Neplanirani sex i napaljeni studenti

“Biće to lak poslić. Sat , dva plesa i to je to” čuo se poznati glas mog svodnika sa druge strane žice.
20 sati je. Stžem na dogovorenu adresu tačno na vreme obučena u svoju omiljenu crnu haljinicu.Vrata mi otvara visok nabildani mladić u vidno zagrejanom stanju. Bilo ih je ukupno osmorica. Svi su bili polupijani. Na stolu gomila pića i tragovi povučenih crta.Požudno su me gutali pogledima. Ponudili su me pićem ali sam odbila rešena da što pre odradim posao.
Pustili su muziku i ja sam počela da se uvijam i plešem u ritmu provocirajući pokretima. Pratili su svaki moj pokret otvorenih ustiju. Napaljeni prizorom povadili su kurčeve i polako počeli da ih nadrkavaju. Haljinica se podigla tako da su mi se gaćice videle. Svi ti kurčevi nisu me ostavili ravnodušnom. Moja mala je počela da vlaži i videla se velika mokra fleka na tangicama. Momci nisu mirovali. Ovaj krupni koji me je dočekao, prišao je odpozadi i počeo da šara rukama po mom telu. Jednu ruku je spustio na moju vlažnu pičkicu i pokušao ugurati prst unutra. Prekinula sam ga rečima da večeras nije seks na repertoaru i da su platili samo ples. Kratko mi je odgovorio da to nije ništa što se ne može promeniti. Dohvatio je telefon i nazvao mog svodnika rekavši mu da su se predomislili i da bi hteli seks sa mnom. Čula sam da je pristao na uslove i dodao mi telefon.”Potrudi se oko njih, lepo su platili,njihova si do jutra” bile su reči svodnika. Zamolila sam ih da mi pokažu kupatilo da se istuširam i pripremim za anal. Dok me je jedan od njih odveo do kupatila iskoristio je svaki trenutak da me lepo opipa.
Osvežena i sredjena izašla sam samo ogrnuta peškirom. U sobi je atmosfera bila napeta. Dvojica su ležala na ugaonoj u dubokom snu. Ostala šestorica su videvši me ustala i okružila sa svih strana. Peškir je pao i više se nije znalo čija ruka je gde. Bilo ih je svuda, na grudima, u pičkici, u guzi. Dvojica su se spustila i počela da ližu, jedan pičkicu, drugi guzu. Druga dvojica su sisala moje bradavice. Preostali su bili zaokupljeni mojim vratom. Puni požude nisu dugo izdržali. Postavili su me da klečim na sred sobe. Svukli su se i postavili u krug oko mene da im pušim. Svi su imali kurčeve prosečne dužine i debljine pa sam odahnula, sve dok se nisam okrenula i videla čudovište od preko 23 cm, sa debelim glavićem. Menjali su se u mojim ustima napušavajući me i gurajući ih duboko u moje grlo.
nabijanje, guza, riba, usta, picka, sperma, svrsavanjePodigli su me i preneli na krevet. Postavili su me u doggy. Onaj koji me je dočekao imao je čast da bude i prvi koji će me jebati. Prišao mi je, navukao kondom, pljunuo odozgo na moju pičkicu i naglo me navukao do jaja. Osetila sam ga duboko u sebi. Nije me štedeo. Počeo je jako i duboko da ulazi. Nisam mogla da se suzdržim i počela sam da vrištim nekontrolisano. Drugi je prišao i zabio mi ga do krajnika. Suze su mi pošle i počela sam da se gušim. Uskladili su pokrete i obojica me praktično rasturali.Izgubila sam pojam o vremenu. Kada su izašli iz mene zamenila su ih druga dvojica. Jedan je legao pa sam ga opkoračila i sela mu na kurac. Drugi je uzeo neko ulje koje je našao i namazao mi čmar. Umirila sam se i čekala da udje u mene. Kada su bili do jaja u meni počeli su da me jebu kao mašina. Dok je jedan ulazio drugi je izlazio. Onaj sa najvećim kurcem se stvorio ispred mene. Uzela sam ga u usta kad me je uhvatio za glavu i zabio u moje grlo. Jebao me je dugo i grubo dok ga nije ugurao do jaja i počeo da mi šprica spermu direktno u grlo. Zamenili su mesta. Sela sam na jednog od ostale trojice okrenuta ledjima i ubacila ga u čmar. Drugi mi je podigao noge na ramena i zabio ga u pičkicu. Svršila sam po prvi put večeras. Dugo su me jebali u toj pozi. Pička i guza su mi već utrnuli i jedva sam čekala da svrše.Pijani i našmrkani nikako nisu mogli da svrše iako sam mešala kao luda i stiskala rupice.
Odjednom sklonili su me sa sebe i postavili da klečim. Svi su drkali a ja bi naizmenično lizala svakom glavić i mazila natekla jaja .Kao po dogovoru počeli su da svršavaju i otvorili mi usta. Prvi mlazevi završili su u mojim ustima, ostalo po sisama, kosi, licu. Bila sam sva umazana spermom. Odvukla sam se do kupatila da se sredim. Kad sam izašla već je bilo svanulo. Svi su spavali samo me je onaj koji me je dočekao ovog puta ispratio do vrata uz reči: “bila si odlična, vrediš svaku paru. Vidimo se ponovo”.

(Visited 431 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: Milichica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.