šefica se nabija na kurac

Ples u Hotelskoj Sobi

Erotske price

Oduvijek sam mrzio kad sam morao ići u obilazak poslovnica, tj. kad me gazda slao na nekoliko dana u drugi grad obavljati poslove, koje je mogao i netko drugi… Jednostavno mi se nije išlo jer se zna da u takvim situacijama uvijek izvučem deblji kraj, tj. najgori posao.

Nisam se zeznuo, tako je bilo i ovaj put, kada nisi domaći, slijedi te najgori dio posla; pun detalja, kratki rokovi, previše angažiranosti, beskonačno radno vrijeme, a … zahvala (?) najkraća ili je obično nema. Jednostavnije je bilo biti u svojoj buksi i raditi ustaljeni posao, koji možeš razbiti surfajem, izlaskom na omiljenmo mjesto na kavu i sl., a i u točno vrijeme gasiš sve kontakte sa poslom i firmom…(bar ponekad).

S obzirom da nije mjesto mog izbivanja bilo zanimljivo ni prometno niti turistički, hotel (hotelčić) u kojem sam odsjeo je bio poluprazan, bio je relativno novi i dobro uređen, ugodna atmosfera u sobama (većinom dvo i tro krevetne), dosta prostora, uredno. Bar nešto ugodno u svemu tom „lošem“.

Dnevno sam morao prelaziti i preko 100 km dok bi obišao sve što je potrebno u obavljanju danih obaveza, usput su tu i beskonačni telefonski razgovori, pa sam nakon cjelodnevnog rada, onako slomljen i umoran rano odlazio na spavanje, znači bez izlazaka, lutanja i sl., a i nisam niti imao s kim izlaziti ili se zapiti, sve nepoznate face u hotelu.

Čini mi se, to zbilo četvrtog dana mog beskonačnog rada u toj zabiti, kada mi se dogodilo nešto što popravlja moju narušenu volju za rad. Dok sam se vozio, zazvonio je mobitel, pogledao sam broj i … Ops.. zove šefica! Konačno nešto ugodno. Inače sam volio s njom dugo razgovarati.

Većinom vesela, spremna na razgovore o svemu i svačemu, kad je skrhana zbog posla i nebuloza koje su se nametale u poslu, jadala mi se; volio sam je uvijek slušati jer ima nešto u njenoj boji glasa, nešto što me je vraćalo u život, ugodno me uznemirivalo, smirivalo kad sam živčan i slično,…. ma jednostavno mi je godilo i to s vremenom sve više i više.

A izgled! Mlada, zgodna, nasmijana i vesela, no lukavog pogleda, odlučna…(da ne pretjerujem sa opisom detalja – po mom ukusu). Jednostavno žena koja zna svoj posao i zna što hoće i kako će: stvorena za šeficu i tako sam je doživljavao od prvog dana mog rada u firmi. I moram priznati da sam je pri prvom susretu zapazio, „skenirao“ i registrirao kao vrlo simpatičnu, dragu i zgodnu osobu. To je možda i razlog što je oduvijek gledam kroz vrlo pozitivnu prizmu. Vidim da sam odlutao od teme, pa da se vratim….

Javim se na poziv dosta službeno što je i primjetila: „Molim!“
„Što si tako služben?“ Upita me. A inače smo uvijek prijateljski razgovarali.
„Ma nisam. Samo me ubi ova zabit i dosada. Ali evo ti me vraćaš u žive!“
„Ma da, kakav laskavac! Evo stižem ti u kontrolu. Poslao me gazda. I da znaš ovo ti nisam rekla, mora biti iznenađenje, da kontrola bude vjerodostojna.“

Ovo me je ugodno iznenadilo. Trebala je ostati dva dana; četvrtak i petak. Odmah mi je palo na pamet da ću imati sada s nekim izaći navečer na kavu; odmah mi je sunce granulo. Pitam je odmah, gdje se nalazi trenutno i svatih da ćemo se sresti na cesti za najviše sat vremena. Nisam oklijevao, pozvao sam je na kavu u restoranu uz cestu, koji se nalazio negdje između nas. Pristala je odmah, nisam niti sumnjao da neće. Stigao sam prvi i nestrpljivo čekao.

Kada je stigla, zamjetio sam na njoj neke detalje koji su je činili još privlačnijom. Osjećao sam se tada u njenom društvu više nego prekrasno. Neznam zašto. Vjerojatno što smo na kavi sami, a nismo u firmi i nema poznatih. Osjećao sam se opušteno i predivno. Nakon kave (koja je bila katastrofa – svašta se danas naziva kavom) i ugodnog ćaskanja, saznao sam da treba ostati dva dana; četvrtak i petak i da joj je rezervirano mjesto u istom hotelu. Bingo! Nisam mogao ni pretpostaviti koliko će mi se to svidjeti u tom trenutku.

