klinka mu jaše kurac

More, Ahh More

Erotske price

Predivan septembarski dan. Stigao sam u Morinj da zatvorim kuću za zimu i pre toga se odmorim dve-tri nedelje. Od kad sam se razveo pre tri godine, na more sam išao u septembru.

Bivša supruga sa ćerkom i njenom porodicom obično u julu, a Marko, koji je student, naravno u julu i avgustu sa društvom.

Ušao sam u spavaću sobu i bacio pogled kroz prozor na kuću naših prijatelja.

Iznenadio sam se kad sam video da je neko tu, a još više kad sam video devojku na terasi na ležaljci, skroz golu. Još više sam se prenerazio kad je ustala, i bez blama mi mahnula smejući se, jer nisam odmah shvatio da se radi o maloj Milici, ćerki naših komšija, koja je bila devojčurak kada sam je poslednji put video.

Da ne dužim, pozvala me je na kafu što sam ja , malo se nećkajući ali na njeno insistiranje prihvatio. Skinuo sam se u šorc i majicu, obuo papuče i prešao do nje. Sačekala me je u majčici i lepo sam mogao videti da ispod nema ništa.

Milica, osim što je stigla do fakulteta naprsno se transformisala u pravu lepoticu.

Šećkala se , guzila, sedala i nameštala, sve vreme cvrkućući kako je došla da se još malo okupa pred početak faksa, i ni malo ne razmišljajući šta joj sve proviruje ispod prekratke i preširoke majčice, i kako sve to na mene deluje.

Brzo sam prokljuvio da mi sa njom neće biti lako, ali ako, voleo sam izazove svake vrste. Dobro je da čovek ne zna šta nosi dan a šta noć, pa postoje i ovakva iznenađenja.

A ona se potpuno opustila i još to prvo veče u šetnju Kotorom krenula u ekstremno kratkom miniću, i to da celo veče nisam uspeo da saznam da li ima ili nema gaćice, pa još one razbacane sise bez brusa. I onako je delovala poprilično mladoliko i svojim ponašanjem doprinosila činjenici da su malobrojni gosti u nama gledali par, što je mene baš neprijatno golicalo.

Izjutra sam obično teška lenčuga, dok sam se rastegao i nakanio da se dignem, bacio sam pogled na komšijsku terasu. Milica je potpuno gola hvatala blage jutarnje zrake. komšinica sunča se gola

Videvši je takvu uz ono sinoćno da nema nameru da pakuje golotinju u gaćice , znao sam da sam obrao bostan ako mi se takva bude trtuckala naokolo.

Uz teške misli otišao sam da olakšam bešiku i istuširam se.

Nije mi iz glave izlazilo Milicino podjednako osunčano telo. Skladno izvajani dugi listovi, dobro popunjene butine, obla guza koja se nastavljala iz naglašenog struka i ravni stomak i pune dignute grudi, mladalački zategnutka somotska koža i ono na čemu sam najviše zadržavao pogled , na sočnu, butkama stisnutu krofnu, koja se isturila u prvi plan.

Nosio sam je u mislima dok sam se tuširao i jogunastom nadrkanku predano, sitnim vezom, natezao kožuru preko i previše okrupnjale glavurde. I taman sam mu penu naterao na usta kad me iseče njen glas ispred vrata.

Dejane, jel idemo u onu uvalu kako si mi obećao…ja sam spremna!

Hteo sam da umrem od muke i sramote kao da je mogla da vidi da me je kao nekog pubertetliju uhvatila u drkanju. Eto , ja razmišljao da je silujem, a ona me kao dečkića uhvatila u drkačini.

Na jadovite jade sam skupio snage da izađem iz kupatila, a kad tamo nju sam našao kako sedi na kuhinjskoj stolici jedne noge podignute na sedalo i jedva pokrivene nabubrele krofnice nekim gaćicama u pokušaju.

Nevaljalica je uhvatila moj pogled i mislim da je odmah sve znala o meni.

Slasno je olizala usne vragolasto mi namignuvši a meni se tako stisla ta knedla u stomaku, a ni muda nisu bila ništa bolja jer su se orasi stisnuli na veličinu lešnika.

Na plaži je tek bilo sranja, srećom bili smo sami. Sada sam lepo video da one gaćice, ako ih tako mogu nazvati, nazad imaju samo kanapčić koji se ni ne vidi od poluloptastih oblih guzova, a napred trouglić providnog materijala koji je jedva uspevao da prekrije obrijanu pukotinu i klić.

Naravno gornji deo nije ni imala, i ne mnogo velike ali savršeno okrugle sisice sa ušiljenim malo većim bradavicama, su se takmičile sa mesnatim pičićem za moj pogled koji više uopšte nisam mogao sakriti.

