30 marta, 2023
guta kurac kao kučka

Jesen je najdosadnije godišnje doba. Kiša je danima padala bez prestanka. Sivilo dana se jedva malo razlikovalo od tamnih noći. Sunce se nikako nije pojavljivalo.

Kratkotrajni prestanak kiše Sanja je iskoristila da skokne u obližnji kafić na topli nes. Izašla je ne spremajući se ništa specijalno, njoj šminka i nije bila potrebna da bi istakla lepotu i pravilne crte lica. Najlepša je upravo bila takva.

U dugoj haljini se osećala sasvim prijatno. Kroz meku tkaninu su se nazirale konture njenog privlačnog tela. Čvrste grudi su joj davale izraženu seksualnost, a tanak struk i skladni bokovi su njenu pojavu činili uvek primećenom.

Dok je sedela i ispijala svoju nes kafu u ogledalu ispred sebe je posmatrala ljude koji su tu provodili vreme. Neki su igrali bilijar, neki sedeli uz kafu i cigarete, a neki se samo sklonili od kiše. Tada je ugledala Mikija, muškarca koji joj se opasno sviđao. Uglavnom u društvu lepih devojaka, tog dana je sedeo sam.

Pomislila je da je to šansa i čekala tenutak da mu uhvati pogled. I desilo se, mahinalno je skrenuo svoj pogled ka njoj i susreo se sa njenim očima. Sve je to trajalo samo nekoliko sekundi, okrenuo se na drugu stranu i posle par minuta opet je pogledao. Devojka ga je gledala, uopšte to nije krila, čak mu se i smešila.

Ustao je i bez malo oklevanja pošao prema njoj, gledajući je pravo u oči. Nisu pričali mnogo, u očima oboma se videla želja. Uneo joj se u lice i pozvao da pođe sa njim do njegovog stana. Bez razmišljanja je pristala, htela je da ubije monotoniju ovog sumornog dana.

Uveo je u stan, veliki i moderno uređen, ostala je bez teksta. Činio se kao da se sastoji od jedne jedine prostorije koja je predstavljala sve. Iz jednog ugla se začula muzika, neki instrumental.

Pošao je prema njoj. Lagano se odmakla koketno ga gledajući. Uvijala je svojim telom u ritmu muzike ne skidajući pogled sa njega. Zastao je iznenađen. Oduševio se kada je uhvatila rubove svoje haljine i počela da povlači prema gore, spretno uvijajući kukovima, kao neka striptizeta. Odbacivši je na pod, ostala je samo u tangicama.

Dodirivala je rukama svoje telo, milujući ga. U njegovim očima se zapalila vatra. Skinuo je sve sa sebe i krenuo ka njoj. Njegov penis je kao koplje štrčao, spreman za bitku. Bio je i deblji nego što je zamišljala. Sanja je jezikom oblizivala suve usne, dok je zažarenim pogledom posmatrala tu pozamašnu alatku.

Unapred se radovala uživanju koje će joj pružiti taj vreli komad mesa, ali ne još razmišljala je dok se povlačila unazad.

Staviši noge na jednu od stolica, pomerila je tange u stranu i prstom počela draškati već vlažne usnice. Dodirnula je nabrekli klitoris. Pristima je sama raširila usmine i ukazala se divna ružičasta pukotina. Gurala je prst u prorez i dražila se, pred njegovim očima. Onda je prebacila ruku na svoje raskošne grudi, meseći ih grubo i divlje.

Gledao ju je pogledom gladne životinje, ne ispuštajući pomodreli penis iz reku. Dok je igrala tu svoju igru, on joj je prišao s leđa podigavši joj ruke iznad glave. Uhvatio ju je za bokove, čvrsto i strasno, prevukavši rukama po bujnim grudima koje su lelujale u ritmu njegovih pokreta. Skinuo joj je gaćice polako jednim potezom.

Probudila se zver u njemu, ali je to izazvalo u njoj neki poseban nadražaj. Bila je popaljena kao nikad do tada. On ju je svojim penisom udarao po zadnjici, izgovorajući nežne reči kao da su dugo zajedno. Upravo je to i želela i odgovarala mu na isti način.

