5 decembra, 2023

Neiskusna Seka i Hotelska Soba 2. Deo

0
jebanje seke s guza

“Žao mi je, ja sam … Joj izvini.”

“Ne, ne. U redu je, samo… ovo je malo čudno, znaš?”

“Da, potpuno razumem. I meni je sve ovo … Videla sam tvoj kurac.”

Miloš je raširio i oči i vilicu: “Šta?”

“Vrata kupatila su se delimično otvorila i videla sam te kako se sušiš. Zato se sada osećam tako čudno.”

“Videla si me? Vau.” Miloš se prevrnuo na leđa i zagledao se u plafon. “I? Šta si pomislila?”

“Pa prvo sam skontala da su tvoja jaja ogromna.”

Miloš je pocrveneo: “Ha, da, imaju tendenciju da se malo smanje kada se olakšam.”

“Hajde da vidim.”

Miloš je još jače pocrveneo. „Da vidiš??”

Nije odgovarala, samo ga je željno gledala i maltene nije ni disala.

Zbunjen, odgurnuo je pokrivač i spustio svoje bokserice. Nataša je ustala i sela sa strane njegovog kreveta.

“Vau. Velika su.”

Miloš se osmehnuo. “Hvala.” Povukao je kurac kako bi njegova sestra mogla bolje da mu vidi jaja. “Pa, kako se sve to odvija?”

“Pa sa mojom bivšom devojkom je počinjala sa pušenjem.” Miloš je osetio kako mu srce lupa. “Možeš se poigrati sa njima… ako želiš.” sestra mu liže kurac

Nataša je dodirnula bratova jaja, nežno ih masirajući. Približila je lice i iznenada liznula bratov kurac. Činilo se da je skočio uspravno, krv je pumpala u njega. Miloš se ukočio. Nataša je zahvatila kurac svojim mokrim ustima. Njene ruke su nastavile da masiraju bratova jaja i čula je kako on dahće. Gledajući gore u njega, nastavila je da liže i balavi na bratov kurac.

“Uhhhh… jebote svršiću ako tako nastaviš.”

Nataša je dala poljubac njegovoj kiti poslednji put. “Šta se dalje dešava?”

“Ovo.” Miloš je gurnuo sestru unazad na svoj krevet i opkolio je. Skinuo joj je sve oslobodivši njene male sise. Sagnuo se da poliže jednu, pa drugu. Polako ju je ljubio nadole dok mu se usta nisu zaustavila i udahnuo je miris njene pičke. Zatim je uvukao svoj jezik u njenu picu i svuda oko nje. Njegove ruke su počele da joj masiraju zadnjicu, leđa i grudi. Isprva je nežno stenjala.

“O moj Bože, molim te nastavi…”

Miloš je zario jezik dublje dok ga je Nataša hvatala za glavu, prstima čupajući njegovu kosu. Odjednom se zatresla, noge su joj se napele i zadrhtale dok ju je orgazam prožeo. Miloš je liznuo još nekoliko puta, a zatim seo. Nataša se nasmešila od oduševljenja. Osećala se neverovatno i želela je više od svog brata. Njen brat je zgrabio flašu vode sa noćnog ormarića i popio malo, a ostatak je predao sestri.

“Braco… Imaš li kondom?”

“Hm… ne znam.” Miloš je otišao do svoje torbe i iz bočnog džepa izvukao nekoliko kondoma. Jednog je rasparao i stavio na kurac. Seka je bacila praznu flašu na pod i gurnula brata nazad na krevet. Njegov uspravni kurac je blistao u kondomu i ona ga je opkolila, trljajući svoj prorez preko njegovog penisa. Zatim je polako ubacila njegov penis, stenjajući dok ju je kurčina polako ispunjavala.

Njen brat je bio malo veći od pređašnjeg jedinog penisa koji je imala u sebi. Nagnula se napred i počela da se ljulja i da ga jaše koliko je umela. Njen brat je ubrzano disao, zureći u svoju sestru i njene male sise koje su poskakivale dok ga je jahala. Sagnula se i poljubila ga, zabivši mu jezik u usta. Brat je povukao ruke od svoje sestre i zgrabio je za dupe, masirajući je.

“Svršiću seko.”

Njegova sestra je iznenada ustala. “Ne još. Želim da budeš iza mene. Gledala sam to samo u pornićima, želim da me jebeš od pozadi.”

Želeo je da izdrži što je duže mogao, ali je znao da neće dugo trajati. Znao je da nema izdržljivost kao porno zvezda, ali je želeo da ovo veče bude dobro za njegovu neiskusnu sestru. Činilo se da je njegova sestra razumela čekanje i otišla da uzme još jednu flašu vode. Popila je i pružila mu.

“Spreman?”

“Spreman.”

Nataša se namestila na sve četiri. Otišao je iza nje, hvatajući svoj penis i uvodeći ga u njen prorez. Stenjala je dok je njegov penis ulazio, osvrćući se da vidi svog brata iza sebe. Počeo je polako, pokušavajući da zadrži orgazam što je duže mogao.

“Jače!” jebanje seke s guza

Miloš se ugrizao za usnu i počeo da se nabija u nju, povremeno usporavajući i ubrzavajući. Nežno ju je uhvatio za kosu, povukavši malo unazad, a seka je uhvatila pokrivač i pritisnula lice nadole. Glasno je zastenjala, gurajući se uz njega.

“Svršiću.”

Miloš je iznenada ubrzao, a zatim, puštajući kosu, uhvatio je za dupe i gurao je napred na krevet. Nabio se koliko je mogao u nju i svršio. Zadrhtao je, telo mu se znojilo. Osećao se neverovatno, duboko zakopan u svojoj sestri. Prestala je da stenje, ali njeno telo se grčilo o čaršave. Leđa su joj blistala od znoja. Brat je izvukao kurac i oprezno skinuo kondom.

“Na mene.” Njegova sestra se prevrnula, naslonivši se na laktove. „Izlij spermu na mene.“

Bratov kurac se grčio dok je kapao svoju spermu preko sestrinih grudi i niz njen stomak. Igrala se s njom, trljala je i gurala spermive natopljene prst u usta.

“Ukus je čudan.”

“Da? Cela ova noć je bila čudna.”

Njegova sestra mu je uzvratila osmeh, ližući spermu sa svojih prstiju. “Ovo putovanje će sigurno biti zanimljivo.”

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 36 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 12.097 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!