Koliko god sam se trudio nisam uspevao da se odbranim. Prebacivala je ruke, noge, preko mene, nešto joj je uvek trebalo sa strane sa koje sam ležao. Gurala mi je sisicu pod nos i breskvicom i butinom se naslanjala na njega koji je više bio u vazduhu nego mirno opružen u šorcu.

Milica se divno zabavljala, a mene je pogled na golu Milicu sluđivao. Već sam pet, šest puta bio na hlađenju, ali hladnjikava voda bi samo malo pomagala ali Milica nije prestajala da me mami onim sitnim ali veoma konstruktivnim kurvanjskim fazonima i meni se ponov popreči kost u karini i opet trk na hlađenje na koji me isprati njen zagonetni smešak.

Skoro da me sunce nije ni videlo koliko sam vremena proveo u vodi, a Milica mi je stalno gazila na muku čikajući me da ždrakam pa sam u vodio bio dok ne poplavim.

Muke moje nisu prestajale dok na kraju ne odosmo sa plaže. Posle celodnevnog sunčanja i hlađenja konačno sam mogao da se opustim, a kako sam čvrsto zahrkao mogao je neko da me i iznese a ne pokrade.

Buđenje je bilo kao iz bajke. Realizacija svega onoga što sam od prvog trenutka boravka na moru potajno priželjkivao. Ležao sam na leđima, a nežni ženski prsti  mrsili su mi dlačice na preponama i lagano išli duž mog probojca dodirujući ga, istovremeno nežno i dovoljno snažno, da me je njegova čvrstina brzo razbuđivala. Pipao sam na neviđeno tražeći žensko meso ali ništa nisam napipao sem toplog čaršafa.

Otvorih oči, a odozdo me gledaju dva oka, osenčana , plavija i sjajnija od svakog safira, a oko stubline se obavijaju najlepše usne koje sam mogao zamisliti. Prijatna jeza strujala mi je i raznosila se kroz celo telo. Vrhovi prstiju mi pređoše preko naborane kože testisa, dok su joj usne lagano usisavale moj kurac, a prsti se sklopili oko nabreklih muda i lagano ih stisli.

Osećao sam njen topli dah, a onda ga je poljubila, liznula jezikom i počela se penjati. Polako, skoro lenjo se naginje licem i ja očekujući poljubac ližem suve slankasto gorke usne.

Samo blagi dodir oteklim punim usnama i onda i ona pređe u horizontalu pribivši mi svoje toplo telo uz moje. Nemiran jezik obiman ali zašiljen, prodžara mi usnu školjku, a preduzimljivi prsti su grabili jarbol koji je stremio put plafona.

Izmešasmo jezike i nije se više znalo ko koga sisa i liže ali se dobro znalo ko drka, i to tako raspojasano mi je teglila kožicu preko glavonje da je i ona pucketala. Nametnula mi je žestok ritam zastajući samo na trenutak da bi po suvkastom, napetom glaviću razmazala biserkastu kurčevu vodicu koja je navirala kao odraz mog sve većeg uzbuđenja.

Stisla mi je glavonjića nanoseći mi slatku bol.

– Kako si me samo napalio i onda me ostavio da se krčkam, a dasa fino zahrkao. Mogao si barem malo inicijative da pokažeš!

Bilo je glupo da se već nakurčen nešto pravdam, ako svo ono silno hlađenje nije dovoljan pokazatelj kako je ona uticala na mene, pokazala se onda ispravna ona da sam trebao još tog jutra da je natrtim pa makar na silu.

Dobro, sve sam to računao u slatke igrice, ali onaj nemušti jezik prstiju i još koječega mnogo mi je više odgovarao u ovoj napetoj situaciji.

Moji prsti napipaše, nešto mnogo balavo ali ih ona odmah skloni, pređe u jahačku pozu lagano me objahavši i sasvim polako, natenane prošeta moju glavurdu po svojoj mokroj brazdi drmajući kukovima i polako se centrirajući na drhtavog zloćka.

Propala je po motki ali opet izluđujuće lagano ponovila radnju kao da nije baš preterano zadovoljna ražnjem, ali kad se nasadi do muda slatko zašapta…

klinka mu jaše kurac– Baš sam zarđala…. Skoro da sam zaboravila kako je dobro kad se natakneš na kurac i uvek je tako….

Ono što je Milica meni radila bilo je malo frčno jer nam nisu bili usklađeni gabariti ali kad sam jednom proklizao po celom toboganu očigledno postade da je zagoreli, prehladneli matori napaljenko naleteo na picu koja čini čuda i da je sekirica koja je upala u med konačno na pravom mestu.

Kako me je dobro tucala, rapsodija seksa. Uživao sam da iz prvog reda gledam kako pomamna drhtuljica guta celu moju ćuskiju sve do muda niz koja su cureli naši zajednički sokovi. Ko bi rekao da će ićo tako glatko kad je na početku krenulo onako traljavo, pa skoro da mi se pajser lomio i to zbog zgrčenih unutrašnjih mišića njene spolja sasvim solidno raskvašene kapavice.

