zahvaćaju njegov desni (meni bliži) guz. Jebačina je počela, a ja pizdim što nisam na njegovom mjestu. Vraćam se do kuhinjskih vrata. Čučim i virim. U vidokrugu se pojavljuju njihove ruke i glave. Pomiču se naprijed-natrag. Glave su im priljubljene, njena zdesna, njegova s lijeva. Žvali je dok je jebe. Jezici im titraju gore-dolje. Stenju, odlično im je. Bože, kakav sretnik, mislim si. Tako joj uvaljuje kitu (očito!) da se oboje pomiču u velikim amplitudama. Kad otklize prema naprijed, vidim i kako joj muze sisu. Prokletnik! Dok ih gledam, kurac mi sam pokušava otvoriti patentni zatvarač.

Prebacujem se opet na stražnji pogled. Buljim kroz odškrinuta vrata i ne usuđujem se pomaknuti ih da ne skrenem pažnju na sebe. Tip je mrga, 195 cm i barem 100 kila. Tko zna kakvu kurčinu ima? Njena su stopala odozgora prebačena preko njegovih dlakavih članaka, a njegov se guz nadiže i spušta, nadiže i spušta. Odjednom zastaje. Čini mi se da prilagođuje položaj. Malo podiže noge i par sekundi kao da miruje.

Dala mu i šupak!

Odjednom ona zajauče tako da mi se srce popelo u grkljan, a s njegovih se usana ote neobičan uzdah, nešto poput “nnggghhh”. Ako je to ono što mislim, onda je ovaj dupeglavac veći sretnik nego što sam mislio. Dok njeni jauci paraju zrak, šuljam se do prednjih vrata i sad, manje oprezno nego ranije, pratim njihova lica. Jest, po njenoj mučeničkoj grimasi i njegovom blaženom pogledu prepoznajem da joj on otprije par sekundi razvaljuje dupe. Ljuljaju se naprijed-natrag kao da veslaju, samo što je njegovo veslo duboko zabijeno u njezin nježni šupak. Inače tiha i povučena djevojka, Iva sada muče od sreće. “Uuuuhhhh, uuuuhhh”, ponavlja jednolično, ali ništa manje uzbudljivo.

Odlučujem se vratiti otpozadi i riskirati. U jednom potezu guram vrata za desetak centimetara. Ivino ječanje i Markovo gromko stenjanje prekrili su zvuk pomicanja vrata i ja sad vidim mnogo više no ranije. Njegovo ogromno truplo prekriva njena leđa, a njegovo deblo ulazi i izlazi iz njene guzice, s jajima kao prirodnim graničnikom. Svaki put kad je ispuni do muda, on radi kružnu kretnju guzom, kao da joj hoće od čmara napraviti bunar. Zar itko živ zaslužuje ovakav užitak?

Ne znam ni sam što bih radije gledao, karu kako cijepa anus, ili dva lica u ekstazi. Jurim naprijed, sve se manje obazirući na zvukove koje stvaram. Stižem na vrijeme da vidim kako ona visoko zabacuje glavu, stisnutih i razvučenih usta, pa je za par sekundi spušta duboko dolje, kao da je potpuno izvan sebe. Slutim da bi htjela kriknuti “Marko, ne mogu više izdržati!”, ali dura dalje nošena nekom ludom privrženošću tom bradatom divu.

On reži duboko iz grla, guta slinu i otkriva stisnute zube. “Uuh, Iva… uuh, Iva…” – stenje. Izgleda da mala ima sreću i da joj ovaj neće još dugo kidati dupe. – “Uuuurggghh, daj mi ga sad zgutaj!!” – vikne on dramatičnim tonom i podiže svoje truplo s nje, a ona se, gotovo uplakana, okreće prema njemu.

Potekla rijeka sperme

On kleči, ona leži polubočno. Hvata ga oko guzova i drugom rukom drka kurac koji joj je do maločas strugao analnu membranu. Sisama mu grebe natkoljenicu dok mu ga navlači, liže mu jaja, pa mu ga puši. Izluđuje ga stalnim mijenjanjem ritma, malo mu ga vadi iz usta, ljubi ga ispod glavića, pa ga vraća među usne. Tip je dlakavim rukama drži ispod pazuha i za šiju i guguče kao divovski golub dok se približava orgazmu. Ona ubrzava cuclanje, a on je grebe po leđima i počinje se nekako nadimati. Sad će svršiti, za koji tren. I onda, kao da je pao gol na prepunom Poljudu, njegov bariton zaarlauče u završnom transu. Slap Nijagare pljušti iz njegovog kurca, a moja Iva kupa se u pjeni dok on pravi kretenske face i škrguće zubima od užitka.

