4 oktobra, 2023

Njena Analna Radoznalost 4. Deo

0
čmar spreman za jebanje

Aleksandra je sišla sa wc šolje i dugo se gledala u ogledalo. Nikada se pre toga nije slikala gole, ali ako je ikada postojao dobar razlog za to, to je bilo tada. Skinula je kancelarijsku suknju i gaćice, stavivši ih na radnu površinu. Bila je gola od pojasa naniže. Modno govoreći, bila je to vrlo čudna kombinacija videći sebe takvu, posebno u kancelarijskom kupatilu od svih mesta.

Nakon što se okrenula, zadnjica joj je bila okrenuta prema ogledalu, a kameru telefona je takođe usmerila prema ogledalu. Snimila je odraz zadnjice i to je zvanično bila prva gola fotografija koju je ikada snimila. Sledila je nezgodnija slika. Razmišljala je o tome kako će joj slikati anus, a zatim je smislila rešenje.

Čučnula je i stavila telefon među noge, ispod tela. Kada je zauzela pravi položaj, slikala ju je. Stajala je uspravno i gledala sliku anusa. To je bio prvi put da ga vidi tako jasno. Upijala je svetlosmeđu boju, oblik i linije čmara. Definitivno je izgledalo sićušno, a uvođenje Robertovog kurca u njega bio bi izazov. selfi svoga čmara

Srećom, Zorana je znala šta da radi. Aleksandra je poslala eksplicitne slike Zorani, i odjednom je situacija podignuta na potpuno novi nivo.

***

Te noći, dok su se Aleksandra i njen muž odmarali pred televizorom, mogla je razmišljati samo o analnom jebanju koje će uskoro primiti, i o tome kako se Robert osećao. Čak i uz sve akcije na Boardwalk Empire-u, Robertovoj omiljenoj TV seriji, Aleksandra je stalno u sebi postavljala pitanja. Pogotovo što ni Robert ni Zorana nisu ništa spomenuli.

Aleksandra se pitala je li Zorana uopšte nazvala Roberta ili ne. Postojao je samo jedan način da se to sazna.

„Da li te je Zorana zvala ranije danas?”

“Da”, rekao je Robert neobično stidljivim tonom.

“I?”

“I mislim da te čeka posebna poslastica”, rekao je sa slabim osmehom, koji je očigledno pokušavao da obuzda.

Aleksandra je sve vreme bila u polu mraku. Trebali su joj odgovori i bilo je jasno da ni Robert ni Zorana neće dati ništa.

“Možeš li mi barem dati neki ono … ma nešto? Šta da očekujem?”

“Obećao sam da neću reći.”

“Da li si apsolutno siguran u sve ovo?”

“Apsolutno sam pozitivan.”

Aleksandra je tada napravila seksi glas. “Molim te, dragi? Učiniću to jezikom kako voliš… sada odmah. Sve što treba da uradiš je da mi nagovestiš makar neke detalje dogovora tebe i Zoke.”

“Ne žurim ja… sačekaću”, nasmešio se. “Samo mi veruj u ovo kad ti kažem – Zorana ima nešto posebno za nas.”

“Misliš?”

“Znam. Dala mi je nekoliko saveta preko telefona. I rekla mi je šta planira sa tobom. Iskreno mislim da će ovo dodati nešto posebno u naš seksualni život. Nešto što nikada pre nismo radili.”

U najmanju ruku bilo je intrigantno. Duboko u sebi, ušla je i mala ljubomora. „Hoćeš li je i ti tucati?” Upita Aleksandra blagim ženskim tonom. Potapšao ju je po bedru.

“Naravno da ne. Ne budi smešna.”

“U čemu je onda velika tajna?”

“Uskoro ćeš saznati”, odgovorio je, a zatim pokazao na televizor. Time je Robert ponovo usredsredio svoju pažnju na televiziju. U međuvremenu, Aleksandra je zadržala svoj mentalni fokus na svom uskoro NE nevinom čmariću.

3/3: Godišnjica
Bila je subota ujutru, što znači da niko od njih nije morao na posao. Aleksandra je sledila uputstva koja joj je Zorana poslala e -mailom prethodne noći. Uputstva su se uglavnom odnosila na čistoću i lepotu. Detaljno se istuširala sapunom. Poseban naglasak stavljen je na čišćenje anusa.

