2 decembra, 2023

Nov Posao – Stari Fetiš

1
Lizanje stopala i prstiju

Posle razvoda i gubitka posla, bilo mi je dosadno. Radio sam u marketingu i komunikacijama gde je uvek bilo akcije i sada sam se pitao šta da radim sa svojim vremenom. Iznenada me je pozvala Natalija, moja bivša snaja. Natalija je bila menadžer butika vrhunske odeće i obuće. Uvek smo bili dobri prijatelji i naša veza nije prekinuta kada sam se razveo sa njenom sestrom. Posle malog ćaskanja upitao sam: “Šta ima?”

Natalija je rekla: “Treba mi usluga. Moj menadžer ženskog dela treba malo slobodnog vremena. Nisam našla nikoga da stupi na njegovu poziciju u tako kratkom roku. Znam da imaš viška vremena na raspolaganju, pa tražim tvoju pomoć.”

Nasmejao sam se i rekao: „Natalija, o čemu pričaš? Nikada se nisam bavio maloprodajom, a kamoli rukovodio odeljenjem i to ženskim delom.“

„Ma nije problem, imam osobu koja će da se pobrine za inventar i knjige. Treba mi da budeš lice odeljenja. Imamo vrhunske klijente i ti bi se pobrinuo za njih.“ Način na koji je objasnila šta želi da uradim me je zaintrigirao. Osim toga, oduvek sam voleo ženska stopala. Ne znam da li imam fetiš, ali sam oduvek mislio da su lepa ženska stopala poseban seksi deo ženske anatomije. Povrh svega, Natalija mi je nudila platu koju bi malo ko odbio.

Natalija je rekla: “Još jedna stvar. Ponekad ćeš morati da vršiš lične isporuke za neke od naših klijenata.”

Razmišljao sam o ponudi na trenutak, ali ne predugo. “U redu, prihvatam.”

***

Natalija mi je dala tromesečni program obuke da ga savladam za tri dana! Kao što je i obećala, operativni delovi upravljanja odeljenjem za ženske cipele predati su mladim talentima koji dolaze. Moja primarna uloga je bila da se pobrinem za vrhunsku bogatu klijentelu prodavnice. To se vršilo privatnim jedan-na-jedan susretom sa visokim igračima.

Primio bih zahtev za pokazivanje modela, zakazao termin, a zatim vodio dotičnu damu kroz asortiman i ponudu. Takođe sam od Natalije saznao da postoji „tajni“ sporazum. Svako privatno prikazivanje garantovalo je najmanje 2000 evra u prodaji. Mislio sam da će žena morati da kupi pedeset pari cipela da bi se približila ovom broju, ali šta sam ja znao.

Onda sam saznao da jedan par cipela Jimmy Choo ili Manolo Blahnik može koštati 4000 evra ili više! Konačno sam shvatio da su ove privatne sesije donosile ogroman novac i shvatio sam koliko je hitno potrebno da „lice“ odeljenja bude uvek spremno i dostupno. Potajno, bio sam uzbuđen što ću upoznati i dodirnuti stopala bogatih, seksi žena.

Najvažnija veština koju sam naučio bila je određivanje veličine ženskih stopala. Vežbao sam na Nataliji i drugim ženama u prodavnici i hodao okolo sa večitom polu erekcijom. Čak i da nisam dodirivao stopala svojih koleginica vežbajući na njima, svaki put kada bih pomislio na to, moj penis bi odmah počeo da bubri, a u nekim situacijama bi bio tvrd kao kamen. Natalija mi je rekla da joj se oduvek sviđao stil oblačenja koji sam koristio za posao, ali mi je sada dala par hiljada da unapredim svoju garderobu.

***

Moj prvi dan na poslu je bio baš naporan. Pokušavao sam da naučim sve što sam mogao, bio sam uvek na vrhovima prstiju da bih upio što je moguće više znanja. Nekoliko nedelja nakon što sam počeo da radim, u jednom trenutku bio sam jedina osoba koja je radila, svi ostali su otišli na rani ručak. milfara u prodavnici cipela

Ušla je atraktivna žena u kasnim četrdesetim ili ranim pedesetim. Imala je uglađenu guzu, stomak i zategnute noge. Njene grudi su izgledale kao veličanstvene zrele dinje. Ali, pažnju je privuklo to što je imala savršeno manikirane ruke, i što je još važnije, seksi stopala u štiklama sa otvorenim prstima koji pokazuju skupi pedikir. Nosila je pripijenu majicu bez grudnjaka i kratku suknju koja je pokazivala njene noge. Moj penis je brzo oticao.

Prišao sam joj, predstavio se i pitao da li mogu da joj pomognem da nešto konkretno pronađe. Pogledala me je i pitala za menadžera koga sam smenjivao. „On je na privremenom odsustvu, pa ja preuzimam njegovu ulogu do njegovog povratka.”

„Nadala sam se privatnoj prodaji. U mojoj kući. Da li to još uvek radite?”

“Apsolutno. Ja ću ispuniti tu ulogu. Kako se zovete?”

