30 marta, 2023

“Neuspešan” Cuckold Plan 2. Deo

crnac, fetiš, BBC, veliki kurac, gay, jebe bele parove, međurasni seks, uhvatio sam mu kitu, pušio mi je kurac, kita od 20cm, svršio sam u usta, gutao je moju spermu

Osmeh mu je prešao preko lica, rekao je da nije homoseksualac, ali da je povremeno uživao u sisanju kurca. Tada mi je rekao: “Kladim se da ti je kurac tvrd zbog onoga što si upravo video i to sam ti rekao. Sad mi reci da grešim.”

Nervozno sam se nasmejao i rekao: “U pravu si. Bilo je prilično napaljivo za gledanje.”

Bez oklevanja je kliznuo preko kade, hrabro posegnuo između mojih nogu, zgrabio moj penis i počeo da mi ga drka. Nisam ga zaustavio niti obeshrabrio. Tada mi je rekao: „Sedi na ivicu kade, pusti da se ja pobrinem za tebe“.

Ne znajući šta da kažem ili uradim, učinio sam kako mi je rečeno. Omotao mi je debele usne oko penisa dok mi je rukom masirao jaja. Podižući se na trenutak pitao je: “Sviđa ti se?” Mucajući, jednostavno “da” bilo je sve što sam mogao reći. On je sa osmehom nastavio da govori: „Nadam se da ćeš uspeti da ubediš Ejmi da uzvrati uslugu u bliskoj budućnosti“.

“I ja bih to voleo da vidim.”

“Kladim se da bi voleo da vidiš svoju suprugu kako sisa ovaj moj veliki crni kurac, zatim kako jebem njenu usku pičku. Gledati me kako je ispunjavam, razvaljujem… a zatim joj punim toplu pičku. Čak bi i posle poželeo da joj obližeš pičku. ” crnac, fetiš, BBC, veliki kurac, gay, jebe bele parove, međurasni seks, uhvatio sam mu kitu, pušio mi je kurac, kita od 20cm, svršio sam u usta, gutao je moju spermu

Sve što sam mogao je zastenjati kad je nastavio sisati moj penis. Bio je apsolutno u pravu. Pomisao na njegov penis duboko u Ejminoj pički bila je gotovo više nego što sam mogao podneti. Znao sam da ću svake sekunde svršiti u njegova usta. Osetivši to, naglo je stao, ustao, a njegov penis je sada bio iznad nivoa vode. Uzevši me za ruku, stavio ju je na svoj penis. Sad sam se zaista uhvatio u koštac sa njegovom veličinom.

Bio je dugačak oko 20cm sa ogromnim obimom. Kožica je bila zategnuta i jako žilava, toliko zategnuta da sam je jedva mogao pomerati prstima.

„Šta misliš?“, Pitao je. Moja tišina govorila je puno. Bio sam istovremeno i ljubomoran i u strahu.

“Ovo će dobiti Ejmi. Jesi siguran da je to ono što želiš?”

„Rado ću gledati kako je jebeš sa ovim”.

Džejms je zatim pitao: “Hoćeš li joj dopustiti da me vidi kako sišem tvoj penis?”

“Da. Mislim da bi to za nju bila opasno napaljiva scena.”, Rekao sam gotovo prebrzo.

“Šta ako te pita da ti sisaš moj crni kurac ili da me jebeš u dupe? Možda me možeš jebati dok ja nju jebem, možda čak i obrnuto.”

Nisam znao tačno kako da odgovorim, ali rekao sam: „Mislim da ću učiniti sve što ona bude tražila od mene“. Ostavio sam to na tome.

Njegove poslednje reči, „OK, učinimo sve da se to i dogodi.“

Tada je obmotao usne oko mog penisa nastavljajući svoje izvrstno pušenje. Jednom rukom stezao i masirao jaja, drugom omotanom oko mog penisa, koristeći je kao produžetak usta, ishod je bio neizbežan.

Ubrzo nakon toga istovario sam mu spermu u usta. Nikada nije propustio ni jedan mlaz, progutao je svaku kap. Naš susret s tim je završen, izašli smo iz kade i osušili se.

