4 oktobra, 2023

Moja Povišica

0

Kada sam se preselila u Sarajevo zbog poslovne prilike koja mi se pružila, nikada nisam razmišljala da će to promjeniti moj život u potpunosti.Oduvijek sam bila poštena i ozbiljna djevojka koja je došla iz malog grada i borila se kroz život da ostvari planove koje sam sebi zacrtala. Iznajmila sam sebi gasonjeru blizu centra grada a i firma gdje sam se zaposlila nije bila toliko daleko, samo nekoliko minuta gradskim prijevozom udaljena.
Počela sam da radim u jednom malo jačem preduzeću a takvi su se poslovi u Sarajevu jako teško nalazili. Budući da je ovo priča o mom intimnom životu, čime se ta firma bavila i koje je poslove obavljala nije toliko bitno. Ali trebam pomenuti da nisu svi poslovi koji su se radili u ovoj firmi bili čisti i pošteni. Moj gazda je bio Goran. Ugledan čovjek, sijede i rijetke kose, nevjerovatno oštrih i lijepih crta lica. Iako stariji, bio je nevjerovatno lijepo građen. Imao gard koji je govorio ljudima da sa njim nema mnogo šale. Ali u suštini bio je ljubazan i, volio je često da se zeza i šali sa nama radnicima, bio je kako bi to rekli u Sarajevu – raja.
Moj posao je bio jednostavan, popunjavanje formulara, kuckanje emailova i poslovnih pisama. Kao Goranova sekretarica imala sam donekle uvid u njegov privatni život. U braku je sa Amelom i imali su zajedničku djecu. Predpostavljala sam da je bio sa njom bar dvadesetak godina u braku čim imaju troje djece sa tom ženom, međutim kasnije sam saznala da mu je Amela ustvari druga žena. Goran je imao iza sebe petnaest godina braka sa ženom koja ga je ostavila zbog ljubavnice koja je, kako sam čula, radila upravo ovdje – u njegovoj firmi.
Amela je bila starija od mene. Viđala sam je kada je nekoliko puta navratila do Goranove kancelarije. Imala je tridesetak godina, prve bore su joj se već ocrtavale na licu. Nije bila bog zna šta lijepa, ali imala je vitku i čvrstu figuru, lijepe i ženstvene obline.
Sve te priče koje sam slušala od ljudi koji su radili samnom, tjerale su me pomalo na razmišljanje. Goran… Pa kada malo bolje razmislim on jeste atraktivan muškarac. Zreo, ima lijepo držanje, odlično mu stoji odijelo… Zamišljala sam kako li je tucao tu sekretaricu, sigurno je bila mlada i lijepa, sa velikim grudima koje su odskakivale dok je goran zabijao svoju kitu u njenu mladu vrelu pičkicu.
Tu noć sam svršila. Rijetko sam se samozadovoljavala, a seksualna iskustva sa mojim bivšim dečkom i nisu bila baš tako sjajna. Ali pomisao da budem Goranova ljubavnica, da mu olakšam teške radne dane i da oslobodim sokove koji se nakupe u njegovim sigurno velikim jajima, izluđivale su me…