Nakon kave smo se pozdravili i razišli, jer je ona trebala odraditi još puno stvari taj dan, a i meni je dan bio prepun obaveza. Samo što je ovaj put posao tekao u drugom ozračju… Veselio sam se kraju dana te druženju sa mojom šeficom uz kavu i ugodno ćaskanje, a posebno zbog tog ugodnog osjećaja koji me je prožimao u trenutku dok smo bili zajedno, na kavi.

U hotel sam stigao tek nakon večere, jer sam htio odraditi što više posla, pogotovo što je sutra petak i nakon završenih obaveza idem ranije kući. Odmah sam se istuširao…osvježio, legao na krevet i otvorio limenku hladnog piva. U mislima mi je jedino bilo kako šeficu dobiti na kavu u ovo kasno doba. Uzimam mobitel i krenem sa pisanjem SMS-a. Moram priznati da sam sumnjao u uspjeh mojih namisli, ali što je tu je, tko ne pokuše, taj i neuspije. Prva poruka odlazi!!!

„Spavaš li?“
Ležim, pijuckam pivo i gledam nezainteresirano TV. Odjednom zvuk pristigle poruke, koju iskreno rečeno nisam očekivao. Od nje je naravno:
„Ne, gledam TV.“
To me ohrabri i odmah se bacim na sljedeću poruku!
„Jesi li za društvo?“ Sada sam očekivao njen odgovor sa nestrpljenjem. Poruka stiže, užurbano otvaram i ostajem bez teksta.
„ŠTO BI TO TREBALO ZNAČITI?“

Odzvanjalo je njezino pitanje u mojim mislima. Vjerojatno me je pogrešno shvatila!? Grozničavo pišem ispriku, nadajući da nisam poljuljao njeno povjerenje u naše prijateljstvo?…Pa nemisli valjda da joj se nabacujem???? Misli se izmjenjuju i jedna drugu gaze. Šaljem poruku:
„Ma ništa. Oprosti ako sam se pogrešno izrazio, samo mi se ne spava, pa sam mislio dali si za jednu kavu ili večeru ili nekakvu glazbu na nekom pristojnom mjestu u „gradu“, da si skratimo vrijeme i malo ispričamo.“

Sa nestrpljenjem dočekujem odgovor:
„Dobro, što predlažeš?“
Bila je maher za prebaciti lopticu na protivničku stranu, a i meni je laknulo jer je isprika prošla pozitivno – bar sam mislio u tom trenutku. Slijedeći SMS šaljem:
„Prepuštam ti na izbor: večera, glazba i možebit ples; samo priča uz kavu; šetnja po „gradu“, što god izabereš pristajem.“

Stiže poruka; otvaram drugo pivo i razmišljam što je izabrala, sa nestrpljenjem čitam poruku:
„Nisam za nikakve izlaske, a i večerala sam, no čisto sumnjam da ima negdje nešto pristojno za ples u ovom „gradu“, a i nisam ti ja vična baš u plesu!“

Ja vraćam poruku: „Ne moramo nigdje ići, možemo slušati glazbu u sobi i probati koji plesni korak, zašto ne, pa ni ja nisam nekakav plesač!?“

Nakon ove poruke sam znao da ćemo se ili sastati ili prestati dopisivati porukama. Vrijeme je bilo oko ponoći. Nestrpljivo očekujem odgovor. Bipp. Poruka je stigla. Kroz tjelo mi prostruji ugodan osjećaj, a kroz misli pitanje „Što ako je pristala?!!!“ Otvaram poruku……
„Može“

Osjetim kako mi srce zatreperi i lagano ubrza. Ostalo je toga dosta nedorečenog u njenom odgovoru. Osjetim da se poigrava samnom, te brže bolje pišem poruku:
„Hoćemo li kod tebe ili kod mene u sobi?“
„Kod mene, samo ja nemam nikakvu glazbu!?“
„Ponijet ću ja svoj laptop.“ Uvijek sam imao dobre glazbe na laptopu.
„Može.“

Izmjenjivale su se poruke kratke poruke jedna za drugom, kao da smo jedno drugom krali vrijeme da se što kasnije sastanemo, tj. da se priberemo za susret, jer sam osjećao da će mi srce eksplodirati, koliko je tuklo. Biti sam sa šeficom u kasne noćne sate u hotelskoj sobi!!!!! Nikakvi snovi mi to nisu nikada nagovještavali.