“Ja sam Ana. Jesi li slobodan večeras?”

“Da. Jedino što mi treba je vaša adresa i da uzmem vašu veličinu cipela.” Ana je na trenutak razmislila i upitala: “Za početak, možemo na „ti.“ A drugo, želim da te pitam – je li ovo tvoj prvi dan ovde?”

“Ne, ovde sam nekih mesec dana. Mogu li ti pomoći da pronađeš nešto posebno?”

„Ne.“ – rekla je samouvereno. „Moja prijateljica Ivana će te posetiti veoma brzo i nju mi reši prvo. Ja se vraćam za nedelju dana. Onda ćemo zakazati moj termin.“ Bez daljih reči, okrenula se i lagano izašla iz prodavnice. Bio sam malo zbunjen zbog Ane, ali nisam imao vremena da se zadržavam na njoj. Prodavnica se punila kupcima. Moje „osoblje“ se vratilo sa ručka i svi smo se obraćali mušterijama.

***

Moj sledeći susret je bio sa još jednom veoma privlačnom ženom. Kao i Ana, pored dobrog izgleda, bila je savršeno nalakirana u jarko crvenu nijansu. Rekla je da se zove Ivana i nosila je puderastu plavu haljinu koja joj je padala centimetar ispod kolena, bez najlonki. “Ana je rekla da ću te naći ovde. Imaš li Jimmy Choo-a?”

“Apsolutno, ali prvo moram da te izmerim.“ Srce mi je ubrzalo kada sam je seo, skinuo desnu cipelu i nežno joj obuhvatio stopalo. Hteo sam da joj poljubim stopalo i posisam …. mislim da je to osetila. Bili smo u uglu prodavnice, sedeo sam na stolici sa njenim stopalima među nogama kada mi je rekla da bi moj prethodnik, UVEK prvo malo masirao njena stopala.

„U redu, naravno“ i počeo da radim na njenom desnom stopalu.

Ivana mi je rekla: „Možeš i da ih poljubiš ako želiš.“ Lizanje stopala i prstiju

Nagnuo sam se, poljubio joj stopalo i brzo usisao njen palac u usta. Čuo sam jecaj kada je gurnula levo stopalo u moje međunožje. Zamalo nisam doživeo orgazam na licu mesta. Zajednički strahujući da bi nas mogli videti, Ivana je povukla noge dok sam ja pokušavao da se priberem. Posegnula je u torbicu i izvukla malu karticu sa svojom adresom i ništa više na njoj.

“Donesi mi neke modele večeras. Budi tamo u 20h, možda trebaš razmisliti o tome da prenoćiš.”
Ustala je, osmehujući se i rekla: „Molim te, nemoj kasniti.“ Onda je napustila radnju.

Sedeo sam ošamućen i odlučio da odem da vidim Nataliju. Došao sam do njene kancelarije, ušao i seo. Natalija se nasmejala i upitala: “Kako teče zvanični prvi dan?”

“Pa, večeras imam akciju. Mušterija po imenu Ivana očekuje privatni sastanak večeras.”

Natalija je rekla: „Ivana je odlična mušterija. Možda ćeš večeras ostvariti prodaju preko 10.000 evra.“

Nisam ni razmišljao o tim parama, već sam morao da je pitam nešto direktno i odmah.

„Da te pitam konkretno, ali bez izmotavanja – da li ću i da je kresnem?“

„Da je kresneš?? Ne znam dragi, to je do tebe… uvek smo imali zadovoljne mušterije i tvoj prethodnik je voleo svoj posao sve dok nije našao devojku. Možda sam zaboravila da ti kažem o toj pogodnosti. To nije u našoj zvaničnoj politici firme, naravno. Ali… jesi li spreman?”

Razmislio sam na trenutak i rekao: “U redu, spreman sam. A koliko dugo je to deo prodaje ženskih cipela? Nezvanično, naravno.”

Natalija je odgovorila: „Ovde sam skoro dvanaest godina i to je bilo ovde kada sam počela da radim. Strogo čuvana tajna koja je zaradila tone novca. Verovatno ćeš i ti dobiti veliku napojnicu.“

Ustao sam i rekao: “Napraviću izbor cipela za nju, a onda idem kući da se spremim za večeras. Da li ti je to u redu?”

“Ti si zadužen za taj deo prodaje. Ali postavi nekoga da bude glavni kada odeš. Nekoga kome veruješ i za koga smatraš da je dorastao zadatku.”

***

Otišao sam kući, pojeo laganu večeru i zadremao. Probudio sam se u 18h i brzo se istuširao. Obukao sam se ne baš ležerno, ali manje od formalnog i uputio sam se ka Ivaninoj kući. Bila je u luksuznom delu grada, privatna i osamljena. Kada sam pronašao njenu adresu, bio sam impresioniran, ali ne i uplašen njenom veličinom i dizajnom, bio je to prelep dom.

