30 marta, 2023

Opsjednuta Anom

drugarice lezbice se ližu

Ana, moja istinska, iskrena prijateljica, bila je više nego razočarana kad je, kako to obično biva, zadnja u nizu osoba iz našeg društva saznala da je suprug vara. Naročito su je pogodila dva aspekta te prevare, koja su se očitovala u činjenici da je i žena s kojom je to činio bila osoba od njezina povjerenja, zajednička nam prijateljica, ali isto tako i, kako mi je povjerila, spoznaja da je vara muž kojem je u svemu, pa i u seksu, na sve načine željela ugoditi.

Ispričala mi je, vezano uz to, kako je njezin suprug strašno guštao na dobar felacio, posebice ako bi taj čin bio ukupan seksualni akt, odnosno ako bi se njime dolazilo do njegova svršavanja i tu stalo, bez ikakvog daljnjeg tijeka koji bi uključivao i njezin orgazam. I Ana bi, kazivala mi je, beskrajno puno puta pristajala na takav slijed događaja, čak ga i poticala, kako bi njezinom dragom bilo lijepo i kako bi, mislila je, ostao zauvijek samo njen.

Slušajući je kako gotovo sa zanosom priča o odanosti suprugu, bez obzira na iskustvo koje upravo proživljava, pomislila sam, doduše ne bez grižnje savjesti, da bih je na sličan način mogla i ja iskoristiti, da ne kažem zloupotrijebiti. Ana, znala sam to pouzdano, niti ne sluti da svoje djevojaštvo od preko trideset mogu zahvaliti ili pak spočitnuti biseksualnoj orijentaciji, u kojoj su izraženiju naklonost imale pripadnice ljepšeg spola, posebice one aktivne, one koje su više voljele pružati nego primati užitak.

Predložila sam Ani da prespava kod mene, obrazlažući kako će joj prijateljsko čavrljanje do kasno u noć zacijelo pomoći da lakše prevlada prvi dan teške emotivne krize. Ni ne sluteći kakvu joj zamku spremam bezglavo je uletjela u nju, zaplela se u mrežu iz koje se, sada sam već bila duboko uvjerena, neće tako lako izvući.

Nakon tople, mirišljave kupke odjenula sam se najizazovnije koliko sam to uopće mogla i zaogrnula se više no poluprozirnim ogrtačem koji je više otkrivao nego skrivao. Nisam stoga bila nimalo iznenađena kad sam od Ane dobila, bez imalo pretjerivanja, zadivljen pogled, popraćen komentarom o savršenom izgledu, koji je ona davno izgubila.

Kasnije, u krevetu, uz tek blagi odsjaj mirisne svijeće, Ana je komentare o mojoj besprijekornoj ljepoti kombinirala sa svojom aktualnom situacijom, u smislu „sigurno me ne bi varao da izgledam kao ti“.

Poticala sam je, naravno tako da to ne shvati, sve dalje u tom smjeru, vodila sam igru tako da bude što razočaranija u supruga i što više oduševljena mnome, ustvari mojim izgledom. Usput, u kontinuitetu sam je držala na temi oralnog zadovoljavanja njezina muža, tako da je uskoro posve otvoreno i vrlo detaljno pričala, koristeći se i terminima kao što su: lizala dlakava jaja i žilavi kurac, sisala glavić, gutala spermu…

– Uzbudila si me Ana, baš si me uzbudila – rekla sam joj u jednom trenutku, kad sam već doista počela teško disati.
– Zar i ti voliš pušiti? – bilo je posve neočekivano protupitanje.
– Ne Ana, ne volim, nisam nikad to niti probala, ja ti volim samo kad se meni radi jezikom – odlučno sam uzvratila.
– Nisam nikad to probala raditi. Je li te je, Marina, ikad ljubila žena?liže drugaricine sise
– Je Ana, puno puta, najviše i volim da mi je ljubi žena – gotovo sam već likovala nad svojom pobjedom.
– Pa bi li htjela da ti ja ugodim, kad sam toliko puta mogla onom gadu mogla bih i tebi, tako lijepoj i poželjnoj? – Anino pitanje značilo je moj konačan trijumf.
– Voljela bih, ako ti nije odbojno, ako misliš da bi mogla liznuti moju pohotnicu, jako bih htjela probati tvoje usne i jezik na njoj – razvijala sam dalje borbenu liniju, kako bi ishod verbalne bitke bio što izvjesniji.

U idućem trenutku Anine usne bile su na mojim grudima, ne baš nježno, ali to i nije bilo potrebno, sisala mi je bradavice; jednu pa drugu, obje od uzbuđenja napete gotovo do bola. Po guštu s kojim me je sisala znala sam da je imam, pa sam se brzo, izvijajući bokove, oslobodila gaćica, a zatim joj jednostavno počela gurati glavu prema svom raspaljenom međunožju.
– Liži me Ana, učini mi to, liži me, tako te želim osjetiti – davala sam joj i govorne, jednako kao tjelesne poticaje.

Postupila je posve neočekivano; umjesto da se preko trbuha spusti do mog međunožja ona je postupila radikalnije, zavukla se je između mojih nogu, stavila ih na svoja ramena i zabila se jezikom u moju močvarno vlažnu i nabujalu intimu.

Počela me je pohotno lizati, tako žestoko i tako dobro kao da je oduvijek čeznula raditi samo to. Svjesna toga i vrhunski stimulirana svršila sam valjda najbrže u životu i valjda najsnažnije; tijelo su mi potresali nadnaravno snažni grčevi.
– Aaaah, daaaj… liži me, daj… – čula sam se kao u bunilu da stenjem.

drugarice lezbice se ližuAnu je moja strast dodatno palila; što sam ja strastvenija uživala, to je ona žešće radila i više se trudila. Nakon druge serije sladostrašća besramno sam je opkoračila i sjela joj na usta, a već i sama spoznaja da se to dogodilo, uz Anin jezik duboko u meni, dovela me do još jednog grča užitka. U magli žestokog orgazma uspjela sam razaznati da je svršila i Ana, pa sam odlučila, iako protiv svoje volje, dati joj predah.

Ukupno sam tu noć svršila devet puta; možda sam se i zabrojala, a najvažnije u svemu je da je Ana i danas, gotovo dvije godine od događaja kojeg sam opisala, moja ljubavnica. Ja uživam u njezinom jeziku, a ona u velikom dildu, kojim se snažno ubada dok mene liže.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
(Visited 1.318 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!