4 oktobra, 2023

Nepoznata i ja

0

Dugo razmišljam da li da napišem ovu priču. Događaj je istinit, ali kako se desio jako davno nisam siguran da li su svi detalji 100% tačni.
Imao sam 26 godina tek sam počeo da radim, svako jutro po najvećem saobraćajnom špicu sam išao na posao. Svako jutra velika gužva u autobusu, sa Novog Beograda do Zelenog venca. Ponekad se autobus čekao dugo. Jedno jutro sam na autobuskoj stanici primetio damu pedesetih godina koja je jako dobro izgledala. Jedino što me je čudilo je malo prekratka suknja za njene godine, ali i ne za izgled njenih nogu. Ubrzo je naišao autobus ušla je u njega ja sam ga propustio zbog gužve. Sutra dan sam je ponovo video, posle nekolko dana sam uhvatio sebe da je čekam da se pojavi. Ponekad smo razmenjivali poglede ali ništa više od toga. Sve češće sam razmišljao o njoj. Jednoga jutra, bilo je rano proleće, napolju je padala neka sitna kišica, stigao sam an autobusku stanicu, nije je bilo, i pored kišice rešio sam da je sačekam. Nije je bilo petnestak minuta i morao sam da uđem u autobus koji je naišao. Bio sam jako razočaran. Stao sam na zadnju platformu autobusa do prozora. Tada sam začuo nečiji glas:
-Mladiću da li bi mi dopustili da stanem ispred vas, jako me guraju.
Bila je ONA
Bez reči sam se pomerio i stala je ispred mene. Na sledećoj stanici je ušao ne mali broj putnika i navalili se na moja leđa. Pokušavao sam da im se oduprem ali sve neuspešnije tako da su uskoro moja bedra dodirivala njenu guzu. Bila je visoka oko 165 ali je na potpeticama bila dosta višlja. Rekao sam joj:
– Izvinite ali imam problem da ih zadržim.
– Ma uredu je rekla je


