masira sekine noge

Nije Više Tako Nevina Seka 1. Deo

Erotske price

Čudno je kako se stvari menjaju kad postaješ stariji. Uzmimo za primer moju sestru. Nikad nismo bili bliski dok smo bili mlađi. Ona je bila razmažena princeza, a ja sam bio „zli“ stariji brat. Sve je bilo podređeno njoj jer je bila jedino žensko i bila je šest godina mlađa od mene i četiri od našeg brata.

Tek kada je napunila osamnaest godina, stvari su se počele menjati. Kad god bih se tuširao, ona bi, „slučajno“ ušla, na brzinu me pogledala, a zatim nestala crveneći se.

„Tuš je slobodan Pavle“. Lila je viknula niz hodnik do spavaće sobe koju sam delio sa bratom dok sam bio kod kuće.

“Hvala.” Umotavši peškir oko sebe, ušetao sam u kupatilo. Uključujući tuš, bacio sam peškir na pločice i ušao. Vruća voda koja mi je curila niz telo bila je umirujuća nakon dva sata treninga Tai Kvon Do-a, jer je vrućina opuštala mišiće i dalje stisnute od napora.

Sada neću reći da sam najlepši momak na svetu, ali daleko sam od najgoreg. Visok sam otprilike 185, mišićav, ali ne preterano. Duga crna kosa koju sam obično držao svezanu i duboko zelene oči. Prao sam kosu i upravo sam uspeo da ko debil ubacim šampon u oči kad sam čuo otvaranje vrata.

„Izvini, zaboravila sam sat.“ Lila se izvinila. “Nema problema, odgovorio sam, pošto si već tu, možeš li mi dodati peškir, šampon mi je upao u oči.” “Naravno.” Odgovorila je bez oklevanja. Ispružio sam ruku i uzeo peškir. “Hvala seko.” “Nema na čemu.” seka ogrnuta peškirom

Bacio sam peškir na policu dok je ona uzimala sat i krenula prema vratima. Na sebi je imala samo peškir koji ju je pokrivao od grudi do sredine butine. Njena crna kosa do ramena još je bila mokra od tuša, a koža vlažna, dajući joj neku vrstu sjaja.

“O sranje.” Promrmljala je ispuštajući sat. Sagnula se da je podigne, pružajući mi divan pogled na njeno dupe, nešto što ranije nisam zagledao. Prelepo, pomislih u sebi. Lila je prilično zgodna devojka. Visoka je, otprilike 160, zelenih očiju i crne kose poput mene. Njene grudi su otprilike skromna trojka, a vitka je i poseduje fantastičan par nogu sa sjajnom zadnjicom.

Posle tuširanja vratio sam se u svoju sobu, obukao se i proverio svoju e-poštu na bratovom računaru. Posle toga otišao sam da sebi spremim večeru. Naši roditelji nisu bili kući tokom vikenda, što su nazvali „prljavim vikendom“. Protrnuo sam od te pomisli. Sad me nemojte pogrešno shvatiti, nije me briga da li se jebu svake noći ili dva puta dnevno, ali radije ne bih ulazio u detalje.

Bacio sam nešto hrane u mikrotalasnu i za nekoliko minuta uživao sam u klopi! Ja sam inače živo u drugom gradu, i uvek mi je prijalo da boravim i uživam u kući u kojoj sam odrastao. Počistio sam za sobom i uključio televizor.

Dan ranije sam iznajmio film koji je bio dobra mešavina akcije, nasilja i dobrih erotskih scena, barem je tako tvrdio jedan od mojih prijatelja. Otprilike desetak minuta kasnije, moja sestra je ušla u sobu, u kratkoj majici i kratkim pantalonama, u uobičajenoj odeći pre spavanja.

“Koji je to film?” Pitala je bacivši se na kauč. Rekao sam joj.

“Ma nemam pojma.. neka akcija.”

“jel je dobar?”

„Trebalo bi da je, zato ga i gledam.”

“Oh. Hoćeš li piće?”

“Da naravno, može.” Ustala je i odmah ponovo sela, ali ovaj put sa blago bolnom grimasom na licu.

“Šta ti je?” Pitao sam

“Grč.” Odgovorila je gnječeći levi list na nozi. Ustao sam i kleknuo pred nju. Uzevši joj nogu u ruke, počeo sam da masiram mišiće.

“Bolje?” Pitao sam posle nekoliko minuta. Ustala je i malo prošetala.

“Da jebote, mnogo bolje… hvala. Ti si dobar u tome, a?”

“U čemu?”

„U Masiranju“.

“A to. Pa ono, imam iskustva. Šta je sa tim pićem?”

“O da, naravno.” Izašla je do frižidera i pogledala unutra.

„Sajder?“

“Ma može, kako god.” Vratila se nazad, pružila mi limenku i otvorila svoju.

Čim sam otvorio limenku gazirano piće je krenulo da prska po meni. Zahihotala se dok je sedela pored i cirkala.

“Kučko mala. Protresla si je.” Kimnula je glavom i nasmejala se.

“Ma sad ćeš ti da vidiš….” Zarežao sam. Ponovo sam ga protresao i poprskao je dok je pokušavala da pobegne.

“Debilu jedaan…” vrisnula je kroz smeh.

„To je najmanje što zaslužuješ“. Odgovorio sam smejući se.

“Moja je majičica sada skroz mokra jebote.”

“Ma osušiće se.” Odgovorio sam joj sa ogromnim osmehom na licu.

sekine sisiceDok sam je gledao, primetio sam da ne nosi grudnjak, a bradavice su joj bile uspravne usled hladnog pića. Takođe sam primetio da sam bio više nego malo uzbuđen pri pogledu na nju.

“Kopile jedno.” Opet je promrmljala.

Ponovo se bacila na kauč i uzela gutljaj iz limenke. Ispruživši noge, iznenada se okrenula u stranu i naslonila ih preko mojih nogu.

“Masiraj mi noge?”

“Ne, gledam film.”

“A daaaaaj, masiraj meee.”

“Jok.”

“Molim te?”

“Isuse, u redu, makar samo da te ućutkam.”

Ustao sam i uzeo malo ulja i sipao na ruke.

“Pomeri desnu nogu, mogu da radim samo jednu nogu odjednom.”

Počevši od tabana njenog stopala, polako se probijajući po listu, do njenih butina, osećao sam se divno dodirujući joj glatku mekanu kožu. Nadao sam se da ne može da oseti moj sve tvrđi i tvrži kurac pod svojim nogama.

Stigao sam do dna njenog šortsa kad je rekla „Ne iznad“.

“Nisam ni planirao jebote, odgovorio sam osorno – druga noga.” masira sekine noge

Pustila je da joj desna noga obgrli bočnu stranu kauča, dok je levu nogu položila na moje krilo, omogućavajući mi da vidim prorez ali nedovoljno da joj vidim pičkicu. Noge su joj bile glatke poput svile i čvrste, znao sam da ću kasnije drhtati s ovom slikom u mislima. Ponovo sam krenuo od njenog tabana i polako se penjao prema nozi, puštajući je da uživa u senzacijama.

KRAJ 1. Dela

(Visited 2.115 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.