30 novembra, 2022
mama mu jaše kurčinu

Kada sam popušio otkaz starci su mi rekli da se mogu vratiti kući, dok ne nađem novi posao… i plaću bez koje nisam mogao plaćati podstanarski stan. Dobio sam malu sobicu na prvom katu jer su moju staru, u kojoj sam odrastao, već prije dvije godine spojili s dnevnim boravkom. Pokušao sam se privuknuti da više nisam solo i da sa 32 godine pijem pivu pred televizorom. Tatinim televizorom. I to u petak navečer.

Nisam imao ni love ni društvo za izlazak. Odjednom se čulo lupkanje potpetica na stepenicama i u sobu je ušla stara u uskoj mini crvenoj haljini koja joj je vulgarno otkrivala sisetine. Iza nje se navirivao stari, isto skockan. «Pa gdje vi to idete? !», šokirano sam pitao.

«Pozvali su nas jedni prijatelji sebi», mama je odgovorila. Na sekundu se sjela i popravila remeničić na sandalama. Onda sam zapazio da ispod nosi crne haltere. Nije mi to bilo previše jasno, jer kada sam ja živio s njima nikada, ali baš nikada nisu izlazili niti su imali prijatelje.

Prošla su dva mjeseca od kada sam u roditeljskoj kući i nije mi bilo teško zapaziti da baš svaki petak izlaze i to u isto vrijeme. Uvijek su kao išli kod nekih drugih prijatelja za što bi se stara ful provokativno oblačila. Osim toga, a moram naglasiti da on ima 58 a stara 55, upisali su se i u teretanu u mojoj staroj srednjoj školi u koju su skupa odlazili svaki dan! To me posramilo jer sam se stvarno zapustio, nikakvim tjelesnim aktivnostima se ne bavim, a po starom sam sklon razvijanju trbušine. Osim toga, još uvijek nisam našao posao tako da sam imao i previše slobodnog vremena.

Odlučio sam jedan dan otići sa starom i upisat se. Činilo se da ju svi muškarci tamo poznaju. Stari je već vježbao i svako malo popravljao položaj kičme dvjema babama koje nisam poznavao iz kvarta. Tata ih je predstavio kao Karmen i Jasnu.

Ženske su imale kojih četiri – pet banki ali fenomenalna tijela. Karmen se dignula s bencha i zagrlila me na šta sam se od iznaneđenja zacrvenio, «Pa jel to ta muškarčina o kojoj stalno slušam? » Ritmički mi je pipkala ruku dok mi se sisetinama trljala o tijelo. «Baš me zanima jel jabuka pala daleko od stabla? », zasmijuljila se. «E pa ne znam, Karmica, nisam ga vidio u akciji», stari joj je odgovorio.

Namjestio sam se na bench i počeo s malim težinama raditi prsa, a stari i ove dvije su se prebacili na čučanj. Tata je bio zaljepljen uz njihove guze a rukama im je držao bokove dok su se polako spuštali s utegom. Baba je odložila uteg na stalak, a kada se tata odvojio od nje, jasno mu se vidjela erekcija u uskim sportskim hlaćicama. Okrenuo sam se da vidim jel stara zapazila, ali ona je bila previše zauzeta s tipom koji joj je na isti način pomagao, prislonio se s karom skroz uz njeno dupe, što je bilo posebno bolesno jer taj nije bio ni dan stariji od mene.

U nevjerici sam ih gledao. Čak mi se učinilo da mu se mama svako malo kao kujica protrlja po kari i onda se zasmijulji. Kada je na mene došao red da radim čučnjeve, smjesta se uz spravu nacrtala Karmica i počela mi odostraga pomagati. Da me nije trljala s tim sisama možda bi uspio 15 ponavljanja a ovako sam na 9 odustao.

Lupila me po guzici i rekla, «Bez brige milo, nov si, utrenirat ćemo te mi. » Osjetio sam kako mi je nešto hladno skliznulo u hlaćice, «Treba ti samo malo poticaja… Nazovi me…», šapnula mi je u uho. Tek u autu sam rastvorio papirić kojeg mi je starka ubacila – bio je to, naravno, njen broj mobitela. Stara se nagnula da vidi što je to i kao da je najnormalnije da babe mladićima ubacuju poruke u gaće rekla, «Opa! Vidim da se Karmica naložila!» «Pa ne znam… Kaj nije ona udata? » «Je, je… Ima krasnog muža.