Dohvatila je kurac rukom, voli da ga oseti u šaci. Prošlo je minut dva u uzajamnom masturbiranju dok nisu prišli lažaju. Sada je mogla nesmetano da nastavi svoju igru. Želela je da mu priredi pušenje kakvo nije doživeo do tada. Razdvojila mu je noge i ljubi ga u stomak, lagano mu drka. Ukrutio mu se, nabrekao u svoj svojoj veličini, tvrd, poželjan, jak, pomahnitao u iščekivanju njenih usana i njenog jezika. guta kurac kao kučka

U prvi mah je samo svojim licem prelazila preko njegove muškosti, i taman kada je hteo da joj potisne glavu na dole, njene se usne rastvoriše i progutaše ga celog. Kako je samo to radila! Zatvorio je oči i prepustio se uživanju…

Njene su oči bile sklopljene, jednom je rukom mazila maljava jaja, dok je drugom držala koren kurca usmeravajući ga, onako onako ukrućenog ka svojim usnama. Prelazila je prvo jezikom oko rupice, a onda počinjala da sisa pomodreli glavić.

Počela je da klizi jezikom niz nabreklu žilu, pokušavala da ga proguta. Dobijao je želju da joj još dubljeprodre u grlo. Njena je glava započinjala ritmičke pokrete uz i niz kurac, a Miki se trudio da odloži te predivne ternutke koji su neminovno sledili kako bi sve potrajalo mnogo duže.

Počela je da mu drka kurac, koji svakog trenutka samo što nije eksplodirao, ubrzala je pušenje. Plašilo ga je što će se to dogoditi tako brzo. Njene pune usne su počinjale da mahnitom požudom grickaju glavić njegovog kurca, morao je da otvori oči, da je gleda.

Sperma joj se razlila po usnama po jeziku koji je tako žudno bila isplazila gutajući je otvorenih usta i tek je tada svoje smaragdne oči podigla ka njegovim. Nasmešila se blago, a njen je pogled govorio, želim te.

Dlanovima joj je obuhvatio lice i podigao je, uzimajući ono malo sopstvenih sokova čijih je tragova ostalo na njenom licu. Poljubio je i gurnuo na leđa, instiktivno je raširila noge isturivši svoju zadnjicu malo u vis i izlažući njegovom pogledu sve svoje čari. Pičkica joj je sad bila širom otvorena. Posmatrala ga je i čekala da pređe na stvar.

Osetio je miris njene vlage. Liznuo je tu otvorenu školjku, prvo malo, a onda je čitav jezik gurnuo u nju. Oblizivao joj je usmine i jezikom sisao njene sokove. Usnama je obuhvatio njen klitoris. Sanja se bestidno naticala nije više mogla da odlaže svoj orgazam. Počela ga je moliti da joj zabije kurac da ga oseti do jaja.

Nije ni završila a već se našao u njoj. Gotovo da je vrisnula od užitka kada je taj gigant ispunio. On se stresao osetivši njenu vrelinu. Mešala je svojom čvrstom guzom meljući žestoko njegovu komadinu.

Ubrzano ga je stezala mišićima u trenutku nadolazećeg grča. Zajecao je zarobljen u njenoj vagini. Usisavala ga je snažnim trzajima i sa samo jednim ciljem, da mu izvuče spermu.  Jebao je divlje dok su oboje dahtali, a njegova jaja je lupala po guzi. Osećala se fenomenalno kao da ima poludelu zver u svojoj pici.

Osećala je kako mu kurac divlje pulsira i kreće se neverovatnom brzinom u njoj. Zabucila je glavu nazad, celo joj je telo zadrhtalo, hropće, pička joj se stegla u grču žvačući mu kurac unutrašnjim mišićima. razvaljuje joj usku picu

Nije više mogao da se bori. Mala je bila posebna, u to nema sumnje. Osetio je kako mu melje alatku. Iz stegnutih jaja je krenula reka i počela da se snažnim trzajima izliva u njeno korito.

Pritisnuo je celom težinom, a u svojoj besvesti Sanja je osetila trzaje duž celog njegovog tela kao i toplinu koja se razliva njenom unutrašnjošću. Ispustio je dug uzdah. Trajalo je čitavu večnost, mislio je da mu je i mozak iscurio.

Obamrli, malaksali, ležali su u istom položaju još neko vreme, jedva su dolazili do daha. Sanja, zadovoljna i ponosna što je igru izvela do kraja. A on. Oboren s nogu, iznenađen i polaskan od te male opasnice, od koje se nije nadao takvoj veštini vođenja ljubavi.

-Nemoj da ideš kući… – bile su njegove reči dok ju je ljubio ispod tuša…

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
(Visited 894 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!