4 oktobra, 2023
jebao sam je prstima

zaglavio sam u ovom jebenom motelu. Za sve je kriv Srđan. Digao nas je da idemo sa njim na pecanje… Uverio nas da poznaje pravo mesto. Ajde što smo se vozili pet sati, na kraju ni ribu upecali nismo. Nijednu! I još nas je nagovorio da uzmemo sobe, prespavamo ovde i sutra ponovo iskušamo sreću. Lako je njemu pričati. Njegova bivša sada se jebe sa crncem tamo preko bare. Nas trojica smo morali smisliti hiljadu i jedno opravdanje i pritom istrpiti salvu uvreda, povišen ton i suze naših lepših polovina.

Ostavio sam ih da igraju karte u Srđanovoj sobi. Meni treba viski! Malo mira od njih! Bar je poluprazan. Ne očekujem drugačije. Dva para penzionera. Neki lokalni alkoholičari. Konobar koji sigurno ima preko sedamdeset godina. I ona! Vidim li ja dobro? Da mi Silazim u bar i psujem sve redom. Umesto da večeras budem u svom krevetu, se ne priviđa? Takva žena na ovakvom mestu? Mojih godina, možda malo mlađa. Prekrštene noge i crna halijna sa dubokim dekolteom. Na nogama vrtoglavo visoke štikle. Posmatram je kao opčinjen. Zamahuje dugom crvenom kosom. Kucka po telefonu. Ljutito. Hoću li joj prići? Ma nisam lud, otkači će me na prvu. Da ipak pokušam?

Prilazim i sedam za šank pored nje. Naručujem viski. Posmatram je. Ona se pravi da ne vidi moj pogled. Nakašljem se. I dalje me ignoriše. Neće moći tako!

Smem li Vam praviti društvo?

Okreće glavu prema meni. Odmerava me pogledom. Smešim se u sebi. Svestan sam da ima šta videti. Ništa ne govori, vraća se kuckanju. Onda ljutito telefon ostavi u malu torbu. Ponovo se okreće prema meni. Vidim da sam odneo pobedu.

Možete mi naručiti piće, ako želite.

Sve za tebe, mačko! I dva pića, ako treba. Konobar mrzovoljno stavlja na šank njeno piće. Ispija ga i gleda u mene. Govorim o tome kako je lep motel, kako je mirno. Samo govorim, da je duže zadržim. Ona se smeši. Povremeno mi odgovori. Posmatram je. Nonšalantno premešta nogu. Osećam kako se drugar budi. Večeras ću ga pošteno iscediti misleći na nju.

Zatvaramo bar, kaže konobar.

Besno ga pogledam. Ne rastaje mi se od nje. Vodio bih je na drugo mesto, ali otkud da znam šta radi ovde? Pogledam je sa žaljenjem.

Nećeš me pozvati u sobu?

Gledam je i ne verujem svojim ušima. Ona se smeši i prilazi mi. Opasno zavodljiva. Sočno me ljubi, ne daje mi da dođem do daha. Želi me, osećam da me želi. Vodim je prema liftu još ne verujući šta mi se dešava. Takva riba mi se nudi na pladnju. Osvrćem se oko sebe, kao da će svakog trenutka iskočiti skrivena kamera.

Ne mogu se suzdržati do sobe, ljubim je već u liftu. Rukom joj dodirujem grudi, otima joj se uzdah. Osećam njenu ruku kako mi otkopčava prvo dugme pantalona koje prete eksplodirati. Srećom, lift se baš tada zaustavlja. Kao lud vučem je za sobom prema mojoj sobi. Petljam oko ključa, jedva otključavam bravu. Zatvaram vrata za sobom i bacam je na krevet. Haljina joj se podigla iznad butina, crvena kosa rasuta je po krevetu.

Želim te, govori mi.

Podižem joj haljinu, ispod ima samostojeće čarape. Skidam crne gaćice od čipke i na minut je zadivljeno posmatram. Čini se da sam danas ipak upecao neku ribicu.

Raširim joj noge i primičem se bliže. Opija me miris njene napaljene pičke. Ližem je par puta, zatim joj guram prst. Njena mokra pička ga uvlači. Tek joj se otme uzdah kada gurnem još jedan. Jebem je prstima, prvo lagano, zatim ubrzavam tempo. Podižem glavu iznad, vadim sisu iz grudnjaka. Uzimam bradavicu u usta i sisam je. Prste sve brže i dublje guram u njenu pičkicu. Čini mi se da joj se povremeno otme pokoji bolni uzdah. Kao da me briga! Da joj se ne dopada ne bi bila tako mokra. Zubima zagrizem njenu bradavicu, istovremeno prstima ubrzavajući tempo. Telo joj se trese od naleta orgazma. Vrišti i rukama gura moju glavu na njenu sisu. Steže mi prste, onako lepljive i mokre.

jebao sam je prstimaNe dajem joj da se odmori, skidam u žurbi moje pantalone i bokserice. Podižem joj noge i zabijam kurac duboko u nju. Čvrst kao stena uleće do kraja. Aaaahhhh, vrišti. Tako, mala, videćeš šta je pravi muškarac. Jebem je brzo, guram do kraja, jaja lupaju od njenu guzu. Rukama je stežem za sise, grubo, ne razmišljam. Njene ruke su na mojim leđima, grebe me u ekstazi, tera da se zabijam još brže. Glasna je, mislim u sebi, možda nas čuju moji drugari. Soba je odmah pored. Jebe mi se za njih, barem ću imati šta prepričati sutra. Ni oni odavno nisu jebali ovakvu ribu.

