4 oktobra, 2023

Pazi šta Obećaš Sinu za Novu Godinu

1
drka kurčinu pred mamom

Kada sam svom sinu (koji je legalno punoletan sa 18 godina, čisto da ne bude zabune!) rekla da može imati šta god želi za Novu Godinu, dobro sam znala koje su mogućnosti. Mislim, tinejdžeri su jebeno zli i misle da su bolji od celog sveta, i istina je da svoju požudu nose kao tetovažu na čelu. Ali, do tada sam već neko vreme razmišljala o tome. Mislim, sve indikacije su bile tu – bio je tvrd u mojoj blizini, nalazila sam svoje gaćice kod njega.. bilo je nemoguće ne shvatiti zašto.

Nisam morala dugo da pogađam na šta je masturbirao, a odatle gore pa nizbrdo, niz prljavih i krajnje neprikladnih misli na koje sam, na kraju, i ja sama masturbirala. Dakle, nakon što sam mu rekla da može da bira BILO ŠTA, mučila sam sebe pitanjima dokle bi mogao da ide, i šta ako je traži nešto nezakonito, ili ko zna šta…

Nakon što sam naglasila te reči “bilo šta” otprilike šesti put, skupio je dovoljno hrabrosti da pita da li može da svrši NS mene i da mu to bude poklon za Novu Godinu. Bilo je tako jednostavno. Napaljivo! Nemojte me pogrešno shvatiti, znala sam da je na ivici bolesnog. Ali lagala bih kada bih rekla da nisam maštala o tome da naletim na njega dok masturbira, skinem gornji deo, kleknem na kolena i kažem mu gde tačno da svrši. Bilo je vreme da to i ostvarim.

Ceo taj dan bila sam uplašena, nervozna i jebeno uzbuđena. Gaćice sam i prestala da menjam, nije bilo svrhe, čim obučen nove odma ih natopim. Maštala sam o njegovoj kiti, o mirisu njegove divne mlade sperme… jebote 18 godina ima moj sin, pa mikro kap njegove sperme mogla bi da me jebeno oplodi! drka kurčinu pred mamom

Grlo mi je bilo tako suvo dok sam tog jutra klečala na podu njegove spavaće sobe. Muž je naravno bio na odmoru usled novogodišnjih praznika i bio je dole i gledao TV, ručak je bio u rerni, a ja sam bila gola i igrala se sa svojim velikim sisama dok je moj sin preda mnom drkao svoj ogromni kurac pravo ispred moga lica. Sad će svi da pišu dole u komentarima kako opet neka napaljena mama piše o ogromnim kitama. Razumem frustraciju, ali ne šalim se, ja za svog života nisam videla tako veliku kurčinu, verovali vi meni ili ne.

Bila sam savladana i bila sam u iskušenju da ga pitam da li bih mogla da ga primim u grlo… makar samo da ublažim taj osećaj koji je dolazio sa iščekivanjem našeg velikog trenutka. Ali nisam, iskontrolisala sam se dok sam masirala dojke i gledala sa pljuvačkom koja mi se slivala niz bradu dok je moj sin stručno ali mahnito drkao i uzdisao. Očekivano, trajalo je kratko. Ali neka je, ionako sam bila sve vreme na ivici.

I da – svršila sam, samo od osećaja njegove vruće sperme koja mi je prskala po golim sisama, dok je on stenjao: “Svršavam mama! Svršavam na tvoje sise…” grubim šapatom. Ali… on je nastavio. Nastavio je… dugo i PUNO! Mlaz za mlazom, mlaz za JEBENIM mlazom. Deo sperme je završio i na mom licu i spuštala se niz moje usne i sa moje brade. svršio po mami

Dok sam pokušavala malo da se obrišem, svršio je i na moju ruku, u kosu! Kada je završio, samo sam sedela tamo, prekrivena sa više sperme nego što mislim da je moj muž proizveo za godinu dana, i samo ZURILA u njega. Ispružila sam jednu ruku i razdvojila prste da gledam kako se proteže između njih i kaplje.

„O moj bože… dušo“, počeh. „Znala sam da povremeno drkaš na mene, ali… koliko si se štedeo za ovo?“ Pogledao sam u njega i on je pocrveneo. Izgledao je kao da nije siguran da li treba da se ponosi ili stidi, kao da je možda nešto pogrešio. I nisam nameravala da mu na taj način uništim novogodišnji poklon! Dakle, brzo sam probala prijatnije da pitam. „Mislim, dušo, mama samo želi da zna. Ako si svršio ovoliko samo od gledanja, koliko ćeš onda da svršiš kada ti uđem u sobu za nekoliko noći da ti popušim za Božić?”

Njegovo lice je zasijalo kada je čuo ove moje iznenadne reči, osmehnuo se i bilo je neprocenjivo. I da se zna, mislim da se uopšte nije “štedeo.” Zapravo znam, jer za Božić ja sam svoju malu šalu pretvorila u istinu. Još je bio u polu snu, a njegov otac je duboko hrkao u sobi pored kad sam se ušunjala u njegov krevet.

Gledala sam ga u bokserice. Bio je polu dignut. Prelepa izbočina. Oblizala sam je, ljubila preko tkanine. Ubrzo je njegova ruka počela da mi miluje kosu a ja sam oslobodina taj prelepi kurac i pljunula na njega. Kao najveća kučka gladna dobre kite, ja sam razmazivala pljuvačku jezikom i gledala sina u snene polu otvorene oči.

„Dobro jutro mama.“

„Srećan Božić sine.“ – rekla sam, poljubila ga prvi put u usne i počela da mu stežem šakom nabreklu kitu. „Vreme je da ja uzmem svoj poklon dragi. Mnogo sam žedna. Nadam se da imaš mnogo sperme za svoju mamicu.“ – spustila sam se i počela silovito da sisam sinov kurac.

U početku se nije mešao. Ležao je sa rukama sa strane i prosto uživao u mom umeću. Radila sam i usnama i jezikom i grlom ali i prstima. Pljuvačku nisam štedela, sve je bilo klizavo, sluzavo i jebeno napaljivo. Ali onda kao da je počeo da gubi kontrolu. Zgrabio me je za kosu i počeo da nabija kurac u moja usta. Tucao je moje grlo kao da je pička. jebanje mame u grlo duboko

Gubila sam da, zagrcnula se… ali sam svršavala u gaćice zbog te dominantne crte moga sina. Razvaljivao mi je usta svojom masivnom erekcijom, nije me štedeo i uživala sam kao nikada ranije. Moja usta su bila njegova, mogao je da ih zlostavlja kako mu se prohte, i nije propuštao tu priliku. Bila sam njegova božićna oralna droljetina.

Naravno, nije dugo izdržao dok je gledao dole u moje oči i osetio kako mu kurac uranja u toplinu maminog grla. Ubrzo je počeo da svršava za mene. Bila je otprilike ista količina i preteška, preobilna za gutanje. Progutala sam koliko sam mogla, ali većina je završila na mom licu. Na kraju je ispalo da je dvaput za nedelju dana video svoju spermu kako teče niz lice i sise njegove mame.

Sada je samo pitanje, kako da sve to nadmašim za Dan zaljubljenih?

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 77 Prosecna ocena: 4.6]
(Visited 21.012 times, 23 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Pazi šta Obećaš Sinu za Novu Godinu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!