Oprala ga je više puta da bi bila sigurna. Nakon tuširanja, Aleksandra je sela ispred ogledala. Odvojila je vreme da izgleda poželjnije nego što je već bila. U vreme kada je završila sa sobom, profesionalne kancelarijske devojke već odavno nije bilo. To je bila nova, analno prijateljska Aleksandra. I izgledala je prekrasno kao i uvek.

Svoju pojavu je upotpunila odgovarajućim belim grudnjakom i gaćicama. Sve što je radila bilo je prema Zoraninim savetima u mejlu.

Zvono na vratima se oglasilo. 10h izjutra. Tačno na vreme. Aleksandra i Robert su zajedno otvorili ulazna vrata. Tamo je stajala Zorana, seksualno prosvećena terapeutkinja, drske frizure i sa dve torbe. Zorana je podigla torbe i nasmešila se: “Jesmo li spremni za početak?”

Odjednom, ono što je izgledalo kao obično subotnje jutro, pretvorilo se u početak nečeg posebnog.

***

Par je sa nestrpljenjem čekao u svojoj spavaćoj sobi dok se Zorana spremala u kupatilu. Jedna od torbi koje je Zorana donela bila je za njenu posebnu odeću. Na kraju krajeva, nije mogla izaći u javnost obučena kao da je spremna za analni susret. Ali to je postavilo pitanje šta je bilo u drugoj torbi? Uskoro će saznati.

drugarica u seksi donjem vešuKada su se vrata kupatila otvorila, i Aleksandra i Robert bile su šokirane videvši Zoraninu transformaciju. Njena ležerna odeća je nestala. Umesto toga, bila je bosa u crvenom seksi vešu, sličnom onom koji je nosila Aleksandra samo druge boje. Zorana se takođe našminkala glamurozno, a kosa je takođe bila stilizovana.

“Da li smo spremni?” Upitala je Zorana, zauzevši razigrano seksi pozu.

Aleksandra je bila pomalo ljubomorna na tajne lepote i fitnes rutinu najbolje prijateljice. Napravila je mentalnu belešku kako bi kasnije tražila savete.

“Spremna koliko god mogu biti”, rekla je Aleksandra. Robert se složio.

„Prvi korak je da se pogleda deo“, rekla je Zorana. “Očigledno smo to već uradili sa neophodnim čišćenjem. Sada je sledeći korak da se vi opustite, tj da vas ja opustim.”

Aleksandra je osetila kako joj se pičkica trza.

“Spremna sam.”

Zorana je pogledala po spavaćoj sobi. Zatim je položila peškir na bračni krevet, uredno ga raširivši. “Pre nego što legnete na krevet”, rekla je Zorana. “Verovatno se pitate šta je u drugoj torbi.”

Aleksandra je kimnula. “Imam prilično dobru ideju.”

“To je analni komplet koji ćemo koristiti.”

„Zvuči zastrašujuće.“ Zorana je posegnula u torbu i pružila mali ružičasti dildo.

“Ne baš. Uglavnom je to nekoliko malih stvari i dosta maziva. Dovoljno da se pripremiš za Robertovu penetraciju nakon toga.”

“Počinjem da osećam leptiriće u stomaku.”

“Onda je bolje da započnemo.”

Aleksandra i Robert su se zagrlili, nakon čega je usledila serija poljubaca.

“Ok… a sada… Skini gaćice”, rekla je Zorana.

Aleksandra je posegnula i skinula gaćice, bacivši ih. Bila je gola od pojasa naniže. Legla je na krevet tačno onako kako je Zorana naredila. Sa kolenima na peškiru, i licem pritisnutim na krevet. Zadnjica joj je bila u zraku i bila je svesna da su njen šupak i pica potpuno izloženi njenoj najboljoj prijateljici i mužu. čmar spreman za jebanje

Bio je to nezgodan trenutak. Aleksandri je sve to na mnogo načina izgledala kao poseta lekaru. Ali osim uobičajenog ginekološkog pregleda, uskoro bi je čekalo temeljito analno jebanje. Ali prvo predigra. Joj Bože kako ću…? Pomislila je Aleksandra.

KRAJ 4. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 4.3]
(Visited 2.240 times, 3 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!