februar 23, 2024

Navučena na starije tipove

0
lizanje pičke drugarovoj ćerki

Gordan je bio najbolji prijatelj mog oca. Ali da je tata znao šta se dešava, prvo bi ubio Gordana, a onda verovatno i mene. Ali nisam mogla da se kontrolišem. Znala sam da je to pogrešno, i istini za volju, to je bio deo cele požude, ta zabranjenost. Gordan me je opčinio. On i njegov veliki, debeli kurac… mmmmmm.

Imala sam devetnaest godina, a on je bio… pa, mnogo stariji. Dovoljno mator da mi bude otac. Dovoljno zreo da me odgoji i da bude moj učitelj, profesor, moj put kroz život. Naš prvi poljubac bio je na njegovom pragu jednog vrelog dana i bio je električan! Bio je strastven! Taj jebeni poljubac je bio i žestok i topao, stresao je ceo moj svet.

I nije bio slučajan. Tenzija među nama postojala je mesecima pre toga i nije se mogla negirati. Gordan je kao i moj otac bio policajac, vežbao je, bio je opasno snažan. I kada je obavio te velike ruke oko mene i lagano me podigao sa zemlje, osetila sam njegove čvrste mišiće kroz majicu. Ovo je bio pravi muškarac!ljubljenje sa matorcem

Bila sam samo sa momcima mojih godina pre njega, i nisam bila svesna koliko su oni zapravo nedorasli po svim parametrima. Čim me je zgrabio bila sam oduševljena. I ne samo to – postala sam opasno napaljena i mokra. Poljubac je počeo pred njegovom kućom što je samo po sebi bilo opasno jer je on bio oženjen i lako smo mogli biti uhvaćeni od strane sumnjivih komšija.

Ipak, nastavili smo da se ljubimo kroz vrata, pa kroz kuću… pre nego što smo se srušili na njegov krevet. Bio je na meni, njegova puna težina bila je postavljena između mojih nogu, kretao se napred-nazad, a mene je gutala požuda. Uzela sam njegovu glavu rukama i vodila njegova usta prema svojim grudima, istovremeno skidajući gornji deo da otkrijem svoje tvrde bradavice.

Erogene zone su svuda po mom telu, ali grudi su sigurno najjača tačka. Obožavala sam da mi momci jako sisaju grudi, da mi bradavice grickaju i štipaju. Kada je gornji deo skinut on je zastao da uživa u pogledu mojih još uvek nepotpuno razvijenih grudi. Dok je on nemo buljio ja sam otkopčala pantalone, polako ih povlačeći da ne ostane ništa osim tankih gaćica.

Ali nisu se predugo zadržale, nisam želela da se skrivam, želela sam celu sebe da mu pokažem. Gordan me je toliko želeo, hteo je da me proždere, videla sam mu to u očima i tihim uzdasima koje je nesvesno ispuštao. Zavalila sam se na krevet koji je delio sa suprugom, potpuno gola, i raširila sam noge za njega prostački i droljasto. lizanje pičke drugarovoj ćerki

Lagano je počeo da me dodiruje, jednom rukom milujući moje bradavice, dok se drugom spuštao da mi masira klitoris. „Gordane jebi me!” Konačno sam izustila bez stida. Spustio se zarivši lice među moje noge, oralni pritisak na moju picu je bio lud. Njegov jezik je pljuskao po mom klitorisu, a zatim se zakopao u mene, udarajući vrhom jezika i prstima moju G-tačku na načine za koje sam mislila da je nemoguće.

Bio je gladan a moja do tada nedovoljno cenjena pička bila je na njegovom meniju. Nekoliko minuta je ostao tamo, dajući mi najtoplije lizanje koliko je to ljudski moguće. Prestala sam da brojim svoje orgazme nakon drugog, i umesto toga samo sam poklekla i stenjala kao da sam u jednom neprekidnom stanju svršavanja.

