jul 19, 2024

Pastorka treba pravog muškarca

0
lizabnje pičku pastorke

Vladimir je bio oduševljen, to veče je bio osamnaesti rođendan njegove pastorke Elene. Posle toga mogla bi da se iseli sa svojim dečkom kao što je planirala, a on bi mogao da bude sam sa svojom ženom sa kojom je bio tri godine u braku. Nisu proveli mnogo noći sami zbog Eleninog ponašanja. Bila je u raznim ludim nevoljama i izgubila je majčino poverenje. Mama joj nije dozvolila da mnogo vremena provodi van kuće, barem dok ne postane punoletna.

Imali su rođendansku večeru planiranu za šest popodne, nakon čega bi usledio izlazak za Vladimira i njegovu ženu koja je inače bila babica u lokalnom porodilištu. Međutim, imala je loše vesti: „Posle večere moram da se vratim da zamenim kolegu, nešto je bolestan. Mnogo je posla, neću doći pre jutra jutra.“

Vladimir je bio veoma razočaran. Mrzeo je što će imati još jednu usamljenu noć. Odlučio je da je odveze na posao a hormoni su mu bujali. Bio je neverovatno napaljen ceo dan jer je mislio da će napokon imati veče prepuno seksa. Mazio ju je na parkingu i molio je da mnu barem popuši kurac u kolima ali morala je da žuri. Njegov kurac je bio tako tvrd da ga je bolelo.

Prilazeći kući, video je da je svetlo u Eleninoj obi upaljeno. Naravno, bila je kod kuće da mu upropasti i drkanje. Bio je ljut i želeo je da je izgrdi što sada napokon kad može da izađe i slavi, ona je bila kući. Raspoloženje je promenio kada ju je našao sklupčanu sa suzama u očima.

„Elena, šta je bilo?”

„Ništa, samo odlazi!“ Očigledno je bila uznemirena zbog nečega i nije mogao da je ostavi tako, pa je seo na ivicu kreveta.

„Da pogodim, onaj kreten te je ispalio? Voleo bih da shvatiš da zaslužuješ mnogo bolje od njega. Prestani da plačeš i pronađi nekoga ko te je dostojan!“ – zagrlio ju je i poljubio u čelo izazvavši maleni osmeh od svoje pastorke.

Izašao je iz sobe i planirao je da se istušira, a zatim da u kancelariji nadoknadi posao. Dvadeset minuta kasnije, bio je u svojoj kancelariji. Bio je topao dan tako da je imao samo šorc na sebi. Sipao je sebi ohlađeni viski, smestio se za svoj sto i pregledavao izveštaje. Nije čak ni podigao glavu kada su se vrata otvorila.

„Radim. Da li ti treba nešto?” Pitao je, ne skidajući pogled sa papira pred sobom.

„Da, mislim da si mi TI potreban“, odgovorio je Elenin glas. jebozovna pastorka

Podigao je pogled i prvi put je video kao ženu, a ne kao dete. Nosila je bezobrazno kratku suknju, majicu koja joj je pokrivala samo grudi, kosa joj je bila vezana ali je lice bilo ukrašeno šminkom. Njen stomak je bio go i nije nosila grudnjak.Dodaci u vidu crnih mrežastih čarapa i štikle stvorile su izgled kurve sa ćoška. Okrenula se nekoliko puta oko svoje ose pa je mogao da vidi da joj je guza jedva bila pokrivena.

„Da li ti se sviđa moja kombinacija?”

„Ne izlaziš valjda u toj kombinaciji??”

Došla je do njegovog stola, naginjući se prema njemu kako bi mogao da vidi njen dekolte. „U pravu si! Sve si u pravu! Došla sam ovde da budem sa nekim ko me je dostojan.“

Bio je u šoku, na neki način koristila je njegove reči protiv njega. Njegova prva misao bila je da se odupre, ali mu je kurac bio tvrd i nije mogao da odoli. Ko bi mogao? Zaobišla je ivicu stola, stupajući ispred njega, njena guza je bila tačno ispred njega. Bio joj je bliži nego što je ikada bio. Bio joj je bliži neg što je ikad i zamišljao. Podigla je jednu nogu na njegov sto, pa drugu, popela se. Sada je klečala na njegovom stolu, guza u vazduhu.

Tada je mrdnula dupetom: „Hajde Vladimire, neću reći nikome. Ovo će biti naša tajna. Moj onaj kreten od dečka me ne zaslužuje! Meni treba prava muškarčina… a znam vrlo dobro da si ti pravi muškarac.”