Jebi me, ahhh, zabij ga u mene.

Ja radim ono šta mi dama traži. Okrećem je na leđa, podižem na kolena i guram do kraja. Levom rukom joj stežem klitoris, osećam kako je potresa orgazam. I ja sam blizu, sve brže se zabijam u nju. U poslednji tren ga vadim i svršavam joj po leđima. Bacam se na krevet pored nje, oboje dišemo duboko. Zatim čujemo smeh i nečiju šaku kako udara u zid.

Moji drugari, objašnjavam joj. Ona se smeši i rukom uzima moj kurac. Primiče usne i liže ga, čisti od sperme i njenih sokova. On se ponovo budi, prija mu njena pažnja.

Svidelo ti se? Želiš još?
Da… Ali ovaj put želim više!
Više? Želiš u guzu? Bez brige, jebaću te i tamo, razvaliću ti dupe.
Primamljiva ponuda…
Da se bacim na posao?
Neee… Prvo zovi drugare da ti pomognu.

Drugare? Čujem li ja dobro? Ma ko je ova žena? Veštica? Primećuje da je gledam zaprepašteno. Smeje se i govori da ide pod tuš i da želi da je dočekam sa drugarima, da joj popunimo sve rupice. I dalje se ne mičem sa kreveta. Zastaje na vratima kupatila, okreće se i govori mi da požurim.

U brzini navlačim bokserice i košulju, izlazim na hodnik pazeći da me niko ne vidi. Lupam na vrata sobe, otvara mi Saša. Smeje se i pusta me unutra.

U kratkim crtama objašnjavam šta je dama tražila od mene. Zoran me pita kako se zove, ja šokirano shvatim da joj ni ime ne znam. Jebi ga, koga briga za ime, takva se prilika ne propušta, ubeđujem ih. Srđan pristaje bez razmišljanja, lako je njemu, razvodi se. Saša je u nedoumici. Njegova žena je rasna crnka, zgodna, uvek doterana, njemu ne fali užitka u krevetu. Zoran nas pogleda, ozbiljno i svečano traži da sve što se desi ostane između nas četvorice. Smejemo se, opet smo kao klinci iako smo već zagazili u četrdesete.

Odlazimo u moju sobu. Baš u tom trenutku, ona izlazi iz kupatila. Zgodno telo umotano u hotelski peškir. Pomalo nelagodna situacija. Zbunjeno joj predstavljam drugare po imenu.

A ti, nisi mi još rekao svoje ime.
Bojan, na usluzi. I ti bi se nama mogla predstaviti.
Mogu vam se predstaviti i na bolji način.

Kaže i pusti peškir da joj padne niz telo. Opa, čujem nečiji komentar. Dama prilazi Zoranu i poljubi ga. Istovremeno mu svuče pantalone. Spušta se na kolena i uzima njegov kurac u usta. Saša i Srđan sami se skidaju i ona uzima njihove kurčeve u ruke. Drka im dok se ustima nabija na Zoranov kurac. Sedam na krevet i posmatram scenu ispred sebe. Na podu gola žena u kasnim tridesetim godinama, čvrstih grudi, obrijane mačkice kleči i puši kurac nepoznatom muškarcu. Istovremeno rukom nadrkava kurčeve dvojici drugih muškaraca. Sve to par trenutaka nakon što se pošteno pojebala sa još jednim nepoznatim muškarcem.

Zoran ispušta sve glasnije uzdahe, uzima je rukama za kosu i nabija na njegov kurac. Ubrzava tempo, a ona ga nastoji pratiti. Svršava joj u usta. Nešto sperme joj isklizne niz bradu. Ostalo proguta. Očigledno je vrsna u pušenju. Zamagljenog pogleda, Zoran se baca na krevet pored mene. Ona se prebacuje na Srđana, sada joj je njegov kurac u ustima, a Saši i dalje drka. Menja poziciju, puši im naizmenice jednom pa drugom. Jasno mi je da ni Saša neće dugo izdržati. Glasno svršava i prska je po sisama.

Želim te jebati ovog trenutka, govori Srđan.

