jebanje sekice

Nije Više Tako Nevina Seka 2. Deo

Erotske price

Film je ulazio u drugi deo koji je bio prepun seksualnih scena i moje oči su bile zalepljene za ekran, dok su mi se ruke probijale do njenih butina. Ruke su mi refleksno prišle samom vrhu njenuh butina što nisam ni primetio usled filma koji me je hipnotisao. Tek kad su joj moji prsti okrznuli picu, shvatio sam dokle sam otišao.

Bacio sam tada pogled na nju i video da je i ona bila zaokupljena filmom, blago razmaknutih usana i uz jasno ubrzano disanje. Odlučivši da rizikujem, kliznuo sam prstima između nogu i razdvojio joj picine usnice, kao slučajno. Nije bilo odgovora, pa sam počeo polako da se igram s njenim klitorisom.

Njeno disanje postalo je malo pliće i još ubrzanije kao da se počela uzbuđivati. Ruke su joj nesvesno počele milovati dojke, a jedna je ruka čak krenula da joj klizi između nogu. Kad je naišla na moju ruku, iznenada me pogledala i zarumenila se u duboko vatreno crvenu nijansu. Ali pogled koji mi je uputila bio je razuzdan.

„Nikada nisam dozvolila da me neko tamo dira.” Promrmljala je.

„Izvini seko, malo sam se zaneo.“ Krenuo sam da pomerim ruku, ali njena me je ubrzo stegnula.

„Molim te, nemoj prestajati.” – sramežljivo je rekla, ponovo pocrvenevši.

Posvećujući se započetom kursu, nastavio sam da je prstima palim dok je dizala stidnicu uz moju ruku, glasno dahćući. Bilo mi je previše pa sam otkopčao farmerke i nežno da drkam kurac.

“Mogu li … Mogu li da ga vidim? Neodlučno je pitala, – “nikada ga nisam videla u stvarnom životu.”

seka mu drka kituSkinuo sam farmerke i bokserice i pustio je da vidi moj ponosni penis. Legao sam pored nje, dok je ona pružala ruku i nežno me držala. Polako je počela da mi ga nadrkava.

“Jel je ovako u redu?” Upitala je. Klimnuo sam glavom. Bio sam više nego iznenađen; bio sam uveren u to da nije nevina, posebno što znam da je imala nekoliko kratkih veza. Sad kad je preuzela moju kurčinu, gurnuo sam svoju ruku pod njenu majicu, nežno joj stezajući bradavice i masirajući joj sise. Osećaj je bio fantastičan.

Stenjala je glasnije i gurala se snažnije u moju ruku.

“Poljubi me.”

Usne su nam se spojile a ubrzo i vlažni jezici. Nisam mogao više da čekam.

“Otvori usta.” – rekao sam joj. Ona je to učinila i ja sam se popeo poviše kauča dok nisam mogao da joj gurnem kurac u usta. Odmahnula je glavom, ali ja sam je držao čvrsto kako ga ne bi izbacila iz usta.

“Sisaj ga seko. Oseti moj kurac u svojim ustima…” Ponovo je odmahnula glavom i pokušala da se pomeri, ali sve slabije.

“Hajde, biće sve u redu. Tako,tako uffff… gutaj moj kurac…” Ponovo je zastenjala, glasnije nego ranije, i polako je počela da ga sisa. seka mu sisa kitu

„Koristi jezik“. Naredio sam.

Osećao sam kako joj jezik počinje kliziti po mojoj osovini dok sam joj ga gurao dublje u usta, osećajući kako mi se jaja zatežu svo vreme joj mažeći klitoris. I dok joj se vitko telo treslo od orgazma, ubacio sam joj spermu duboko u usta.

Ne znajući kako će reagovati, lagano sam skliznuo iz njenih usta, dok joj je sperma curila niz bradu, prskajući je i po grudima. Pogledala me je suznih očiju i istrčala iz sobe.

„E sad sam sve sjebao!” Savest me je počela gristi kad sam isključio film i legao u krevet.

Sledećeg jutra nisam video sestru, ustala je pre mene i izašla. Još uvek sam bio zabrinut zbog onoga što se dogodilo prethodne noći, pa sam seo na bicikl i krenuo da se malo izduvam. Kada sam se vratio kući, odlučio sam da se vratim u centar i provedem ponedeljak u opuštanju.

Taj ponedeljak popodne, nešto me je probudilo. Izašao sam te noći i spavao, uživajući u poslednjem slobodnom jutru pre nego što sam morao da se vratim na posao. Prevrnuo sam se u krevetu i zatvorio oči, rešen da spavam još najmanje sat vremena pre nego što ustanem.

