februar 23, 2024

Najlonke i Mamina Stopala Deo 2

0
svršio na mamina stopala

Dugo sam sedeo za stolom pokušavajući da razumem šta se upravo dogodilo. Prvo, imao sam prelep pogled na mamino polugolo telo. Drugo, njena noga je pronašla svoj put na moj tvrdi penis i činilo se da uživa u dodirivanju. Treće – ton njenog glasa dok mi je šaputala bio je ispunjen seksipilom.

Kada sam se konačno pribrao, ustao sam i vratio se u svoju sobu. Ostao sam tamo veći deo dana, stideći se da se pokažem pred mamom. U vreme večere, zvao je prijatelj i odlučili smo da izađemo na piće, trebalo mi je da malo ohladim glavu.

Naredni dani prolazili su bez pomena vrućeg subotnjeg doručka. Nisam previše vremena provodio sa njom, ali sam primetio dve stvari. Svake noći dok je gledala televiziju, nosila je najlon čarape. To nije imalo smisla ali ja se nisam bunio, naprotiv, upijao sam pogledima njena stopala i divne noge. Ti pogledi su bili sjajni, ali osećao sam da mi je trebalo nešto više.

A onda se desila još jedna stvar koja je bila neobična i drugačija. Primetio sam da bi svoje najlonke pre spavanja ostavljala u dnevnoj sobi. Prvih dana nisam imao hrabrosti, ali nakon nekog vremena odlučio sam da sačekam mamu da zaspi i ušunjao se dole da ih osetim. Lagani miris onog dela najlonki koji je okruživao njena stopala bio je nebeski. Njušio bih i lizao mirisne čarape, a povremeno bih sisao deo gde su se nalazila ukusna stopala.

**

Tri subote su prošle i niko više nije ni razmišljao o mojoj selidbi. Te subote ni mama ni ja nismo imali planove za izlazak pa smo odlučili da zajedno gledamo neke filmove. Posle kasne večere, smestili smo se pred televizor.

„Idem da se osvežim i presvučem. Brzo sam nazad pa ćemo da gledamo film.” Rekla je izlazeći iz sobe. mamina noćna spavaćica

Zauzeo sam svoje strateško mesto na kauču. Već sam bio ispružen pre nego što se vratila. Oči su mi bile prikovane za nju dok je prolazila. Nosila je crnu svilenu spavaćicu koja do tada nikada nisam video. Ona je savršeno prianjala uz njeno seksi telo. Čipkasti prednji deo se spustio nisko, pokazujući njen dekolte, a donji deo se završavao na pola puta između kolena i onih seksi stopala prekrivenih papučama. Noćna haljina je imala željeni efekat na mene dok se vrtela okolo dajući mi pogled od 360 stepeni.

„Odobravaš?”

Nasmejao sam se i tražio način da nešto pametno kažem. Tada mi je pala na pamet misao: „Šta, bez najlonki večeras?” rekao sam sarkastično.

Mama je tada zavodljivo odgovorila: „Najlonke idu uz drugu noćnu odeću.“ Rekavši to, smestila se na kauč i stavila svoja stopala u papučama na stočić za kafu. Film je počeo a ja nisam skidao pogled sa njenih nogu. Prošlo je oko pola sata pre nego što je papuče skinula i zgrčila se na kauču.

U njenom trenutnom položaju, njena stopala i noge su bile oko metar udaljene od moje ruke koja je bila spuštena pored mog tela. Kad bi ih ispružila, imao bih sjajan pogled na njene noge i stopala. Vratio sam se filmu i na moju sreću čekanje nije dugo trajalo. Posle par minuta ona se ispružila bez reči. Njena stopala su nežno sletela pored mene.

Jedna noga je bila na vrhu druge, dajući mi izbliza pogled na njene glatke, negovane tabane. Ja sam se malo spustio i sada sam ležao na boku, pokušavajući da upijem njene mirise. Tokom malenih pokreta, njena stopala našla su se na nekoliko centimetara od mog lica. Pogledao sam u stranu i video da joj se haljina podigla tik iznad kolena.