„U kojoj si sobi, broj mi reci, stižem odmah.!“
„U sobi 13.“ Ta me je poruka prostrijelila, 13 je moj sretan broj oduvijek. Nije bilo odlaganja, poruka i sl.. Sada krećem, no odlučim se malo istuširati (u par minuta) hladnijom vodom da se malo priberem.

Hodnici su bili pusti, mir i tišinu su narušavali moji koraci u papučama. Imao sam trenerku (samo donji dio) i majicu kratkih rukava na sebi. U rukama mi je bio laptop.

Dolazim do sobe, pokucam, sačekam da čujem odgovor odobravanja iz sobe, te na slabi odziv polako otvaram vrata. U sobi su bile upaljene lampe na zidu i TV, uz minimalni zvuk. Ona je stajala na pola sobe. U trenutku su mi dah i srce zastali. Bila je u spavaćici, bosa. Nisam je do sada vidio u ljepšem izdanju.

Jednom prilikom sam je slikao u crnoj haljini u uredu, bila je nekakva fešta. Haljina je bila od finog tankog materijala i padala joj je niz tijelo te su joj se seksipilno ocrtavali svi dijelovi tijela. Slikao sam je sa više strana i govorio da je najzgodnija na zabavi.

Smješila se i okretala da je slikam. Te slike sam često promatrao poslije. Predivna ženstvenost na svakom djeliću tijela, Grudi, struk, predivno oblikovana guza… Svaki detalj koji se nazirao kroz spavaćicu njene ženstvene konture mi se urezuje u pogled. Trnci ugode me probijaju od peta do glave i nazad i to više puta. Bojim se nešto reći da nebi počeo zamuckivati. Izleti mi riječ:
„Vidi ti nje, kako si se lijepo raskomotila.“ A srce mi je tuklo kao motor. sexy šefica u spavaćici

Bila je opuštena, samo se nasmijala; znala je da me šlogirala i to joj je godilo, osjećala se sigurnom, a ja poražen – iznenađen. Brzo sam pokrenuo laptop na noćnom ormariću i namjestio pjesme za ples, laganice, da tiho sviraju.

Ona je za to vrijeme legla na krevet i pokrila se do struka. Promatrala me i samo se smješila. Očito je uživala što me ovako porazila u startu. Ja sam legao na susjedni krevet, okrenuo se na bok prema njoj i započeo priču, više se i ne sjećam kakvu. Borio sam se sa temama, a ona je uživala gledajući kako se patim i znojim. Nalazio sam se u neobranom grožđu. Bila je nemilosrdna prema meni. Tražio sam način da stanem na tlo.

Tada se ustajem, stajem na kraj kreveta i pozivam je na ples, pod izgovorom da mi je ovo najdraža pjesma za ples, a nije niti brza, da je dobra za vježbu. Izgovara se, kako ima malo mjesta. Pomičem krevet na kojem sam ležao do trećeg ležaja i pravim mali podij i osjećam da prelazim u inicijativu. Stojim ponovo i spružam ruku prema njoj i pozivam. Gleda me i vidi da ne odustajem.

Otkriva se i izdiže da ustane. Pri tome joj spavaćica klizne niz noge uz butine, te zablješte prekrasne noge gotovo skroz otkrivene, okrenute prema meni, tako da mi pogledu nisu mogle biti sakrivene njene gaćice između butina. Milovao sam joj gole butine pogledom i nisam pokazivao da se napaljujem (bar sam pokušao to sakriti).

Stao sam u stav za ples, izigravajući znalca, a ona je prišla i prihvatila ples. U pokretima je bila elegantna. Osjećao sam se predivno. I nadmoćno, jer sam joj pokazivao ispravan stav i pokrete u plesu, pri tome joj dodirujući tijelo, ruke leđa, povremeno i noge. U meni je sve treperilo od zadovoljstva.

Pri okretima u plesu sam je kriomice promatrao na velikom ogledalu na zidu, njene prediven guzove koji su me očaravali pri svakom pokretu, jer se zbog njene podignute ruke na moje rame spavaćica izdigla i još više otkrivala gole butine.

Osjećao sam da se napaljujem, da mi se penis izdiže sve više i više, te postaje sve puniji i tvrđi. Nisam želio da to primjeti te sam je pod izlikom ispravnog stava i koraka držao na pristojnoj udaljenosti. Pogreške koje smo pravili u koracima su dovodile do sve više sudara naših tijela i počela se paliti požuda u mojoj glavi za ovom predivnom osobom koja me već napalila do ludila.