Ono što se upravo dogodilo nikada nije spomenuto. Rukovali smo se i krenuo sam kući. Premotavajući unapred nekoliko dana, dobro sam razmislio o onome što se dogodilo između Džejmsa i mene. Šta god da je bilo, ostavilo me uzbuđenog i nelagodnog. Bilo mi je teško da razmišljam o onome što se dogodilo, ali nisam hteo da masturbiram ni pod kakvim sećanjem na taj događaj.

To se sve trebalo promeniti kada mi je telefon zazvonio nekoliko dana kasnije. Moj penis se odmah ukočio kad sam prepoznao Džejmsov broj. Moja reakcija me je čak iznenadila. Džejms mi je rekao da se nada da ću ga moći ponovo kontaktirati, bio je pomalo razočaran što nisam. Takođe se nadao da me događaji tog dana nisu uvredili i da ćemo se ipak okupiti, dogovarajući scenario da Ejmi uvedemo u trojku kako smo prvobitno planirali.

Rekavši mu da se nisam uvredio, samo sam se iznenadio onim što se dogodilo, ali i dalje sam želeo da zakažem susret sa Ejmi.

Džejms je rekao: “Voleo bih da svratiš kod mene da razgovaramo, ali ne želim da ti bude neprijatno. Možda da se ovog puta nađemo kod tebe kući?”

“To ne bi bilo moguće jer bi Ejmi bila okolo veći deo dana. Hajde da se ponovo sretnemo kod tebe. Zaista bih voleo da spojim tebe i Ejmi, kao što mi je bila prvobitna namera.”

“U redu. Kad možeš svratiti?”

„Da li 14h odgovara?”

“Savršeno, sastajem se sa prijateljem za ručak, ali do tada bi trebalo da završimo. Vidimo se u 14h.”

Stigavši u sada već poznatu Džejmsovu kuću, osetio sam se pomalo nervoznim zbog našeg predstojećeg sastanka. Uveravajući se da se ništa neće dogoditi, mentalno sam se pripremio za bilo koju mogućnost. Zazvonivši, začuo sam kako se Džejms čuje kroz interfon.

“Savršeno vreme, Majk. Uđi unutra.” Mislio sam da je to malo čudno zvučalo, ali uradio sam kako je rečeno. Prizor koji me je dočekao oborio je sve prethodne misli da sam mentalno pripremljen za bilo šta. Tamo je na kauču bio Džejms, koji je sisao kurac onoga što je morao biti najveći crnac kojeg sam ikad video.

Čovek je bio stena, planina, nešto slično profesionalnom igraču američkog fudbala. Obojica potpuno goli. Zavaljen u opuštenom položaju na kraju sofe, rukom na Džejmsovoj glavi, postavljajući tempo za pušenje koje je primao. crnac sisa BBC

Izvadivši usta sa monstruoznog kurca kojeg je sisao, Džejms je rekao: “Majk, upoznaj se sa Tomasom. Ručali smo malo ranije i… stvari su takoreći izmakle kontroli. Rekao sam Tomasu o našim potencijalnim planovima za tvoju suprugu, čak pokazao mu neke od njenih slika. U najmanju ruku bio je zaintrigiran. Rekao sam mu i za naš prvi susret koji je još više pobudio njegovo interesovanje. Nadam se da se ne ljutiš? ”

Zaista nisam znao šta da kažem. Džejms je nastavio: “Mog prijatelja Toma zanima samo zadovoljavanje njegovog penisa, bilo sisanje ili jebanje. Nije važno da li je dupe, pička ili usta muškarca ili žene.” Tomas je konačno progovorio: “Džejms, dosta priče, nastavi da mi sisaš kurac. Majk, zašto se ne raskomotiš i posmatraš. Džejms mi kaže da voliš da gledaš, možda te on i nauči nečemu. izbočina u pantalonama govori mi da ti se sviđa ono što si do sada video. Samo skini odeću kako bismo svi mogli biti na istoj nozi. Slobodno pomazi svoj kurac, ovde nema srama niti osuđivanja. ”

 

KRAJ 2. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
(Visited 2.299 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!