Ali kad se opustila i slizala se bolno očvrslom batinom ta svilena, bogata pizdica, sva uzana, ispeglana i u mesnatim softanim naborima spolja, iznutra je počela da čini neke stvarčice koje ja ni kod jedne druge nisam upoznao.

Ispočetka dok mi je upoznavala probojac drao sam je po ivicama pa se stiskala i nikako nisam mogao da je probijem pogotovo što je ona bila džokejka i jahala kako njoj odgovara.

Kad sam jednom ili dva puta slučajno zalutao u dubinu, školjka se naglo otvorila pa sam mogao do mile volje da rijem po dnu bunara ali kad sam hteo malo da ohladim ralo oni isti pretenasti mišići su me ćapili u zamku i nisam mogao napolje, ali je zato jahačica započela galop zaključanom karom u utrobi, dok je orgazan slomio kao grisinu.

Jebala se unutrašnjom pizdicom i ja sam kad sam ga na silu izvlačio morao da joj cepam picinu postavu i izbacim i pola utrobe napolje. Vraćao sam ga na brzaka jer već su mi oči plivale u spermičkoj izmaglici dokle mi je došlo.

Ona je i dalje, mada je naglas soptala i ozvučila našu jebačinu, pa iako mlada, izvežbano iskusno dozirala uzbuđenje radom kukova, kao centrifuga me je cedila i prstenastim stiskom izmuzala.

Tu me je tek stisla pa pošto o vađenju nije bilo govora, a mene je zahvatila orgazmička drhtavica ostalo mi je samo da joj sitnim bodom umačem u posudicu punu vrelog soka.

Već mi je u grču skoro pokuljala kurčevina iz eksplozivnih muda kad se ona poput jegulje izmigolji baš kad sam se zubima zakačio za zašiljene bradavice i počeo da ih sisam i ujedno brizgam u prazno.

Prvi ispucali gusti čepić sedefaste sluzi zalepi joj se za pupak ali me odmah stisnu u korenu presekavši erupciju i nadvi se nad mesnatu iskapanu pečurku i obliza je kao šećernu jabuku gricnuvši je sa kraja. Pune usne bile su dobar mamac i zamena za onu zamamnu vlagu u kojoj se presečena karina do malo pre nalazila.

Drhtao je balavko čvrsto stisnut , otpustila je kočnicu , krenu pušenje bez krajnika, gutanje uz gugutanje, skladno rafinirano, slasno cuclanje i pumpanje za priču i novo iskustvo.

Nisam hteo da budem samoživ i zaposlio sam prste u somotskom okruženju mesnate vulve i kako me je ona cedila usnama i jezikom tako sam joj i ja cedio breskvu pa je ona čak pre mene naletela na leteći svrš, a ja sam se uklopio u njen picotres i sada slobodno počeo da bljujem sedefastu lavu. Njoj je zvončica sva zapenušala, a moj odliv se preko resice izli u želudac kao topli večernji obrok. klinka guta spermu

Uvalila mi se na grudi i teško disala ali nije ispuštala šmrk iz ruke i nije mu dala i pored toga što je sve iz njega iscedila da izgubi na svojoj čvrstini. I ja sam nešto usitnio onaj jeb prstima pa nikako nije mogla da smiri kariku.

– Nije smelo unutra…ona poče da se pravda ili prekorava, nije važno – Uhh, što je bilo fino…

I dalje je rotirala valjak žilavog mesa po rukama ali smo odmarali, osluškujući kakofoniju noćnih zvukova u zalivu.

Počela je da mi smeta nadignutost koja je već bila peckavo bolna i morao sam je iskoristiti.

Sada sam naskočio i baš je deljao dok njoj nije počelo da puca u ušima, a meni u mudima koja su se raspadala.

Ona se nauživala i izludela skačući sa svrša na svrš, a kako je to dobro ispalo videlo se ujutru kada smo brojali masnice i ogrebotine. Ja svakako nisam imao primedbi, i rešio sam da joj izdam sertifikat kao najboljoj jebaljki mog ne tako kratkog staža. Ona je sve to htela da potvrdi u praksi pa smo se sledećih dvadesetak dana rasprcavala u svim mogućim i nemogućim pozama.

I kad smo se vratili za Beograd, naravno zajedno, svaku i najmanju priliku koristio sam da se uvalim u njeno svileno raspičje sve dok se , na moju veliku žalost, nije zaljubila u svog vršnjaka.

Vezao sam mališi crni flor i dva meseca je bio u žalosti sve dok nismo obnovili snošaj kada je jednog dana iznenada došla. Bolje ikako nego nikakko, pa makar mi status bio i rezervni kurac.

(Visited 1.460 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “More, Ahh More

  1. Povratni ping: Oglasi - SeksPriče

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.