Podiže je i baca na krevet. U jednom potezu joj ga gura u nakvašenu pičkicu. Ona glasno stenje. Jasno je da uživa u tome. Ja polako drkam kurac koji se ponovo ukrutio. Nameštam se tako da joj je moj kurac pred glavom. Oblizuje jaja, zatim ga trpa celog u usta. Nabija se ustima na moj kurac u istom ritmu u kojem joj Srđan gura njegov kurac u pičku. Krajičkom oka primećujem kako Saša i Zoran drkaju. I njih ova situacija neviđeno pali. Ona je takođe napaljena. Sve dublje uzima moj kurac u usta. Srđan je jebe sve brže, zatim ga vadi i prilazi mestu na krevetu gde ja sedim. Bez reči shvatam i prepuštam mu položaj. Svršava joj u usta, a ona opet proguta svu spermu. Prava kučkica!

Gleda u mene sa iščekivanjem. Nije joj dovoljno. Htela je… Pa da, htela je da joj ispunimo sve rupice! Ostavljam je da leži na stomaku, prilazim njenoj guzi. Pljujem na uski otvor i guram prst unutra. Uska je i to me još više pali. Vadim prst iz guze i guram dva u mokru pičkicu. Razmazujem njene sokove i ponovo joj guram prst u guzu. I još jedan. Prigušeno vrisne. Kurac mi je tvrd kao stena. Samo što nije eksplodirao. Guram ga u pičku, otima joj se uzdah slasti. Otvorena je i vrela. Privlači me… Ne! Guza čeka, još neizjebana. Vlažni kurac vadim iz pičke i glavić stavljam na ulaz u guzu. Usko je…. Primamljivo… Polako guram, ulazi glavić. Ona jeca… Pali me još više. Guram naglo do pola. Refleksno se nastoji izmaći, ne dam joj. Rukom milujem klitoris da je malo opustim. Počinjem pomerati kurac u guzi. Polako… Osećam kako se širi, prihvata ga. Smešim se opako. Vadim ga, samo glavić ostaje unutra. Rukama stežem za bokove. I guram naglo do kraja.

Polako, kretenu, boli, vrišti ona. I taj vrisak prelazi u vrisak uživanja. Osećam kako se opušta, prima ga sve dublje. Vrišti, rukama steže posteljinu. Jebem je u guzu, guram kurac do kraja. Uska je, jebeno uska. Osećam da ću uskoro svršiti. Ne može tako. Vadim ga naglo iz nje.

Bacam se na krevet i naređujem joj da me zajaše. Pičkica joj je mokra i blago raširena. Zoranu govorim da joj priđe s leđa i gurne u guzu. Ona rukama raširi guzove i Zoran polako ulazi. Tesno je i treba nam minuta da uhvatimo ritam.

Srđan prilazi i gura njegov kurac u usta. Tada počinje razvaljivanje. U sobi se čuju naši uzdasi i zvukovi koje proizvode naša tela. Ona mumla, Srđanov kurac sprečava je da govori. Na licu joj vidim kako uživa. Osećam kako svršava, unutrašnji mišići njene pičkice stežu se oko mog kurca. Niko od nas ne reaguje, svi je nastavljamo jebati. U pičku, guzu, usta, sve smo joj rupice popunili. Srđan zaurla životinjski i svršava duboko u njenu guzu. U trenu ga zamenjuje Saša. Njegov kurac ulazi bez mnogo muke u njenu već otvorenu guzu. Osećam kako ponovo svršava sa novim kurcem u guzi. Saša je jebe brzo i grubo, povremeno je rukom udari po guzi. Njeno mumlanje je sve glasnije. Srđan vadi kurac iz njenih usta. Pretpostavljam da ne želi svršiti prije nego isproba guzu. Šamara je kurcem po obrazima a ona vrišti od užitka. Saša ga vadi iz njene guze, govori brzo Srđanu da se zamene. U istom trenutku ona ponovo dobija jedan kurac u guzu i drugi u usta. Ja je ritmički jebem u pičku, osećam kako me steže mišićima kada počne svršavati treći put u nizu. I Saša svršava, prska je svud po licu, a zatim joj kurcem razmazuje spermu. Srđan i ja ubrzavamo tempo. Njeno vrištanje nas još više pali. On joj svršava po leđima. Odlazi u kupatilo. Primećujem da se Zoran već istuširao i vraća se sada u sobu.

Dižem je sa sebe, već je izgubljena od svih orgazama koje je doživela. Ponovo je nameštam na sve četiri i guram joj kurac u guzu. Vrišti od užitka, rukom joj začepim usta. Drugom rukom je uhvatim za sisu. Prstima stežem bradavicu. Opet svršava. I ja joj se pridružujem. Punim njeno dupe vrelom spermom. Mislim da nikad nisam tako obilno svršio. Naposletku ga vadim iz nje. Dosta sperme iscuri na posteljinu. Ona leži na krevetu raščupane kose. Pička i guza su joj otvorene i razjebane.

Nas cetvoro sedimo i gledamo se. Podrugljivo. Ona se opruzila na krevetu je.
Sva je rascupana i razjebana. Srdjan je pita….Kako se zoves lutko ?
Jedva je promumlala…..Sanela….zovem se Sanela.
Kako ?…. Sanela…. pitam je ja.…
Kretenu od tebe me najvise boli dupe.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
(Visited 1.537 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!