5 decembra, 2023

Nevina drugarica moje ćerke

0
jebanje ćerkine drugarice

Moja ćerka je pozvala svoje drugarice da dođu i da presoavaju jednog petka uveče. Bio sam ponosan što u tim godinama (neke su imale 18 a neke 19) nisu lutale gradom i pijančile već su se družile uz fimove i kokice. Sve je dobro prošlo i devojke su ostale budne cele noći radeći ko zna šta. Kasno sledećeg jutra sve su ustale osim Jovane, koja je još uvek spavala.

Devojke su pitale moju ženu da li bi ih odvela u akva park koji je bio u jednom mestu pored našeg grada. Moja žena se složila ali je pitala svoju ćerku: „Zašto onda ne probudiš Jocu?” Otišla je u svoju sobu i brzo se vratila dole. „Kaže da se ne oseća dobro i da će je mama pokupiti.“

„Dragi, pošto ti ostaješ kući pobrini se da Joca ustane kada njena mama stigne.“

„Nema problema ljubavi.“ rekao sam joj i poljubio je.

Brzo su se spremile, napunile kombi i krenule ka akva parku. Seo sam na kauč i uključio TV. Tridesetak minuta kasnije Joca je ušla u dnevnu sobu i pozdravila me. Na sebi imala je samo staru veoma dugu izgužvanu majicu i očigledno gaćice ispod. Njena kestenjasta kosa do struka bila je mokra i ostavljala je male tragove vode na njenim ramenima.

„Čujem da se ne osećaš dobro.“

„Ma, iskreno, nije mi se išlo u akva park. Istuširala sam se ako nije problem?”

„Naravno da nije, neka si. Sedi tu slobodno.“ Otišao sam do frižidera, izvadio hladan sok i pružio joj ga. Brzo ga je popila.

Oboje smo sedeli u dnevnoj sobi dok smo gledali televiziju. Tada sam iznenada stupio u kontakt sa njenom bradavicom. Primetila je da gledam i pokrila se rukama preko grudi i te stare majice. „Nisam ponela čist grudnjak…”

„Hej, od mene ne moraš da se kriješ. Znam ja kako je biti u tim godinama. Ceo svet ti je na dlanu. Zavidim vašoj mladosti.“

„Nemojte tako. Vi ste i dalje mladi. Nemate ni 40.“

„Napunio sam ove godine. Ali hvala. Da, trudim se da ostanem mladolik koliko je to moguće.“

Kada sam ponovo bacio pogled, bradavice su bile veće i izraženije. Delovala je stidljivo ali sa druge strane imala je osmeh koji nije bio tako naivan. Slatka ćerkina drugarica

„Izvini što pitam ali, jel imaš dečka?”

„Dvoumila se par sekundi. „Nećete reći mojoj mami?”

„Ne, ovo je samo između nas.”

Sa neprijatnim osmehom na licu prišla mi je i šapnula: „Viđam se sa jednim starijim dečkom ali nije ništa ozbiljno.“ Sedela je tik uz mene tako da su delovi njenih sisa dodirivale moju ruku. Mirisala je sveže a sa vrhova njene kose i dalje je povremeno kapala voda.

„A koliko je ozbiljno, ako smem da pitam?“

„Pa nismo imali seks ako to pitate.“ – zacrvenela se Joca.

„Pa sad. Postoji mnogo vrsta seksa. Niste baš ništa radili ili?“ – znao sam da prelazim granicu ali me je ova mala mnogo zaintrigirala sa svojim bradavicama koje više nije skrivala.

„Jooooj ne mogu da pričam o tome.“ – nasmejala se i pokrila lice sa rukama.

„Hej, ne moraš ništa da mi pričaš što ne želiš. Ali kao što rekoh – sve je među nama.“

Pokušao sam da steknem njeno poverenje i delovalo je da uspevam. Ali sledeće njene reči su me toliko iznenadile da sam se zagrcnuo sa sokom koji sam pio: „Samo sam mu pušila.“

„Khm khm… izvini, malo sam se zagrcnuo. Khm… dakle, kao što sam i mislio. Oralni seks je isto seks ako nisi znala.“

„Znam, ali kada se kaže seks misli se na…“ – zastala je.

„Penis kada uđe u vaginu?“ – koristio sam verovatno prvi put u životu te izraze da ne ispadnem jeziv.

„Da.“

„I? Kako je bilo?“ – nastavio sam da je izazivam.

