Nepoznati

Vruče ljeto. Muž Iva je radio cjele dane a ja sama doma. Pokupila sam se i otišla na plažu. Na ono mjesto gdje smo ponekad zalazili ja i moj Iva. Kupali se i sunčali goli i ljubili se skriveni od pogleda. Bila je to mala uvala nedaleko od naše kuče. Skinula sam se i počela da se mažem uljem, kad sam u vodi vidjela trojicu kupača kako plivaju pored uvale. Zastali su. Čuo se žvižduk a ja sam sjela na peškir i namazala se dokraja. Kad sam podigla pogled nikog više nije bilo u vodi. Mora da su odplivali dalje pomislila sam. Legla sam gola na trbuh i sunčala se neko vrijeme a onda se okrenula i sjela. Bilo je jako vruče. Potrčala sam do vode i bacila se u vodu. Malo sam plivala i kad sam se oladila polako izašla iz vode. Zabacila sam glavu da skinem kosu sa lica i prešla rukom preko sisa, preko bradavica, koje su zbog osveženja nabrekle. Bilo mi je prijatno i ljepo. Šteta što Ive nema. Sad bi me mazio i onda bi se ludo ljubili. Sjela sam na peškir i popila gutljaj soka a onda legla na leđa. Zatvorila sam oči i milovala se i razmišljala kao da me sada moj muž miluje. Prelazila sam rukama po sisama i hvatala bradavice među prste i gnječila ih. O bože preko mog tjela prešla je struja. Počela sam da uživam u milovanju. Osjetila sam kako mi mala postaje vlažna. Povukla sam noge prema gore, tako da sam mogla da se milujem po koljenima i polako ih razmakla. Bez da dodirnem pičkicu osjetila sam kako mi curi iz nje. Što sam se više milovala to je više curio sok iz moje gladko obrijane mačkice.

Napalila se pičkica začula sam odjednom. Instiktivno sam htjela da skupim noge ali ih neko uhvatio i držao tako razmaknute. Otvorila sam oči i ugledala sasvim golog muškarca oko 40 godina kako kleči među mojim nogama i ceri se ko luđak. Još me uvijek držao za koljena ne dajuči da ih skupim. Ruka je sama krenula i opalila sam mu šamarčinu a on se nije ni maknuo ni bunio.

Ajde bježi čoveče rekla sam. Pa vidiš da sam udata.

Ne smeta mi. Naprotiv. Uživam u tome da pojebem kakvu udatu da vidi poslije dužeg vremena šta je prava jebačina i da osjeti pravi kurac cerio se.

seks na plaziTek tad sam pogleda malo niže i ugledala veliki kurac kako mu trza sada več sasvim dignut među naogama.

Tako da. Pogledaj ga. Takav tvoj muž sigurno nema. Stajajuči na koljenima sada se primaknuo još bliže među moje noge i sasvim se izravnao da bolje vidim njegovu kurčinu. Onaj šok več je davno prošao i gledajuči ga ponovo sam se ovlažila a on je to odmah primjetio. Jednom rukom me još uvijek držao za koljeno a drugom je pošao dolje po nozi sve do moje pičkice. Njegova velika šaka prešla je preko nje a onda je mazeči je polako ugurao prst po prst u nju. Nisam se više bunila. Bilo mi je ljepo. Struja je prelazila preko cjelog mog tjela. Nisam više mogla da izdržim. Počela sam da mrdam guzom i u jednom trenu samo je podigla i nabila se na njegova dva prsta, koja su bila na rubu usana moje pičkice.Sad je pustio koljeno i zakoračio preko moje noge. Grubo mi je nabijao prste u malu a drugom rukom gnječio mi je sise kao što sam ih sama prije. Sagnuo se i lizao mi ih a onda ih uhvaatio zubima i grickao mi ih do sladkog bola da sam počela stenjati ko kuja kad se ganja. Pustio ih je i isplazio jezik i lizao me do vrata i dalje po bradi sve do usana. Njegove usne su se našle sa mojima. Isplazio je jezik i ugurao mi ga u usta do kraja a ja sam mu ga sisala i prepustila mu se. Bio me napalio da sam skoro svršila. Među prste je uhvatio moj pičič i trljao ga nevjerovatno. Kad je vidio da sam počela da se grčim prestao je u trenu.

Sad si ti na redu rekao je. Pogledaj ga. Jel ti se sviđa.

Gledala sam u tu batinu, koju je prineo sasvim do mog lica. Moj Iva imao je kurac oko 18 ali ovaj je bio puno veči i deblji. Imao je debele žile i imala sam osječaj da vidim kako mu srce kuca i kako mu krv nadire u batinu. Zatvorila sam oči i poljubila ga na glavič, koji je bio nešto manji od Ivinog a onda razmakla usne i usisala sam ga. Polako milimetar po milimetar vukla sam ga sve više u usta sve dok nisam osjetila da mi došao do grla. Počela sam da se nabijam na taj kurac, koji je u meni probudio kurvu a onda osjetila njegove ruke na kosi kako me maze.

Tako da pričao je. Radiš to ko prava kurvica. Daj sisaj jače.

Nisam ga poslušala samo sam se nabijala na taj kurac i sasvim poludjela. Onda sam u trenu kad sam se nabila na njega jednostavno progutala cjelu kurčinu i nabila se do kraja.