Zbog materijala njene spavaćice mi je ruka često klizila te povlačila spavaćicu u stranu, što je ometalo ples, pa sam predložio da je desnom rukom prihvatim kroz široki rukav za gola leđa, na što je pristala sa osmjehom…

To me dodatno izludilo da sam poželio čvrsto je stisnuti na sebe, i ljubiti bez kontrole, no suzdržavao sam se iz straha da me ne odbije…. Nisam htio da završi bezveze ovaj ples, odnosno nisam želio uopće da završi. Posebno me napaljivala kada je u plesu zatvarala oči i smješkala se, znao sam da uživa i nisam je htio prekiniti u tome, samo sam je slobodnije promatrao, doslovce gutao svaki djelić njene kože pogledom i želio je sve više.

Nakon više plesova sam shvatio da neću još dugo izdržati u savladavanju svojih nagona i strasti koja me je obuzimala… A ona je samo uživala i smješkala se. Predložili smo malo odmora… ja ili ona, neznam, no nije ni bitno. Stali smo, ja sam tražio još bolju (lakšu) glazbu na laptopu da situaciju malo smirim no srce je sve više treperilo i izluđivalo da se to jasno moglo primjetiti na meni.

U jednom trenutku mi je predložila da je već kasno i da bi trebali ići na spavanje, što sam ja na moje veliko iznenađenje i prihvatio, jer nisam mogao više kontrolirati svoje tijelo, a nisam je htio pokvariti ovu večer (iako je bilo već oko 2 sata). Pokupio sam laptop i otišao u svoju sobu. Odmah sam se bacio pod tuš, da se osvježim i smirim strasti jer sam bio uzbuđen do ludila.

Penis mi je stajao u punom obliku kao jarbol i nije pomoglo nikakvo hladno tuširanje da se opusti. Legao sam na krevet, gol, upalio TV, nervozno prebacivao kanale i razmišljao o svom bijegu…sramotno. Moram to kvalitetnije riješiti. Sada mi nije izlazila iz misli. Njene grudi, vrat, struk, guzovi, butine…. stalno su se izmjenjivale slike pred očima.

TV nisam niti vidio. I odlučih nastaviti. Hvatam mobitel i počinjem sa pisanjem SMS-a: „Šteta što se nismo pomazili bar malo, toliko me uzbuđuješ. Bar u granicama dozvoljenog za prijatelje, kao što smo mi.“ Čekam odgovor, čitiva vječnost… ležim gol otkriven, vidno uzbuđen, mobitel stoji na grudima…isčekujem odgovor. Prije nego je zvukom signalizirao pristiglu poruku, zavibrirao je te sam osjetio strahovit treptaj cijelog tijela da mi je krv udarila u glavu i gore i dole. Nestrpljivo čitam poruku: „Što su granice dozvoljenog?!!“

Smišljam odgovor, opet se igra samnom, očekuje moju inicijativu, te nisam oklijevao.
„Odrasli smo ljudi i možemo si granicu odrediti i pomicati sve dok nam oboma odgovara.“
„To znači da nema granice!?“ Vrati porukom.
„Po meni je granica kada te izljubim do iznemoglosti po čitavom tijelu. Do vrhunca!“
Nije odgovarala jedno vrijeme i kada sam pomislio da je odustala, da se povukla, ponovo stiže poruka: „Ne bojiš se neželjenih posljadica, zaljubljivanja i sl.“

Zastadoh. Ne spomenih da sam sam u braku i da nisam nikada promatrao druge žene sa tolikom strasti i nisam petljao s nijednom, jer je sve klapalo između mene i moje žene, od seksa, koji je bio predivan do svega ostalog. Naravno bila je i ona u braku, no nikada se ta tema nije našla previše određeno u našim razgovorima, te nisam znao previše o njenom odnosu sa mužem.

Vratih se pisanju poruke: „Zar može malo strasti pokvariti naše prijateljstvo, pa oboje imamo supružnike, nećemo im ništa ukrasti.“ Pokušao sam je nagovoriti. Stiže opet poruka: „A zašto razmišljaš o tome na taj način? Malo smo se zabavili i to je to.“
„E pa nisam je taj koji stalno misli na tebe, nego si ti ta koja mi stalno u misli dolaziš!“
Opet nema poruke dugo. Meni predugo. Penis mi je bio nabijen kao nikad prije. Želio sam je cijelu sada i samo za sebe.

„Strah me da se stvari kompliciraju. Ne znam što reći!“ Meni je ovo bilo dovoljno, već pišem odgovor: „Želim te nježno svlačiti, ljubiti ti usne, vrat, grudi, stomak, bokove… Želim ti upriličiti nježno erotsko zadovoljstvo. Ne mora biti seksa, ako ne želiš. Samo me pusti u sobu ponovo.“
Sada su sekunde bile preduge. Tijelo mi je treptalo od uzbuđenja i želje da pristane na moj prijedlog.
„Dođi“ Stiže poruka! Da ne povjerujem. Otuširam se u par minuta hladnom vodom, oblačim sportske hlačice i atletsku majicu, hvatam laptop i žurim iz sobe.

