susjed joj siše sise

Nezasita

Erotski Parovi

Zovem se Ana imam 25 godina i iza sebe jako malo seksulanog iskustva. A već 5 godina sam na suhom. Drugarice mi govore da sam luda da propuštam nešto naljepše na svijetu. A šta mogu posao me previše okupirao i moja seksualna iskustva nisu bila ništa posebno.Samo sam mogla sanjati o onome o čemu moje drugarice pričaju.

Jednog dana u moju zgradu doselili su se novi susjedi.Stariji bračni par sa sinom od nekih 26-27 godina.Taj muškarac postao je ikona obožavanja svih mojih susjeda i udatih i zaručenih i slobodnih. Samo bi se o njemu pričalo. A nije ni čudno. Bio je visok, crne duge kose do rame a jako uredne i guste i tamnih prodornih očiju. Lice mu je bilo čvrsto i posjećao me na nekog oficira sa svojim stavom. A tijelo snažno, čvrsto i razvijeno kao da svaki dan vježba. Kako je samo imao dobru guzu.

Jednog dana pri povratku sa posla u poštanskom sandučiću vidjela sam da imam poštu. Pokušala sam ga otključati ali ključ mi se zaglavio. Tada je naišao on, moj susjed ljepotan po imenu Bojan. “Problemi susjeda” pitao je. “A zaglavio mi se…” nisam ni dovršila oboje smo prasnuli u smijeh. “Dopusti meni” rekao je i nakon par sekundi otključao bez da razbije ključ.

“O hvala lijepo. Kako si uspio” pitala sam ga “Samo polako. Ništa neće na silu i grubo” rekao je. Osjetila sam kako mi obrazi gore. Nakon tog dana više smo komunicirali, pozvao me i na kafu kod sebe i roditelja i dosta smo se zbližili. Sve sam lošije mogla kriti svoju opčinjenost njime. Uhvatila sam sebe kako drhtim u njegovoj blizini, kako mi se disanje mijenja i užurbava.A kako mi je samo pičkica bridila i gorjela. Čini se da je i Bojan to primjetio i hvala Bogu da je…

Živio je dva kata iznad mene i dopratio me do mojih vrata. Pričala sam nešto bezveze i ne povezano a on nije skidao oči s mene. Nisam ni bila svjesna osjetila sam njegove usne na svojima i jezik u svojim ustima. Od tog poljupca zavrtilo mi se u glavi. Zavukao je ruku ispod moje bluze i stisnuo mi sisu na što sam ja zajecala. Nisam željela da prestane. Tražila sam ključ po torbici i napokon ga našla.

Otključavala sam drhtavim rukama vrata dok me on držao za sise, mijesio ih i ljubio mi vrat. Moje tijelo zahvatio je jak plamen strasti kakvu baš nikada nisam osjetila. Isprekidano i brzo sam disala, stenjala i uzdisala dok je Bojan disao kroz nos i po tiho uzdisao. Nije se odvajao od mene izljubio mi je cijelo lice, vrat, uši… Kada me je skinuo ostao je bez teksta i nije znao šta bi prije. I ljubio mi je i stiskao sise.

Bio je potpuno opčinjen njima a ja sam umirala od žudnje da se posveti mojoj pičkici koja je vrila i vrila. Mislila sam da će eksplodirati. Ubrzo sam i njega skinula i imala šta vidjeti. Alat mu je bio zadivljujuć na šta je moja pičkica još više poludjela.Stisnula sam se uz njega drhteći kao u groznici. “Uzmi me. O kako te želim” prostenjela sam trljajući se uz njega. A njegov kurac je postajao sve tvrđi.

Polegao me na krevet i izljubio mi vrat i sise. A kada mi je počeo lizati i cuclati bradavice potpuno sam izgubila kontrolu nad sobom. Počela sam stenjati sve glasnije i koprcati se.Izlizao mi je trbuh i izljubio bedra ali tamo gdje je buktila erupcija nije se približio. Nakon što mi je izljubio noge samo je lagano kažiprstom prešao od klitorisa do rupe koja je bila mokra i željno ga išekivala. susjed joj siše sise

”Aaaaaaaaahhhhhhhhhh” uzviknula sam i nastavila jecati i preklinjati ga da me uzme “Molim…teeee!!!! Jebiiiii meeeeeeeee” zavrištala sam. “Još malo. Samo još malo se strpi” rekao je i okrenuo me na trbuh. Lizao je i ljubio moja leđa i kralježnicu a ja sam sve jače drhtala i stenjala. Imala sam osjećam da je ispod mene poplava i da su svi moji sokovi presušili.O kako sam se prevarila.Uhvatio me rukama za kukove i podigao mi stražnjicu.

Čvrsto sam stisnula jastuk i zatvorila oči a on me opkoračio.”Ni jedna me još nije tako napalila vjeruj mi.Tako si napaljena, vrela i prelijepa.” rekao je i tada sam osjetila njegov veliki glavić na svojoj rupi. Podigao ga je do klitorisa i glavićem mi par puta protrljao klitoris.

“Aaahh..ah..ah…ajjjj…aaaagghhh!!!!” stenjala sam i jecala u isto vrijeme a sokovi su još više izletjeli iz mene. Napokon sam ga osjetila kako ulazi u mene. Kako je to bio lijep osjećaj. Podmazan mojim sokovima klizio je bez problema iako je bio ogroman. Počela sam gubiti zrak. Ispunio me cijelu. Stisnula sam mišiće svoje vrele pičkice i uvlačila ga u sebe.

