doktorica lezbica

Moja Lezbejska Doktorica

Erotske price

Otkad pamtim moja doktorica stara je baba koja jedva vidi i piše, i rijetko da se prisilim da odem, ali zaista sam morala po nekakav recept. Dugo me nije bilo i iznenadila sam se promjenom.

Ušla sam u ordinaciju i ugledala ispred sebe prelijepu crnku bademastih očiju s naočalama za vid, u bijeloj kuti iz koje ispadaju dvije ogromne sise. Čvršće su od mojih, promislila sam, kako joj uspijeva? Sjela sam i predstavila se, pitala me što sam po zanimanju. Profesorica, odgovorila sam, na što mi je uputila čudan pogled pun žudnje. Znala sam da joj se sviđam.

Ustala se i prišla mi iza leđa, podigla sam majicu i osjetila hladni otisak stetoskopa na leđima. Drugu ruku prislonila mi je na stoma, i govorila mi da dišem. Još, dublje. Zatim ju je podigla na lijevu sisu i zgrabila je. Podigla sam glavu i pogledala je u oči. Stiskala mi je sise, i slušala moje disanje. Rub njene minice nalazio se u razini mojih ramena. Kad bi se nagnula ne bih uspijela vidjeti dovoljno a zaista me zanimalo kakve su joj gaćice.

doktorica lezbicaPalila me nenormalno, a ne sjećam se kad me zadnji put žena palila. Stavila sam joj ruku na bedro i uspinjala je sve više i više dok nisam došla do svilenkastih gaćica. Kad sam ih pomakla i osjetila vlagu izbrijane pice raskopčala sam si hlače drugom rukom i zavukla si ruku u gaćice. I dalje mi je stiskala sise i vlažila se, pomalo pod šokom, ali na licu joj se vidjelo da je napaljena kurvetina kojoj ne mogu zabiti kurac ali bar mogu prste.

Trljala sam joj klitoris neko vrijeme, sebi sam zabijala prstić u pičkicu. Počele smo stenjati. Otkopčao joj se gumb na kuti i procijep između sisa vidio se još više, zavukla si je ruku u grudnjak i izbacila jednu sisurdu govoreći mi da joj ližem.

Podigla sam toj kurvici preusku bijelu minicu, i vrškom jezika prodrla u nutrinu mirisne pičkice premiještajući si ruku i polako si zabijajući prst u guzu. Vrtila je bokovima i stezala mišiće, podigla je nogu u ubrzo na stolac i stenjala sve jače.

Prste druge ruke stavila sam si u pičkicu i nabijala se dvostruko. Jao, kako mi je ovo trebalo. Da imam kurčinu razjebala bi je.

Jezik u pičkici, prsti u pičkici i guzi, ovo je jako dobro, promislila sam dok se doktorica zatvorenih očiju plesala bokovima oko mog jezika. Sam pogled na nju palio me žestoko. Svršavale smo luđački, a opet što tiše smo mogle.

Uzela sam recept i požurila kući jedva čekajući da si zabijem dildo.

Spojila sam se na net, upalila kameru, skinula se u tange i grudnjak i tražila žrtvu koja će malo da drka dok si zabijam dildo. Doktorica mi je još u glavi i napaljena sam da bih mogla primiti 5 kurčina u pičku i isto toliko u dupe i otvorenih usta primati spermu koja štrca.

jebe se dildomDva mlađa dečka s druge strane kad su me vidjela spustila su kameru da bi uhvatila njihove dva kruta kurca. Zamolila sam ih da drkaju jače i jače jer sam napaljena i zabit ću si dildo. Zavalila sam se u naslonjač, podigla noge na rukohvate, rastrgala si tangice i krenula da se nabijam. Dečkići su drkali na ženu iz svojih snova, a ja sam mislila na doktoricu gledajući njihove glaviće koje bih tako rado posisala.

Spustila sam noge, skupila ih, namjestila dildo ispod sebe i krenula da skaćem po njemu stišćući sise koje su poispadale iz grudnjaka.

Dečki su izbacili vruću spermu a ja sam svršila misleći na doktoricu koju sljedeći put kad je posjetim moram pošteno nečim da izjebem…

(Visited 1.942 times, 2 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Moja Lezbejska Doktorica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.