„Bilo je ok. Ali jako brzo je bilo gotovo.“

„Pa dobro, mladići imaju tendenciju da rano svrše.“

„O da. Baš rano. Nije mi ni rekao da je blizu.. kreten. Zagrcnula sam se od njegove sperme.“

„Svršio ti je u usta bez da te je upozorio? To je baš bezveze. Ali, jel ti se svidelo?“

„Bilo je … čudno. Ali nije mi bilo gadno kao što sam čula.“

Ovaj razgovor je počeo ozbiljno da mi podiže kurac. Znao sam da je ona bliska sa mojom ćerkom i da bih mogao sve da userem ali moja kita nije slušala. Prišao sam joj i tiho upitao – „A jel mu je velik?“

Zbunjeno me je pogledala: „Pa ja nisam videla drugi osim njegovog da bih mogla da uporedim.“

Njen dah u blizini mog lica bio je opijajuć. Osetio sam ogroman nalet seksualne energije a kurac mi je bio toliko tvrd da nije bilo smisla da ga skrivam rukama. Pravio je ogromnu izbočinu u mojim pantalonama. „Pa jel bi želela da uporediš? Čisto da znaš.“

Nisam mogao da čekam njen odgovor, bio sam nestrpljiv i želeo sam da joj pokažem svoju kitu. A sa obzirom da nije odmah rekla NE i odjurila iz kuće, znao sam da je i ona radoznala. Polako sam sam spustio šlic, otkopčao dugme i oslobodio kurac. Njene oči su se raskolačile i zalepile se za moju muškost.

„I? Jel je njegov manji ili veći?“

Progutala je pljuvačku i rekla – „Definitivno manji!“

Sledećih nekoliko minuta bilo je ispunjeno seksualnom tenzijom bez reči. Ona je buljila u moj kurac koji se trzao i pulsirao pred nevinim očima ove mlade tinejdžerke. Ja nisam imao nameru da išta govorim i naređujem, čekao sam njenu reakciju. Ustala je za trenutak i kleknula između mojih nogu. Delovala je i dalje stidljivo i nesigurno u sebe. Njene ruke su bile tople kada su se spustile na moj kurac. puši kurac drugaricinom tati

Prišla je usnama i poljubila mi kurac pre nego je povukla kožicu da oslobodi nabrekli glavić. Nikada neću zaboraviti kako me je pogledala tim slatkim velikim nevinim očima i primila me unutra. Mogla je samo polovinu mene da primi u svoja usta iako se trudila dublje ali nije imala tehniku ni znanje, samo želju. Držala bi moj kurac u ustima i mogao sam da osetim kako me njen jezik polako masira. To što nije znala nadomestila je energijom i željom.

Prošaputao sam, „Joco… dođi ovamo.” Konačno smo se poljubili. Znao sam da je nova u ovome, ali to mi nije bilo važno jer je davala sve od sebe. Mlada dama prelepog tela mi se nudila. Podigao sam joj majicu, spustio glavu i počeo da obraćam pažnju na te ukusne areole; sve vreme trljajući moj penis preko njenog vrelog međunožja.

Kada sam pomerio njene gaćice u stranu bio sam dočekan mekanim tamnim dlačicama i opjnim mirisom mlade napaljene pičkice. Imao sam poprilične poteškoće da unesem i glavić u nju, a njeno trzanje mi je govorilo da je jebeno napaljena. Ostali smo u tom položaju nekoliko trenutaka dok smo se ljubili. Tada sam počeo da je milujem glavićem preko klitorisa. To joj se baš svidelo.

Kada je delovalo da se opustila, ušao sam malo dublje. Sve vreme dok smo se ljubili ja sam rukama prelazio preko njenih sisa. Trebalo joj je nekoliko minuta da se opusti i dozvoli mi da uđem do kraja. Bila je neverovatno uska ali srećom veoma klizava.

„Želiš li da te jebem Jovana?“ – pitao sam i malo grublje penetrirao u nju.

„Ufff da da… jebite me…“ – bilo je napaljivo što mi je i dalje persirala iako sam bio celim kurcem u njoj. jebanje ćerkine drugarice

Počeo sam da ubrzavam. Njene velike živahne grudi ljuljale su se. Uputio sam je da se i ona pomera ispod mene, da me oseti, da koristi intuiciju… i veoma je brzo učila. Nakon par minuta oboje smo se pomerali i tucali na kauču u dnevnoj sobi. Svršila je dva puta iako to nije rekla ali sam jasno osetio po grčenju njene pičke i njenim uzdasima. Izvukla je iz mene dobrih 10 minuta pre nego što sam i sam podlegao svršavanju.

Izvukao sam se i počeo da prskam na njen tamni žbun iznad klitorisa. Nisam želeo da se razdvojimo. Gledajući me u oči, rekla je: „Nadam se da ne mislite da sam kurva ili laka devojka ili tako nešto.”

„Zašto bih to pomislio?” Pitao sam.

„Pa zbog onoga što se upravo dogodilo?” Poljubila me je ponovo i nastavila: „Zapravo, možete da msilite šta god hoćete. Meni je drago da je prvi put bio sa nekim ko je tako iskusan i pažljiv kao vi.” Ponovo me je poljubila sa mnogo žara.

Ustali smo, očistili se i obukli.

„Sada ću pozvati mamu da dođe po mene. Nadam se da će ovo ostati samo naša tajna.” Podigla je prst do usana, nasmešila se i otišla gore da skupi svoje stvari.

„Naravno. Naša slatka mala tajna.“

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 19 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 2.345 times, 13 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!