23 marta, 2023

Njeni Novi Ljubavnici

žestoka trojka u prodavnici

Bio je to dug dan. Pregledala je inventar i brojeve najmanje 10 puta dok nije pronašla grešku i ispravila je. Svi ostali su otišli kući. Bilo je teško voditi nezavisnu prodavnicu sportske opreme pošto je ogroman brendiran butik otvorio prodavnicu samo nekoliko stotina metara dalje. Međutim, ponosno je podigla glavu, podsećajući se da sve radi čisto, vredno i ponosno.

„Kontam da za nas i dalje ima mesta“, rekla je sebi dok je gasila svetlo u kancelariji koja je bila u sklopu prodavnice i otišla do prednjeg dela. Skoro je poskočila kada je čula kucanje na staklenim vratima. Pogledala je i to je bio njen omiljeni par. Otišla je da otvori vrata. „Znam da ste zatvorili za danas, ali idemo sutra malo u prirodu. Postoji li šansa da večeras od vas kupimo nove patike, biće kiše i trebaju nam oni duboki modeli.“ reče čovek.

Nije mogla da odbije novac. “Naravno, uđite.” Rekla je, osmehujući se.

Uvek je flertovao sa njom, i bio je veoma lep za oči. Ona je otišla do šaltera, njegova žena ju je pratila dok je on tražio po butiku određene modele patika.

„Ja sam Marija“, rekla je vlasnica prodavnice prijateljskim tonom, „Mislim da se nismo zvanično upoznali.“

“Ja sam Nataša”, odgovorila je žena.

Marija je nakratko odmerila Natašu, imala je crnu kosu skupljenu u čvrst konjski rep i najlepšu kožu boje karamele. Nosila je tanku bluzu i suknju, a oko vrata imala je delikatnu ogrlicu. „To je prelepa ogrlica“, prokomentarisala je Marija tiho.

Nataša joj je uzvratila pogled: „Za mene je dragocena, Boris mi ju je poklonio godinu dana nakon što smo počeli da izlazimo.“ Sada je ona posmatrala vlasnicu prodavnice, izgledala je umorno, ali je imala nežan privlačan izgled. Nataša se nagnula bliže da pokaže Mariji ogrlicu i privezak. “Koji je to simbol?” upitala je Marija dok je posmatrala privezak na dekolteu Nataše. Simbol je izgledao kao jin-jang, ali je imao tri dela umesto dva.

Nataša je podigla pogled, razmišljajući nekoliko sekundi: “Reći ću ti, ali prvo moraš da mi kažeš nešto.”

“Naravno.”

“Flertovala si prošli put sa mojim mužem… ne, nisam ljuta i ne, ne pokušavaj to da porekneš, samo mi reci da li ti se sviđa.”

Marija je prebledela! “Tako mi je žao, sve je bilo totalno totalno nevino, naravno da mi se sviđa, ali nisam imala nikakve loše namere.”

Nataša se umirujuće osmehnula: „Ne smeta mi, hvala što si iskrena, ono što želim da znam je da li ti je moj muž privlačan.“

Marija je zastala ali ohrabljena od strane Natašinih reči i pogleda, odgovorila je: „Um… da. Još jednom izvini, ali da, privlačan je…“ Nije mogla da izgovori više reči jer je Nataša stavila prst na njene usne da je utiša.

„U redu je pobogu, nisam ljuta. Zapravo, srećna sam, videla sam vas kako flertujete, i to me… uzbuđuje. Znaš li da se i ti njemu sviđaš… mnogo?“

“Ja?? Ne… ali.. on je to rekao?” lezbo ljubljenje

“Da, to je pravi razlog zašto smo došli nakon zatvaranja. Htela sam da ti kažem da je u redu. A da budem iskrena… ti se meni mnogo… jebeno sviđaš.”

Marija nije znala šta da kaže a Nataša se naginjala sve bliže i bliže, sve dok im se usne nisu dodirnule jedna o drugu. Marija se nije povukla, umesto toga je nežno pritisnula svoje usne na njene. Stajale su tako nekoliko tihih minuta ljubeći se, zaboravivši na Borisa i prodavnicu. Kada se poljubac završio, Marija je bila crvena, a njen stid se mešao sa uzbuđenjem. Polako je uzdahnula: “Nataša, ja…” Nije mogla da izgovori reči, nije ni znala koje reči želi da izgovori. Samo je htela da ponovo čuje njeno ime, “Nataša.”

„U redu je“, uverila ju je Nataša. „Odavno sam to želela da uradim.“ Ispružila je ruku i uzela Marijinu u svoju, “Pođi sa mnom.” Marija je nečujno pratila dok ju je Nataša vodila niz prolaze sve dok nije stigla do zadnjeg ugla prodavnice. Boris je čekao, košulja mu je bila skinuta, a Marija je osetila kako joj srce treperi pri pogledu na njega.

