30 maja, 2023

Mokar, Klizav Teren

0
jebanje pasjim stilom u tuš kabini

Bila je u čudnom raspoloženju ceo dan. Ovulirala je, što znači da se osećala natečeno, bolno i neverovatno uzbuđeno. Jutros se probudila privijena uz njegove grudi, sa njegovom rukom oko njenih ramena. Bio je to najbolji osećaj na svetu, i ona je uživala u njemu nekoliko minuta.

Kad se probudio, zadao joj je poljubac u čelo. Savršenstvo. Tada je počela da oseća bol koji dolazi od njenih jajnika. Pokušala je da ih masira prstima, ali ti pokušaji nisu bili baš uspešni. Otprilike u vreme kada je sela da ruča bilo je kada je bol počeo da eskalira. Spustila je glavu na kuhinjski sto i lagano zastenjala.

Ovo je privuklo njegovu pažnju pa joj je prišao i pitao je da li je dobro. Lagano je podigla glavu i odgovorila je negativno. Položio je ruku na njeno rame i zagledao se u nju. Shvatio je odmah po tome kako su joj ruke bile omotane oko stomaka šta nije u redu. Dođi ovamo dušo, nežno ju je pozvao.

Ona se kao odgovor naslonila na njegovo telo. Počeo je da je mazi po kosi i još jednom joj dao poljubac u čelo. Nije mogla da se ne osmehne na ovo. Uz iznenadnu iskru ideje, pozvao ju je da ustane i za ruku je odveo gore. Njegova ideja je bila da se zajedno istuširaju toplom vodom.

Iako nije znala kako bi ovo moglo da pomogne bolu, moglo bi da ublaži seksualno uzbuđenje koje je osećala celo jutro, nadolazeći u talasima i šunjajući joj se na najneočekivanije načine. U kupatilu su se oboje svukli i ostavili svoju odeću da visi na praznoj polici za peškire. Otvorio joj je staklena vrata tuš kabine, a ona je ušla ispred njega dok je voda već tekla.

Jednom kada su se zajedno tuširali, nagnula se da ga slatko poljubi u usne. Nije uzvratio na poljubac, već je okrenuo glavu u stranu i šapnuo joj na uho da je ovo „poslovno“ tuširanje, a ne ONO tuširanje. zaljubljeni par se tušira

Nasmejala se ovome, ali takođe osetila blagu frustraciju. Zaista je okrutno od njega što ju je ovako zadirkivao, pogotovo u njenom trenutnom stanju. Ona se stidljivo okrenula od njega, tako da je bila okrenuta leđima prema njemu. Iskoristio je ovu priliku da obuhvati ruke oko njenog struka i pažljivo je privuče unazad tako da mu je naslonjena leđima na grudi a guzom uz kurac.

Uzdahnula je kao odgovor na njegov dodir. Kada se smirila, spustio je vrhove prstiju tako da su bili u visini njenog pupka, i sa obe njegove strane. Počeo je da joj masira stomak, prema njenim nabreklim jajnicima. Ispustila je uzdah olakšanja. Nagnuo se tako da su mu usne bile u njenom uhu i rekao, „Jel je ovako dobro dušo?“

Ona je energično klimnula glavom dok je on nastavio da je masira. Ova masaža je bila tako iznenađujuća i blažena, i nakon nekoliko minuta uspeo je da odagna mučni bol koji je osećala. Ali ostao je još jedan osećaj koji je bio dodatno pojačan. Podigla je glavu prema gore i zahvalila mu se.

Vešto se mrdajući, okrenula se prema njemu i obuhvatila ga rukama oko vrata, intenzivno ga ljubeći. Svojim jezikom je istraživala njegova usta i uživala u osećaju njihovih usana zajedno na sparnom vazduhu. Smejao se od ponosa dok su se odvajali. Ona je uzvratila ovaj osmeh, ali nije mogla da se zadržava na ovom trenutku predugo. Telo joj nije dozvolilo.

Njen um je odbijao da se zadrži na njenoj zahvalnosti za njegovu emocionalnu pomoć, čineći da joj ublaži nelagodu. Umesto toga, fokusirala se na svoju snažnu želju da je on pojebe. U svojoj mudrosti, znao je i koliko ga je željno želela u tom trenutku. Odlučio je da ne zadirkuje mnogo dalje, znao je kako da je brzo dovede do vrhunca.

Okrenuvši je još jednom, obavila je njegove ruke oko nje, jedna ruka joj je bila naslonjena na levu dojku, a druga na stomak. Pripremajući se, glasno je stenjala. Nije mogao a da ne gricne njenu bradavicu tokom stenjanja, navodeći je da se trgne. Blago se sagnula u struku i naslonila dlanove na zidove tuš kabine. Uzeo je ovaj znak da stavi ruke na njene guzove i raširi ih. Proveo je nekoliko sekundi uživajući u ovom prizoru i zadirkujući je.

Nestrpljivo je vrckala svojim kukovima. Ovim pokretom se naglo uvukao u nju i odmah počeo da se brzo zabija. Brzo je reagovala pomerajući kukove, nameštajući se u što bolji ugao. Pronašla je ugao za koji je znala da bi je mogao dovesti do intenzivnog orgazma. Smestila se i čekala da je njegovi udari dovedu do vrhunca. jebanje pasjim stilom u tuš kabini

Osetila je njegove vrhove prstiju kako joj se zabijaju u kukove i kako mu dah izlazi jače nego ranije. Pogledala je preko ramena da vidi njegovo pocrvenelo lice, koje se napreže od napora da je pojebe. Kada je ugledao njeno lice, njegova usta su se otvorila u obliku malog slova “O”, a oči su mu se zatvorile.

Svedočenje njegovog orgazma tako blisko ju je dovelo do ivice. Talasi zadovoljstva zračili su iz njenog stomaka i naterali je da se čvrsto prisloni na zid. Odmarali su se u tom položaju nekoliko sekundi, pre nego što su se polako udaljili jedno od drugog. Okrenula se i obuhvatila ga rukama oko struka i naslonila mu glavu na grudi. Oboje su zajedno duboko udahnuli i nagnuli se u svoje blaženstvo.

KRAJ!

(Visited 645 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!