maj 24, 2024
jebanje sa dva kurca

Uhvatila me za ruku i odvukla u tuš kabinu…“Zaslužili smo“, kaže mi i pušta toplu vodu da se sliva niz nas dvoje… Dodir njenog vretenastog tela me je oduševljavao. Jaka a nežna. Predivna. Dama. Zver.. Sve to u jednoj ženi.
Mazio sam je svojim velikim šakama duž nogu, struka, držao njene grudi, spuštao šake na guzu, stiskao je i gnječio, prolazio između nogu dodirujući vrelinu njene glatke pičkice… Dok se voda slivala niz nju..
jebanje sa dva kurcaMoj kurac je ponovo bio kao jarbol, spreman za prodiranje i sex. Ali, imao sam drugačiju ideju.. Kleknuo sam ispred nje, gledala me u čudu.
Provukao sam obe ruke između njenih nogu, prišao licem do njenog brežuljka. Ona se leđima naslonila na zid tuš kabine isturivši svoju karlicu i pičkicu.
Desnu nogu je podigla savijenu u kolenu i naslonila na bočni zid kabine, ostavljajući mi mesta da zaronim nos u njenu pičkicu. Napokon, naslonila je svoje lepo oblikovano stopalo na moje rame.
Uživao sam u njenom ukusu, vrelini koja se širila od pičkice. Uronio sam nos u nju, onako kako volim kad se prvi put upoznajem sa damom, pa sam ga lagano provukao dalje uz razdeljak i naslonio na klitoris. Istovremeno, moj jezik je pronašao njenu rupicu i krenuo da prodire u nju.
Uzdisala je, stežući me za glavu i nabijajući još i još u svoju pičkicu.. Osetio sam da se meškolji, nekako… drugačije..
Vratio sam desnu ruku bliže njenoj guzi i palac se našao na otvoru njene guze.. Dragi Anuse… Jedva čekam da mi se otvoriš i propustiš me u svoje maleno carstvo..ponovo… razmišljao sam dok je moj prst lagano klizio u njenu guzu. Sve dublje je uzdisala.
„Izvini, ovo mnogo volim“ progovorila je u jednom trenutku i ja sam osetio neobičan ukus njene pičkice. I toplinu.. I mnogo tečnosti..
Piškila je .. pravo u moja usta, njena mokraća mi se slivala niz bradu. Podigao sam usne blago naviše da uhvatim klitoris i da ga sisam, dok je palac tražio.. neke nove erogene tačke u guzi.. Sisao sam klitoris sve jače i jače.. Dok je mlaz iz njene pičkice prskao po mojim grudima.. Počela je da podrhtava, osetio sam kako joj poigrava noga na mom ramenu a butina druge noge se napinje. Levom rukom sam je pridržavao da ne padne, ali nisam popuštao u svojoj nameri da je dovedem do orgazma. Sve sam žešće nabijao palac u njenu guzu, sve jače sisao klitoris a ona je.. pojačala mlaz.. i počela da ciči.. dok je orgazam protresao i drmao.
Sačekao sam da prestane da piški i da se trese pa sam se podigao, okrenuo je ka zidu kabine, naguzio i naslonio svoj kurac na njenu pičkicu.. Uklizao je lagano, odjednom, tako da sam osetio njenu guzu na mojim slabinama, osetio sam da sam ceo u njoj. Da je mokra i napaljena i da hoće još i još..
Držao sam je čvrsto za bokove dok je ona bila oslonjena dlanovima na pločice u tuš kabini i odgurivala se unazad, da me primi celog.. još i još.. Voda koja je curila niz njena leđa je pravila pljeskanje kako sam se ja nabijao u nju..
pisala je meni u ustaOdjednom, lupanje na vratima.
„Nikola, znam da ste unutra, otvorite!“ – glas mog najboljeg prijatelja Marka.
Ona je podigla glavu, okrenula se ka meni sa upitnim pogledom u očima.
„Nikome ništa nisam rekao, ni ja nisam znao šta me čeka!“ odgovaram joj.
„Otvorite, nema u sali više nikog, sami smo. Mogu bar da gledam?“ bio je uporan Marko.
Ona me pogleda, pronalazi odobrenje u mom pogledu.
„Da ga pustim da uđe?“ reče mi..
Naslonio sam joj prst na guzu i rekao… „Pusti, ima ovde još mesta“..
