maj 24, 2024
gangbang na venčanju

Danas je bio naš dan. Dan o kome smo pričali. Dan koji smo čekali. Danas je bio dan koji smo godinama planirali. Dan našeg venčanja.

Stala sam ispred ogledala i posmatrala svoje telo. Da li se ovo zaista dešavalo? Dan o kome smo toliko dugo razgovarali bio je pred nama. Ali ono što smo prvobitno planirali trebalo je da se desi drugačije. Netradicionalno. Iščekivanje svega me je opasno palilo.

Prešla sam rukama niz telo dok sam se divila kako izgledam neverovatno u prozirnoj beloj haljini. Moje sise jedva su se držale u haljini, a bradavice su mi već probijale svetli materijal. Moglo se videti sve tako jasno, kao da ništa ne nosim. Moja duga bujna kosa spuštala se niz leđa u savršenim loknama.

Jedva sam čekala da moj budući muž posmatra moje seksipilno telo kako hoda niz prolaz. Mogla sam da čujem muziku kako svira u pozadini. Kum će biti taj koji će me povesti. Na našem venčanju nije bilo porodice. Lagano kucanje na vratima. Bilo je vreme. Otvorila sam vrata i pre nego što sam uspostavila kontakt očima, kum je primetio moju haljinu dok su mu se usta otvorala.

Ovaj čovek me je želeo godinama i ja sam to znala. Ovako stojeći ispred njega srce mi je preskočilo. Stajali smo jedan minut i zurili jedno u drugo pre nego što sam se osmehnula i prekinula kontakt očima. Nije rekao ni reč. Umesto toga, njegove prodorne plave oči krenule su od mog lica do vrata i dole niz telo. Ispružio je ruku i prešao mi njome preko obraza, a zatim prstima pratio moju ključnu kost.

Samo njegov dodir učinio je da mi lice pocrveni. Nikada nisam mislila da bi me muškarac koji je bio trinaest godina stariji od mene mogao toliko napaliti samim dodirivanjem. Uzdahnula sam kad me je zgrabio za ruku. Okrenuo me je kako bi mogao da dobije punu sliku i uzdahnuo je kada je primetio. „Ne nosiš gaćice ispod haljine“, rekao je.

Opet je želeo da progovori, ali ja sam mu položila prst na usne da ga ućutkam. Bez razmišljanja, moje usne su srele njegove i uhvatile ga potpuno nespremnog. Ono što je želeo trebalo je da se desi, a on to nije ni shvatao. Podigao me je i gurnuo uza zid takvom silinom, izbacivši dah iz mene.

Nastavio je da me ljubi dok mi je hvatao sise. Spustio se do mojih nogu koje su bile čvrsto omotane oko njega i kliznuo rukom prema gore, zgrabio me za guzu i stisnuo. Morala sam da ga zaustavim. “Nije još vreme!”, uzviknula sam. Spustio me je i izvinio se. Pretpostavio je da je otišao predaleko i da sam ga zaustavila jer nisam bila sigurna da li želim da pređem tu liniju. providna jebozovna venčanica

Uzbudio me je koliko me jako želeo. Kad bi samo znao da nije gotovo. Pribrao se, uhvatio me za ruku i poveo do prolaza. Svi su se okrenuli da me šokirano pogledaju. Niko od njih nije mogao da zamisli da ću stajati pred njima maltene gola. Čak ni žene koje su prisustvovale nisu mogle da skinu pogled sa mene. Celo moje telo se osećalo kao da gori. Osetila sam da su mi bradavice jebeno tvrde.

Moj budući muž pogledao me je kao nikada ranije. Dok smo hodali, mogla sam da čujem naše goste kako šapuću. Neki su i dalje bili u šoku, a drugi su pričali kako izgledam seksi. Neke žene su bile primetno ljubomorne, ali njihovim muževima uopšte nije smetalo. Neki od njih su čak pokušavali da prikriju činjenicu da su im kurci postali tvrdi. Nekoliko njih je slikalo, a jedan me je čak zgrabio za guzu dok sam prolazila pored njega.

Žena ga je ošamarila po licu i izletela, ali on nije hteo da je prati. Hteo je da ostane, da me gleda, da me jebe pogledom. Došla sam do oltara i srela pogled svog muža. Pogledao me je gore-dole i nikada ga nisam videla da se osmehuje na taj način. Nije ni znao da će se njegova najluđa fantazija uskoro dogoditi.

Bili smo proglašeni mužem i ženom i dok me je ljubio pred svima, jedna moja ruka je otišla sa njega na grudi našeg kuma. Moj muž je nastavio da me ljubi dok je njegova ruka polako prelazila od mog lica do mojih grudi. Moja ruka je klizila sa kumovih grudi dole do struka i još dalje do kurca. Nisam se iznenadila kada sam otkrila da je već bio potpuno tvrd.

Počela sam kliziti rukom gore-dole po njegovom kurcu u pantalonama, uzdišući u usta mog muža. Prestao je da me ljubi i okrenuo se. Oči su mu se raširile od šoka. Nikada ne bi pomislio da ću biti dovoljno drska da ovo uradim. Poljubila sam mu vrat dok sam i dalje trljala kuma pre nego što sam skponila svog muža sa puta.

Prešla sam do kuma i dok sam mu raskopčavala pantalone šapnula sam mu na uho da je sada vreme.

