socan poljubac kurca

Neodoljiva

Erotske price

Skinula je gaćice i ostala raširenih nogu u iščekivanju. Stajao sam iznad nje i zbacio sa sebe svu odjeću. Zapiljila se u moj kurac i odjednom sjela, njene ruke su ga obujmile i počela ga je požudno uvlačiti u usta. Stajao sam kao ukopan i gledao njenu raspuštenu kosu, koja je bila tako meka i lijepa da sam se čudio kako nikada to nisam primijetio. Rukama mi je stiskala jaja, a ja sam se sve više nabijao u njena usta.

Nisam mogao niti zamisliti da ću jednog dana spavati s njom. Ne zbog njezine neprivlačnosti, jer ona uistinu nije bila zgodna žena, već zato što me nikada nisu privlačile starije gospođe, a posebno ne moja susjeda koju sam svakodnevno gledao uprljanu i raščupanu kako kopa po svom cvjetnjaku.
Kad se prignula nad gredice njene velike grudi klaparale su i njihale se u pokretima ruku, a pička se nabrekla u starim tajicama koje su uzgred rečeno imale veliku rupu među nogama. Kroz nju su se primjećivale bijele gaće, za koje se nikada nisam ni usudio zamišljati kako izgledaju. Već pomalo sijedu kosu, iako nije imala puno preko pedeset godina, vezala je u visoki rep.
Dijelila nas je samo ograda od zelene mreže, a još od nekada na njoj su bila vrata kojima smo prelazili jedni k drugima. Nije imala muža, a nisam nikada ni viđao neke muškarce u njenoj blizini. Za razliku od nje, ja sam bio sretno oženjen, još nisam imao djece, a žena mi je bila jedna od boljih pičkica u gradu. Ponosio sam se time, iako me izjedala ljubomora. Često je bila odsutna zbog svog posla, a ja sam je zamišljao u naručju drugog i ludio sam do gotovo besvijesti.
No, da krenem s pričom. Tog sam subotnjeg jutra prao auto na dvorištu, a žena se nalazila već po ne znam koji vikend na službenom putu. Do nosnica mi se prikrao miris roštilja i osvrnuo sam se tražeći od kud dolazi. Pod spuštenim krovom vrtlarnice moja susjeda okretala je sočne odreske. Čuo sam poznate zvukove iz želuca i molio Boga da me pozove. Tako je i bilo.
– Antune, jeste za kotlet? – pozvala me i ja sam, malo se nećkajući radi pristojnosti rado prihvatio poziv.
– Sjednite dragi, evo hladne pivice… – uz kotlete i nevezani razgovor popio sam ja i četiri pive i ustanovio kako me ona sve više privlači. Rupčićem je otirala znoj između velikih dojki čije bradavice su svaki čas ispadale iz prevelikog dekoltea nekakve haljine na kopčanje. Kad je prebacila nogu preko noge, pokazala mi je nabreklu pičku stegnutu u ružičastim gaćicama. Popila je i ona, što je bio rezultat njenog otvorenog ponašanja.
– Onda susjede, kako seksualni život? Jel suho kao i kod mene? – takav muškarac kao vi trebao bi fukati svaki dan.
Raskopčala je dva gumba i oslobodila svoje velike, ali čvrste grudi.
– Pa ne mogu se požaliti, ali dobre jebačine nikad dosta – rekao sam ispijajući zadnje kapi već mlake pive.
– Ah, dobra klopa, piće i jebanje, izmore čovjeka. Prvo dvoje imam, a kako od jebanja ništa, mogu vam ponuditi finu kavicu – rastegnula se i primila rukama za dojke lagano ih gnječeći.
– Da, mogao bih, svakako… – mrmljao sam ne skidajući pogled s njenih ruku. Ona je to primijetila i raširila noge, te ih podigla na moj stolac.
– Odmah dragi, samo da si malo otpuhnem. Jel’ ti smetam? – jedva sam je slušao jer sam se zapiljio u gaćice koje su ocrtavale točno spajanje usmina u debelu žemičku. Noge su joj bile svježe izbrijane i potamnjele od sunca. Nikada do tada nisam je proučavao, ali sada me uzbudila.
Počeo sam je milovati po nogama, pa sve više, dok nisam uvukao prste u gaćice i počeo se igrati njenim dlakama. Nije rekla ništa, ali je sve više širila noge, raskopčavši haljinu do kraja. Nije imala grudnjaka, a bijele dojke su se rasipale poput lubenica. Imala je ravan trbuh, potamnio, što je bio očit dokaz da se sunčala u dvodjelnom bade-kostimu. Strovalio sam se u stolac i skinuo natikače. Tada sam noge podigao do njezinih grudiju i stopalima počeo maziti bradavice. Oblizivala je usne i odjednom jednostavno rekla:
– Uđimo.