Odmakao sam se i krenuo ka vratima svlačionice, ali me uhvatila za kitu i rekla „Ja ću“ i onako mokra i gola odšljapkala do vrata otvorila i pusitla zabezeknutog Marka u svlačionicu.
Ja sam već seo na klupu, kurac mi je stajao uspravno. Marko ulazi, ona zaključava vrata i prilazi mi ponovo, objaše moje butine, nasloni pičkicu na glavić i samo klizne nit balavi tvrdi kurac.
Marko prilazi i stoji pored nas, gleda nju kako me jaše i strasno se ljubi samnom..
Ona se okreće odjednom prema njemu i kaže.. „Ne sviđa ti se?“
„Ovaj.. odlično je. baš ste.. uh.. “ sav zbunjen odgovara Marko..
„Pa da vidim koliko ti se sviđa“, hvatajući ga za donji deo trenerke i povlačeći nadole..
Nisam hteo ništa da komentarišem, držao sam je za bokove i navlačio, čekajući njen komentar kad vidi Markovu kurčinu.. Baš on od čitave ekipe da ostane, razmišljam.. On, sa njegovom kurčinom koja nas sve uvek postidi kad se tuširamo..
On skida majicu, ostajući go do pojasa, puštajući nju da mu skine trenerku i gaće.. Iskače.. kurčina.. pa.. kad smo onomad kao klinci merili.. imao je 22cm.. ne znam da li prestaje da raste nekada ali.. odaavno je bio 22cm.. debelih..
„Opa.. vidi ti šta se ovde čuva, a ja i ne znam za to“ – izgovara dok pokušava da mu obuhvati kurčinu prstima.
On me gleda upitno, tipa da li sam saglasan, a ja mu potvrdno klimam glavom, nakon čega on brzinski izuva patike, skida trenerku i gaće i prilazi joj mlateći kitom ispred njenog nosa.
Oduševljena, uzima njegovu kitu u usta i kreće da balavi glavić.. i još malo.. ne može dalje ni da uđe.. A meša.. steže pičkom.. ludilo.. Vidim da je oduševljena.
On se drži rukama na gornji deo klupe prepuštajući se njenim usnama i uzdišući glasno.
Pričao je jedmo da je probao trojku i da je dama bila oduševljena, dok se njen muž posle skenjao zbog veličine.
Setio sam se toga, ali mi je bilo svejedno, ja sam je već kresnuo, sad možemo da je delimo bez problema. Muška sujeta. Ali i sreća, da i ja probam trojku.
Podižem je lagano sa svoje kite. „Hade Marko, sedi ti na klupu!“ predlažem, a ona ga nerado pušta..
On seda na ivicu klupe, zavaljen unazad dok mu kurac štrči u vis, balav i crvenog glavića.
Ona silazi sa moje kite i samo opkorači Markove noge, naslanjajući njegov glavić na mesto gde sam ja upravo bio.. Spremna i mokra..
„Samo polako, nisam nikada ovoliki probala“ izgovara ona..
„Prepusti se, ti si gore i ti kontrolišeš“ kaže joj Marko.
Glavić joj širi usmine i isteruje dah iz njenih grudi.. Malo po malo ulazi , gledam sa strane kako nestaje u njoj.. još .. i još.. stigao je do pola..
Prilazim iza, širim joj guzove i naslanjam jezik na anus. Ciknula je.. trznula se i nastavila da klizi niz kurčinu.
Lagano se podiže, pa ponovo spušta, mic po mic.
Ja se nameštam, opkoračim i ja Markove butine i naslanjam glavić na njen anus.
„Niste normalni, umreću na kurčevima“ kaže ona. „Nisam nikad imala dva kurca u sebi.. nisam nikad imala ovoliki kurac u sebi.. šta me još čeka..“ upitno nam se predaje..
Moj glavić, tvrd i vreo, balav.. na ulazu u njen anus.. Ne guram, samo držim tako..
I puštam nju da diktira tempo.. uklizava u njenu guzu lagano..
Osećam Markovu kurčinu kako me gura.. Neobičan osećaj koji malopre nisam osetio dok sam bio u guzi.
Popuštam, a ona se i dalje nabija na Markov kurac.. klizi i dalje.. i još nije primila ce…
Ja se opet nabijam, osećam kako je sve tesnije.. Sve više je on u njoj, meni ne ostaje previše mesta…
Ali lagano.. puštam je da se privikne, videću dokle ću moći da ga smestim..
