februar 23, 2024

Napokon Legalan Komšija

1
tinejdžer jebe crvenokosu milf komšinicu

Jelena je bacila pogled kroz prozor po deseti put — još uvek nema Branka. Vrativši se u kupatilo, uverila je da je svaki detalj na mestu. „I dalje izgledam dobro za ženu u pedesetima…“, pomislila je. Njen bikini zelene boje boje ispod providne letnje haljinice sa tropskim dezenima savršeno je istakao njenu crvenu kosu i zelene oči.

Nekada u prošlosti, pre njegove impotencije, ova vrsta odeće je uvek privlačila punu pažnju njenog muža i njegovog kurca. Dve godine je prošlo od kada ne može da dobije erekciju – i dalje je odbijao da zatraži stručnu pomoć. Danas je bio taj dan kada je odlučila da ne može više čekati.

Jedini dostupan alkohol u tom trenutku bilo je jeftino crno vino koje je doktor naredio njenom mužu da popije pre spavanja, ali ona nikada ranije nije pila, a već je popila dve čaše, i sipala je sebi još jednu.

„Gde je taj mali Branko?“ – gunđala je u sebi.

Prošle godine je shvatila da se Branko, njen mladi komšija koji se uvek vrteo oko nje, zacopao u nju, i što je duže bila bez kurca, bila je u iskušenju da odgovori na očigledne hormone svog drugara koji je bio tinejdžerskog doba. Njegov 18-i rođendan je bio pre nekih dva-tri meseca, ali se nisu baš viđali jer je on slavio i bio zaokupljen drugarima, pa ga je pozvala da i sa njom proslavi to što je postao legalan.

Otpila je vino i još jednom proverila; još uvek nema Branka. Razočarana je odlučila da započne „žurku“ pored svog bazena bez malog šupka. A kad i ako se pojavi, pokazaće mu ona… Odlučila je da sipa još jednu čašu pre nego što se smiri sa svojim ljubavnim romanom, gubeći svaku nadu da će se mali dripac pojaviti. komšinica milf napaljena na bazenu

U tom romanu, junakinja je upravo ljubila herojev džinovski penis, a njeni prsti su upravo pronašli njeno magično mesto kada je čula: „Komšinice Jeco, treba li ti pomoć?“ Iznenađena, pokušala je da trgne ruku nazad, spusti knjigu i sve to u isto vreme. Možda bi i uspela sa dve čaše vina – tri su bile previše.

Da je Branko nije zgrabio, pala bi sa ležaljke pravo u bazen. Naravno, to je uticalo direktno na Brankove planove. Bio je muškarac na misiji i pojebati ženu za kojom je toliko dugo žudeo bio je šlag na torti. Možda je bio mlad, ali imao je više pičaka od mnogih muškaraca duplo starijih od njega, a žena koju je zvao Jecom dodala bi odraslu ženu kao recku u njegovom seksualnom životu.

Zgrabivši je, privukao je njeno polu nago telo čvrsto uz svoje. Njene ruke su se obavile oko njegovog vrata baš kada su njegove usne potražile njene. Nije bilo nežne predigre; on je bio napaljeni osamnaestogodišnjak a ona je bila pijana i napaljena milfara godinama bez muškosti u sebi.

Njene usne su se raširile, prihvatajući njegov jezik. Ona se migoljila uz njegov erektilni penis, očajnički želeći da uđe u nju. Odgurnuo je donji deo njenog bikinija u stranu, a desnom rukom je držao svoju kurčinu uz nju.

„Jebi me Branko“, prošaputala je. “Prošlo je dosta vremena. Previše vremena.”

„Uđimo unutra Jeco. Ove pločice su pretvrde za kolena i leđa.”

Jelena je zgrabila preostalo vino i kad ju je Branko spustio na bračni krevet, crvena tečnost je kapala po njenom telu. Zakikotala se dok ga je njegov jezik lizao vino sa nje. Tada je uzeo flašu i prosuo malo vina oko njene pice. tinejdžer jebe crvenokosu milf komšinicu

„Zar ćeš tamo da me ližeš?!” htela je da ga spreči u tome, ali čim je dodirnuo njen klitoris, uvukla je njegovu glavu čvršće u svoje rašireno međunožje, kikoćući se poput tinejdžerke. On je sisao i lizao njen klitoris uživajući u aromama vina i zrele napaljene pizde. Prislonila je flašu na usne, duboko pijući dok je njen ljubavnik pio vino iz njene pičke.

“Jebi me!” vrisnula je, a on je odmah usmerio kurac u njen ulaz. Nikad se nije osećala tako ispunjenom kao kada je mladi komšija zario svoj tvrdi kurac u nju. Svršila je skoro čim je penis počeo da ulazi u nju i izgubila je broj orgazama. Tucanje je bilo žestoko, grubo, i završilo se njegovom spermom duboko u njenom tunelu.

Jelena je izgubila svaki pojam o vremenu, konačno je zaspala kada je sperma počela da kapa niz njene butine. Kada su je zalupljena vrata probudila, iskočila je iz kreveta, sigurna da je uhvaćena na delu. Ali ne bi se brinula da je mogla da čuje kako njen muž predaje Branku pedeset evra i pita ga: „Jesi odradio posao dečko?“

„Da gospodine, uradio sam baš kao što ste tražili. Želeli ste da bude žestoko izjebana i obećavam da se upravo to i desilo.”

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 18 Prosecna ocena: 4.2]
(Visited 9.531 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Napokon Legalan Komšija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!