„Dođite ovamo“, rekao je.

Nataša ju je dovela do njega i stavila jednu ruku Borisu oko struka dok je on krenuo za Marijinim obrazima i povukao je u poljubac. Duboko ju je poljubio, dok su mu ruke prelazile od njenog lica do njenih leđa i čvrsto je privukao uz sebe. Povukao joj je bluzu iz suknje, a zatim se povukao. „Zar ne misliš da je krajnje vreme da prestanemo samo nevino da flertujemo?“ upitao je sa osmehom.

Marija je uzvratila osmeh i ćutke klimnula glavom. „Otkopčaj se“, rekao je mirno.

Marijini prsti su se tresli dok je petljala po dugmadima, napredujući sve dok je nisu otvorili. Borisove ruke došle su do njenog struka i vodile je dok se okretala. Zatim je bluzu skinuo i nehajno je bacio u stranu. Zatim joj je otkopčao grudnjak i učinio isto sa njim. Konačno je pronašao šlic na njenoj suknji. Boris je morao da kaže Mariji, koja je još uvek bila nekako promrzla, da izađe iz odeće.

U Mariji je bila mešavina emocija. Pomalo se plašila onoga što bi moglo da sledi, ali previše uzbuđena da ne poklekne. Dugo je fantazirala o tome da Boris i ona vode ljubav sami, ali dok je njegova žena stajala u blizini, nekako se osećala još uzbuđenije, a poljubac… nikada nije osetila tako nešto. Odjednom je Nataša bila ispred nje, gola osim ogrlice. Nežno je zagrlila Mariju i toplo pritisnula njeno telo uz svoje, pre nego što ju je ponovo poljubila polako, ali strasno.

Usred poljupca, osetila je Borisa na svojoj zadnjici kako je grli. Njegov tvrdi penis pritisnuo se uz njena leđa i ona je zadrhtala kada je počeo da je ljubi i gricka po vratu i ramenima. Nataša se povukla, ali je uhvatila Mariju za ruku i odvela je u deo gde je Boris već spojio nekoliko mekanih fotelja koje inače služe da mušterije sednu i probavaju obuću. lezbejke sedenje na licu

Boris je poveo Mariju, krećući se kao u izmaglici, da klekne preko Natašinog lica. Polako je spuštala svoju pičku dok nije počela da umiva Natašino lice svojom uveliko mokrom picom. Marija je mogla da čuje i oseti njeno disanje i njena pička bila je oduševljena osećajem kako jezik kreće da klizi gore-dole po njenom ulazu.

Čula je Borisov glas u uhu kako šapuće – „tako… pojebi joj lice.“

Marija je počela da trlja pičku preko celog lica svoje nove ljubavnice. Boris je zatim spustio njena ramena napred sve dok ona nije ležala polu pognuta, sa raširenim kolenima i njenom picom koja je nastavila da jebe Natašina usta. Čula je uzdahe, osvrnula se i videla Borisa kako drka kurac i namešta se iza nje. Nežno se ugrizla za usnu, okrenula se i zarila lice u pod. Počela je glasno da stenje, i počela da melje po Natašinim ustima, njen prvi orgazam zalio je njeno lice.

Zatim je mogla da oseti Natašine prste koji uvode penis u njenu picu. Polako je uklizao i uleteo u nju, stisnuvši njene kukove. Kada je počeo da je tuca, osetila je da se Nataša izmiče. Boris je tada počeo ozbiljno da je jebe. Bilo je očigledno da je bio veoma uzbuđen i da je to zamišljao nedeljama, mesecima. Žestoko ju je karao od pozadi nabijajuću se duboko i nemilosrdno. žestoka trojka u prodavnici

Nataša je počela da je bodri, govorila je prljave stvari, navijala je za Mariju da svrši na kurac njenog muža. Na kraju se srušila osetivši drugi orgazam dok je on vrištao svršavajući u nju, puneći je svojim belim toplim sokovima. Bilo je kratko ali intenzivno i prepuno energije.

Marija je sa strahopoštovanjem gledala kako Nataša prima njegov mokar spermiv kurac u usta i počinje da liže i guta ostatke sperme. Boris se konačno povukao. Poljubio je Natašu i rekao: „Divna si dušo“. Ozarila se prema njemu, a zatim se on okrenuo Mariji: “Bilo je bolje nego u svim fantazijama.”

Marija je zatvorila oči i zavalila se, bez reči se samo nasmešila. Ubrzo su joj se pridružili u maženju. Ležala je tako bez reči dok nije zaspala sa svojim novim ljubavnicima.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
(Visited 818 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!