februar 27, 2024
jebanje sa ujakom i drugarom

Ujak Dragan je bio moj omiljeni ujak još od kad sam bila klinka. Dragi, kako su ga mnogi zvali, je brat moje majke i proveo je svoje mlađe dane putujući svetom na teretnim brodovima. On je bukvalno bio svuda i fascinirao me je svojim pričama. Sedela bih satima i slušala priče o njegovim avanturama širom sveta. Kada se skrasio i dobio posao na kopnu, bio je u kasnim tridesetima i nikada se nije ženio.

Kupio je veliku farmu nedaleko od grada u kom sam živels, držao stoku i par plastenika. Prihod ujka Dragana bio je od prodaje povrća, jaja i mesa životinja koje je gajio. Dragi je kod sebe držao i dva konja. Provela sam tamo mnogo dana jašući konje po stazama sa ujkom. Moje posete bile su uglavnom jednodnevne, ali tokom tog famoznog leta nakon mature, ujak Dragi mi je ponudio da me zaposli za leto kako bih mogla da zaradim nešto novca da imam džeparac kad na jesen krenem na fakultet.

Roditelji su me dovezli na farmu sa par kofera mojih stvari. Kuća je bila više kao neka starinska vila sa šest spavaćih soba. Ujak Dragi je imao unajmljenog radnika koji je bio u jednoj od spavaćih soba, a meni je dato da biram koju god drugu želim. Raspakovala sam svoje stvari u sobi između ujka Dragana i Vlade, tog unajmljenih radnika.

Vlado je bio lokalni seljak plave kose, imao je dvadeset pet do trideset godina. Bio je u neverovatnoj formi od stalne fizičke aktivnosti. Jednog popodneva, Vlado i ja smo bili u potkrovlju i premeštali bale sena u gomile. Bilo je vruće i vlažno, a vazduh je bio ispunjen prašinom od sena. Vlado je skinuo košulju i potoci znoja su se kotrljali niz njegova preplanula leđa.

„Nije fer što ti možeš da skineš košulju.“ gunđala sam prekrivena znojem.

“Možeš i ti skinut svoju, ko ti brani.” Vlado se osmehnuo. seljančica u toplesu

U blizini nije bilo nikoga, ujak Dragan je bio u gradu. Odlučila sam da izazovem njegov blef. Polako sam počela da otkopčavam dugmad na prednjoj strani košulje. Otkopčavši poslednje dugme, ogulila sam košulju sa ruku pokazujući svoj dobro napunjen beli grudnjak. Bacivši košulju u stranu, otkačila sam i grudnjak. Očarano je gledao u moje grudi sa njihovim širokim ružičastim areolama.

Nikada se nisam stidela svog tela. Vlado je posmatrao moje gole grudi kako poskakuju u vrelom prašnjavom potkrovlju dok sam gomilala bale sena noseći samo svoje plave farmerke. Osetila sam da me Vlado drugačije gledao posle tog popodneva. Sada me je video kao ženu, kao seksualno biće i čekao je pravu priliku da nešto pokuša.

Većinu večeri nakon obavljenih poslova okupljali bismo se u dnevnoj sobi i gledali TV. Sa satelitskom antenom imali smo stotine kanala tako da je uvek bilo šta da se gleda. Vlado i ujak Dragan ostrašćeni su fanovi fudbala i uživali su u prepucavanju tokom utakmica. Kako smo postajali opušteniji u zajedničkom druženju, naša odeća je postala takođe opuštenija. Često bih sedela u pidžami ili gaćicama i grudnjaku dok bi momci sedeli u boksericama.

Svi smo bili kao porodica gde je ujka Dragan bio neka vrsta očinske figure. Ujka je takođe imao strast za pravljenjem domaćeg vina. Njegovo vino je bilo i ukusno i jako. Služio ga je u običnoj čaši, a ne u pravoj čaši za vino i posle par čaša sam letela!

**

To veče počelo je kao svako drugo, večerali smo i smestili se u dnevnu sobu da gledamo Survivor. Nosila sam haljinicu/spavaćicu i tek sam popila prvu čašu vina. I ujak Dragi i Vlado su se opuštali samo u svojim boksericama kada je Vlado došao do mesta gde sam ja sedela i počeo da se igra sa mnom da me golica. Dok sam se izvijala smejući se i pokušavajući da se oslobodim, spavaćica se spustila dajući Vladi pristup mojim golim grudima.

Ujak Dragan se nasmejao dok je gledao Vladu kako pipa moje gole sise. Kako se rvanje nastavljalo, Vlado je počeo da podiže spavaćicu preko mojih kukova. Ujak Dragi je likovao kada je moje golo dupe ušlo u njegovo vidno polje.

