5 decembra, 2023

Nevaljala Kažnjena Bebisiterka

2
trlja pičku bebisiterki

Dijana je bila naša dadilja ili što bi mladi rekli – bebisiterka. Veoma lepa devojka. Prvi put je radila za nas kada je imala petnaestak godina, a četiri godine kasnije još uvek je naša omiljena dadilja, iako je izrasla u veoma atraktivnu mladu damu sa svojim redovnim zaposlenjem.

Jedini razlog zašto još uvek radi za nas povremeno je zato što smo joj mi prvi dali šansu i što oseća zahvalnost prema nama. Moja žena Marija će joj naravno dati nagoveštaj da nema obavezu i da nam ništa ne duguje. Dovoljno je da nam predloži dobru zamenu, bićemo srećni i neće nas ostaviti na cedilu.

Nedavno smo, jednog petka, angažovali Dijanu da čuva klince za nas preko noći. Nismo znali u koje vreme ćemo se vratiti kući i Marija je mislila da će biti lakše ako Dijana prespava. Na taj način bi ona bila tu da deci da doručak ako zatreba. Tako je i bilo jer smo došli kući u subotu u sitne sate. Dijana i deca su spavali u svojim sobama, a nije prošlo mnogo vremena pre nego što smo i mi zaspali.

Moji obrasci spavanja su ponekad pomalo nepravilni. Ponekad ću dotaći jastuk i zaspati i ne pomeriti se osam sati. Drugi put ću spavati samo tri ili četiri sata i to je sve što mi treba. Ova noć je bila jedna od takvih, i probudio sam se baš rano. Odlučivši da neću ostati u krevetu da ne budim ženu, ustao sam, istuširao se na brzinu i obukao se.

Iz mrtve tišine u kući bilo je razumno nagađati da ni Dijana ni deca još nisu bili budni. Nisam ni očekivao da će biti, barem ne narednih sat vremena. Šetajući hodnikom prema kuhinji video sam da su vrata sobe koju je Dijana koristila otvorena. Ili je ustala ili se neko od dece probudio i uvukao u krevet sa njom. Naše ćerke to ponekad rade.

Pogledavši unutra, video sam veoma lep prizor. Dijana je zaista bila budna, ali još nije bila obučena. Nemarno od nje da ostavi svoja vrata otvorena. Nosila je gaćice i to je bilo to. I to prilično malene. Ona je zapravo bila nagnuta nad krevetom, rukama oslonjenim na njega, sa guzom visoko u vazduhu i iznenađujuće velikim grudima koje su se slobodno ljuljale ispod nje.

Kao što rekoh, veoma lepa scena, ali ne ona kojoj je trebalo da budem svedok. Ipak imamo malu decu u kući i to nije primereno ponašanje. Činilo mi se ispravnim da objasnim Dijani da fino vaspitana mlada dama treba da zapamti da zatvori vrata spavaće sobe kada se presvlači. Ušao sam kroz otvorena vrata da joj to kažem.

“Zašto se šepuriš gola sa otvorenim vratima?” upitao sam, dajući čvrst šamar toj polu goloj guzi. Nisam je jako udario, naravno, ali dovoljno oseti, bez da dobije modricu. Da shvati poentu, a ne da je povredim. Šta je Dijana uradila? Samo se ukočila na licu mesta, lagano okrenuvši glavu da me pogleda, žestoko pocrvenevši i ne progovorivši ni reč. gazda šamara bebisiterku

Videvši da se nije ni potrudila da odgovori na moje pitanje, osetio sam da nemam izbora osim da malo pritisnem stvar. “Dakle?” upitao sam, ošamarivši je ponovo po zadnjici.

“Ahhhh… ali… ali… nisam gola”, rekla je.

„Zapravo jesi“, istakao sam, još jednom je ošamarivši i pitajući se zašto ona samo stoji tu, ponuđena za moju ruku?

„Izvinite“, uzdahnula je. “Tako mi je žao. Verovatno sam zaboravila da zatvorim vrata.”

“Verovatno?” tada sam zadao četvrti udarac. „Vrata su bila širom otvorena, a ti se guziš okolo. Šokantno, neprimereno ponašanje.“

“Izvinite”, rekla je ponovo, “ali nisam potpuno gola. Nosim gaćice.”

“I to bi trebalo da opravda tvoje ponašanje?” pljas. “Pogledaj kako je lako preći iz gaćica u golu devojku.” Ležerno sam joj uhvatio gaćice i spustio ih niz njene noge. Njena guza je bila divna crveno-bela. Videvši da stoji raširenih nogu, takođe sam mogao da vidim jebozovan prizor i naznaku njenih usmina.

Pognuta nad krevetom i potpuno gola (gaćice oko zglobova se sigurno nisu računale) morala je da reaguje. Ali opet nije ni mrdnula. Samo je ostala tako raskrečena i gola. Doduše, mogao sam da vidim suptilne pokrete na delu njene pičkice. Njene usmine su otekle i odvajale se, unutrašnje usne su takođe otekle i bile su vidljive. Sada sam bio suočen sa dilemom.