I što bih više o tome razmišljala, više bih se palila. Razmišljala sam o Goranu kako se zadovoljavao sigurno sa mnogim mladim djevojkama i zabavljao se, dok je njegova žena sjedila kući i odgajala mu djecu. I pomisao na to je bila zaista užasna. Kakav je bezlični čovjek i loš suprug. Egoista koji gleda samo sebi da ugodi… Ali što je bilo najgore, palila sam se na to sve i zamišljala da ja budem jedna od djevojaka koju bi on, svemoćni gazda jebao i zadovoljio svom kurcu i svojoj potrebi.
Da li sam ja bila loša osoba zbog toga? Da li Goranova žena zna da je on vara i da jebe djevojke od dvadeset godina dok ona sjedi u kući i priprema ručak za svog muža?
Pokušavala sam da ne razmišljam o tome…
Svako ima prljavu maštu ponekad i svaka žena ponekad ima fantaziju da spava sa oženjenim muškarcem. Nisam ja bila loša osoba. Radila sam časno i pošteno za svoj novac i nisam imala zbog čega da se stidim i kajem.
Međutim nakon nekog vremena, primjetila sam kako Goran flertuje samnom. Bili su to sitni trenuci, kao „Đesi mala“ ili „Dodaj mi to ljepotice“… A zatim sam znala osjetiti njegov dug i prodoran pogled na svojim leđima, na svom vratu, na nogama i na guzi. Ispočetka sam se osjećala neugodno radi toga, pokušavala sam da ignorišem te momente. Kako su dani prolazili a Goran i ja smo ostajali sami u firmi najviše u drugoj smjeni, bilo je sve teže i teže ignorisati njegove sve prodornije poglede. Osjetila bih njegov dah na moj vratu u prolazu, dim od cigare koji ne „nehotice“ puhao prema meni i borila sam se sama sa sobom i sa svojim unutrašnjim i skrivenim željama dok sam glumila hladnu i ozbiljnu sekretaricu svom gazdi.
Kada smo jedne noći krajem augusta ostali sami u firmi, razgovor sa njim postao je neizbježan. Počeo je da priča o poslu a zatim je skretao sve više i više na lične teme. Dok sam slagala i razvrstavala dokumente i formulare po stolu, pričao je svom braku i svojoj ženi. Kada me je u narednom trenutku upitao imam li dečka, bila sam toliko nervozna i uzbuđena da mi se velika gomila papira koje sam držala u rukama rasula po podu. Pogledala sam mu u oznojeno i pomalo umorno lice. Na rubovima je izvukao samozadovoljni i nekako bezobrazni, ali ipak skriveni osmijeh. Shvatila sam, koliko sam vremena potiskivala svoje misli i mašte, uzrok moje nervoze i moje znatiželje i svega što bi normalan čovjek osuđivao a ja sam to ravnodušno prihvatila – da oženjen čovjek, prepotentan i pun samopouzdanja tako bezobrazno laže i vara svoju ženu, bio je taj što sam se zaljubila. Zaljubila sam se u svog šefa. Zaljubila sam se u Gorana… Bože, želim ga. Željela sam ga cijelo ovo vrijeme, od prvog dana ga želim, palim se na njega, palim se na njegov izgled, volim njegov glas, volim da ga gleda i volim način na koji on mene gleda. Shvatila sam da ga želim bez obzira na to bio on oženjen ili ne. Ima li dvoje ili desetero djece… Nije bilo bitno…
Stajala sam još uvijek kao izbezumljena a on je prišao i pomogao mi da pokupim papire koje sam tako smotano razbacala po podu.
U trenutku kada su se njegovi prsti spetljali na podu sa mojima, moj pogled se zalijepio na njegovu kitu. Kako je čučnuo da pokupi papire s poda, osjetila sam njegov vreli dah na svom licu… Sve se tako brzo odigralo. Ostala sam bez glasa kad me je pitao jesam li u redu, počeo je da govori kako je primjetio da ga posmatram i da mi on može pružiti priliku za bolji posao i bolji život ukoliko mu to dozvolim. Čini mi se da je i on primjetio da sam se zagledala u njegovo međunožje, dok je čučao pored mene na podu, jer naredno što sam osjetila bio je njegov znojni obraz na mom vratu.
Ah da… Rekla sam. Želim da mi pognete… Želimm… Lizao mi je vrat kao žedni pas. Miris njegovog znoja se pomješao sa mirisom jakog parfema i kolonske vode.
Bilo je kao u paklu. Vrelina njegovog tijela pribila se uz vrelinu mog tijela. August je bio vreo i ljepljiv poput Goranovih ruku na mojim kukovima. Sve se tako brzo odvilo… Dok me ljubio i lizao po vratu, usnama i tijelu, trgao je odjeću sa mene i govorio mi kako me posmatra od kako sam počela ovdje da radim i kako je bilo vrijeme da mi poveća platu. Kako je bilo pogrešno. Gorane dala sam ti da me tucaš zato što te želim ne zato što želim tvoj novac – mislila sam u sebi… Ali on je mene vidio kao samo još jednu djevojku koja bi sve učinila za novac. Vjerovatno je bilo mnogo takvih u njegovom životu, a on kao i većina muškaraca je koristio te prilike…
Nekoliko sekundi je trljao svoj tvrdi kurac od moju pičkicu iz koje je curila voda a onda je tako neočekivano uletio u nju da sam naprosto vrisnula. Dok sam onako nagužena, gola, nagnuta preko stola stajala noge su mi od straha i uzbuđenja podrhtavale. Zagrlio me je čvrsto, grebao svuda, ljubio, i zabijao se u mene sve nekako u isto vrijeme. Osjećala sam njegov vreli dah na uhu. Tijela su nam bila znojava, a vrućina neizdržljiva. Moja pička je vlažila goranov kurac dok je kancelariji je odzvanjao zvuk žestokog parenja. Kao kada bi se životinje parile jednom u godini, goran je lupao po mom mokrom tijelu i čuo se zvuk njegovog kurca kako me
žestoko tuca. Bilo je bolno, ali nisam mu se mogla oteti iz zagrljaja. Jecala sam od uzbuđenja… Tako me
žestoko nabijao da sam jednom rukom morala pridržavati svoje sise koje su mlatile tamo-vamo.
Nakon nekoliko trenutaka sve je prošlo. Goran je izvadio svoj kurac iz moje pičkice i mahinalno sam se okrenula i čučnula. Nisam se predomišljala kada sam otvorila usta i gledala širom otvorenih očiju čas u njega čas u njegov kurac. Drkao je svoju debelu kitu brzo. Prvi mlaz sperme poprskao me posred lica a ostatak je nacijedio u moja usta. Uzela sam ga u usta i isisala sam svaku kap njegove sperme, morala sam progutati kada ga je on slučajno zabio do grla. On je uzdisao dok su se osjetili posljenji trzaji iz njegovog kurca u mojim ustima. Imalo je čudan okus… Imalo je jednostavno okus njega. Bilo je ružno, ali istovremeno sam osjetila njegovu spermu iz njegovog kurca što je imalo svoju čudesnu čar i uzbuljivost.
Oboje smo šutjeli neko vrijeme. Tišinu i prazne umorne uzdisaje sam prekinula kada sam počela sakupljati svoju odjeću sa poda. Posljednje što je rekao bilo je sredit ćemo to mala, ne brini se ništa…
Da li sam pogriješila što sam poslušala svoje srce i tijelo, ne znam. Nastavila sam da zadovoljavam svog gazdu s vremena na vrijeme a on mi je dao obećanu povišicu. To mi je na neki način dobro došlo, ali sam se osjećala i pomalo jeftino zbog toga. Zaljubila sam se u njega i možda sam trebala bolje da razmislim o posljedicama svega toga. Goran me vjerovatno nikada neće zavoljeti, za njega ću biti uvijek samo njegova djevojka koja mu se prodala i koju će on koristi na kraju teškog radnog dana da iscjedi negdje svoja jaja. Uživat ću u tome koliko mogu i snosit ću sve posljedice za to nekad drugi put…Kada bude vrijeme za posljedice. Ali kako kažu – poslije jebanja nema kajanja…

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 498 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!