Nova kolegica s posla

U tvrtku je došla na radno mjesto vezano uz kontrolu kvalitete iz tvrtke slične branše. Između 45 i 50 godina, skladno građena, nikako premršava. Cice prije male nego srednje, guza u redu, malo ispupčena, ne previše, trbuh ravan, noge ništa posebno, vidio sam u životu i ljepših.

Čim sam je vidio pomislio sam da bi se rado poševio s njom. No to pomislim kad vidim bilo koju žensku osobu koja mi se svidi. Bila je udana i imala je odraslog sina, muž ju je često vozio na posao i s posla. Nismo ostvarili nikakav odnos osim čisto poslovnog, nisam joj se upucavao, nisam joj upućivao dvosmislene poruke. Tako su prošle skoro dvije, tri godine. nova sexy koleginica

Onda sam počeo malo više komunicirati s njom, ne samo vezano uz posao nego i šire, ali opet bez aluzija, dvosnislenih poruka i slično. Jednom prilikom, negdje krajem ljeta, išli smo zajedno, više nas iz tvrtke na druženje koje je organizirao vlasnik i predvečer je bio razlaz i ona je pitala može li je netko odbaciti doma i rekao sam da mogu ja, jer mi je usput. Kad smo stigli pred zgradu pozvala me ja na piće.

Prihvatio sam. Ušli smo u stan i očekivao sam da će tamo biti muž, sin, međutim bio je mrak, prazno. Pitao sam ju gdje su njeni i rekla je da imaju vikendicu na moru i da su otišli nešto popraviti, okrečiti te da ih neće biti dva dana. Ne znam zašto, nekako su mi odmah prošli trnci kroz jaja i kurac mi se počeo dizati. Uvela me u dnevni boravak, odvela do bifea otvorila i rekla da izaberem što ću popit i izabrao sam Jägermeister Natočila je i meni i sebi. Posjela me u kožnu fotelju, prilično glomaznu, tu je bio niski stakleni stolić, trosjed i još jedna fotelja nasuprot, uza zid komoda i ogromni TV.

 

Upalila je liniju i nekakav lagani, melodiozni instrumental je krenuo. Ona je sjela nasuprot mene. Pijuckali smo i čavrljali i gledali se onako direktno u oči. Odjednom je ustala, otišla do vrata i prigušila svjetlo. Rekla je da bi malo plesala, ustao sam, obgrlila me oko vrata, priljubila se uz mene i tako smo lagano plesali.

Kurac mi se odmah dignuo i namjerno sam se stisnuo uz nju kako bi ga osjetila. I ona je pojačala stisak i trljala se uz mene, zatim mi je preko hlača počela pipati kurac, a onda je s obje ruke krenula i otkopčala mi remen, raskopčala hlače i svukla ih do koljena te uzela nabrekli kurac u ruku.

 

Prevlačila mi je kožicu, nadrkavala ga i prošaptala da vidi kako je očito da bih ja nju jebao. Rekao sam da bi ju vrlo rado pojebao i da ću to odmah i učiniti. Uvalio sam joj jezik i počeli smo, se prilično divlje i strastveno ljubiti. Zadignuo sam joj suknju i primio ju za pičku, bila je sva mokra. Razmaknuo sam joj gaćice i primio ju za mufić, bila je dlakava i imala svilenkaste dlačice.

 

Obožavam svilenkaste dlačice. Gurnuo sam joj prst u pičku, bila je topla, uska, vlažna. Jebao sam ju s prstom i ona se pičkom nabijala na njega i dalje rukom natezala moj kurac i stiskala jaja. Malo je zastala i u tren oka se svukla i ostala gola, pa sam se i ja skinuo do kraja. Uzela me je za ruku i odvukla u spavaću sobu, tamo je bio francuski krevet.