šefica u sexy bade mantiluU hodniku nije bilo žive duše, hodam ubrzano, na prstima, dolazim do njene sobe i lagano pokucam, ne čekajući odgovor ulazim u sobu. Čujem tuš u kupaoni… Postavljam laptop na noćni ormarić i puštam laganu glazbu. Vrata kupaone se otvaraju. Pojavljuje se u novom izdanju…. ogrnuta kratkim svilenim ogrtačem, polu prozirnim, tijelo još vlažno od tuširanja, ogrtač pripijen uz tijelo.

Izdignute bradavice na njenim grudima, koje se jasno octravaju kroz svilu me pogađaju… blokiram! Nakon kratkog trenutka opažam njen pogled, kako me znatiželjno promatra i smješka se. Prilazi mi lagano… „na dohvat“ njenih nabreklih bradavica i šapne mi: „Zar se nećeš i ti raskomotiti?!“. Lagano sam se svukao u trenu, obuhvatio je oko struka i privukao na sebe. Čuo se glasan uzdah i njen…i moj. Tijela su se dodirnula.

Čvrsto sam je prislonio uza sebe tako da je mogla osjetiti kako mi je kurac tvrd i nadignut i kako se probija između njenih butina, još vlažnih od tuširanja. Dodirom njenih grudi mi zastaje dah…kao da je vrijeme stalo…da se bar nikada više niti ne pokrene. Osjećaj predivan…potpun… Usne nam se dotiču. Ljubili smo se dok su mi ruke klize niz njene predivne guzove, prekrivene samo tankim platnom. U meni sve vrije do eksplozije.

Ljubio sam joj vrat, ramena, usne…ona me je grlila i butinama stiskala moju uzavrelu muškost. Što je više stiskala, to se glavić više nadimao i kurac ukrućivao. Osjećao sam da uživa u tome. Rukama joj malo razmaknem guzove i moj već pretvrdi kurac dotiče njenu vrelu, vlažnu i nabreklu picu…osjetim kako iz njene vruće mačkice cure sokovi preko glavića, niz kurac i jaja… osjećaj izluđujući, predivan.

Dok joj mjesim guzove, glavić se probija milimetar po milimetar između vrelih, nabreklih, vlažnih usnica, sve dublje i dublje u unutrašnjost napaljene pice… čuju se samo uzdasi zadovoljstva, poljubaca…Tek što joj je glavić ušao kroz predivan uski grlić, izmakla se nazad u trenu i kurac je iskliznio van i kako se odmicala uspinjao se do klitorisa.

Tu je zastala te mi ponovno dopustila da je povlačim za guzove na kurac, koji je tada klizio preko klitorisa i preko vrele, vlažne pice, između nabreklih usnica do ulaza, koji je bio još uži…što nije spriječilo moj već skamenjeni kurac da prodre cijelim glavićem u njenu rupicu užitaka…njen lagan uzdah, pogled pun zadovoljstva i želje mi daje do znanja da joj se ovo opako svidjelo, te ponovim klizanje kurcem od klitorisa do centra užitka sa laganim nabijanjem u sve užu picu…samo nabreklim tvrdim glavićem…peting je bio predivan, …uživali smo očigledno….

Povremeno bi mi pretvrdi glavić samo kliznio preko ulaza u picu i nastavio kliziti do guzova i vlažnog čmara gdje se pokušavao zabiti umjesto u picu. To me je dodatno izluđivalo i uzbuđivalo…i njoj je godilo. Nakon kratkog vremena sam osjetio da se pokušava jače nabijati na kurac, što je nagovještavalo vrhunac…nisam joj dozvoljavao.

Njeni pokušaji su bili sve jači i učestaliji i konačno, nisam se mogao više opirati. Nabila se do kraja, iako to nije bilo nešto duboko u ovoj pozi, ali je bilo dovoljno da svrši nakon napaljivanja, petinga, poljubaca, dodira….. Njena unutrašnjost pice se strahovito stegla oko mog skamenjenog kurca i pulsirajući davala znakove vrhunca…U tom trenutku sam eksplodirao… mlazovi vrele spreme su prodirali duboko u njenu utrobu. šefica se nabija na kurac

Ostali smo zagrljeni. Ljubio sam joj usne, lice, vrat, ramena. Gola uznojena tijela su nam bila u čvrstom zagrljaju. Osjetio sam kako iz nje cure sokovi zadovoljstva pomješani sa spermom i kako nam niz noge klize…promatrala me zadovoljno i rekla „Ovo je predivno… želim te još, do kraja!“ Kurac mi se nije spuštao, kao da nisam niti svršio…želio sam ovo nastaviti.

