Pišanje u parku

Inače sam nudistica pa me moj osmogodišnji sin puno puta vidio golu, kako na plaži, tako i po kući. Nikad nisam bila sramežljiva pokazati svoje tijelo jer smatram da za svoje godine (35) imam jako dobro tijelo.
Od muža sam se rastala prije par godina i od tada se ne seksam baš redovito. Možda sam zato u zadnje vrijeme počela izlaziti bez donjeg veša. Pogotovo sad u proljeće, kad mogu obući laganiju robu.
Prije nekoliko dana krenuli smo ja i sin u šetnju jer je bio lijep proljetni dan. Dok smo šetali osjećala sam kako mi vjetrić miluje guzu ispod lepršave haljinice koja mi je bila nešto malo iznad koljena. Ispod nisam imala ništa. Prije nego ću izaći iz stana pogledala sam se u ogledalo i vidjela da mi se naziru bradavice ispod haljine. Razmišljala sam o grudnjaku ali na kraju sam rekla samoj sebi: Ko ga jebe, neka me gledaju ako baš hoće… I odlučila da neću svoje sise obuzdavati grudnjakom.
Za vrijeme šetnje odlučili smo sin i ja otići u kafić. On je naručio sok, a ja sam popila dvije pive. Zbog toga mi se kad smo nastavili šetnju jako piškilo. Kad smo došli u parkić s dječjim igralištem, sjela sam na klupu i razmišljala gdje da se popišam. Mali je otišao do ljuljačke a ja sam na klupi pušila cigaretu i sve jače stiskala noge da obuzdam mjehur. Nisam više mogla izdržati. Ustala sam i krenula pogledom tražiti mjesto za pišanje. Park je bio prepun ljudi s djecom. Znam da možda nije u redu, ali kad se mora mora se. Odmaknula sam se par metara od klupe i čučnula. Vrući mlaz je krenuo iz mene i uz priličnu buku potekao niz kamenčiće u parku. Svi su prisutni pogledali u mene, a ja sam rukom raširila stidne usne i uvukla dim iz cigarete u drugoj ruci. Otpuhnula sam prema mamicama koje su šokirano buljile u mene i mrmljale nešto u stilu: kako je nije sram tu pred djecom?!!
Umjesto srama, ja sam osjetila napaljenost! Mokra pička od pišaline pod mojim prstima postala je još vlažnnija od napaljenosti. Sjela sam nazad na klupu i bezobrazno nastavila buljiti u roditelje koji su mi očito zamjerali moje pišanje.
Odlučila sam se još malo zabaviti. Uzela sam papirnate maramice iz torbice i raširila noge. Zavukla sam maramicu i obrisala pičkicu njome. Nakon toga maramicu sam umjesto u koš bacila pokraj klupe.
Pozvala sam malog i rekla da je vrijeme za polazak. Dok smo odlazili osjetila sam poglede na sebi i namjerno sam rukom zadigla haljinu. Guzu mi je odjednom pomilovao dašak vjetrića i svi pristuni mogli su je vidjeti. Držala sam tako haljinicu i prehodala nekoliko metara prije nego sam je spustila.

Poledaj i ...
Istinita priča koju moram podijeliti sa drugima koje ovo zanima…dosta je dugačka, počinje sa cijelim
Od svoje petnaeste pa do dvadesete godine zarađivala sam novac prodavajući svoje telo. Sada sam
Imam 26 godina, visok sam 194cm i imam 88kg, a u društvu mi kažu da
Evo da vam i ja posaljem nasu ISTINITU pricu.Zovem se Dragana i imam 33g,a muz
Zovem se Martina. Dolazim iz totalno sjebane porodice. Starci, koji su se nekad navodno obožavali,
Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.