 

poza 69 sa koleginicomPolegla me je na krevet, opkoračila me, stavila glavu među moje noge, a svoju pičku i guzu nadvila nad moje lice, počela mi je drkati i pušiti, a ja sam uvalio jezik među njene usmine i malo joj lizao klitoris pa gurao jezik u pičku, pa opet po klitorisu, stenjala je, jecala, sve ubrzanije disala. Malo sam joj liznuo i šupčić pa sam se ponovo posvetio lizanju pičke i gutanju svoje sline i njenih sokova, rukama sam joj navlačio guzove, stiskao ih. Imala je predivnu glatku guzu.

 

Nabijala mi se pičkom na facu i šupkom na nos, tražeći što tiješniji kontakt. Tada je prestala s pušenjem, samo me držala za kurac i rekla – liži me jako, blizu sam. Pojačao sam lizanje i uskoro je počela vriskati, grčiti se, stresla se par puta, zastenjala, još se tresući samo se srušila na mene. Tada se ustala, okrenula se prema meni, opkoračila me i kleknula na koljena.

Uzela je kurac u ruku i njime se gladila po pički, razmicala usmine i povlačila ga preko klitorisa, ja sam joj mijesio grudi, rekla je da ne čekam njeno svršavanje i da samo kažem kad budem blizu svršavanja jer želi da joj svršim u usta. Držeći mi kurac u ruci stavila ga je u pičku i lagano se nabadala samo preko glavića, mislio sam da ću poludit od užitka, onda je samo kliznula po njemu i počela se nabadati svom duljinom, vrtiti guzom, lijevo desno, gore, dolje, u krug.

Ruke ja zabacila iza sebe i uhvatila se za glavu i tako me „jebala“ sve jače i jače, sada je meni padao mrak na oči od divote i nije dugo trebalo osjetio sam da sam blizu i samo sam povikao – skači – skočila je , kleknula odmah između mojih nogu, stavila kurac u usta, prevukla ga dva tri puta i svršio sam u nekoliko mlazeva. Uspjela je skoro sve progutati, malo joj je pobjeglo, ali i to je ubrzo polizala.

Ustala je i otišli smo onako goli u boravak, sjeli na dvosjed, naslonila se uz mene i pijuckali smo Jägermeister. Nakon nekog vremena počela se igrati s mojim kurcem i majstor je reagirao na jedini mogući i željeni način. Uskoro je bio potpuno spreman za novu akciju. Držeći me za kurac povela me u spavaću sobu. Iz neke ladice je izvadila neku kremu i njome mi namazala kurac i rekla da želi da ju jebem u šupak i da ga joj namažem.

Kleknula je na krevet, naguzila se- Stavio sam malo kreme na kažiprst, a drugom sam rukom raširio šupkić pa razmazao malo izvana pa onda gurnuo prst unutra i tako dva tri puta i onda sam kurac lijepo lagano prislonio uz šupak i polako počeo prodirati u njenu guzu.  jebanje koleginice u čmar

Kurac mi nije baš tanak i na početku je ječala, ali nije odustajala. Izvadio sam ga i još malo namazao i ponovo gurnuo i malo ga izvlačio i onda gurao natrag, svaki puta dublje i dublje , na kraju je sve išlo kao podmazano, ja sam ju guzio, a ona je uživala i ja sam uživao.

Gurnula si je prste u pičku i ševila se, a zatim si je masirala klitoris i ubrzo je ponovo svršila. Pitala me želim li svršavati u šupak ili bi radije u pičku. Izvukao sam ga iz guze i stavio ga malo nižei gurnuo ga do jaja, nastavio sam ju rasturati, čulo se samo stenjanje i udaranje kože o kožu, ona je bila prilično glasna i malo me je bilo strah hoće li nas netko čuti.

Jebao sam ju, kako već dugo nijednu nisam, ona si je ponovo masirala klitić i ubrzo je počela opet svršavati, a i ja sam konačno otpustio kočnicu i osjetio da mi se bliži vrhunac i istresao sam u njenu guzu sav sadržaj svojih jaja. Ležali smo jedno uz drugo, zapuhani, ljepljivi od znoja, speme, šutjeli i odmarali. Rekla je malo kasnije da bi bilo lijepo da se zajedno otuširamo. I bilo je jako lijepo.

(Visited 1.017 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.