Bojan ga je izvukao do pola i onda ga opet sjurio unutra.Malo je tako ostao u meni a ja sam osjetila kako njegov kurac pulsira. Pogledala sam ga a on je zatvorio oči a lice mu je bilo zaneseno. Očito mu je bilo jako lijepo u mojoj vreloj unutrašnjosti jer ga nije vadio neko vrijeme.

A onda je počeo vaditi ga do kraja i nabijati natrag svom žestinom, pa ga je vadio samo do glavića a onda do pola. Na trenutke mi se čini da sam ostajala bez svijesti. O kako je bilo lijepo. I tada mi se cijelo tijelo izgubilo u nekom uzvišenju. “Ohhhh…Ahhhh…Bojaneeeee toooooooooooooo!” zavrištala sam i zabila glavu u jastuk. I plakala sam i jecala i uzdisala i stenjala. “O Bože” ponavljala sam.

Bojan me okrenuo na leđa a ja sam se podigla i izljubila mu lice, ramena i vrat.”Nije još gotovo” rekao je i polegao me na jastuk. Podigao mi je noge preko svojih ramena i kleknuo ispred mene. Gledala sam kako je moja pohotna pičkica cijelog progutala. Zatvorila sam oči i uzdahnula. Nikada ga tako duboko nisam imala u sebi. Bio je to predivan osjećaj koji sam željela da zauvijek traje.

Počela sam miješati kukovima, stiskati svom snagom mišiće i još dublje i dublje ga uvlačiti u sebe. Bojan je počeo stenjati i sve glasnije i užurbanije disati. Ja sam mahnito svršavala i lebdjela na krilima strasti. Bojan se sve više znojio, tresao i rumenio. A kurac mu je sve jače i jače pulsirao. Više nije mogao i iz njega je provalila erupcija. Srušio se na mene, zagrlio me snažno i dugo se smirivao.

“O Bože. Ne pamtim kada sam ovako svršio” rekao je, poljubio me i legao na jastuk. U mene kao da je ušao vrag. Bila sam nezastina. A trebalo je i nadoknaditi sve ove godine. Legla sam preko njega i ljubila vrat, pa prsa i onda bradavice.Lizala sam ih i ljubila. Izliza sam mu cijelo tijelo. “Ako se nadaš još jednoj turi varaš se. Sumnjam da ću nakon ovoga moći” rekao je zatvorenih očiju. “Zar sumnjaš u mene?” pitala sam ga.

Spustila sam se između njegova međunožja. Bio je mlohav i uspavan. Uzela sam ga u ruku i počela ga natezati. Počeo se buditi.”Kako si ti meni dobar. Učinio si čudo i zato te obožavam” tepala sam tom kurcu koji je prvi učinio ženu od mene u pravom smislu riječi. Bojan se nasmijao a ja sam počela lizati glavić,nakon njega sam ga cijelog izlizala.Bojanovo disanje se promijenilo.

Hlapljivo sam ga strpala u usta. Uvlačila sam ga u sebe što sam dublje mogla, pušila sam ga i drkala u isto vrijeme. Probudio se i opet je bio u naponu. Prekoračila sam ga i sjela na njega uz dubok uzdah. Najprije sam nekoliko minuta držala ga u sebi i miješala kukovima, pomicala se naprijed nazad, ne ispuštajući ga iz sebe a cijelo vrijeme ga uvlačeći sve dublje u sebe svojim mišićima.Bojan je bio zanesen i duboko je disao zatvorenih očiju.

Tada sam ga počela jahati, sve brže i mahnitije. Za to vrijeme Bojan je milovao moje sise i dlanom dražio bradavice a ja sam imala osjećaj da sam se upišala koliko sam bila mokra. Mljackanje je postajalo sve glasnije. jahanje kurca svome susjedu

Opet sam svršila vrišteći i jecajući kroz plač. Pala sam na njegove grudi i nisam imala više snage, a on me okrenuo na bok i sa strane mi ga počeo nabijati. Podigao mi je nogu visoko i držao je.”Ostani tako.Ah…ohhh” prostenjao je i spustio prst na moj klitoris. Počeo ga je trljati a ja sam izludjela od ugode.

”Jooojjjj……aaaaaaaaahhhhhhhh…ajj…ajmeee…tooooo…” jecala sam i stenjala.Svršila sam nekoliko puta a onda mi se i on pridružio. Dugo smo dolazili k sebi.Bojan je i zaspao a ja sam milovala njegovu prelijepu kosu, njegovo usnulo lice i bila mu zahvalna što mi je pružio ono o čemu su moje drugarice pričale. Mislim čak i puno više.

Nisam izgubila Bojana, redovno smo se nastavili viđati. Moja nezasitnost njemu paše. Jutros prije posla imali smo seks na brzaka ali je bilo predivno. Došao mi je poželjeti dobro jutro a ja sam ga uvukla u stan i na hodniku stojeći uz zid prasnuli smo se žestoko. Bez predigre ali bilo je fantastično.Od te igre ostao mi je ožiljak na vratu. Drugarice navaljuju da im ispričam tko je taj koji me oživio. Ali to još nitko ne zna…Znamo samo Bojan, ja i vi…

(Visited 161 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.