Gosti su jebeno poludeli! Neki su u čudu držali ruke na ustima. Neki su pljeskali. Neki nisu mogli ništa više od zuriti u ono čemu su bili svedoci. Drugi su počeli da se dodiruju. Gurnula sam ga na oltar, izvukla mu kurac i gurnula ga u svoja usta. U početku je bio zatečen, ali dok sam klizila usnama napred-nazad po njegovom tvrdom kurcu, potpuno je zaboravio da stoji ispred svih ovih ljudi.

Uhvatio me je za glavu i nabio kitu dublje u moje grlo. Počeo je da zabija sve jače i jače dok mi oči nisu počele suziti. Privukao me je k sebi i gurnuo mi jezik u usta. Podigao me je i položio na sto koji je bio iza oltara. Gosti su se pomerali kako bi mogli da vide sve što se dešava. Pobrinuo se da me položi tamo gde mi je glava bila sa strane stola.

Prešao je rukama po mom telu i povukao mi haljinu, izlažući moju mokru picu gostima, pre nego što je gurnuo svoj kurac nazad u moja usta. Počeo je da me jebe u usta dok je klizio prstima po mom klitorisu a potom ih je gurnuo duboko u pičku. Moje telo je zadrhtalo. Njegova druga ruka grabila je sise dok je njegov penis nastavio da me udara u zadnji deo grla.

Moj muž je, zajedno sa mnogim našim gostima, izvadio kurac i počeo da drka. Čak su i neke žene počele da trljaju svoje pičke dok su nastavile da gledaju kako mi ovaj muškarac zlostavlja usta. Navukao mi je haljinu preko mojih sisa kako bi cela soba mogla uživati gledajući ih kako poskakuju koliko je snažno zlostavljao moja usta. kum je jebe pred gostima

Izvukao je svoj kurac iz mojih usta i okrenuo me da se suočim sa njim. Gurnula sam mu prste u usta i počela da se ljubim sa njim. Okrenuo me je, gurnuo me na sto i počeo da me tuca sa leđa. Njegove ruke su uhvatile moj struk tako snažno da je pocrveneo od pritiska. Nisam mogla a da ne zajecam sve glasnije i od zadovoljstva i od bola. U ovom trenutku, moj muž je prišao sa svojim kurcem u ruci. Drugom je rukom prešao preko mojih sisa koje su udarale o sto od jebanja njegovog kuma.

Moj muž me je zgrabio za kosu i naterao svoj kurac u moja usta, prekinuvši moje stenjanje. Njegov kum me je zgrabio za ruke i pribio mi ih uz leđa tako da nisam mogla da odolim onome što mi se radi. Moj muž je izvukao kurac iz usta i pomerio se u stranu. Njegova ruka je nastavila da me hvata za kosu dok mi je podizao glavu da mogu da vidim. Većina naših gostiju uživala je u onome što se dešavalo. Neki su se zabavljali solo dok su se ostali jebali.

Sve me je to potpuno izluđivalo. Njegov kum je i dalje tucao moju pičku dok je moj muž otišao i zgrabio nekoga. Ovaj momak je bio isto tako visok i snažan kao i kum. Zgrabio me je, podigao i namestio se uz moju guzu. Počeo je da me jebe bez oklevanja. Kum me je drugom rukom uhvatio za vrat i stezao me dok su dva kurca ispunjavala moje otvore.

Moj muž je stajao tamo, uživajući u svakoj sekundi ovih muškaraca koji dominiraju mnome. Ljudi u publici su se i dalje jebali dok su nas gledali. Kum me je potom stavio na pod i povukao me na svoj kurac. Mogla sam da osetim kako pulsira u meni i znala sam da je blizu svršavanja. Okrenuo me je kako bi mogao da gleda moje dupe dok klizim gore-dole po njemu.

Drugi momak je prišao, prošao mi rukom kroz kosu i nežno povukao moja usta na svoj kurac. Zastenjala sam dok je njegov kurac otišao dublje niz moje grlo. Oči su mu se okrenule unazad dok ga je toplina mojih usta zadovoljavala. Do sada je moj muž stajao pored mene i drkao posmatrajući goste. Tada je prilazio i dovodio one koji su bili bez partnerki. Odjednom se nekoliko divnih tvrdih kurčeva stvorilo oko mene. gangbang na venčanju

Svi su me hvatali, tucali, udarali me kitama po ceolom jebenom telu! Nisam više mogla da izdržim. Moje telo se treslo van kontrole dok sam svršavala. To muškarce nije zaustavilo, naprotiv, kum čim je osetio počeo je da me jebe što je jače mogao. Moja pica je bila natečena i pulsirala je. Kum je potom tako svršio u mene da smo oboje curili svuda.

Drugi čovek je zabio dublje u moju guzu pre nego što mi je eksplodirao u rektum, a muž mi je svršavao niz grlo. Ostali su svršavali po mom licu i sisama. Trljali su spermu svuda po mom telu.

***

Nakon što je doživeo svoju najluđu fantaziju, moj muž me je podigao, kurac mu je još uvek bio čvrst, strgao mi je ostatak haljine i odneo me kući u rukama kao svoju princezu da me jebe ostatak noći.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 16 Prosecna ocena: 3.1]
(Visited 4.233 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!