Vrata spavaće sobe polako su se otvorila i okrenuo sam se da vidim ko mi ulazi u sobu. Bila je to Lila. Nosila je školsku uniformu, verovatno zato što je trebalo da bude tamo. Sedela je na ivici kreveta i gledala me. Ja sam i dalje bio zbunjen, u polu snu. Nagnula se nada mnom i prislonila usne na moje.

“Lila, šta radiš ovde?”

„Morala sam da dođem, želela sam da znam da li ono što se dogodilo u subotu uveče nešto znači ili si samo tražio pičku za svoje sebično olakšanje?”

“Ne, nisam te iskoristio za sebe seko, ali nisam baš siguran da li je to išta značilo, to se jednostavno dogodilo.”

“Dakle, kaješ se.”

“Ne, ali, ne znam šta da mislim Lila. Ti si prelepa devojka, ali nikad ne bih učinio nešto da …” – Ponovo je pritisnula svoje usne na moje i poljubila me, a njen mali jezik mi je skliznuo na usta. Uzvratio sam poljubac, shvatajući da mi je zaista značila više od “obične” sestre.

„Jesi li se pokajala? Pitao sam je.

„Jesam u početku, ali sada ne.“ Pogledala me sekundu, grizući donju usnu, a zatim počela nešto da mrmlja što nisam razumeo. Zastala je i krenula ponovo.

“Pavle, hoćeš li me naučiti kako da udovoljim momku?”

“Šta?” Pitao sam začuđeno.

„Još uvek sam nevina, i sve što sam zaista radila sa momcima su bili poljupci.“

Držao sam joj glavu u rukama i duboko je poljubio. Začula su se dva udarca kad su joj cipele pale i sletele na pod. Otkotrljao sam se iz kreveta i stao pred njom.

„Jesi li sigurna da je to ono što želiš?“ Ona je potvrdno klimnula glavom. Ponovo sam je poljubio, rukama klizeći po njenim glatkim nogama i stežući je za dupe, vukući je uz sebe. Obgrlila me je oko vrata i počela da se trlja o moju sada uspravnu karu. Skinuo sam joj bluzu, a za njom grudnjak. Spustila je ruku i počela da me gladi po kurcu, ali osećao sam da je istovremeno bila uzbuđena i nervozna, ali njene veštine rukama bile su malo bolje nego one noći.

Skinuo sam joj gaćice, a zatim joj povukao suknju. „Znaš li koliko dugo te želim?” Pitao sam je grubo. “Ne, odgovorila je, – ali toliko dugo sam sanjala o ovome. Uzmi me sada Pavle, želim da te osetim u sebi.” Gurnuo sam je na krevet.

“Otvori noge za mene seko.” Naredio sam. Uhvatio sam je za noge i razdvojio ih, zanoseći se svojim uzbuđenjem. Ležao sam na njoj i zaronio, a kurac joj je rastrgao nevinost. Stenjala je dok sam jenežno tucao kao u transu… jebote tucao sam rođenu sestru. jebanje sekice

Gurnuo sam joj ruku između nogu dok sam je snažno jebao i počeo da se igram s klitorisom. Disanje joj se ubrzalo.

“Jebi me jače Pavle, jače.” Počela je da se namešta ispod mene i viče bezobrazluke kad je počela da dostiže vrhunac. Moja nevina mala sestra gotovo je vrištala dok je svršavala ispod mene, ali ja još nisam bio gotov.

Izvukao sam se iz nje i počeo da je ližem, istražujući jezikom svaki delić njene glatke pičke. Praktično je zadrhtala i pritisnula mi je mokru macu na usta. Okrenuo sam se i rekao joj da mi ga posisa. Uzela je deo moje kurčine u usta i pokušala da uradi ono što sam tražio, ali to nije bilo dovoljno pa sam joj gurnuo kurac duboko u grlo.

Nastavio sam da je jebem u usta dok sam je lizao. Ponovo je počela da se izvija pod mnom, a ja sam se izvukao iz usta, gotovo je plakala pokušavajući da dođe do daha.

“Jebi me molim te, jebi me.” Preklinjala je.

Poljubio sam je snažno kad smo oboje osetili orgazmičko božanstvo. Moja sperma pskala je u njenu nevinu pičku.

Zastenjala je još jednom glasno u moja usta i na kraju se smirila ležući pored mene. Srušio sam se na nju, iscrpljen od napora.

„Izvini, – šapnuo sam joj na uho, – nisam mislio da budem tako grub.“

“Trebalo je da te pustim da me jebeš pre mnogo godina.” Bio je njen sanjarski odgovor.

U mislima sam se složio s njom i znao da više nikada ništa između nas neće biti isto.

 

KRAJ

(Visited 3.148 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.