Otuširali smo se zajedno, mazio sam je po cijelom tijelu, ljubio joj grudi, grickao ramena, guzove, …bio sam opčinjen njenim tijelom. Ubrzo smo bili na krevetu. Ležala je isružena, na leđima. Ja sam bio iznad nje, dodirivao joj tijelo vršcima prstiju i uživao u njenom pogledu. Ljubio sam joj grudi dugo, polako, nježno…bradavice su bile nadignute kao nikad do tada, predivne, erotične… zatim sam se spuštao niže…ljubio sam joj stomak…pa još niže.

Konačno mi je pred očima bila njena ponovno upaljena pica. Jezikom sam joj razdvajao vlažne usnice i klizio od klitorisa do ulaza u picu. Iz nje su navirali slatki sokovi, a ja sam lagano ponavljao užitke od maloprije, samo ovaj put ne sa kurcem, nego sa jezikom. Povremeno sam u igru dodavao prste.

Osjetio sam da je uživala. Nisam htio prestati. Klizio sam joj u unutrašnjost sve dublje i dublje jezikom, a prstima mazio nabrekli klitoris,… izmjenjivao sam prste i jezik u istraživanju njenih predivni hrupica zadovoljstva. Digla je noge i raširila ih skroz tako da sam mogao kliziti jezikom i prstima po objema rupicama i uživala je sve jače. U jednom trenutku me je povukla prema gore. Kurac mi je odmah uletio u picu. Ona je lagano kriknula od zadovoljstva.

Nastavio sam sa ritmom koji joj se najbolje svidio. Ulazio sam i izlazio iz vrele, vlažne, uske napaljene pice, koja je sve jače stiskala i vlažila moju još uvijek tvrdu kurčinu. Nabijanje je bilo sve dublje i dublje. Osjetio sam kako joj moja jaja udaraju po guzovima. Previjala se od užitaka i povlačila se prema meni. Uskoro sam joj bio skoro do kraja u pici.

Nisam više izlazio, nego sam uživao dok je njihala kukovima i usisavala moj kurac do zadnjeg milimetra. Zbog njenog uskog grlića sam osjetio kako mi se glavić napinje i raste u njenoj utrobi….užitak je bio još jači. Ubrzavala je ritam sve jače i brže. Primjetio sam da se približava, te sam u trenu izvukao kurac iz nje.

Samo me je upitno pogledala. „Ne žuri. Imamo vremena. Želim te izluditi do kraja!“ Zadovoljno se nasmješila u znak pristanka, te zatvorila oči lagano i nastavila uživati dok sam ja ponavljao nabijanja. Svaki put se sve brže primicala vrhuncu, a ja sam prekidao jebačinu i luđački joj ljubio i sisao grudi.

U jednom trenutku je kroz uzdah rekla „Ne prekidaj više, poludiću, želimte do kraja, jakooo…jebi me, jebi me…! Poslušao sam je, snažan trzaj njenog tijela i vreli mlazovi iz njene raspaljene pice su krenuli. Uzdisala je. Ja sam lagano krenio u novu akciju. Ulazio sam i izlazio polako, od glavića do dna kurca, ubrzo joj je disanje postalo još brže i ponovo trzaji tijela…svršava opet. Pica joj steže kurac jače, osjetim da se strmoglavo primičem vrhuncu.

Nabijam se do kraja, pokušavajući ući još dublje, ponovno osjetim pulsiranje u njenoj već prevlažnoj pici…opet vrhunac…iz mene kreću mlazovi sperme u njenu unutrašnjost. Kurac u pulsiranju izbacuje sjeme, a njena pica ga u pulsiranju steže, kao da ga želi iscjediti. Osjećaj je predivan. Iscrpljen, nakon nekoliko trenutaka liježem kraj nje i promatram je.

Gledam njene predivne grudi, sa tvrdim bradavicama kako se izdižu i spuštaju dok diše. Svaki otkucaj njenog srca se otkriva trzajem grudi. Predivna, ženstvena, seksi, gola, umorna i nadam se zadovoljena ležala je pored mene, sa smješkom na licu…promatrala me blagim pogledom. Bio sam sretan. Vrškom prstiju sam je mazio po cijelom tijelu, mazio sam joj picu, te vrele sokove izmješane sa spermom sam joj razmazivao po cijelom tijelu, po grudima, bradavicama, stomaku.

