Istinite Seks price

Podstanarka mojih vrućih snova

Erotske price

Obzirom da mi roditelji rade u inozemstvu, a imamo poprilično veliku kuću, odlučila sam prije nekoliko mjeseci primiti podstanarku. Tako sam i upoznala Katju, studenticu ekonomije, koja je uz sve svoje druge pozitivne vrline, bila obdarena i nesvakidašnjom ljepotom. Čim je počela stanovati kod mene preuzela je glavnu ulogu u mojim snovima i maštanjima, bezbroj puta sam doživljavala burni orgazam zamišljajući je u vrućim pozama. Najviše sam se uzbuđivala dok sam zamišljala kako ližem njenu pičku; zapravo, baš takva imaginacija, postala je za mene prava opsesija. Više ni na što drugo nisam mogla misliti, sve drugo postalo je nevažno i nebitno. Čak sam prestala i učiti, gotovo da i nisam više izalazila van. Jednostavno sam se zatvorila u svojoj kućerini zaokupljena mislima i maštanjima o Katji, ponajviše naravno o njenoj pičkici.

A onda, jednog dana, dogodio se pravi preokret u mom jadnom životu, dogodila mi se “Katja” i samim time moj život je počeo dobivati puni smisao.

Upravo kad sam bila zaokupljena svojim vrućim maštanjima, Katja je, takoreći polugola, sa zdjelom voća ušla u moju sobu. Nikad neću zaboraviti tu sliku. Njena duga plava kosa nježno je milovala glatka ramena. Kroz njezinu kratku, prozirnu spavaćicu, ugledala sam prekrasno tijelo. Gaćice je imala sasvim sitne i čipkaste i jedva su pokrivale njen trokutić. Dok je koračala prema meni mogla sam jasno primijetiti kako joj se lagano ljuljaju prekrasno oblikovane sise. Sjela je pokraj mene na krevet i sa smiješkom mi pružila zdjelu s voćem. Nakon prvotnog šoka, uspjela sam drhtavim rukama uzeti jagodu i prinijeti ju ustima.
– Sigurno ti nije ništa jasno, zar ne? – upitala me Katja.
Kako sam samo glupavo šutjela i buljila u nju, ona je nastavila.
– Znaš, dosta mi je ove igre skrivača. Znam da ti se sviđam i da me silno želiš, kao uostalom i ja tebe… Nemoj me pokušavati razuvjeriti, sve mi je jasno. Već odavno znam prepoznati lezbijku, a ti to zasigurno jesi.

Sad ću skratiti priču. Sve smo si iskreno priznali i samim razgovorom o tome, i mnogočem drugom, vezanom uz naše sklonosti postale smo opuštenije. Pogotovo ja.

Taj dan nitko drugi nije postojao za nas. Bio je to samo naš dan, a za mene svakako i najbolji trenutak u životu. Bile smo sasvim gole, naša topla tijela dodirivala se i isijavala posebnom toplinom. Ne samo zbog strasti, već vjerojatno i zbog želje da što bolje upoznam njeno tijelo, Katja je legla na masivan stol, pružila mi zdjelu s voćem, te mi kazala:

– Vidiš, potpuno sam ti na raspolaganju. Želim da svaki moj dio upoznaš, dodirneš i okusiš. Zato mi obloži tijelo ovim voćem pa ga pojedi s njega… Jedino sačuvaj za kraj ovu bananu, nju želim da mi gurneš duboko u pičku i onda ćeš ju iz nje polako isisavati.
Nakon tih riječi ja sam bila gotova, jednostavno nisam mogla vjerovati da mi se to zaista događa. Ali ipak jest, i zato sam sve to po nalogu i učinila. Ubrzo, njeno prelijepo tijelo nije bila nepoznanica za mene. Okusila sam ga jezikom, usnama, dodirima, ukratko svime čime se dalo. Na kraju je došao i šlag, naravno ne pravi, već onaj najbolji i najslasniji; njena sočna, mirišljava, glatka i vlažna pičkica. Skroz je raširila noge i podigla ih visoko, tako da se njezina intima skroz otvorila. Nježno sam primila oguljenu bananu i počela je gurati u taj slatki otvor. Ubrzo je samo komadić voća virio iz njezine pohotne mace. Sva uzdrhtala sagnula sam glavu, prislonila usta širom otvorena prema njenoj pički i pohlepnim sisanjem počela sam izvlačiti bananu. Nikad prije nisam tako brzo pojela to voće, sada obogaćeno njenim gustim i slasnim sokovima. Tad sam napokon počela ostvarivati sve svoje snove. Strasno sam prvo izljubila njenu pičkicu i sve oko nje, držeći je pri tome za okrugle guzove.

Zadovoljno sam isplazila jezik i cijelu njenu vlažnu pičku počela široko oblizivati. To što mi se u trenutku događalo bilo je nebrojeno puta ljepše i uzbudljivije od mojih bludnih snova. Osjetivši mirise i okuse njene slasti počela sam sve više drhtati, zapravo sva sam se tresla. Moje ruke bile su posvuda na njenom tijelu, a glavu nisam odmicala od njenog međunožja. Jedva sam se suzdržavala da ju ne gricnem. Jezik mi je duboko uranjao u pičku, ali i njen slatki šupak. Sisala sam njen nabrekli klitoris, želeći ostati vječno u tom podaničkom položaju. Divila sam se ljepoti njezine sočne pičkice, širivši ju što se god više moglo.

Upijala sam sve čari tog slatkog otvora. I prije nego što sam se uspjela maksimalno zadovoljiti svim time, Katja se počela nekotrolirano trzati i ubrzo mi je napunila usta svojim sokovima.
To je bio vrhunac moje sreće, ostvarili su se moji snovi, moja maštanja. Više ništa drugo mi nije trebalo, osim još toga, dakle Katje i samo Katje. I to mi se ispunilo. I dalje s Katjom uživam i nadam se da će to vječno potrajati, ili barem još jako jako, dugo. I nadam se da će i ona uskoro početi obožavati moje tijelo, kao što ja istinsko obožavam njezino.

(Visited 481 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.