Kada je ustao, bila sam delom iscrpljena, ali sam takođe bila nestrpljiva za onim što je neizbežno trebalo da usledi. Osetila sam izbočinu u njegovim pantalonama dok je ležao na meni, ali nisam imala pojma koliko je on zapravo velik. Gordan je skinuo svoj gornji deo otkrivajući zategnuto telo oplemenjeno bogatim životnim iskustvom. Grudi su mu bile velike i izbočene, a ruke su mu bile pune jakih vena koje su prolazile kroz njih.

Ali kada je ispustio pantalone… Njegov kurac je bio jebeno ogroman, ne samo po dužini već i po obimu. To je bila najlepša hipnotička stvar koju sam ikada videla. U redu, možda do tada nisam imala iskustva sa nadprosečnim kitama, ali ovaj je zaista delovao kao mala bejzbol palica! Prvi trenutak straha osetila sam kada je reka: „Primi ga u usta dušo.“ sisa kurac tatinom drugaru

Obuzela me je nervoza dok sam se smeštala na ivicu kreveta i otvorila usta. Očekivala sam lagani ulaz ali on je ciljao moje neiskusno grlo! Primila sam ga koliko sam mogla i odmah je počeo da me guši. Ali nisam se predavala, nisam želela da pomisli da ga nisam vredna. Suze su mi tekle niz obraze, moja ruka mu je stiskala jaja, i postala sam u trenutku zaljubljena u ovaj kurac.

Izvadila sam ga iz usta na trenutak da ga detaljno pregledam, ljubila sam ga celom dužinom gore-dole i onda ga podigla da uzmem njegova jaja u usta, neprestano sišući. Nekoliko puta sam osetila da mi vilica trne zbog napora, ali nije me bilo briga. Želela sam da oseti da volim i da želim da jebem to njegovo čudovište.

Ponovo sam se zavalila na leđa i otvorila noge, pozivajući ga prstom da priđe i da ga nabije u mene. Stavio je vrh kurca na moj ulaz i polako gurnuo napred… da, polako, ali to nije pomoglo jer sam odmah vrisnula! Nekoliko prvih sekundi je bila agonija, ali onda je počelo zadovoljstvo, taj osećaj potpunog ispunjenja i trenje koje je zasvetlelo i obuzelo me.

Uhvatio je moje noge, jednu stavio i na svoje rame i počeo da me jebe, snažno, povećavajući tempo u skladu sa mojim jaucima, zureći pravo u moje oči. Podsticala sam ga dok sam ponovo svršavala, grčevi su mi jurili telom, govorila sam nepovezane i vulgarne reči. Zgrabila sam posteljinu i bukvalno je ugrizla da prestanem da psujem i vičem od zadovoljstva koje sam doživljavala. tucanje matorac i tinejdžerka

Njegov penis se osećao tako duboko u meni, osećala sam se kao da ću se onesvijestiti od bezobzirnog uzbuđenja. Znoj mi je curio sa čela, a struja je pucala iz moje pice i širila se po celom telu. Odjednom sam osetila kako se Gordan dodatno snažno zabio, a zatim me toplina golicala iz dubine moje pičke dok je njegova sperma eksplodirala sa vrha tog masivnog penisa uz moje unutrašnje zidove.

Srušio se na mene, a ja sam od tog trenutka shvatila da sam navučena na starije tipove i velike kurčeve. Osmeh mi nije silazio sa lica. Bila sam ispunjena i bukvalno i figurativno. Kasnije sam naravno svojim drugaricama pričala o radostima i uzbuđenju što sam sa mnogo starijim muškarcem.

Bilo je to nešto što sam im svima preporučila da pokušaju, ne samo zbog prednosti njihovog većeg iskustva ili različitih osećaja njihovih tela, već zato što je njihovo zadovoljstvo i vaše zadovoljstvo. Kod starijih tipova nema sebičnosti! Oni su tu da zadovolje i svoje ali i želje svojih partnerki. Žele da vam isporuče što više ekstaze i često to smatraju i većim prioritetom od sopstvenog orgazma. Bilo je fantastično, a ja sam odmah postala zavisna.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 15 Prosecna ocena: 3.5]
(Visited 5.591 times, 32 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!