Dotok krvi u moje međunožje izazvao je momentalnu erekciju. Suptilni miris losiona za telo ispunio mi je nozdrve i pojačao želju. Tako sam želeo da prođem rukom gore-dole po njenoj svilenkastoj nozi. Zadržao sam se na trenutak, uživajući u najbližem pogledu do sada na te lepe noge i stopala.

Zadirkivanje je tada dobilo još jedan obrt ili barem ono što sam ja smatrao zadirkivanjem. Mama je uzela jednu nogu i počela da je prebacuje napred-nazad preko druge noge. Na spor i primamljiv način, klizila je zavodila. Ovo sam video mnogo puta ranije, ali nikada izbliza. Kada se ovo završilo, okrenula se odmarajući se na stomaku. Njena stopala su sada bila postavljena talno ispred mog lica.

„Smetaju li te moje noge dušo?“ upitala je pogledavši me preko ramena.

„Ne smetaju mama“, tiho sam odgovorio.

„Ovako mi je mnogo udobnije…. i ne plaši se, ne ujedaju.”

Taj odgovor kao da je neko vreme visio u vazduhu. Zvučalo je kao otvoreni poziv, ali sam se plašio da ih dodirnem. Ubrzo su nožni prsti počeli da se savijaju i moja požuda je rasla. Mislima sam se vratio na ono veče kada joj je kolega lizao stopala i sisao prste. Počeo sam da gubim kontrolu.

Polako sam se nagnuo da izbliza ponjušim njene tabane. Pomerio sam nos sa pete i popeo se do prstiju. Mora da je osetila moj dah i kada sam došao do nožnih prstiju oni su se savijali i moj nos je dodirnuo njene nožne prste. Povukao sam se, a ona se lagano zakikotala.

„Golicaš me dušo…. ali moja stopala vole da se maze.” sisa mamina stopala

Nasmejao sam se sa oduševljenjem na njen odgovor. Upravo sam dobio dozvolu da se igram sa njenim nogama. Pošto su sve prepreke nestale, ponovo sam se nagnuo i njušio njena stopala, uživajući u laganom mirisu. A onda sam svesno dodirnuo njene prste svojim nosem. Mama je tada lagano prošaputala: „Pa poljubi ih sine, ne boj se.“

Malo sam se pomerio i sada sam i ja ležao na stomaku iza mame. Ta seksi stopala sada su bila tačno ispod mojih željnih usta. Nagnuo sam se i poljubio je u petu. Sa usana joj se oteo tihi jauk. Zatim sam polizao njen taban i išao gore do prstića. Njene noge su bile tako mekane i imale su nebeski ukus kojeg se nisam mogao zasititi.

Jezik mi se vukao preko svakog nožnog prsta i jurio između. Još jedan duži jauk oteo joj se sa usana. Mama je tada lagano podigla stopalo, pozivajući me da posisam te prste. Prihvatio sam poziv uzevši nožni palac u vrela usta.

„Uh dušo, uhhhhh.“

Nakon nekoliko minuta oralnog obožavanja njenog stopala, prešao sam na drugu nogu i ponovio isto. Kada sam završio, i film se završio, ali činilo se da nas više nije bilo briga. „To je bilo prelepo dušo. Nisam znala da si toliko talentovan.”

Mama se tada savila, podigla na sve četiri i svoju guzu primakla do mog lica. Nisam bio siguran šta namerava, ali uživao sam u pogledu. Haljina joj se pritom podigla do struka i sada sam imao pogled na njene prelepe gaćice i guzu. Prišao sam, poljubio je u guzu a svoj kurac smestio među njena stopala. Osećaj je bio neverovatan.