Bilo mi je malo neprijatno jer je njena guza sada već čvrsto bila priljubljena uz moja bedra. Bilo mi je još neprijatnije kada sam osetio da se moja muškost budi, bila je sve veća i veća, što je i ona morala da oseti. Sva je sreća da sam imao otkopčan mantil na sebi pa većina putnika nije mogla da vidi šta se dešava. Stajali smo mirno oboje ne pomerajući se sem što je sada moj kurac vršio pritisak izmedju njenih guzova. Bilo mi je neprijatno ali i uzbudljivo. Nije se pomerala kao da se ništa ne dešava. Tako mirno stojeći smo stigli do Zelenog Venca gde sam izašao. Pogledao sam prema autobusu nije me ni pogledala. Sutra dan a i nekoliko narednih dana sam kretao ranije na posao kako bih je izbegao jer mi je bilo jako neprijatno da je ponovo sretnem. Posle nekoliko dana stigao sam na stanicu, nisam je tražio pogledom, ušao sam u prvi autobus koji je naišao. Tek što sam stao na zadnju platformu, uhvatio se za poprečnu šipku, začuo sam:
– Mogu li?
Bila je ONA
Kao omađijan propustio sam je ispred sebe. Gužva nije bila prevelika. Čim je autobus krenuo osetio sam njenu guzu na bedrima, okrenula se i rekla:
– Ne smeta vam?
– Ne odgovorio sam
Jako je pritisnula guzu na moja bedra, moja muškost je počela da raste, pribila se uz njega i lagano guzom počela da ga masira. U glavi mi je sve brujalo. Telom sam zaklonio scenu od mogućih znatiželjih pogleda. Levom rukom sam se držao za šipku. Desnu sam lagano spustio dole i lagano je dodirnuo bok. Spuštao sam ruku niže, ona se još jače naslonila na moju muškost. Ruka mi je stigla do kraja suknje, zavukao sam ruku pod nju i lagano dodirnuo guzu sa strane. U autobusu je već bila velika gužva, te nas niko nije mogao videti. Momerila se napred tek toliko da sam mogao ruku da stavim na njenu guzu. Zavukao sam ruku i osetio da na čarapama ima haltere i vrhovima prstiju i dodirnuo vlažne gaćice. Lagano se trljala o moje prste. Sav zanesen sam primetio da je moja stanica prošla. Na sledćoj stanici smo izašli oboje, otišla je ne okrenuvši se prema meni. Ništa mi nije više bilo jasno. Sledećih nekoliko dana je nisam video, ma koliko dugo čekao nije se pojavljivala. Mom razočarenju nije bilo kraja. Putovao sam autobusom svakog dana vidno zamišljen. Jednog jutra ponovo se pojavila ušla je u autobus a ja odmah za njom stala je ne mesto gde smo obično stajali pogledala me. Prišao sam i stao iza nje. Scena uobičajena autobus pun već na sledćoj stanici, ona pripijena uz mene. Ubrzo se moja ruka našla ispod njene suknje, nadao sam se da nema gaćice ali prevario sam se. Ponopvo smo izašli na istoj stanici i razišli se bez reči. Bila je sreda tada se sredom radilo do 16 i 30 nakon posla otišao sam na stanicu pre Zelenog Venca i čekao da li će se pojaviti. Pojavila se nakon 15 minuta stala je pored mene i ćutala. Naišao je autobus ušli smo bio je poluprazan. Kad smo stigli do zgrade bivšeg CK sada Ušća rekla je:
Izlazimo ovde.
Sišao sam snjom. Išli smo ćutke jedno kraj drugog. Krenuli smo prema Dunavu nakon pedesetak metara uhvatila me pod ruku i naslonila se na mene. Malo kasnije u parku je bilo neko žbunje rekla je hajdemo tamo. Krenuli smo, kada smo stigli do njega okrenula se istrasno me poljubila, lagano sam spustio usne na njen vrat i nežno ga ljubio. Jedan deo žbunja je bio otvoren tako da su prolaznici na kratko mogli da nas vide. Bio je još dan, još malo pa će sumrak. Rekao sam
Videće nas.
Neka to me uzbuđuje rekla je.
Otkopčao sam joj bluzu, nije nosila brus predamnom su se pjavile predivne grudi koje su čvrsto stajale i male predivne bradavice koje su bile već visoko uzdignute. Nežno sam ih dodirivao jezokom, dok je njena ruka našla moj kurac i mazila ga preko pantalona. Skinula je bluzu, videće nas ponovo sam rekao, već nas gledaju rekla je. Otkopčala je suknju koja je lagano skliznula preko njene guze i pala na travu. Na sebi je imala mini gaćice koje su jedva pokrivale mali žbunjć iznad njene pičke. Pocepaj ih rekla je. Jednim potezom sam joj pocepao gaćice. Stajala je gola pedamnom. Stavio sam joj ruku medđu noge bila je vlažna, gurnuo sam prst u nju, sva je uzdrhtala. Kada sam izvadio prst iz nje, prineo sam ga ustima i olizao. Polako je klekla i počela da liže vrh moga kurca. Bio sam sav izbezumljen, gledao sam okolo da nas možda neko ne gleda. Video sam dve gošpođe kako sede na klupi i gledaju prema nama. Uzela je kurac u usta i počela da sisa. Sada se već nisam obzirao na ništa oko sebe. Osećao sam da će mi prepone explodirati rekao sam svršiću. Stisla me ja jako za dupe dok sam toplom spermom punio njena usta. Ustala je uhvatio sam kurac rukom i počeo da ga drkam pokazujući ga damama na klupi. Prišla mi je i poljubila me osetio sam sopstvenu spernu na usnama i jeziku. Rukom sam joj mičovao guzu i jednim prstom polako ušao u nju. Rekla je :
Jebi me ovde žestoko.
Lagano sam je spustio na travu i žestoko prodreo u nju, vrisnula je od bola i zadovoljstva. Jebali smo se žestoko dok ponovo nisam svršio u nju. Ustala je i počela da se oblači, gde ćeš pitao sam. Žurim moram kući rekla je.
Kad ćemo se ponovo videti? Pitao sam
Ne znam rekla je, žurno se oblačeći. Čim je završila žustro me je ostavila zaustavila prvi taksi i otišla. Ponovo je danima nisam viđao čekao sam je i na početnoj i krajnjoj stanici. Nije je bilo. Jedno jutro me je neko dodirnuo za leđa. Bila je ona u trenerci, rekla mi je muž mi sutra ide na put. Sutra sa posla me sačekaj ove. Otišla je.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 761 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!