Vrata garaže su bila otvorena, pa sam ušao. Ona su se spustila za mnom. Izašao sam iz auta i pokupio pakete cipela, vrata od kuće su se otvorila i tamo je stajala Ivana. Izgledala je neverovatno. Nosila je komplet spavaćicu koja se providila i komplet donjeg veša koji je pristajao i naglašavao njeno prelepo telo. Bila je to ponoćno plava svila i verovatno je koštala kao skupo muško odelo.

Nosila je štikle koje su se slagale sa bojom njene odevne kombinacije. Takođe je nosila najlonke sa malim pojasevima vezanim za njene male, otkrivajuće gaćice, tip koji ima liniju koja se penje uz zadnji deo njenih nogu.

“Drago mi je da si me našao. Možeš da uneseš cipele i odneseš ih u moj orman. Sve ću ih uzeti.”

Ušao sam u njenu kuću, ispustio paket i uzeo je u naručje. Dala mi je vlažan poljubac i gurnula mi jezik u usta. Moje ruke stisnule njene sise i povukao sam njen grudnjak otkrivajući blede grudi i velike ružičaste bradavice. Mogao sam da vidim kako joj plave vene prekrivaju grudi dok sam se naginjao da posisam bradavicu.

Ivana je zastenjala i rekla: “To je tako dobar osećaj… jebeno su osetljive.” Do sada su već njene lutajuće ruke pronašle moj tvrdi kurac u pantalonama. Ivana me je povela kroz njen dom do onoga što sam pretpostavio da je glavna spavaća soba na zapadnoj strani njene kuće. Čekao nas je krevet pozamašne veličine. Zastala je, okrenula se prema meni i rekla: „Ne mrdaj dok te skidam.“

Prvo mi je skinula jaknu i košulju. Zatim, dok me je gledala u oči, otkopčala mi je kaiš i pantalone, zakačila prste sa strane i povukla ih dole. Moj penis je bio tvrd i udario ju je po obrazu. Izašao sam iz pantalona, cipela i donjeg veša. Stajao sam go. Ivana je pala na kolena i, gledajući u mene, rekla: “Daću ti najbolje sisanje, najbolje pušenje koje si ikada imao!” klijentkinja mu sisa kurac

Počela je da liže moj kurac i degustira moju pre-spermu. Polizala je celom dužinom, a zatim je počela da skakuće gore-dole dok me je sisala. Usta su joj bila vlažna, topla i mogla je da drži lekcije o tome kako se puši kurac. Zaustavio sam je pre nego što sam eksplodirao. Hteo sam da je okusim. Podigao sam je na noge, poljubio je, a zatim je gurnuo na leđa. Podigao sam joj levo stopalo, skinuo štiklu i poljubio joj stopalo kroz najlonsku čarapu.

Skinuo sam njenu drugu cipelu i poljubio to stopalo pre nego što sam ga polizao, a zatim usisao njene prste u usta. Kombinacija njenih seksi nožnih prstiju i njenih seksi čarapa dovela me je na mesto gde bi me svaki dalji dodir naterao da svršim. Ivana je tiho stenjala dok sam prelazio rukom uz njenu nogu i pronašao vlažnu pičku. Uronio sam dva prsta u njenu mokru macu i počeo da je jebem prstima dok sam joj držao nožne prste u ustima. Ivana je tiho cvilela dok me je molila da ne stanem. Nisam mogao da se zaustavim pa je svršavala u moja usta i njeni sokovi su potekli iz nje kad je doživela jak orgazam.

Ustao sam i uzeo njena stopala u čarapama u svaku ruku, počeo sam da drkam kurac sa njenim nogama. Nakon nekoliko trenutaka čistog zanosa, stavio sam svoj penis na ulaz u njenu pičku i skliznuo do jaja u nju. Ivana je omotala noge oko mene dok sam je jebao svom snagom koju sam imao. Baršunasta vrelina njene pice u kombinaciji sa našom predigrom izazvala je nezaboravan orgazam kad je Ivana ponovo eksplodirala. Ubrzo, i ja sam počeo da prskam osetivši njene vaginalne zidove kao me stežu i cede. jebanje prodavca i klijentkinje

Njene pete su se zarile u moju zadnjicu i držale me tamo sve dok nisam i poslednju kap uneo u njenu nezaštićenu vaginu. Dok smo ležali u njenom krevetu, ponovo smo se poljubili. Ivana je upitala: “Da li si planirao da ostaneš večeras?”

Samo sam rekao: “Da.”

„Dobro, muža neće biti kod kuće neko vreme.“

„Nisam znao da si udata.“

“Je li to problem? Uostalom, verovatno je trenutno sa svojom ljubavnicom. Ovo je naš krevet i htela sam da me pojebeš baš na njemu.”

„Nemam problem sa tim, ja samo isporučujem cipele.“

Ivana se nasmešila, ustala i otišla da isprazni bešiku. Kada se vratila, skinula je sve što je nosila na sebi. Popela se na mene i rekla: “Kada si poslednji put ostavio „šljivu“ na devojci?”

“Auh… prošlo je dosta vremena.”

“U redu je, možeš da vežbaš na meni. Volim da imam uspomene na tucanje.”

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 5]
(Visited 1.424 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Nov Posao – Stari Fetiš

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!