„Prestani da mi zadirkuješ stopala dušo. Spusti pidžamu… želim da moji nožni prsti osete koliko su napalili tvoj mladi kurac.” Umalo nisam svršio na te njene reči i odmah sam skinuo odeću sa sebe. „Oh… Vidim da jabuka ne pada daleko od drveta.” Odgovorila je sa oduševljenjem, očigledno aludirajući na mog oca.

Njena stopala su prelazila preko mog oslobođenog penisa, a nožni prsti su joj lagano plesali po natečenom glaviću. Tada sam iskoristio priliku da joj dodirnem noge. Prešao sam rukom preko njenog kolena i listova. Bili su čisto obrijani i svilenkasto glatki. Nagnuo sam glavu i ponovo poljubio mamu u guzu. sisanje sinove kite

Uhvatio sam lagani dašak njenog intimnog mirisa. Počeo sam da se pomeram i da je jebem u stopala sve dok se mama nije prebacila na leđa. Raširila je kolena i tada sam video da su joj gaćice bile natopljene. „Pogledaj kako si me napalio sine.“

Pre nego sam i uspeo da odgovorim, mama je u trenu bila na kolenima i krenula ka mom kurcu. Bez reči se sagnula i primila me u svoja usta. Nisam mogao da verujem – moja seksi mama je sisala moj kurac i sisala ga je sa ogromnom željom i požudom. Oboje smo stenjali od oduševljenja. Nekoliko minuta kasnije, pogledala me je sa požudom koju nikada ranije nisam video i upitala: „Da li bi želeo da svršiš u mamina usta?”

Tada sam uradio nešto za šta ni dan danas ne mogu da verujem da sam se usudio. Primakao sam se mami, praktično sam bio na njoj i prišao da joj šapnem: „Mama… želim da ti svršim na ta prelepa stopala.. a posle da zajedno delimo… moju spermu.“ – dok sam šaputao, moj kurac se našao u dodiru sa njenim gaćicama.

„Uffffff… stvarno? Uradio bi to sa mamom?“ – upitala je i sklonila svoje gaćice u stranu tako da mi je sada glavić bio naslonjen na njenu mokru, zjapeću pičkicu.

„Jebeno da mama…“ – poljubio sam je i polako ušao kitom u njenu vaginu.

Mama je zadrhtala cela a ja sam momentalno osetio kako mi se orgazam približava. Nisam skidao usne sa njenih, nisam vadio jezik iz njenih usta, i počeo sam lagano da je tucam. Moji pokreti su bili odmereni i nežni jer sam znao da ako bih ubrzao – odmah bi svršio! Njena pička je bila tako mokra i klizava, tako vrela i željna. Usisavala me je poput vakuuma. svršio na mamina stopala

Nisam mogao više da izdržim. Sve je bilo gotovo pa sam se brzo izvukao i eksplodirao u mlazovima vruće sperme pokrivajući njena malena stopala prelepim belim nektarom. Odmah sam se spustio i počeo da usisavam spermu sa njenih stopala u svoja usta. Kada sam joj prišao ona je otvorila usta i počeli smo da delimo moju spermu. To je bio najintimniji momenat u mom životu. Uživala je, stenjala i progutala je svaku kap.

„Posle našeg onog doručka, odlučila sam da raskinem sa svojim ljubavnikom i da vidim da li je moj omiljeni muškarac spreman da pokaže svoje pravo lice. To je bila najbolja odluka u mom životu.“

Nasmejao sam se i pokušao da govorim, ali ona je stavila prst na moje usne govoreći: „Obožavam činjenicu da voliš stopala…. Nisi svestan koliko me to jebeno loži sine.”

„Tvoja stopala su čisto božanstvo mama.“

„Hvala lepi moj. A sada idem gore u svoj krevet.“ Rekla je sa osmehom i ustala. Dok je izlazila iz sobe, zastala je i rekla: „Moja vrata će biti uvek otvorena… u slučaju da se uželiš svoje mamice.”

KRAJ!

Kliknite OVDE za Deo 1.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 7 Prosecna ocena: 4.9]
(Visited 2.799 times, 14 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!