Držim je za bokove i lagano podižem sa Markove kite, da je rasteretim, pa je opet puštam da se spusti, da klizne.. Nabija se još i još..
„Uh.. da li je sad ceo u meni“ pita Marka, a ja provlačim ruku između nogu, dodirujem njenu pičkicu i Markova jaja..
„Ceo je u tebi“ izgovara Marko dok mu ja stiskam jaja, „drugarski“ gledajući ga u oči.. Smeška se, odobravajući..
Uspravljam se, hvatam je sa obe ruke za bokove i krećem lagano da uklizavam u guzu, dok je Markova kurčina u njoj.
Ulazim i ja, osećam dodir mojih jaja na njegovim..
„Nema sexa dok ne urade jaja o jaja“ rekao mi je jednom neko.. Da li je mislio na ovakav sex ili kad tip guzi tipa, ne znam, ali ovo mi se mnogo svidelo.
„Molim te, ostani u meni, Marko.. Ne pomeraj se. A ti.. Navali, Nikola“, ona izdaje zapovesti..
Već sam skapirao osećaj.. druge kite u njoj, pritiska koji osećam kroz tanku opnu između pičkice i guze.. i krećem da jebem.
Naslanjam dlanove na one dve jamice iznad njene guze i krećem da jebem jače i jače..
Menjam tempo, čas se krećem jako brzo i nabijam se tako da moje butine „pucaju“ o njenu guzu a čas lagano ulazim i izlazim kao da imam sve vreme ovog sveta..
Ona sve dublje uzdiše, rekao bih da se bliži orgazmu.
Marko nas opominje da je blizu kraja iako se nije ni mrdnuo, kaže da nikad nije imao ovakav osećaj, da sam ja sve uradio..
Oduševljen, ja sam ponovo na kraju.. i krećem da svršavam u njenu guzu..
Zastajem, nabijem se, puštam mlaz po mlaz svakim sledećim nabijanjem, smanjuju se trzaji..
Ona kreće da svršava od toga, osećam grčeve njene guze, kako steže moj kurac.. cedi ga..
Marko se oglašava.. „Napuniću te ako ne prestaneš, nisi normalna“..
Ja se odmičem, izvlačim svoj balavi i još uvek tvrdi kurac iz njene guze, ona hitro, mačkastim pokretom skače sa Markovog kurca, klekne između nogu i kreće da ga balavi..
Jednom rukom ga drka dok nabija usne na kurčinu, tek negde do pola.. Druga ruka joj je između nogu, na pičkici..
Marko stavlja ruke na njenu glavu i nabija je na svoju kitu, i odjednom uzdiže dupe od klupe,. Kreće da svršava, ona drži glavić i sisa.. Izvlači iz njegove kite još i još…
Moj kurac i dalje ne spada, ja ga lagano drkam, gledajući ovaj nesvakidašnji prizor kurčine koja odskače ispaljujući plotune u njena usta.. I ona.. Kreće da svršava sa dva prsta u pičkici.. Ja kleknem.. naslonim svoj srednjak leve ruke na njen anus.. umazan mojom spermom.. i nabijem ga u nju.. dodirujući njene prste u pičkici..
Drkam mahnito i nesvesno, Marko prestaje da se trza, ona odmiče svoje usne sa njegovog glavića, podiže se i naslanja usne na njegove. Poljubac.. Vidim njegove oči kako se šire..
Nije progutala, čuvala je spermu za njega.. Kakva lujka, pomišljam dok se i ja uspravljam da vidim njegovu facu.
Ona odmiče usne, hvata mene za glavu i naslanja usne na moje.. Opa.. Kučkica je sačuvala još sperme za mene.. halapljivo se borim sa njenim jezikom i spermom, ali prvi put tuđom, u ustima.
Neobičan osećaj, neobičan ukus, neobično okruženje i moj ortak koji gleda i smeška se..
Ustaje, prolazi iza nje, klekne..
Naslanja usne na guzu i gura joj jezik.. Ona se natrti, blago napne.. da malo moje sperme iscuri iz guze..
„Eto, sad smo egal“ kaže mi Marko. „I ja sam probao ukus tvoje sperme.. „
Ona se smeje i kreće ka tušu.
Mi sedimo na klupi gledajući za njom, bez komentara.
Nekako mi se čini da će treninzi postati svakodnevni…

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 5]
(Visited 2.010 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!