Podigla je suknju, otkrivajući njene male tange. Pomerila ih je u stranu, dopuštajući mu prvi pogled na njenu picu. Bila je gola, sveže obrijana i mokra. Nagnuo se bliže, osetio njen slatki miris. Ona je mrdnula dupetom ponovo, „Hajde veliki tatice… znaš da me želiš!” Koristila je prste da se otvori za njega. Znao je da je to sve pogrešno, da će se njegova žena u trenu razvesti od njega ako ikad sazna…. ali nije mogao da odoli. Njena gola pičkica tamo na njegovom stolu. lizabnje pičku pastorke

Bio je čovek, muškarac… niko to ne bi mogao da odbije. Povukao je njene tange do kolena i zario lice u njenu slatkoću. Lizao je svuda po njenoj pički. Stenjala je i govorila „tatice tatice…“ Bila je tako ukusna. Prevrnula se na leđa, šireći noge. „Jedi mi pičkicu, želim da svršim za tebe tatice!”

Bio je u šoku iz dva razloga. Prvo – nikada ga nije zvala ni tata ni tatica. Drugo – koliko god da je pravila sranja u školi i na ulici, nikada nije mislio da je tako seksualno otvorena i bludna. Njegov penis se jedva suzdržavao. Prešao je jezikom od njenog šupka do njenog klitorisa. Dok ju je lizao nabio je jedan a potom i dva prsta u njen uski ulaz.

Što su njegovi prsti i usta brže radili, ona je bila glasnija. „Oh, jebote, svršiću!! Jebote, jebote, svršiću!” Gutao je sokove, uživajući u zadovoljstvu što je dovodi do orgazma. Čim je eksplodirala podigao je lice i ugledao je. Skliznula je sa stola, opsednuvši ga u stolici. Njene sise su bile blizu njegovog lica, njen dah vreo na njegovom vratu. Prešla mu je jezikom preko ušne resice, drhtaj mu je prošao niz kičmu. „Hoćeš da me jebeš tatice?”

Njegov penis je bio pritisnut uz njenu golu picu. Njegov šorc je bio jedina barijera. Želeo ju je, više nego ikada. „Da, hoću da te jebem Elena!” puši očuhov kurac

Skliznula je iz njegovog krila i klekla između njegovih nogu. Spustila mu je šorc i uzahnula je na veličinu, njegov penis je bio prilično velik. Nervozno i sa velikim strahopoštovanjem počela je da je licka njegov glavić. Sve više je skupljala hrabrosti i sve dublje ga primala u usta. Jednom rukom mu je masirala jaja dok je drugom trljala telo njegovog kurca. Bila je odlična u pušenju, očigledno je mnogo vežbala.

Koristio je ruke da kontroliše njeno poskakivanje, želeći da ovo traje zauvek. Njene metode su bile dobre i on više nije mogao da se kontroliše. Njene oči su srele njegove, njena nevinost ga je naterala da još više poželi da joj svrši u grlo. Nije želeo da propusti priliku da eksplodira u njoj. Bio je njegov red da je preklinje: „Ekplodiraću. Dođi da te jebem, molim te!”

Bila je srećna i legla je na kač a on se smestio uz nju. Išao je polako, dajući joj vremena da se navikne na njegovu veličinu. Naslonila se unazad i ljubila ga dok je ulazio u nju. Bila je tako zategnuta i tako topla. NJegovi prsti su pronašli njen natečeni klitoris, trljajući ga dok je sve jače ulazio u nju. nabijena na očuhov kurac

Ponovo je vrištala svršavajući. Mogao je da oseti njen sok kako mu oblaže kurac. Gubio je kontrolu i koristio je ogromnu snagu da se zabija u njenu picu. Sve je primala sa zadovoljstvom i počela da ga moli da je napuni. „Da da, jebi me! Napuni mi pičku svojom spermom tatice!” Uhvatio ju je za kukove i brzo kao zec ju je jebao. Njegov ritam je bio sve brži, sve dublji i dublji.

Ceo se napinjao kada je počeo da prska mlazove sperme u nju. Eksplodirao je! Njeni prsti su se spojili sa klitorisom kako bi je doveli do još jednog orgazma. Vrisnula je, jeza joj je prošla kroz telo. Zajedno su uživali u prizoru njene zjapeće pičkice iz koje je curela sperma. Ošamarivši je po guzici, rekao je: „Od kada si ti ovakva jebena drolja, a?”

Ustala je i poljubila ga u obraz: „Mnogo toga ti ne znaš o meni tatice.”

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 21 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 5.736 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!