april 15, 2024

Njegov Tata je bolji Frajer

0
tata od dečka

Pa, nije da nisam tačno znala šta se dešava. Mislim, Denis i ja smo izlazili godinu dana, počeli smo sa mojih 18, ali svaki put kada sam bila u blizini Ivana, bilo je kao da nas je neko električno naelektrisanje povezivalo. A da, Ivan je Denisov otac. Čudno zar ne? Ali nije bilo važno što je Ivan bio više od 20 godina stariji od mene. I nije bilo važno što je Ivan inače bio srećno oženjen Denisovom mamom.

Ono što se činilo važnim je povremeni dodir ili svestan osmeh kao da je među nama bila neka glupa unutrašnja šala. U tim prilikama nije bilo sumnje da smo se Ivan i ja povezali. Nešto što bi me uvek zapanjilo jesu razlike između Ivana i Denisa kada su jedan pored drugog.

Denis je tipičan momak od 22 godine, srednje visine i mršave građe, nije bio ono što biste nazvali impozantnim. Umeo je da me nasmeje i uvek smo se super družili i zabavljali. Ivan je sa druge strane bio baš to – impozantan. Visok i krupne građe, imao je onaj izgled kao da uvek stoji uspravno i sve kontroliše. zgodan tata od dečka

Ponekad sam se naravno pitala da li je to osobina koju je zadržao i u spavaćoj sobi. Znam, znam. Kakva sam ja užasna devojka. Razmišljam o ocu mog dečka iako je moj dečko bio savršeno dobar prema meni. Ali, jebiga, kad ste već tu znači da vas makar malo zanimaju moje misli. Osudite me ako hoćete, nećete ništa postići time 😛

**

Jednog dana Ivan i ja smo sedeli pored bazena i pili pivo, zadirkivajući jedno drugo. Sela sam preko puta njega i pomerala noge napred-nazad dok smo razgovarali, nehajno sam ih ljuljala i pitala se da li će ih primetiti. Bila sam veoma zadovoljna mojih seksi nogama, ali umesto toga, ja sam bila ta koja je bacala poglede.

Ivan je, sedeći u stolici, dozvolio da mu se noge malo rašire, i kada je bio siguran da gledam, namerno se uhvatio tamo, kao da namešta tu sočnu izbočinu koju je krio u šortsu. Samo me je pogledao i osmehnuo se onim nestašnim osmehom.

„Ivane, jel imate nekih prblema tamo dole? Možda biste trebali posetiti urologa“ našalih se u mom fazonu.

„Ma jok, samo me svrbi… hoćeš ti da me počešeš?” uzvratio je on.

„Hej, ne budite tako vulgarni čika Ivane.” odgovorila sam podrugljivo.

„Ma siguran sam da bi mogla da se izboriš sa tim“ uputio mi je veliki osmeh, još jedan u nizu onih koje smo inače delili.

„Pa morala bih prvo da vidim“, rekla sam šaljivo.

„Vidi malu. Dođi ovamo i sedi ispred mene onda.“

Odlučila sam da reagujem na njegov blef i prišla sam dovoljno blizu da osetim njegov mošusni miris. Tiho sam ga pogledala u oči i rekla: „Ivane, mislim da ste u pravu… Mislim da mogu da se nosim sa tim.”

Atmosfera se tada promenila. Više nije bilo osmeha ni na jednom od naših lica, ali je postojao intenzitet i bliskost spremni da eksplodiraju. Zatim me je iznenadio, rekavši: „Tamo u onoj kućici pored bazena ima jedno malo kupatilo… mislim, ako ti treba. Tamo držim i pivo u gajbama. Planiram da uzmem još par komada i da ih ponesem u kuću u frižider.“

Gledala sam ga sa osmehom dok sam ustajala, ne rekavši ni reč. Mora da sam bila izvan sebe, jer sam povukla peškir sa struka i samo ga pustila da padne na zemlju, ostavljajući moj mali bikini okrenut prema Ivanu i samo nekoliko centimetara od njegovog lica. Stajala sam i uživala u njegovom pogledu, tkanina se zalepila za moju pičku i ocrtavala moje uvek glatke usne.

Zatim sam se okrenula i počela da šetak ka toj kućici a usput i da tresem svoje zategnuto dupe levo-desno, znajući vrlo dobro da on bulji i verovatno me jebe pogledima. Srećom, svi su ostali bili u kući i nije primeti ovo moje zavođenje. Ušla sam u to kupatilo i nisam čula da li Ivan šeta za mnom. tata od dečka

Posle nekog vremena pogledala sam se u ogledalo i nasmešila se svom odrazu, „ti si stvarno, stvarno nevaljala devojka.” Onda sam se okrenula i poskočila, zaprepašćeno ugledavši Ivana kako sada stoji iza mene. Ništa nije bilo rečeno dok se približavao. Osetila sam njegove ruke na bokovima, a zatim i njegove usne na vratu.

Ljubio me i nežno sisao po vratu dok su me njegove ruke obavijale. Postala sam svesna njegovog penisa koji me pritiskao u stomak. Delovalo je kao da je već prilično tvrd. Podigla sam ruke kako bih mu prošla prstima preko lica i kroz kosu, mazeći ga i puštajući mu neometan pristup mom gornjem delu bikinija.

Strgao ga je sa mene i stavio svoje velike ruke na moje gole sise. Samo su malo veće od punih šaka, ali bradavice su mi velike i debele. Postale su još deblje dok mi ih je trljao i štipao, čineći me da zastenjem. Nakon što se neko vreme bavio mojim sisama, želela sam da zna kakav je efekat imao na mene.