Njena ruka je lagano mazila moj sada već opušteni kurac. Mirisalo je sve na sex, na tek završenu jebačinu. Nakon izležavanja otišao sam se istuširati, ona je došla poslije mene. Mazila me je po tijelu dok sam se tuširao. Kada sam završio, rekla je da dolazi brzo. Nešto mi je nagovještavalo da je ovo bio tek prvi dio. Bio sam u pravu.

Ležao sam na leđima i promatrao u pravcu kupaone, nestrpljivo iščekujući njenu pojavu. Kada je izišla iz kupaone imao sam što vidjeti. Potpuno naga kretala se prema meni… kroz slabo svjetlo lampi na zidovima sobe su se na njenoj koži blistale kapljice vode.

Njene obline su su prokazivale svu ženstvenost u najsitnijim detaljima…lice, posebice oči, vrat, ramena, grudi, struk, bokovi, pica, noge, stopala…gutao sma je očima i uživao u tom veličanstvenom prizoru njene pojave ispunjene senzualnošću i seksualnošću. Sexi bomba u svakom smislu riječi. Promatrao sam je bez daha i uživao u prizoru. Samo se smješila.

Opkoračivši me, sjela je na moje noge u visini koljena. Rekla je da se ne pomičem. Poslušao sam bez pogovora, pa bila mi je šefica…Dlanovima, raširenih prstiju, počela me je maziti od koljena prema gore. Trnci su me obuzimali pri njenom nježnom dodiru. Samo se umiljato smješila i bez zaustavljanja mi prelazila preko tijela dlanovima, sve do lica.

Već je bila ispružena iznad mene… njene grudi su mi dodirivale tijelo, osjetio sam čvrste bradavice kako mi se zabijaju u kožu. Jeza užitka mi ne prošla od nožnih prstiju do tjemena. Kurac mi se izdizao nevjerojatnom brzinom. Nagnula se nadamnom, legla na mene i snažno mi zabila jezik u usta…ljubili smo se divlje, grizla mi je usne, izvijala se na meni…nisam se pomicao… svidjelo mi se što radi.

šefica mu sisa kuracPonovno se uspravila, sjela malo niže na moje noge te sa obje ruke uhvatila moje nabreklo koplje. Jednom rukom je povukla kožicu penisa do kraja, a drugom obuhvatila jaja i čvrsto ih stisnula. Osjećaj je predivan. Nagnula se naprijed i poljubila već vrlo tvrdi glavić. Lizala ga je sve jače, brže…u jednom trenutku ga je obuhvatila cijelog i sisala, lagano se pomičući naprijed – nazad, simulirajući jebačinu…jaja je sve jače stezala.

Starhovito me napalila. Uživao sam nevjerojatno. Svi mišići tijela su mi bili zategnuti, šakama sam nakupljao i stiskao plahtu ispod mene. Nije prestajala…u jednom trenutku, kada sam već mislio da ću eksplodirati, a što je i ona osjetila izdigla se, namjestila kurac na vlažni ulaz u picu,… kliznila je do dna. Uz glasni uzdah ostala je par sekundi na mojim jajima, uz lagano izvijanje tijela…bilo je više nego dovoljno da eksplodiram….svršavam ponovo u njenu picu…nabijena do jaja, oslonjena rukama na moje grudi reče: „Sad si spreman za dugu jebačinu! Žeim te do ludila! Izjebi me još jednom dugo, jako…ne zaustavljaj se. Želim ta na sve načine!!!“

To mi je bio znak da nema noćas spavanja. Počela se nabijati polagano. Glavić joj je bio u pici, a klitorisom je trljala od moj stomak, Nabijala se na način koji joj je odgovarao. Mjenjala je ritam, dubinu nabijanja. Njena vlažna pica se sve više stezala oko moje tvrde kite, kao da je želi iskinuti iz korjena. Rukama sam joj obuhvatio guzove i mjesio, dodirivajući prstima vreli, vlažni čmar.

Poželio sam je jebati u obje rupe naizmjenično…ona je samo ubrzavala sa nabijanjem, jahala je vrhunski, kao prava jebačica. Nije se zaustavljala ni kada se približila…odjednom trzaji tijela, klonulost…svršila je neočekivano brzo. Spustila se na mene. Nakon kretkog vremena legla je na leđa pored mene. Ja sam se okrenuo prema njoj, izdigao sam joj nogu i prišao sa kurcem, tvrdim i nabreklim do pice i lagano je mazio.

Glavićem sam joj mazio picu, guzu, klitoris, te se malo pomalo počeo nabijati u vrelu picu, istovremeno joj stimulirajući klitoris laganim dodirima prstiju. Uživala je. Nisam prekidao. Ovaj put su u igri bili prsti i tvrdi kurac sa već poprilično nabreklim glavićem. Vlažila je predivno. Kad bi izvadio kurac iz pice, prstima bi ga pomakao na guzu i pritisnuo uz čmar, a srednjim prstom bi prodro u picu, lagano, nježno…uživao sam u osjećaju kako steže grlić pice i ulaz u guzu istovremeno, osjetio sam da uživa.

