jun 15, 2024

Naučila sam ga Jebanju

0
obožavatelj je jebe u usta

Uzdahnuvši, ponovo sam se pogledala u ogledalo, nanevši još malo maskare. Već sam kasnila i deo mene je mislio da i nije dobra ideja da se sretnem sa njim. Više puta sam mu rekla da ćemo samo otići na večeru, a zatim se družiti i razgovarati. Odgovorila bih na njegova pitanja, a zatim kud koji mili moji.

19 godina je bilo ispod minimalne starosti koju sam obično birala za svoje partnere, ali on je bio veliki obožavatelj mojih priča i nisam videla ništa loše u tome da ga makar upoznam uživo. Pogotovo pošto mi je rekao da je nedavno izgubio nevinost, a ja sam obećala da ću razgovarati s njim kad to učini po prvi put. Namestila sam svoju zelenu haljinu oko kukova i zgrabila telefon: “Krećem za 5” poslala sam poruku, a zatim požurila da obučem čizme i kaput i da krenem.

Njegova poruka je stigla za nekoliko sekundi. „Zadržaće me još 2 sata 🙁.“

Opsovala sam, a zatim zastala da razmislim, stojeći ispred svojih vrata. Mogli bismo naručiti klopu kod mene, ali nisam želela da pomisli da je ovo nešto više od samo i čisto prijateljski. Prepustivši se, predložila sam da se nađemo u mom stanu i poslala adresu.

Koračala sam i pijuckala vino dok sam čekala, nervozna iz nekog razloga. Ne srećem često svoje ‘fanove’. Konačno sam čula kucanje na vratima. Uživo je bio slađi i viši nego što sam očekivala po njegovim opisima sebe. Zagrlila sam ga, a zatim mu rekla da sedne, pre nego sam se okrenula da ga ponovo pogledam.

‘Previše mlad’, podsetila sam se.

Malo smo razgovarali dok smo čekali da stigne hrana. Popila sam dve čaše vina i jednom ili dvaput povukla dim iz njegove vape elektronske cigarete, tako da sam se na kraju opustila, uživajući u njegovom društvu. Nakon što smo jeli, sklupčala sam se uz njega dok se on igrao sa mojom kosom i još smo razgovarali.

U ovom trenutku sam pomislila kako je lepo maziti se sa njim. Što da to ne iskoristim makar malo. ‘Posle ću mu reći laku noć i poslati ga na put’, pomislila sam. Naravno, nisam uzela u obzir da alkohol ide direktno u moju pičku i u kombinaciji sa mladim muškim telom, moja odbrana je smanjena na minimum. Da ne spominjem da sam inače žena koja voli kurac i jebe se često i ne biram mnogo.

Legli smo na bok, a njegove ruke su me privukle k sebi. Moja guza je bila tačno na njegovom međunožju i nisam mogla da se ne pretvaram da sam se malo prilagođavala kako bih ga zadirkivala trljajući se o njega. Ponovo je počeo da postavlja pitanja, ovoga puta prljava. Koliko sam partnera imala? Koja je najčudnija stvar koju sam uradila u seksu? Koliko često imam seks? Koliko masturbiram?

Dok sam odgovarala, osetila sam kako ruke počinju da mu lutaju, prvo preko mojih sisa, zatim dole do mojih kukova i nazad. Mali poljupci su se vukli gore-dole po mom vratu. U mojoj glavi su se oglasila alarmna zvona da moram da ga zaustavim pre nego što ode predaleko, ali… bilo je tako lepo. milfara se ljubi sa tinejdžerom

Predložila sam da se mazimo u drugom položaju, okrenem se prema njemu, nameravajući da mu stavim glavu na grudi. Umesto toga, srela sam se sa njegovim usnama, toplim i senzualnim. Instinktivno, moja noga je zaobišla njegovu, a moja ruka se stisnula u njegovu košulju, uzvraćajući poljubac. Prekinula sam ga trenutak. I dalje bih mu mogla reći „ne“, zar ne?

Moje misli je prekinuo kada je okrenuo moje lice prema svom, naša usta su se ponovo srela i njegov jezik je kliznuo u moja usta da me povuče u još jedan dubok poljubac. ‘Jebiga’, pomislila sam. Pretpostavljam da ću biti druga žena sa kojom je malo više istraživao. Dok smo se ljubili ruke su mu klizile ispod moje haljine, a onda je povukao moj grudnjak da bi prstima zaokružio bradavicu.

Odgovorila sam tako što sam skinula i haljinu i grudnjak i pustila ga da me oseti. Uprkos svom neiskustvu, bio je entuzijastičan, zadirkivao je moje sise jezikom, grickao je i lickao. Pomerajući se niže, spustio mi je gaćice, a zatim zaronio između mojih nogu. Gurnula sam ga u pravcu mog klitorisa, očigledno više nije bilo otpora sa moje strane.