Sada sam bila praktično gola sa dva muškarca. Videla sam ujka Dragana kako ustaje sa mesta gde je sedeo da nam se pridruži na kauču. On je sedeo sa jedne moje strane, a Vlado sa druge, prsti ujka Dragana su ušli u moje međunožje dok je Vlado počeo da sisa moju bradavicu. Mogla sam da osetim prste ujka Dragana kako istražuju moju ženstvenost dok je Vladin jezik udarao moju sisu. sisanje kurca svom drugaru

Zastenjala sam od zadovoljstva dok su dvojica muškaraca koristila moje mlado telo. Totalno u ekstazi, zbunila sam se kada je Vladin kurac očešao moje usne. Bila sam tako napaljena od ujka Dragana koji me jebao prstima da sam otvorila usta i poželela nabreklom kurcu dobrodošlicu unutra.

Vladin penis je bio prilično velik i moja vilica je bila potpuno otvorena kako bi ga mogla obuhvatiti usnama. Ali on je bio veoma grub i počeo je mahnito da me jebe u grlo. Duboko grlo je srećom bila umetnost koju sam usavršila tokom srednjoškolskih dana. Bila sam u mogućnosti da primim penis od 18cm u potpunosti u usta.

Disanje kroz nos i potiskivanje geg refleksa omogućilo mi je da unesem neverovatnu količinu kurca u grlo. Stenjao je dok sam oralno masirala njegovo meso. Ujak Dragan je oslobodio svoj penis iz bokserica i gurnuo je njegovu ogromnu glavu između mojih usmina. Već sam bila mokra od njegovog jebanja prstima i moja pička je prihvatila njegov kurac bez otpora. Moje telo je oživelo sa dva kurca u meni.

Bilo je čudno imati mog ujaka u sebi, bio je kao očinska figura i mislila sam da će mi biti neprijatno što je on u mom najintimnijem mestu. Ali umesto toga, moja pička je počela da jebeno uživa. Tempo se povećavao kako su dvojica muškaraca postajala sve uzbuđenija onim što je moje telo radilo sa njihovim penisima. Sisala sam Vladin kurac dok me je ujak počeo žestoko jebati. Znala sam da će sperma eksplodirati posvuda za nekoliko trenutaka i nisam imala nikakvu zaštitu od trudnoće, ali sam bila potpuno pod kontrolom dva kurca koji će isprazniti svoju spermu u mene. jebanje sa ujakom i drugarom

Vlado je svršio prvi, preplavivši moja usta poplavom svoje guste kremaste sperme, obloživši mi zube i klizeći niz moj jednjak. Kao dobra kurva, progutala sam sve. Gledajući pogled u mojim očima dok sam gutala spermu, Dragan je prešao preko ivice i svršio duboko u moju matericu. Osetila sam topli nalet sperme koji je preplavio moje jajnike. Nisam se više mogla suzdržati, leđa su mi se izvila i prsti su mi se savijali dok sam vrištala od zanosa.

“Jebote, to je bilo sjajno!” Zastenjala sam.

Bilo je iza ponoći kada smo zaspali u krevetu ujka Dragana. Prvi zraci sunca prostrujali su kroz prozor spavaće sobe kada me probudio penis koji je ulazio u mene s leđa. Otvorila sam oči i videla ujka Dragana kako još uvek spava ispred mene. Vlado me jebao s leđa. Još uvek sam bila gola, a Vladine ruke su obuhvatile moje velike gole grudi dok se zabijao u mene. Moji kukovi su reagovali i uskladila sam ritam sa njim.

“O da!” Zastenjala sam kada su moji sokovi ponovo počeli da teče. Ujka Dragan je otvorio oči, njegovo lice je bilo samo nekoliko centimetara od mog na jastuku. “Želiš još?” on se nasmešio. Proveli smo još sat vremena u krevetu tog jutra, koristeći sve poze kojih smo se mogli setiti. “Do đavola sa poslovima!” rekao je ujak Dragan dok je klizio u mokru rupu.

Bilo je čudno raditi sa ujakom i Vladom posle te noći znajući da su oboje položili svoje seme u mene. Nastavili su da me tretiraju kao i pre, kao porodicu, , ali nisu se ustručavali da ubace svoje kurčine u mene kad god su dobili želju, bilo da je to u kući, štali ili bilo gde. Aranžmani za spavanje su se takođe promenili, imala sam stalno mesto u krevetu ujka Dragana. Kada smo otkrili da sam trudna, odlučili smo da ću nastaviti da živim sa ujakom Draganom, radije nego da idem da studiram.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 39 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 18.743 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!