poljubila glavicPodigla se strelovito i primila me za ruku, uvukla me u malu vrtlarnicu punu alata, crijeva za zalijevanje i posuda za cvijeće. Bez riječi je legla na vreće sa zemljom koje su ležale u kutu. Skinula je gaćice i ostala raširenih nogu u iščekivanju. Stajao sam iznad nje i zbacio sa sebe svu odjeću. Zapiljila se u moj kurac i odjednom sjela, njene ruke su ga obujmile i počela ga je požudno uvlačiti u usta. Stajao sam kao ukopan i gledao njenu raspuštenu kosu, koja je bila tako meka i lijepa da sam se čudio kako nikada to nisam primijetio. Rukama mi je stiskala jaja, a ja sam se sve više nabijao u njena usta. Osjetila je približavanje mog vrhunca, jer se odjednom podigla i ruke mi ovila oko vrata, a noge oko struka. Bila je lagana i kad sam se zapičio u njenu žilavu pičku obuhvatio sam je ispod guzice podižući je u ritmu. Jebali smo se dugo i nisam mogao vjerovati kako to da ne svršavam. Bio sam uzbuđen i osjećao približavanje špricanja, ali me obuzela nekakva luda snaga i ja sam je i dalje nabijao. Odjednom je pustila ruke i sjašila s mog tvrdog kurca, klekla je na zemlju i ponudila mi svoju guzicu. Bila je napeta i lijepa, što me nanovo začudilo, ali nisam imao vremena za razmišljanje. Spustio sam se dolje i lagano uvukao kurac u njen čmar. Moja žena je pristajala na svašta, ali na takav seks nikada. Polagano sam ga uvlačio, dok je ona svoje prste uvukla u otvor pičke, a zatim se počela luđački trljati po venerinom brežuljčiću, po izbočini svoje strasti. Nakon nekog vremena, sama je izvukla kurac iz čmara i uvukla ga u pičku stiščući mi jaja. Nabijala se sama udarajući guzicom, dok su joj se grudi potezale po prašnjavom podu. Svršio sam eksplozivno, a ona se hitro izmigoljila i pritisnula ga između svojih dojki i dalje ga potežući. Jebao sam njen procijep, a ona me oblizivala gutajući gustu tekućinu. Tada me poljubila u glavić, lupila po stražnjici i promrmljala:
– Briši! Bilo je super!
– Ne, meni je bilo super, nisam te zamišljao takvu.
Prekinula me i dodala mi košulju. Obukao sam se bez riječi, a kad sam je htio na rastanku poljubiti, okrenula je glavu.
– To ne bi bilo dobro. Ovako smo si priuštili trenutak zadovoljstva i tako neka ostane. Uživala sam ja, a nadam se i ti.
Izletjela je van, u hodu zakopčavajući haljinu. Kad sam izašao, nije je bilo. Otvorio sam vrata i vratio se u dvorište. Nastavio sam prati auto pogledavajući stalno prema njenoj kući, ali tog dana se više nije pojavila.
Razmišljao sam o njoj i nije mi bilo jasno kako se to dogodilo nakon našeg dugogodišnjeg poznanstva. Bilo je situacija kad smo se mogli pojebati, ali nikada to ni jedno od nas nije poželjelo. Kako smo danas osjetili takvu privlačnost? Piva? Vidjet ćemo.
Nakon par sati sna i tuša, zavalio sam se pred televizor i stigla je moja supruga. S vratiju se bacila na mene ljubeći me, a ja sam čitavo vrijeme pred sobom vidio prašnjavi pod i susjedu kako siše moj kurac. Pokušao sam se opustiti, ali nisam mogao doći do erekcije.
– Maco, pa zar me ne želiš? – mazila me moja draga i ljubila me po vratu, a ja sam u sjećanje sve više prizivao jebanje u vrtlarnici, i kad sam se napokon nabio u suprugu, zamišljao sam debelu susjedu. Svršio sam brzo, ali ona je bila zadovoljna i samo se pokrila haljinom, te zadrijemala od umora.
Sljedećeg jutra jedva sam dočekao da susjeda izađe u dvorište. Tiho sam sišao stepenicama dok je supruga još spavala. Otvorio sam vrata ograde i ušuljao se u njeno dvorište. Upravo mi je odmakla iza garaže i ja sam je slijedio.
– Jutro! – procijedio sam. – Čitavu noć mislim na tebe i želim te pojebati.
– Antune, moraš to zaboraviti. Ti imaš ženu, uskoro ćeš dobiti i djecu, a suživot bi bio nemoguć kad bismo se jebali svaki dan. Bit ćemo jednom zajedno, obećajem ti. Ali sad zaboravi i živi svoj život kao i do sada.
– Znam da je nezgodno, preblizu smo, ali daj da te poševim još jednom, molim te, bar da te poližem, da te osjetim… da imam o čemu sanjati… molim te… – bio sam lud od želje i znao sam to, ali više mi ništa drugo nije bilo važno. Mogao bih je jebati da baš i moja supruga stoji kraj nas.
– Ne, ne bi bilo u redu… idi… ne smijem popustiti… – tiho je rekla i otišla u kuću zatvarajući vrata.
Od tada su prošli tjedni, a ja je i dalje jednako želim. Sve manje uživam u seksu sa suprugom, i iako znam da nas dijele godine, moja susjeda je jedina koju stvarno želim.
– Molim te, ako ovo pročitaš, javi mi se. Neću ugroziti brak, već ću ga jedino tako spasiti. Želim te lizati, ljubiti, tucati, ali pazit ću da nitko nikada ne dozna, da to ostane tajna samo za nas dvoje. Pozovi me molim te, moja supruga odlazi na tjedan dana. Budimo zajedno bar onda kad je nema. Želim te, želim te…

(Visited 900 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.