2 juna, 2023

Moja istinita ispovjest INCEST! 18+

1
pojebao sam majku

Stiskala ih je kao da želi da iz njih ispumpa i poslednju kap tople sperme. Nedugo zatim sam svršio, punio sam spermom njeno prelepo dupe. Kada smo završili zatvorila je vrata od tuš kabine i nastavila da se tušira kao da se ništa nije desilo. Stajao sam još koji tren kao skamenjen kada sam začuo njen glas Ovo nam se više neće ponoviti. Izašao sam i zadovoljan i razočaran. Seo sam za komp i čekao da se pojavi na MSN-u. Uskoro je bila tu. Pitao sam je gde si i ima li nešto novo. Rekla mi je čini mi se da ga privlačim. Što se ne pojebeš sa njim pitao sam, Da li si normalan to mi je sin rekla je. Dugo smo ćaskali i sve vreme je lagala da nije imala ništa samnom i da i neće jer sam joj sin iako je jako privlačim. Po završenom razgovoru bio sam razočaran jer sam pmislio da smo nas dvoje završili zauvek našu tek započetu igru.

Dani su prolazili i ništa se nije događalo. Mama se ponašala kao da se ništa nije dogodilo. Retko sam je viđao i u kući i na MSN-u. Na MSN-u je odbijala bilo kakav razgovor i mogućnost da ima sex sa svojim sinom, tj. samnom. Polako sam se mirio sa činjenicom da se više nikada nećemo jebati. Prestala je da se pojavljuje i na MSN-u. Prošla je jesen stigla je zima i ništa se nije događalo. Jednoga dana kada sam došao iz škole hteo sam da jedem i video sam da ništa nije spremljeno, poratažio sam hleb u ostavi nije ga bilo, to se do sada nikada nije desilo. Pozvao sam: Mama. u sobi sam rekla je. Ušao sam u njenu sobu i video je da leži. Šta ti je pitao sam.

pojebao sam majkuOkliznula sam se i pala rekla je. Povredila sam koleno i nisam mogla ništa ni da kupim ni da spremim. Nije važno, rekao sam. Mogao bi da mi namažeš koleno konskom mašću, rekla je. Otišao sam do kupatila i uzeo mast i vratio se u sobu. Podigla je prekrivač i otkrila nogu i deo stomaka, na sebi je imala minijaturne gaćice koje su jedva pokrivale njenu pičku. Iznad njih su provirivale sitne dlačice. Staja sam kao ukopan zadivljen prizorom, osetio sam kako mi kurac pulsira u gaćama. Hajde izmasiraj ga lagano rekla je samo pazi boli me. Počeo sam da otvaram kutiju, kada je rekla to će da me peče idi uzmi ono ulje sa lavandom, možda mi ono pomogne.

Otišao sam uze ulje i vratio se u sobu. Naneo sam lje na ruku u lagano počeo da joj mažem koleno. S vremena na vreme sa čuo tihi uzdah sigurno je boli pomislio sam. Pod prstima sam osećao njenu meku i divnu kožu, kurac mi je dostigao punu veličinu. Za tren sam prestao i rekao moram da presvučem pantalone da ih ne isflaekam uljem. Otišao sam u svoju sobu obukao donji deo trenerke ali ne i gaće. Kad sam se vratio rekla mi je izmasiraj mi malo i butinu i ona me boli kao da je u grču. Masirao sam joj butinu i kako sam sedeo na ivici kreveta mogla je da vidi moj dignuti kurac. Tada se okrenula na stomak i rekla hajde i butinu pozadi. Sada je bila otkrivena i druga noga ali je od pojasa na gore bila pokrivena.

Tada sam sam video da su njene mini gaćice ustvari tange i da se njihova veoma tanka tračica zavukla u mamine guzove. Počeo sam da joj masiram butinu prvo lagano oko kolena pazeći da ne odem suviše visoko. Slobodno malo više rekla je, kao da se pogravala samnom. Moji prsti su počeli da dodiruju ivicu njene guze, ali se nisam usuđivao da idem dalje. Raširila je malo noge, ukazao se divan prizor jer njene tangice su između nogu bile od tila i ja sam mogao da vidim njenu predivnu a sada već i vlažnu pičku. Počeo sam da joj masiram budinu sa unutrašnje strane i sada već ohrabren sam svaki put na dalić sekunde dodirnuo tik do njene pičke. Baš mi prija rekla je.

Mogao bi da mi izmasiraš i ledja. zbacila je prekrivač sa sebe i tada sam shvatio da leži predamnom samo u tangicama. Raširila je još više noge, rekao sam isflekaću trenerku, pa skini je rekla je ne okećući se. Skinuo sam trenerku i majicu, bio sam go. Kleknuo sam između njenih nogu i počeo da je masiram. Ni sam ne znam kako nisam tada svršio. Kada sam stigao rukama do vrata moj kurac je dodirnuo na tren njenu guzu. Istoga trena je podigla guzu u vis. Sada je njen čmar bio tik ispred mog kurca.

Lagano sam nastavio da je masiram i isto vreme pritisnuo glavićem njen čmar. Počela ja da lagano vrti dupetom i da se nabija na moj kurac. Pocepaj ih moj jebaču rekla je. Jednim potezom ruke pocepao sam joj gaćice a ioz njene pičke je počeo da se sliva predivan nektar. Znala sam da nećeš moću dugo da izdrš bez nje, rekla je. Pao mi je mrak na oči brutalno sam joj zabio kurac u pičku, vrisnula je ali i prilepila svoje dupe uz mene, jebali smo se divlje kao razjarene zveri. Svršili smo u isto vreme uz njen prodoran krik. Svalimi smo se na krevet iscrpljeni a ja polu lud od sreće……..

(Visited 10.601 times, 4 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 17 Prosecna ocena: 4.1]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Moja istinita ispovjest INCEST! 18+

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!