belac sisa ogroman crni kurac

“Neuspešan” Cuckold Plan 3. Deo

Erotske price

Nisam siguran zašto se nisam samo izvinio i otišao, već sam zatekao sebe kako izuvam cipele, skidam košulju i spuštam pantalone i šorc. Sedeo sam i neko vreme gledao njih dvoje, Džejms se vratio na Tomasa, naizmence sišući njegov penis i ližući mu jaja.

Tomas tada fokusira svoju pažnju na mene govoreći: “Sviđa ti se ono što vidiš, zar ne, želiš li probati?”

Pre nego što sam uspeo da odgovorim, Tomas je ustao sa kauča, prišao i stao preda mnom, a zatim je uzeo moju ruku i stavio je na svoj penis, Džejms je to isto učinio. Ovo definitivno nije bilo ono što sam očekivao. Sad sam imao dva ogromna crna kurca. Oboje slične dužine, jako žilave, ali tu je sličnost završila.

Džejmsov kurac bio je boje karamele i obrezan, ali Tomasov je bio crn poput uglja i još deblji, nešto slično limenci Red Bull-a. Međutim, za razliku od Džejmsa, bio je neobrezan, kožica je u potpunosti prekrivala glavu njegovog penisa, sa samo malim otvorom na samom vrhu.

Tomas je držao ruku na mojoj, prisiljavajući me da mu povučem kožicu. Dok smo to radili, svetliji zrak je postao vidljiv kada se otkrila glava njegovog kurca. Tada sam shvatio da sam bio izbliza i lično sa njegovim piercingom.

Tomas: “Ne stidi se, samo dodirni, igraj se. Zove se Princ Albert. Jesi li ga ikad ranije video?”

„Video sam nekoliko na nudističkim plažama, ali nikada pre nisam bio ovako blizu.“

Nasmejao se govoreći: “Mislim da će se to promeniti. Uživaj sa njim”.

Dok je Tomas i dalje zadržavao kožicu, kliznuo sam rukom preko tamnoljubičaste glave, prstima na kraju došavši do sjajnog hromiranog prstena koji je stršio napolje iz proreza na glavi njegovog penisa. Već sam ih video nekoliko puta, ali uvek sam više razmišljao o bolu povezanim sa tim.

Bilo je fascinantno. Ne na način koji bih želeo za sebe, već seksualno uzbudljiv za gledanje, dodirivanje i igranje. Džejms gledajući i videći moje interesovanje, stavlja mi ruku na rame, ohrabrujući me da padnem na kolena govoreći: “Lepo izgleda, zar ne? U tvojim ustima je još bolje, veruj mi.”

Tomas mi je stavio ruku na potiljak, zadržavajući pritom kožicu. Otvorivši usne i pustivši jezik, prvo na što sam naišao bio je hromirani pirsing. Očekivao sam da će biti hladno, ali nije. Bilo je prijatno toplo, iste temperature kao i glava njegovog kurca.

Široko zinuvši, glava njegovog kurca sada je prošla između mojih usana. Moj jezik je sada smeliji, slobodno trčim uokolo, okružujući glavu, igrajući se piercingom kao da je igračka za moja usta. Iako ga ne bih želeo za sebe, skoro bih mogao da razumem zašto su pirsinzi jezika toliko popularni. belac sisa ogroman crni kurac

Baš tako, sisao sam vrhunski kurac. Činjenica da je bio crn, neobrezan i probušen činilo je iskustvo još većim. Tomas je sada stavio ruke na obe strane moje glave, podstičući me da ga primim još dublje. Dok je to činio, moja mu se ruka oslanjala na butinu radi ravnoteže i podrške, kao i odskočne tačke u slučaju da postane previše agresivan u jebanju mojih usta.

Srećom to se nije dogodilo. Otkrio sam kako pokušavam da uzmem što više njegovog kurca u svoja usta, a da ne prekidam. Njegov penis tako tvrd, disanje kroz usta bilo je gotovo nemoguće. Posvećujući se disanju samo na nos, to mi je iskustvo učinilo mnogo lakšim i udobnijim.

Ustvari, ovo je njegovom penisu omogućilo da uđe još dublje. Moja slobodna ruka je sada pronašla njegovu ogromnu mošnicu. Kad sam počeo da masiram velike kugle, začuo sam jauk kako beži s njegovih usana. Očigledno mu se ovo svidelo.

“To je to Majk, ti si izvrstan pušač kurca.”

Nisam baš siguran da je to kompliment koji sam zaista želeo da čujem, ali svejedno sam nastavio da ga uvodim sve dublje. Pre nego što sam to shvatio, nos mi je bio utisnut u njegovu stidnu kosu neposredno iznad korena njegove osovine. Cilj mi je bio da mu uzmem sve. Misija ostvarena.

Vraćajući se u razumnije dubine, neprestano sam sisao taj veliki crni kurac, sve vreme zauzet jezikom i usnama, trudeći se da mu pružim maksimalno zadovoljstvo. Na kraju sam osetio još jednu ruku na vrhu glave, ovog puta povlačeći me iz kurca kojeg sam sisao. To je bio Džejms.

Mislio sam da nagoveštava da je na njega red, ali umesto toga rekao je: “Hajde da odemo negde udobnije.”

Još uvek na kolenima, do pola punih usta Tomasovog kurca, bacio sam pogled prema Džejmsu i vidio veliku kap pre-sperme kako visi sa vrha njegovog kurca. Pretpostavljam da je moja mala sesija sa Tomasom uticala na njega. Nerado puštajući da mi ostatak Tomasovog kurca sklizne s usta, pljuvačka mi se prilepila za hromirani piercing formirajući dugačku lepljivu nit.

Okrenuvši se prema Džejmsu, uzeo sam nakratko njegov penis u usta, kušajući pre-spermu koja se stvorila, pre nego što sam i njega pustio. Nije baš jednak tretman, ali znao sam da će doći još mnogo toga. Oboje su mi pomogli da ustanem. Prepuštajući se neizbežnom, krenuo sam za Džejmsom prema spavaćoj sobi, Tomas je zaostajao.

Osetivši snažan šamar po svom dupetu, Tomas se nasmejao govoreći: “Ovo će biti zabavno. Pokazaću ti šta znači dovra zabava.” I dalje osećajući udar njegove ruke, pitao sam se u šta sam se upustio, ali osećao sam se primorano da ovo odradim, pokušavajući da se uverim da je ovo neka anomalija, socijalni eksperiment, a ne događaj koji menja život.

 

KRAJ 3. Dela

(Visited 1.347 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 3]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.