Joj, Bože što sam glupa, pa vidio si ga danas! Mladen! Vježbao je sa mnom…» Prošlo je nekoliko dana od kada mi je Karmen ubacila onaj papirić. Sjetio sam je se baš kada je zazvonio telefon, sluteći da bi to mogla biti ona. Mama se javila, nešto je šuškala, a onda je otvorila vrata i pružila mi slušalicu. «Halo? » «Pa di si ti meni, mačak? Karmica je… Evo došla sam s posla, i pitam se zašto me nisi nazvao? » «Pa.

. », onda me prekinula, «Daj da ne trošim telefon… Dođi do mene pa ćemo se ispričati. Pitaj mamu da ti objasni kak ćeš doći. » Poklopila je prije nego što sam se uspio snaći.

Nisam znao što da mislim kada mi je mama pružila papirić na kome je bilo nacrtano gdje da skrenem i nažvrljana točna adresa. Ona se kao da je sve cool nasmiješila i vratila u kuhinju. Gospođa Karmen na vratima me dočekala odjevena u ultra kratku minicu i vesticu bez grudnjaka ispod koje su joj se jasno vidjele velike bradavice. «Bok, ljubavniče!» «Uh, bok!», promucao sam.

«Znaš, naljutio si me… Pomislila sam da sam ti prestara kad se ne javljaš, pa sam se samo za tebe uredila ko klinkica», rekla je izazivački se smiješeći. Mladen je ušao u sobu i pozdravio me. «Drago mi je što si nas udostojio svojim prisustvom», i dalje mi je kulerski držao ruku. «Pa idem ja do teretane… Karma danas želi drugu vrstu treninga», odmjerio ju je od pete do glave, «A vi se dvoje dobro zabavite.

» Potapšao me po leđima i uz smijeh zalupio vratima. Zabezeknuto sam se okrenuo prema njoj, no gospođa je kao mala djevojčica iz hodnika skakutala prema dnevnom boravku. Sa svakim korakom zadizala joj se suknjica i otkrivala crvene tangice. Krenuo sam za njom.

Kada sam ušao ona je već bila nasred sobe i to na koljenima. Bez puno pardona zgrabila me za remen, privukla sebi i otkopčala mi šlic. Kara mi se nije ni stigla dignuti a baba ga je već zgrabila u ruku, «To! Molila sam boga da imaš velik kurac!» Mali se napunio krvlju čim je namazana usta omotala oko debele glavetine. Stvarno ga je iskusno drkala pa se za koju sekundu rastegao do puna 22 centimetra.

Natezala ga je i pljugala istovremeno, što rijetko koja mlada pica zna. Skinuo sam joj gumicu iz kose tako da su joj se plavi pramenovi razlili sve do mojih jaja. «Moram se ugodnije smjestiti za opsluživanje ovakve kite. » Odšetala je do malog stolića na kome su držali novine, legla na leđa i zabacila glavu.

Ja sam kleknuo ispred nje, a baba je nastavila s pljuganjem. Kada sam se malo oslobodio, povukao sam joj vesticu sa sisa i velikim šakama počeo gnječiti polutke. Na jači pritisak reagirala je snažnijim usisavanjem kite, a pri štipkanju natečenih bradavica skroz ga je trpala u usta. Glava joj je radila sve brže a da ga rukama uopče nije pridržavala u gubici. udata matorka mu sisa karu

Mazila se po tijelu, klizila dlanovima niz trbuh sve do suknjice koju je podigla, a uskoro su joj i prsti nestali u procijepu. Trljala si je klitoris. Sve je jače uzdisala kroz meso u ustima; uskoro su ti uzdasi postali gromglasni a tijelo joj je protresao orgazam. «Tucaj mi sise!», izbezumljeno je zaurlala.

Opkoračio sam ju muljajući zabalavljenom karinom po starkinom dekolteu. Zgrabivši svaku sisurinu jednom šakom skroz sam ih prignječio uz tvrdu batinu, a ona mi je odostraga, da me još malo ohrabri, zavaljala skliski jezik u šupak. To me raspametilo, nisam mogao a da joj se smjesta ne ispraznim po prsima. «Dušo, idem se otuširati i obući nešto, a ti se malo opusti… osjećaj se kao da si kod svoje kuće.

