5 decembra, 2023

Neiskusna Seka i Hotelska Soba 1. Deo

0
seksi sestra sa peškirom oko sebe

Bilo je to putovanje preko zemlje, prilika za Natašu da ostavi posao ispunjen stresom. Bar na nekoliko nedelja. Zabrinuta da će morati sama ići na put, ubedila je brata da pođe sa njom, obećavajući da će platiti benzin. Podsticaj koji je teško propustiti, složio se Miloš. I tako je putovanje isplanirano i počelo.

Jun je bio topliji nego što se očekivalo, a mnoga mesta su dostigla rekordne temperature dok je sunce pržilo zemlju. Nekoliko dana tokom putovanja, sa spuštenim prozorima i muzikom, Nataša je usporila ispred velikog grada, uočivši hotel koji je reklamirao cenu koja je bila predobra da bi se preskočila.

“Ovde?”

“Zvuči mi dobro.”

Milošu je bilo muka od sedenja, želeco je da protegne svoje noge. Neprijatno se izvijao. „Želiš li ovaj put na picu? Biće jeftinije.“

“Naravno. Moraću da svratim do bankomata.”

Vrućina je bila nepodnošljiva. Miloš i Nataša su požurili u hotel da rezervišu. Donevši poslednju torbu, Miloš je seo na krevet najbliži vratima. Nataša je počela da vadi svoj kupaći kostim, spremajući se da provede veče u bazenu. Miloš se opustio, uživajući uz hladan klima-uređaj koji je bio na zidu. Nataša je bacila torbu na drugi krevet i otišla u kupatilo da se presvuče. Miloš je pogledao na sat.

“Kad želiš da jedemo?”seksi sestra sa peškirom oko sebe

„Za pola sata, sat? Do tada ću se rashladiti. Pokušaću da se vratim za satićak. Evo ti nešto para da imaš.“ Miloš je zgrabio bačenu rolnu gotovine i stavio je u džep. Pica za sat vremena, čitanje knjige, opuštajući odmor. Miloš se radosno osmehnuo.

Pica je stigla neposredno pre nego što su njegova sestra i on odložili knjigu, uključivši televizor. Marija je ušla; bacivši peškir koji joj je osušio kosu. “Idem da se istuširam na brzinu. Samo napred, jedi ti bez mene.”

“Važi.”

Miloš je napao svoju polovinu pice. Nakon jela, njegova sestra je izašla iz tuša, već obučena za krevet. Peškir omotan oko njene glave. Sedela je na drugom kraju krevetu, jela picu i gledala TV. Miloš je zgrabio pidžamu i objavio da ide da se tušira.

“Veliki dan je pred nama sutra… dosta vožnje.”

“Uf, ne podsećaj me.” Miloš je napravio grimasu. „Ako budem morao da se vozim još puno u tom autu, moraćemo da mi amputiramo noge.“

“Ha! Onda ćeš biti normalne visine.”

“Hahaha eto bar nešto.”

Miloš je zgrabio peškir i uputio se u kupatilo. Dok je Nataša jela picu, gledala je televiziju, ne obraćajući baš pažnju. Razmišljala je o planovima za naredni dan i tada je primetila da su se vrata kupatila blago otvorila. Ogledalo je visilo direktno preko puta vrata kupatila, a odraz joj je davao jasan pogled na unutrašnjost kupatila.

Miloš se tuširao, a zavesa za tuširanje je sprečavala direktan pogled na njega. Prizor je brzo mogao postati neugodan pa se podigla da zatvori vrata. Upravo tada je Miloš isključio vodu i povukao zavesu za tuš, izlazeći. Nataša je brzo skrenula pogled, ali ne dovoljno brzo da ne primeti kako se Miloševe mošnice ljuljaju dok se sušio.

Srce joj je lupalo dok je sedela i pretvarala se da gleda televiziju, oprezno gledajući prema reflektovanom prizoru. Naravno, Miloševa jaja su se zamahnula i njegov mlohavi penis je usledio za njima. Nataša se trudila da više ne gleda, bez razmišljanja i napeto zureći u televiziju, oči su joj još jednom odlutale, odmeravajući brata. mlad go i seksi brat

Ponekad je povremeno gledala pornografiju na internetu i imala je seks samo jednom. Miloš je počeo da se oblači i nakon što je oprao zube, ušao je u sobu. Video je svoju sestru kako gleda televiziju i zapitao se da li bi mogao da pročita još nekoliko stranica svoje knjige pre nego što legne da spava. Sestra ga nije ni pogledala dok je izlazio.