Jedan, pa dva prsta su kliznuli u mene i otvorili me. Pošto je bio samo sa jednom osobom do tada, bio je prilično dobar. Tapnula sam ga po ramenu, a zatim ga podigla da me poljubi, kušajući sebe na njegovim usnama.

“Lezi” naredila sam.

Ušla sam između njegovih nogu i počela da mu dražim kurac vrhom jezika pre nego što sam ga polako odvela niz grlo. Bio je fin i čvrst, a ja sam pomalo gubila dah ali njegovo dahtanje me je ohrabrilo. Devojka koju je jebao prvi put će ostati u dalekom sećanju kada ja završim sa njim. Počeo je da mi se gura u susret, jebao me u usta i hvatao me za kosu da bi imao polugu. Zvuci koje je ispuštao izazivali su požudu u meni. obožavatelj je jebe u usta

Konačno sam sela i nasmejala mu se, a zatim pokazala na kutiju kondoma na mom noćnom ormariću. Minut kasnije ponovo je bio na meni, polako gurajući kurac u moju mokru picu. Ali nešto nije bilo u redu. Postajao je mekan i nesiguran. Misleći da je do kondoma, pitala sam se da li je dobro, pitajući se da li da mu dozvolim da me jebe bez zaštite. Ionako mi je draže tako i sigurna sam da mu ne bi smetalo.

Kako se ispostavilo, problem je u tome što je bio nervozan jer me je lagao! On je u stvari još uvek bio devica. “Zašto bi me lagao?” upitala sam zbunjeno. Objašnjenja su mu pala sa usana, da me je toliko želeo pa je izmislio priču da je izgubio nevinost sa devojkom na fakultetu, ali da je zapravo očajnički želeo da to bude sa nekim ko zna šta radi.

Rezignirano, rekla sam mu da legne i opusti se. Bilo je prekasno, već smo počeli da se jebemo, pa sam bila odlučna da idem do kraja. A ni moje iznenadno uzbuđenje usled saznanja da imam čistog nevinog momka ispred sebe, nije mi pomagalo!

Poljubivši ga nakratko, moje usne su se zatvorile oko njegovog penisa, jezikom se kovitlajući preko osovine, ponovo ga spuštajući niz grlo. Kada je bio tvrd kao kamen opkolila sam ga, klizeći duboko, bez kondoma. Snažno sam ga jahala, kotrljajući kukovima, posmatrajući mu lice sve vreme. Čisto zadovoljstvo je izbijalo iz njega dok sam hvatala ritam i stavila ruke na njegova grudi, poskakujući iskusno i precizno.

Uprkos tome što sam i dalje bila pomalo uznemirena zbog njegove laži, njegov penis se osećao dobro i brzo sam se izgubila u osećaju kako se zabija u mene. „Svršiću na tebi pa ćemo zameniti pozicije.“ – rekla sam u jednom dahu. jebe milfaru po prvi put

Klimnuo je glavom, previše izgubljen u osećaju pto sam omotana oko njega. Trljala sam svoj klit dok sam kao napaljena kučka jahala ovaj mlad i nevin kurac. Za nekoliko minuta sam svršavala, čvrsto stiskajući njegov kurac i natapajući ga svojom vlažnošću. Nakon što sam došla do daha, nasmešila sam mu se.

“Tvoj red.” Uspravljajući se na sve četiri, podigla sam dupe u vazduh i stegla ruke ispod sebe. Ne gubeći vreme, stao mi je iza leđa i gurnuo se u mene uz jak jauk.

“Jebote, svršiću”, uzdahnuo je nakon minut, usporavajući.

“Jebeno svrši u mene”, poručila sam, gurajući kukove uz njega da mu pokažem koliko to želim.

Napunio me je odmah nakon toga. Izbacio je brdo sperme u mene. Ne mogu da verujem da sam nekome uzela nevinost. Ležali smo i razgovarali, ja sam pitala kako je bilo, a on je potvrdio da je bilo nestvarno, neverovatno.

“Tvoja sam ove noći. Možemo da radimo šta god hoćeš”, uveravala sam ga.

Osećala sam se počašćenom što je želeo da mu budem prva, pa bih zauzvrat bila njegova lična kurva za jedno veče. Veran svojoj reči kada je rekao da je ponovo spreman, uradila sam sve što je tražio, završivši noć tako što je ispucao još sperme u mene, ovog puta u misionarskom položaju.

Nakon što je otišao, odlučila sam da ću ipak nastaviti da se viđam sa njim, kako bi mogao da vežba seks i da istražuje nove stvari. Na kraju krajeva, od koga je bolje učiti nego od žene koja sama sebe u svojim pričama opisuje kao kurvu?

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 23 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 13.160 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!