Nemoćno kršim ruke od prizora kojemu sam svjedočio. Ta se pokvarena kuja povlači pri svakom mom slučajnom dodiru, a ovom, notorno oženjenom, poluciviliziranom tipu daje da je jebe u guzicu i još mu ga puši do kraja!? Sad su se izjebali, možda će htjeti do kuhinje i bolje mi je da nestanem. Nečujno se dižem i šuljam se prema hodniku, kadli začujem Ivu. – “Jooj, Marko, još ti je tvrd k’o kamen.” Pa njega: – “Jebat ću te satima, rekao sam ti.” I opet nju – “Ma ti si bog, rastopit ću se kako mi je lijepo s tobom.” – “‘Ajde popni se na mene.” – veli joj on.

Nanovo se prikradam stražnjim vratima i promatram kako on leži na leđima, a ona se vere po njemu i sprema se nabosti se na kurac koji je do prije minute sipao sjeme. Luda mi misao prolazi glavom. On je mrga, ali ni ja nisam ni malen ni slab. Zar ću ga pustiti da i dalje nekažnjeno uživa u njenom prekrasnom mesu?

Eto ti ga, pederu!

Ulazim u sobu, onako nonšalantno, zaustavljam se na tri metra od kreveta gdje ona jaše na njemu, a on joj prst gura gdje mu je ranije bila kita. Ne vide me i ne čuju, zaronili su u svoj svijet čulnih užitaka. – “Gledao bih vas ja još, ali stvarno nemam vremena, pa sam vas došao pozdraviti.” – kažem sasvim običnim glasom, kao da čitam vijesti. Oboje se trglo kao opareno. Ona je, sjedeći na njegovom kurcu, okrenula glavu i razjapila usta kao maločas kad mu je gutala spermu. Stavila je ruku na usta od čuda. On se snašao brže. Ti se primitivni tipovi vrlo kratko čude i brzo prelaze na agresiju. Skinuo ju je s kurca, odgurnuo prema zidu i ustao psujući, prijeteći – “ubit ću te, bog te jebo”. Na trenutak mi se učinilo da i njegov krupni kurac prijeteći zuri u mene onim jednim škiljavim okom.

Stajao sam kao ukipljen dok je on zamahivao desnicom da me sastavi s podom. Kad je otvorio gard, opalio sam ga lijevom nogom ispod kurca, u tuste, još gomilom sperme ispunjene mošnje. U trenu se ukočio bez glasa, iskolačio oči i onda potmulo zastenjao, nešto tiše nego kad je Ivi svršavao u usta. Prije no što bi se sručio, lijevom sam ga šakom pogodio u bradu, a onda i desnim laktom u jabučicu. Stropoštao se kao gromom pogođen, dok je Iva vrištala u pozadini: – “Gade prokleti, što si mu uradio, Marko, Marko…!” Skočila je s kreveta prema meni kao furija, u obranu mužjaka koji joj je dvije-tri minute ranije rasturao šupak. Otvorenim sam je dlanom udario po licu tako da je doslovce odletjela unazad, udarila o naslon fotelje, prevrnula je i pala zajedno s njom tik do radijatora ispod prozora.

Smrskah mu jaja!

Stajao sam posred sobe, iznad muškarca koji se previjao od bolova, a par metara od djevojke ošamućene od strahovite pljuske. Život je proklet i nepravedan, kad ovakav kreten dobiva priliku da redovno jebe meso kakvo ima Iva. Ali i nepredvidljiv. – “Tko bi rekao, pederu jedan, da ćeš u razmaku od tri minute od najvećeg užitka doći do bola koji ti mrači pamet?”

Marko je ležao na boku u fetalnom položaju, ali jedan je dio trbuha bio nepokriven njegovim rukama. Udarih ga špicom cipele u to meko mjesto što sam jače mogao. – “To nek’ ti bude čestitka. A ti, kujo” – doviknem curi koja se s mukom podizala s tapisona – “mi ćemo se još sresti!”

Frajer neće jebati mjesec-dva. Trebat će mu sati da ustane. Oženjen je, budalaš, i sigurno me neće prijaviti policiji. Što bi im rekao? – “Udario me je nogom u jaja nakon što sam pojebao svoju ljubavnicu?” Njegova agonija malo mi je ublažila frustraciju. Uživao sam u sitnoj osveti i pohitao doma drkati. Mislim da ću maštati o Ivi

(Visited 777 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: Milichica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.