O bože što si dobra. Daj da te tako jebem pričao je. Sad me jako držao za glavu i nabijao se do jaja na brzake ko zec. Onda me pustio da dodjem do zraka i nekoliko smo puta sve ponovili dok nisam osjetila kako mu kurac pulsira. Znala sam šta dolazi i htjela sam da izvadim kurac iz usta. Mužu nikad nisam dozvolila da mi svrši u usta ali sad nisam imala kamo. Jako me držao za glavu i nabijao mi ga dok nije počeo glasno da stenje. Osjetila sam kako mu kurac trza a zatim provalu njegov sjemena. Gutala sam sve šta sam mogla. Tek poslije nekolika mlazeva odmaknuo se i pošpricao me i po licu i kosi. Bože koliko sjemena. Ja kao da sam prava kurva jednostavno sam ga uhvatila rukom za batinu i počela sve da ližem. Pokupila sam svu sjeme, svaku kap i oblizala use.

Tek sad sam vidjela, da mu je kurčina i dalje tvrda i nabrekla ko prije. Legla sam na leđa i polako digla noge a on se bio u trenu namjestio, zadigao mi noge na ramena i nabio mi ga odmah do jaja. Samo se pomaknuo i nadvio iznad mene. Nisam mogla nikud da mrdnem ovako nabijena. Osjetila sam toplinu a onda trnce kako prolaze preko mog tjela a onda je došlo svršavanje kakvog več dugo nisam doživjela. On me još uvijek držao nabijenu na batini i nije mrdao. Kad su valovi skoro prošli pomaknuo se i počeo da me jebe ko lud. Toplina i žmarci kao da su se još više pojačali i počela sam da svršavam jedno za drugim cvileči ko kuja.

Božeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Vikala sam i zubima ga hvatala za rame a on se samo nabijao kao da mu je posljedni put. Izvukao je batinu da mu skoro ispadne a onda je jednim potezom nabio nazad do jaja. Osjetila sam kako mi sokovi cure iz pičkice po šupku i kako se moja pičkica raztegla do kraja i obuhvatila njegov debeli kurac kod korjena.

Jel sam dobar? Sviđa ti se moj kurac? Dovoljno je velik za tvoju pičkicu ispitivao me i nabijao se.

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zategla sam par puta i uživala u jebačini i tom bogovskom kurcu, koji mi pružio toliko zadovoljstva.

Sada me uhvatio iza leđa i povukao ka sebi i podigao se na koljena zajedno samnom. Neznam kako mu uspjelo da se zajedno samnom podigne. Nabijenu na kurac nosio me po uvali i pričao kako sam dobra i kako sam sada samo njegova kurvica. Podigao bi me da samo glavič ostane u pičkici a onda pustio da se nabijem svom težinom tjela. Opet sam osjetila onu toplinu a on kao da je to znao spustio se na pjesak sjedajuči a ja na njemu kao da jašem.

Daj uzmi si ga. Uzmi ga kako želiš pričao je i pustio me. Samo je rukama mazio moje sise i prstima štipao moje bradavice.

Počela sam da jašem na njemu osječajuči kako mi nadolazi orgazam. On se podigao i grickao mi bradavice a onda kad je osjetio da sam pred svršetkom legao i počeo da mi dolazi u susret. Kad god bi se nabila on bi podigao bokove i sjurio ga u mene do kraja. Počela sam da svršavam i to tako jako da je morao da me uhvati da se ne sakinem sa njegovog kurca. Vikala sam i stenjalo svršavajuči ko nikad dosad u životu. Nije prestao dok se nisam smirila a onda se podigao i preinjeo ga mojim usnama. Nekoliko ga puta na brzake podrkao da bi onda svršio po mom licu a ja sam odmah otvorila usta hvatajuči svaki njegov mlaz. Uhvatila ga rukom i mazila se njime po licu ljubeči ga i lizala ga kao najbolji sladoled.

Bože što mi je bilo ljepo rekla sam.

Biče ti još puno puta ako budeš htjela rekao je.

Zatvorila sam oči i protegla se milujuči se po tjelu, sisama i pičkici. Baš sam mu htjela nešto reči ali sam prije otvorila oči da ga pogledam, da ga zapamtim ali nije bilo nikoga. Bila sam sama. Zar sam sve to sanjala. Nemoguče sve me boli. Pogledala sam dolje i ugledala flekove ugriza na mojim sisama i po tjelu. Znači nisam sanjala.

O bože kako ču da sakrijem te flekove da ih Iva nevidi.

Poledaj i ...
Vreća puna seksa

Odjednom me okreće na trbuh i podiže moju guzu, klečim na krevetu, stražnjice uperene u

Prvo seks pa onda učenje

Upoznao sam sam jednu curu na faksu , dobro smo se sprijateljili išli smo na

Kako je lepo gledati te dok se dodirujes…

Ležim na krevetu, moje telo obasjavaju svećice, pripita sam. Ležim na leđima, mazim se po

Redaljka na prijateljevoj mami

Zvali smo ga Žika mada mu je pravo ime bilo Željko. Nadimak Žika nastao je

Gospođa Tomić

Gospođa Tomić. Majka od mojega najboljeg prijatelja Robija, i milf u našem kvartu. Mogao si

(Visited 243 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
Post Author: Milichica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.