Uzela sam njegovu veliku desnu ruku u obe svoje ruke i polako je pomerila niz prednju stranu, ne dozvoljavajući da napusti moju meku kožu. Njegova hrapava ruka bila je lep kontrast mojoj mladoj mekoj koži, dok smo se oboje gledali u ogledalu. Uvela sam mu ruku u svoj donji deo bikinija i zacvilila kada je došla u kontakt sa mojom sve mokrijom pičkom.

Tada je snažno dlan pritisnuo napred, a ja sam pustila da mi glava padne na njegove grudi dok su mi ti snažni prsti istraživali ribicu. Sigurna sam da je osetio kako moji sokovi natapaju njegove prste i njegovu ruku … bila sam tako jebeno vlažna. Zastenjala sam tiho dok je prstima prelazio preko mojih usana, a zatim je zaronio sa dva prsta u mene.

„AAAAHHHH…” Zastenjala sam u njegov vrat dok me je on jebao prstima. Gurnuo ih je dublje, koristeći palac da prelazi preko mog tvrdog klitorisa. Bila sam uzbuđena i u tom trenutku nije me bilo briga da li će Denis, Denisova majka ili ceo svet gledati, jer je to ono što sam želela i što mi je trebalo. Morala sam da imam ovog čoveka.

Ivan je to sigurno osetio jer je grubo iskidao moje bikini gaćice i bacio ih na pult pored lavaboa. Okrenuo me je i moje dupe je iznenada bilo podignuto u vazduh. Osetila sam kako njegove noge šire moj stav, pomerajući moje noge u raskorak. Osećaj je bio jebeno savršen čim sam se našla pod njegovom kontrolom .. potpuno sam se povinovala njegovoj volji. jebanje doggy sa matorcem

Pogledala sam u ogledalo i Ivan je nestao iza mene, spuštajući se van vidokruga. Drhtala sam, pitajući se šta je sledeće. Osetila sam njegove ruke na svojim butinama, Ivan mi je u suštini radio šta je hteo, a moje telo je bilo potpuno njegovo. Tada sam osetila kako mi se njegovo lice smešta između nogu otpozadi i osetila sam kako jezik ovog alfa mužjaka dodiruje moj klitoris.

Počeo je halapljivo da me liže od anusa do vrha klitorisa, provlačeći jezik kroz mene dok sam stenjala kao kučka. Degustirao je sokove koji su slobodno tekli iz mojih otvora, i pokušavao je da ih sve pokupi jezikom i proguta. To gutanje je bilo tako glasno da sam se cela tresla. Dok je nabijao jezik u moj šupak, prstima je jebao moju pičku! Denis mi nikada nije lizao guzu i osećaj je bio tako taboo.

Dok je Ivan prelazio jezikom po mom šupku i bockao moju naboranu rupu ja sam svršavala i dahtala kao kuja. Vrtelo mi se u glavi od senzacija, a on se opet na trenutak udaljio od mene. Pogledala sam ga preko ogledala i kada su nam se pogledi sreli, ćutke sam klimnula glavom.

Uzeo je svoj penis u desnu ruku i stavio njegovu veliku glavu među moje usne. Njegova leva ruka ležala je na mojim leđima držeći me prikovanu. Svideo mi se osećaj da nemam nikakvu kontrolu i znala sam šta dolazi. Potekli su mi sokovi tako snažno da sam osetila potoke kako me golicaju po butinama.

Trljao je kurac napred-nazad, gore-dole po mojim usnama, šireći moje sokove i pripremajući me. Potom je uneo nekoliko cm u mene i ja sam još glasnije dahtala. Debljina njegovog penisa je bila nešto što nikada ranije nisam imala u sebi. Hvala bogu da je ovaj čovek znao šta radi i pustio me da se naviknem na njega i malo opustim.

Ponovo smo se pogledali u ogledalu i u tom trenutku sam znala šta sledi. Pitala sam se da li sam možda—samo možda— malo preterala sa celom tom situacijom. Snažno je gurnuo kukove o mene i ja sam povikala. Bili su to i bol i intenzivno zadovoljstvo, dok mi je ovaj čovek zadavao duge snažne udarce.

Sada me jebao jako! Nisam imala ni kontrolu kretanja, umesto toga sam se držala za lavabo isped sebe a on se nabijao iznova i iznova. Bio je neverovatno tvrd i ispunjavao me je svakim udarcem. Pravila sam buku i stenjala i jasno sam zapamtila izraz “jebanje kao životinje”—to je ono što se dešavalo. svršavanje po licu

Orgazami i senzacije su me preplavile i pomislila sam da bih se zaista mogla onesvestiti. Posle nekog vremena bio je blizu i izvukao se, držeći kurac u ruci. Okrenula sam se i pala na kolena, okrenuta prema njemu. Pogledala sam gore u njega, a on je pogledao dole u mene, a onda je počeo da prska na moje lice.

Otvorila sam usta pokušavajući da uhvatim spermu, da je popijem i nakon prvih nekoliko mlazova zatvorila sam usta oko njegovog kurca, isisavajući poslednje kapi iz njegove debele glave. Moje oči su uprle u njegove i tada sam čula reči koje mi i dan danas odzvanjaju u ušima i znala sam da će to sve promeniti – „Sada si označena. Sada si moja. Ali ne smeš da zapostaviš mog sina. Njega prvo zadovolji… a onda dođi meni da ti pokažem kako pravi muškarac jebe.“

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 12 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 1.979 times, 11 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!