Kontao sam da, ako bih se povukao u tom trenutku, bio bi poražen od strane mlade bebisiterke. Ali šta je drugo trebalo da radim. Samo nastavim da joj dajem batine po zadnjici? Gledajući je kako bespomoćno stoji preda mnom, ta ideja mi je bila prilično intrigantna. „Da bih ti pomogao da naučiš da pokažeš malo više pristojnosti, moraću te kazniti“, rekao sam joj. trlja pičku bebisiterki

„Sa obzirom da je ovo prvi put, biću blag prema tebi“, rekao sam, a zatim nastavio da je šamaram po jednom pa po drugom slatkom guzu.

Kad sam završio, donji deo joj je ceo bio crven, a maca je blistala od vlage. „Ovo je nešto što se može desiti mladim damama koje nisu pristojne“, rekao sam i počeo da masiram njenu ribicu. Šok, vrištanje, ne diraj me tamo, itd. Ništa od toga se nije desilo. Jedina reakcija bila je iznenadni udah i njeno pritiskanje pice na moju ruku.

Masirao sam joj pičku prilično grubo, nije protestvovala ni malo. Što se mene tiče, nedostatak protesta je bio ekvivalent prihvatanju i odobravanju. Čak ni uvlačenje par prstiju u nju i proširenje mojih istraživanja nije imalo efekta. Prošao sam veoma blizu njenog klitorisa, trljajući se o osetljivo mesto, a ona je dahtala, glava joj se malo podigla. Dosta je bilo. Bio sam tvrd kao kamen i ona mi se činila užasno napaljena.

Ona je gurnula svoju zadnjicu prema meni. Približavajući se, vukao sam glavu svog penisa napred-nazad duž njenog mokrog otvora. Ona je tačno znala šta radim. Njeno disanje je postalo malo bučnije i definitivno se gurala uz mene. Onežno sam ulazio svojom kitom, ne ulećući odmah, ali dajući joj priliku da me odbije, da sve otkaže u poslednjem trenutku.

Ne samo da mi je dozvoljavala da pristupim njenom vrelom tunelu, već ga je aktivno gurala prema meni. Tada sam se jednim snažnim, brzim udarcem nabio u njenu mladu pičkicu. Zastenjala je glasnije nego ranije. Moje ruke su je obišle da je uhvate za grudi i moji kukovi su počeli da rade prekovremeno. Nabijao sam se u nju snažno i brzo a ona nije oklevala da me sretne na isti način. jebe bebisiterku doggy poza

Nisam joj štedeo rupu za jebanje, istovremeno joj rukama masirajući grudi. Ona je isto tako željno sretala moje željne udare, snažno se gurajući unazad, osiguravajući da uđem u nju što je dublje moguće. Dahtala je i preklinjala me želeći još, još, još. Nisam uspeo da uspostavim lep ritam i uredim stvari sve dok nismo dostigli vrhunac. Takve stvari su teoretski lepe, ali ono što smo mi praktikovali ignorisalo je sva pravila lepog, slatkog, seksa. Samo sam uzeo nju, a ona je uzela mene, oboje smo koristili jedno drugo za svoje zadovoljstvo.

Nastavio sam da svršavam u nju, dajući joj sve što sam imao. Još uvek sam bio tvrd kada je dostigla vrhunac. Ispustila je tihi oštar zvuk i počela da se trese dok je vrhunac prolazio kroz nju, lagano se opuštajući dok se smirivao. Izašao sam iz nje a sperma se slivala iz njene zjapeće pičke… scena kao iz jebenog porno filma.

Dolazili smo sebi nekoliko minuta jer je sve bilo napeto i uz eksploziju energije. Posle sam je strogo podsetio da se seti da zatvori vrata ubuduće i da pokaže malo pristojnosti. Bila je sva u fazonu – da gospodine, izvinite gospodine, neće se ponoviti gospodine – iako smo se poznavali godinama, ali je želela da ostane u ulozi izjebane male dadilje.

Otišao sam na brzo tuširanje i doručak. Upravo sam završavao doručak kada je Dijana ušla, potpuno obučena i izgledala je sveže kao kulturna fina dama. Sa sobom je imala i moje ćerke. Nije komentarisala, nije mi davala nikakve poglede. Bez insinuacije o bilo čemu što se desilo. To malo discipline se možda nikada nije ni dogodilo.

Ipak, dao sam sebi jedno malo obećanje. Hteo sam da predložim Mariji da sačekamo dok Dijana ne odluči da li želi da se povuče . Bolje da ona sama to odluči. Jer budimo realni, ako nekada opet bude čuvala decu preko noći, moći ću da vidim da li je poslušala moje upozorenje.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 6 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 5.373 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

2 thoughts on “Nevaljala Kažnjena Bebisiterka

  1. Izazivala ga je, jasno se vidi da je htela kurac. Šta uraditi posle toga – da li je zadržati jer ipak čuva decu, ili još koje punjenje pa otkaz? XD

  2. @loŠmi
    Rizicno je da je zadrzi.. neka joj odmah da otkaz a posle nek se tucaju na drugom mestu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!