Ponovo sam stavio glavić na picu i prodirao lagano, milimetar po milimetar. Ponovo ga vadim i stavljam na guzu. Dok je srednjak u pici, a palac na klitorisu, hvatam njen ritam i uz lagano tiskanje osjetim da joj guza popušta pred tvrdim kurcem, te se nježno širi i steže oko vrha glavića. Zastajem na trenutak, da se privikne na poveći tvrdi glavić…pokušava se izmaknuti, ali je čvrsto rukom pridržavam za kukove i spriječavam da se izmakne…

Lagano zanjiše kukovima i u trenu je glavić u guzi…čvrsto ga stišće… pica je već skoro zatvorena od stiskanja mog kažiprsta. Hvatamo lagani ritam i uživamo. Pri drugom pokušaju da se izmakne puštam je, ali se odmah zabijam u vlažnu i usku, usku picu…osjećaj je luđački dobar. Po reakciji vidim da joj se sviđa. Nabijam se u nju sve brže i dublje. Odjednom zastajem izlazim van, prelazim u guzu i u trenu sam glavić nabio u sada već prilagođenu guzu. analno jebanje šefice

U picu joj sada stavljam dva prsta lagano. Osjetim da steže svakim mišićem moje udove. Lagano simuliram jebačinu u dvije rupice. Uzdiše sve brže i jače. Jednom rukom si mazi bradavice, a druga joj je na klitorisu, ne zaustavlja se, vrti guzom sve jače…kurac je na ulazu u guzu, prsti kompletni u pici…osjećam da se približava vrhuncu…..

Zaustavljam ritam izvazim iz njenih rupica zadovoljstva i ponovo glavić nabijam u picu…sada je ne štedim, nabijam se do jaja u dugim laganim ulazima i izlazima. „Jebi me opet onako. Želim osjetiti sve…“ zaviče. Uspravim se iznad nje, rukama joj izdignem i raširim noge i zabijem kurac u picu, dok jaja nisu udarila u njenu guzu. Ona trlja klitoris sve jače. Izlazim iz pice i nabijam glavić u guzu, lagano…prsti su mi već u njenoj pici.

Izvija se uzdiše pokušava sa nabiti do kraja, ali je spriječavam…nesmije svršiti brzo – to je tražila. Ponovo sam kurcem u pici do jaja i jebem je žestoko…u transu je. Izmjenjujem rupice užitaka i promatram je kako uživa u jebanju. U jednom trenutku mi izmiče kontroli i uz glasne uzdahe i izvijanje tijela svršava…jako, predivno.

Ne zaustavljam se te nastavljam jebačinu. Ubrzo ponovno svršava…pica joj je sve više pripijena uz moj kurac…lagano me dovodi do ludila. Odlučujem se na konačan udar…izdižem joj noge jako uvis i svom silino s zabijam u njenu picu iz koje u slapovima izbijaju picini sokovi naslade i svršavanja.

Ne odustajem… nabijam se luđaki, do samog korjena kurca…tijelo joj se izdiže i u trzajima i glasne uzdahe ruši na krevet. Svršavamo zajedno. Ponovno je punim spermom i osjećam malaksalost svih mišića. Spuštam se prema njoj. Ljubim je lagano po usnama, licu, vratu, dok mi osjećaj miline struji tijelom nezaustavljivo.

Ispružio sam se pored nje i gledao u strop. Nismo ni primjetili da je vani već svanulo i da sunčeve zrake polako ulaze u sobu. Nakon tuširanja smo još malo razgovarali ispruženi, goli na krevetu, te se dodirivali vrškom prstiju po tijelima. Kada je bilo vrijeme doručka otišao sam u svoju sobu, presvukao se, spakirao stvari, te otišao iz hotela. Posao sam taj dan obavljao sa neočekivanim žarom i lakoćom, unatoč nespavanju.

Čuli smo se još taj dan mobitelom, tema – oko posla, ali sam osjetio u svakoj njenoj riječi jaku dozu erotičnosti. Bila je tu noć doslovno predivna, nisam zaboravio niti jedan detalj naše avanture u hotelu. Bilo me strah da ću izgubiti šeficino povjerenje zbog svega, ali je baš suprotno, postali smo prijatelji na višoj razini, nije bilo nikakvih tajni niti ograničenja, kad god je bila prilika, a nažalost nije bila česta.

(Visited 1.401 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.