Neponovljiv događaj

kako mi je profesor skinuo nevinost

U to vreme isla sam u cetvrti razred srednje skole i kao sve moje drugarice bila u dobu kad se javlja interesovanje za seks; doduse, ono se mnogo ranije javilo ali se svodilo na samozadovoljavanje. Niti su seks mogli biti ljubakanje na zurkama i pokusaji mazenja od strane nasih neiskusnih vrsnjaka.

Od predmeta u skoli najvise sam volela hemiju i to samo zbog profesora koji mi je taj predmet predavao. Zvao se Zdravko, imao je trideset jednu godinu i za nas neiskusne tinejdzerke bio je simbol seksa i inspiracija za bludne fantazije. Vecina mojih drugarica je mastalo da svoje “patnje” vezane za himen odstrane njegovim kurcem! Bio je visok, suvonjav, i zgodan. Kradomice smo ga gledale kad igra kosarku sa svojim kolegama u skolskom dvoristu. imale smo utisak da je on pravi muskarac za prvo seksualno iskustvo …

Tog dana cas hemije bio je poslednji u popodnevnoj smeni. Ja sam ga zaneto posmatrala i zamisljala sebe u njegovom narucju. Iz sanjarenja me je trgao njegov prodoran muzevan glas: prozvao me je da odgovaram. Sva zbunjena izasla sam pred tablu. Na postavljena pitanja, ja sam cutala, nista nisam mogla da izustim. Totalno sam se blokirala. Ne znam kako je on protumacio moje smeteno drzanje, ali znam da sam dobila jedinicu uz napomenu da ostanem posle casova.

Kada se cas zavrsio i kad su svi izasli, shvatila sam da smo u ucionici samo ja i moj Zdravko. Ta neocekivana blizina mi je naterala krv u glavu, a bogami i u jos neka delove tela. Pozvao me je u kabinet pored ucionice. Ponovo mi je postavio isti zadataka, ali ja odgovor nisam imala. Pocela sam da se preznojavam, bilo mi je neprijatno; pomislice da sam glupaca. Zdravko se blago smeskao – sigurno me je procitao – a onda mi je predlozio da zajedno pokusamo da resimo formulu. Stao je iza mene, podigao mi je ruku i lagano poceo da je prevlaci preko table. Prilikom dodira, osetila sam blage zmarce. Em sto je bio blizu i sto mi je drzao zglavak ruke, em me je nabreklim pantalonama, tamo kod slica, sesoljio po guzi. U pocetku sam mislila da je taj dodir slucajan, medjutim kako su minuti odmicali, pritisak je bio sve snazniji. A onda se u njemu nesto prelomilo, kao da je doneo neku odluku. Okrenuo me je prema sebi i nezno poljubio. ja obamrla …

kako mi je profesor skinuo nevinostSeo je na katedru i otkopcao pantalone. Lagano se izmigoljio iz njegovih gaca glavic, koji kao da je jedva cekao da izadje na svetlost dana.

– Dodji ovamo! – pozvao me je tihim glasom.

Ja sam kao hipnotisana zakoracila prema njemu, a on me je zgrabio za kosu i ugurao mi svoj jezik u usta. To nije bilo balavljenje kao sa mojim neiskusnim drugovima! Sve jace je palacao po mojoj usnoj duplji, a rukama je patrolirao po mom telu, koje je podrhtavalo od slasti; nikad ranije nisam tako nesto osetila. Za tren oka mi je skinuo dzins i gacice; lako me je posadio na katedru. Seo je ispred mene i zagnjurio glavu u moju picu; opruzila sam se preko stola i – istiktom zene – podigla noge.

– Lizi mi picu! – zamolila sam ga.

Do tad o lizanju sam ponesto znala jedino iz porno filmova, pa nisam mogla da pretpostavim kakvo zadovoljstvo to za zenu moze da bude. Poceo je da palaca levo-desno po mom malom klirotisu; nisam mogla vise da izdrzim …

– Molim te, profesore, uteraj mi ga!

– Da li si nevina? – Upitao je – Ne zelim komplikacije …

– Nevina sam, ali neka te to ne brine. Hocu da se oslobodim himena s nekim ko je iskusan!

Cim je dobio zeleno svetlo, poceo je kurcem da prodire u mene, ulazio je santimetar po santimetar i pri svakom sledecem udaru sve dublje je bio u meni. Iznenadno peckanje oznacilo je kraj moje cednosti. Himen nije vise bio prepreka i sad je profesor ubrzao ritam, sve vise mi ga nabijao. Mada sam bila neiskusna, osetila sam da je bio blizu svrsavanju; dahtao je a pogled mu se zamaglio. Naglo se odmakao od mene i poceo da ga drka na moju ribu. Mlazevi su spricnuli, sperma se izlila po mom stomacicu i butinama. Sva sam se bila ulepila. Lagano sam se pridigla, osecajucu se kao da sam doletela iz neke bajke koja je suvise kratko trajala. Zdravko je sedeo na stolici ispred mene i samozadovoljno konstatovao:

– Vredelo je sto si ostala posle casova zar ne, mala? Popravila si ocenu! Pazi – nikom ni reci! Nemoj slucajno da se hvalises pred svoji drugaricama! Proslo je od toga dosta vremena; zavrsila sam srednju skolu, pa i fakultet ali vise nikad nisam osetila takvo seksualno ushicenje kao onog dalekog dana kada me je profesor Zdravko povalio u hemijskom kabinetu. Godine su prolazile i seks mi je sve vise bio rutina a ono sa profesorom bio je neponovljiv dozivljaj.

kako mi je profesor skinuo nevinost

(Visited 650 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: Milichica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.