U videu ti je jedna zanimljiva kazetica», nagnula se nad mene i oblizala spuštenu karu. «Možda ćeš biti spremniji kad se vratim. » Čim je zamaknula u kupaonu uključio sam video. Na ekranu se pojavila slika žene koja je bila u istom položaju kao Karmen prije koju minutu samnom.

Sledio sam se kad sam skužio da je to doslovno ta soba, ova u kojoj upravo sjedim i isti stolić za kavu. Pički se nije vidjelo lice, kamera je lovila samo kadar lika koji joj je zbilja žestoko ševio usta. U drugom kadru pojavio se Mladen; istom žestinom bacio joj se na skroz razmočenu pičkicu. Tipovi su zbilja zdušno trošili trebu, što i nije bilo čudo obzirom da je imala izvrsnu trupinu.

Karmen je stvarno bila slaba na taj stolić. Ušla je u prostoriju, ali kako je bio zauzet, naprčila se nasred sobe kao kuja na sve četiri. Iza nje se pojavio moj tata i bez puno pardona zaprdekao joj kurčinu u psećem položaju. Mladen je pozorno pazio kako mu moj tata puni ženu ali ni sam nije ništa smanjio ritam u pici prčenoj na stoliću.

Očito ga je to zurenje i palilo jer je ubrzo nakon toga izvukao kurac iz nje i svršio joj po trbuhu. Polako se odšetao do Karmen i stao pred nju na što mu je ona po scenariju koji je na ovim orgijama sigurno bio uobičajen, počela lizati karu čisteći je od pičkine sluzi žene sa stolića. Drugi tip zauzeo je njegovo mjesto i nastavio je tucati, a onaj koji ju je bubao u usta špricnuo je po sisama. Na to se ženska digla… i nisam mogao vjerovati! To su moju mamu pucali na stoliću! Čim je promjenila položaj ovaj koji je bio uboden u pički je puknuo, izvadio ga je van i počeo zalijevat starin trbuh.

Mama si je svu tu spermu masirala po tijelu, od koljena do laktova, kao da se radi o kremi za sunčanje. Kamera se zatim prebacila na tatu i Karmen; ovaj joj je u tom času zalijevao dupe sa spermom. Na televizoru se pokazao snijeg, nespretan rez trake, i jebačina se nastavila s prizorom u kome su mamu s maskom na licu uvodili u sobu. Nosila je istu seksi crvenu haljinu koju je imala onog petka kada sam zapazio da se nešto neobično dešava s mojim roditeljima.

Karmen se vratila iz kupaonice i sjela na kauč pored mene. «E, ova je super, to mi je omiljena!» Bacio sam oko na Karmicu; nosila je tanki svileni ogrtač a ruka joj je kao zmija migoljila prema mojoj tvrdoj karini. «Mmm… čini se da uživaš u projekciji, mladiću!», zasmijuljila se. Poljubili smo se.

«Tu tvoja mama upoznaje Jasninog muža. » Na televizoru je bila Jasna, druga stara koka iz teretane. Na sebi je imala samo štikletine i ništa drugo, prišla je mami i povukla zatvarač na haljini. Lagani crveni materijal u sekundi je skliznuo na pod otkrivši da ni moja mama nije ništa čednije odjevena – bila je skroz gola izuzev crnih haltera.

Pohotna prijateljica pomogla joj je da se spusti na sve 4 jer se sama zbog zavezanih očiju teško orijentirala u prostoru. Tada se pred njom stvorio ogroman prebildan frajer, sav obrastao u crne dlake. Čak je imao i spojene obrve, no ono što je na njemu bilo najupečatljivije klatilo se pred maminim očima – ogromna konjska kurčina. Jasna joj je pomogla da ga primi u ruku.

«O Bože!», mama je vrisnula. Stara ga je tako srčano pušila, baš ono iz petnih žila. Glava joj je štepala kao djetlić, a crna kosa sumanuto lamatala po zraku. Mama je bila čak i smješna u tom svom pohotnom ludilu, kao klinka na koncertu od nekih metalaca.