„Odlučia si šta ćemo raditi sutra?“

“Hm? Šta? Oh, ne. Mislim, da. Mislim. To je iznenađenje.”

“Ouu.” Miloš je podigao obrve. Njegova sestra je delovala uznemireno. „Pa, malo ću da čitam, pa idem u krevet.“

“U redu. Isključiću TV.”

Miloš je zgrabio svoju knjigu i skliznuo ispod pokrivača. Upalio je lampu u blizini i počeo da čita. Nataša je ustala i otišla u kupatilo. Zatvorila je vrata i dok je prala zube pokušala je da razbistri glavu. Osećala se čudno, zbunjeno i neprijatno. Srce joj je i dalje lupalo i nije znala šta da radi. Razmišljala je o još jednom tuširanju, ali je znala da će to biti sumnjivo. Umesto toga, odvojila je vreme da se sprema za krevet, nadajući se da će joj se srce smiriti i da će uskoro ponovo moći da razmišlja.

Izašavši iz kupatila, Nataša je bacila pogled na svog brata koji je čitao svoju knjigu. Zgrabila je svoju knjigu i ušuškala se u krevet.

„Kad da ustanemo?“

“Sedam? Osam?”

„Hajde osam. ”

„Može.”

Tišina. Miloš je zatvorio knjigu i ugasio lampu. “Laku noć.”

“Noć.” Nataša je nastavila da čita, ili se pretvarala da čita. Osećala se bolje, mirnije. Rekla je sebi da je to bila samo nesreća i da se to nije moglo izbeći. Zatvorila sopstvenu knjigu, ugasivši svetlo. Tama.

“Hej Miloše.”

“Hej Nataša.”

„Mogu li da ti postavim pitanje?“

“Sada? Hajde.”

“To je nekako… lično.”

“Naravno.”

“Da li si… jesi li ikada imao seks?”

Milošu su se otvorile oči i on je pročistio grlo. “Šta?”

„Znam da je stvarno čudno što ovo pitam, ali… samo sam se pitala…“

“Pa jesam. Sa Ivanom.”

“O, da. Logično. Ali. Kako je bilo?”

“Nataša? Ovo je… tako neočekivano od tebe. Ovakva pitanja… Ne znam. Dobro?”

“Ma znam da je čudno i sve.. ali ja nisam imala puno iskustva. Samo jednom… sa bivšim.”

Miloš je bio potpuno budan, a oči su pokušavale da razaznaju sestru. Počeo je da misli da je ovo nekakva šala. Njegova sestra nikada nije pričala o seksu, svakako ne njemu. Niko u njihovoj porodici nikada nije pričao o seksu. Uvek se činilo da je to tabu tema koja se izbegavala po svaku cenu. Miloš je bio siguran da je ovo neka šala.

“Dobro?”

“Ma nije čak ni bilo dobro. Bio je… kreten.”

“Hmm.”

Usledila je duža tišina.

“Misliš li… da li misliš da bi mi mogao pokazati?”

Miloš je sad već počeo da paniči.

“Šta? Mogu li da ti pokažem šta?”

„Mislim, ne moramo ništa da radimo, samo sam se pitala da li bi mogao da mi pokažeš kako je to.“

“Kakav je… seks?”

“Da.”

“Ali ne moramo ništa da radimo?”

“Da, samo mi nekako pokaži.”

„Ali kako seks ali bez da išta… ja niš ne razumem.“

Nije da se Milošu gadila ta ideja, iako je nije baš razumeo. U poslednje vreme smatrao je da je njegova sestra prilično privlačna, iako je mislio da je to zato što nije imao devojku nekoliko godina. Ali on sigurno nikada nije razmišljao ni o čemu od ovoga!

Upalio je svoju lampu. Njegova sestra se naslonila na lakat i pogledala ga, lice joj je bilo jarko crveno. Odjednom je skrenula pogled, postiđena. Noć je iako topla upravo postala vrela.

KRAJ. 1 Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 39 Prosecna ocena: 4.2]
(Visited 11.120 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!