Zatim se opet promjenio kadar. Glava od stare zabijena u Jasnin muf, s guzne strane pičku joj je vrebao onaj pečinski čovijek. Tako ju je snažno krenuo jebati da joj se dupe sa svakim ubodom grčilo. Plazio joj je svojim radničkim ručerdama po cijelom tijelu, no ni Jasna joj nije dala da dođe do zraka.

Stalno joj je držala glavu zabijenu u svojoj pički. Nekako sam po položaju tijela zaključio da mama nije prvi put u ovom položaju. Tip je izgledao stravično, mala djeca su sigurno bježala od njega po ulici, ali imao je filing za ševu. Osjetio je da se babama bliži orgazam pa je počeo sve brže tucati.

U času kad je mami izgađao pičku i komadi su se tresli pod orgazmom. Poslije tog svršavanja Karmen je ugasila televizor pa smo se pokupili na jebuču točku u sredini sobe. Gospođa se legla na pod i raširila svoje duge noge. «Jebi me muškarčino!» Osječao sam kako se bedrima lagano omotava oko mene dok sam joj polako klizio puneći je prvo s dubokim, laganim ubodima.

Nježno smo se ljubakali, grickali usne, dok nam se tijela nisu ponovno navikla na blizinu. Karmen je imala sve odlike iskusne, zrele jebačice; ništa nije prepuštala slučaju. Pičkicom je gladno lovila svaki moj zamah, miješala je zanatski, govorila prave, jebozovne stvari. «Svrši u mene», prošaptala je.

Pička joj se kao mala životinja lijepila za moj kurac, a iz usana su joj se što sam je više punio otimali sve strastveniji uzdasi. Pred roditeljskom kučom vidio sam Mladena kako ulazi u auto. U kuhinji je mama zavaljena na pultu cugala vino. Duge noge skoro su joj cijele provirivale iz kimona.

Bez riječi sam dohvatio bocu i natočio si pola čaše. Rekao sam joj skroz mirnim glasom što sam radio kod Karmen i da sam vidio njihov mali video uradak. Činilo se da ju to uopče ne smeta. «Nego reci… kako ste ti i tata završili na toj sceni? » Otvorila je i drugu bocu vina.

Počela je priču s time kako je prije oko godinu dana upoznala Karmen u teretani i da su postale dobre prijateljice, no i da su jednom prilikom, nakon koje čašice više završile u krevetu. To joj je kao bio prvi put sa ženom, i strašno joj se dopalo. Čitav taj mjesec ševile su se jednom tjedno sve dok se tokom zadnje solo karnke nije odnikud iza nje stvorio Mladen i bez upozorenja počeo joj tucati pičkicu dok je ona sama bila zabavljena s Karmičinom zaparenom rupicom. Prvi put u 25 godina braka u mami se našao drugi kurac.

Stravično ju je pekla savijest ali nije imala snage prekinuti tu fantastičnu ševačinu. U sljedećoj minuti sa srca joj je pao kamen – shvatila je da je sve to namještaljka jer se iz kupaone pojavio tata i počeo tucati Karmen. Malo po malo, te orgije su se pretvorile u redovne sastanke na koje su se polako uključivali i drugi parovi, pa tako sada svakog petka imaju seks tulume. Da im ne postane monotno izmišljavaju i tematske jebačine, pa su tako za sljedeći petak planirali nešto s tematikom škole… Na kratko je prekinula i pitala me želim li vidjeti što će ona nositi.

Posisao sam zadnju kap iz čaše i krenuo za njom. Sjeo sam na tatin naslonjač u boravku i čeko je da se pojavi. Prvo je iza vrata izazovno zamahnula visoka bijela peta, onda noga obučena u bijele seksi čarape, pa cijela mama… Buljio sam obješenih usta u mamu obučenu kao kurvastu učenicu katoličkog internata. Na sebi je imala ultra kratku plisiranu karo minicu iz koje su joj virili pozamašni čvrsti guzovi a gore bijelu mikro košuljicu vezanu u čvor ispod sisurina.

Zajašila je stolicu i počela se nabadati na nju kao da jaši kurac, čak je grčila i facu praveči se da je jako velik i da je boli. Onda se sjetila da bi cijeli doživljaj bio jači s muzikom pa se pijano posrčući dovukla do sterea i staviila cd. Kada se nagnula da ga ubaci unutra jasno sam joj ispod nadignute suknjice vidio malu bijelu tangicu koja se skroz uvukla među mesnate usmine i netsajala gore u rasnim guzovima. Pičke duplo mlađe od nje nemaju tijelo kao ovo nad kojim sam slinio.

Dok mi se približavala njihala je kukovima, onda je zgrabila moju čašu, iskapila je jednim gutljajem i zajašila me na fotelji. Čim je odložila čašu na stolić bacila mi se na šlic, a pokretima bedara već se ufuravala u ševu. Htio sam nešto reći no preduhitrila me i stavila mi prst na usta. «Psst… ništa ne govori», rekla je.

Oslobodila mi je nabreklu kitu i nasadila se na nju istovremeno odvezujuči čvor na košuljici. Velike sisetine razlile su mi se po prsima. Mama je primila jednu i gurnula mi bradavicu u usta dok mi je divlje miješala na kurčini. Primio sam je snažno rukama za guzu kako nebi ispala i gladno sisao veliku masnu bradavičetinu. mama mu jaše kurčinu

Jaja su mi se kupala u njenim sokovima. Stara se sad već fino razradila, nabadala se sve dublje. «Oh da! Karmen je rekla da imaš dobar debeo kurac!», vikala je. «Rekla mi je na telefon dok mi je Mladen trpao pičkicu! Zato sam ga se riješila prije nego što si ti došao doma.

» stara je sada divljala na njemu, a kako je bila i pijana, nekoliko puta je i poštno zateturala. Prava stara drolja, pomislio sam gledajući je uznojenu, pohotnu, zatvorenih očiju kako joj se niz kut usana slijeva crveni ruž. Odjednom je kao da ju je grom ošinuo skočila s mog kurca i legla na pod na trbuh. «Svrši mi u guzu, mili!» u sekundi sam bio na njoj i podmazivao pičkovinom stisnut šupak.

Da nas je neko sastrane gledao činilo bi mu se kao da radim sklekove na njoj. Vrištala je kao da je koljem i tako brzo migala dupetom da je se nije moglo jebati. Stalno sam ispadao iz maminog čmara sve dok je nisam dobro priklještio i nogama i rukama pa navaljen svom težinom ispraznio jaja dok je ona podamnom okrenutih očiju drhtala i cvokotala zubima. Kada sam se vratio iz tuša, stara je i dalje bila u tom školskom kostimiću.

Onda je zazvonio telefon. Čuo sam je kako nekoliko puta govori, «Ma zbilja? », prije no što je poklopila «Tvoj tata.

Svratit će do Mladena i Karmice, pa pita jesam i ja za malo. » Raširila je duge noge pokazujući mi mokru bijelu tangicu. «Jel moram k njima, ili je ta tvoja mortadela spremna za sljedeću rundu? » Zadovoljno se nasmijala kada sam spustio ručnik. Mama i ja spojili smo se u strastvenom poljupcu.

Gnječio sam joj guzui mesnata leđa dok se ona bavila samo s mojom kurčinom. Na kraju me primila za njega i odvela u sobu. Na krevetu smo se bacili na položaj 69. Čim je osjetila jezik u pički počela se droljasto nabadati.

Karirana suknjica prekrila mi je glavu kao šator dok sam si mamicu tucao s jezikom. Imala je nevjerojatno slatke sokove za ženu tih godina. Starije pičke obično imaju okus po tunjevini. Koliko god bila ispraksirana redovnim karankama, kada sam joj počeo sisati klit nije se mogla usredotočiti na pljugu; kurac joj je stalno ispadao iz usta kao bebi duda.

Zato sam joj umjesto toga ugurao srednjak u šupak i ševio joj pakšu. To ju je skroz raspizdilo, naglo se isčupala i objašila me kao kauboj na rodeu. Samojebuči stroj, moja majka, sama je sebi mijesila sise, miješala pičkom, nabadala se. Na meni je bilo samo da je fiksiram rukama za tanak strukić i ispalim još jedan rafal u ženu koja me rodila.

(Visited 2.857 times, 7 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 6 Prosecna ocena: 4]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi

Don`t copy text!