2 juna, 2023
rasturio sam joj picku zguza

Vazda sam živio nekim životom koji se svodio na izlaske, provod i dobar život. Nijesam se vezao i ulazio u ozbiljnije veze sa curama. Moji drugovi su već odavno imali stalne veze i te godine su čak četvorica stali na maniti (ludi) kamen… Odskakao sam od društva jer su svi ili bili u braku ili imali stalne veze pa sam na svim zajedničkim izletima, putovanjima i svemu ostalom išao sam jer se moje kres kombinacije nijesu uklapale u moje društvo… Odlučio sam i ja da nađem stalnu curu, ozbiljnu vezu, da ponovo budem dio moj društva…. Poslije nekoliko neuspjelih pokušaja, uz preporuku cure mog druga, upoznam nju, doktoricu sa reputacijom ozbiljne cure koja je vjerovatno još nevina.

rasturio sam joj picku zguzaMirka je bila student medicine, normalna cura koja nije ni po čemu bila posebna. Oblačila se konzervativno, nije izlazila puno i nije se eksponirala. Bila je iz vrlo imućne porodice. Izgledala je normalno, čak neupadjivo. Smeđa kosa, srednje visine, izražene jagodice (to volim), puna usta, koji kilogram više, pomalo ravna guza i malo veće sise.
Nakon dvadesetak dana počeli smo sa nježnostima, ali vrlo ograničeno i ništa više od poljupca i maženja. Pomislio sam ,,jebo te ovo je fenomen, ova je nevina sa 22 godine”. Bio sam strpljiv i čekao sam pravi momenat, ali to se odužilo više od 5 mjeseci i postalo mi je čudno. Dokurčilo mi sve već odavno i kao i obično listam imenik u telefonu da nazovem neku od stalnih sex kombinacija da dam sebi oduška. Nazovem Maju i dogovorim da se vidimo, ali ne kod mene u stanu nego da dođem po nju autom, brzi kres i kući. Tako je i bilo. Dođem po nju i odemo na popularni parking za parove. Kako sam prilazio sa autom vidim sve zauzeto ali samo jedno prazno mjesto pored dva auta koja su parkirana jedan pored drugog. Parkiram se pored, nekih 7-8 metara od njih. Maja nešto smara sa pričom a meni stalno pogled ide ka onim autima. Izvadim kurac i onako nezainteresovano dam Maji da puši samo da bih je umirio. U tom momentu vidim da je troje u jednom od ova dva auta. Pomislih tinejdžeri puše travu….Poslije nekoliko trnutaka ŠOK!!!!!!! Izlazi moja Mirka, gola, drži nekog momka za kurac i vuče ga do prednjeg dijela auta, naslanja se na haubu i prima kurac. Ne mogu da vjerujem. Trznuo sam se kao da me grom pogodio. Maja podiže glavu a ja se pribrah malo i kažem nastavi….U sekundi sam poželio da pođem tamo i da Mirku odvalim od batina, ali sam se iz nekog razloga suzdržao. Upalio sam kameru na telefonu i zumirao. Ulična rasvjeta mi je omogućila dobar snimak. Snimao sam nekih desetak minuta dok Maja nije primijetila da se nešto dešava. Počela je da viče na mene- Mrš voajerčino, pali te da gledaš druge kako se jebu dok ti ja pušim, vozi me odmah…. Nekako u transu sam povezao Maju i pošao kući. Nijesam spavao cijelu noć. Ne zbog činjenice da me cura prevarila i to sa dvojicom, nego zato što sam kao poslednji glupan nasjeo na priču da je Mirka nevina, toliko vremena imao strpljenja a na kraju ispao govedo. Bezbroj puta sam pogledao snimak.

Par dana sam eskivirao susret sa njom jer sam smišljao što da radim. Odlučio sam! Jebaću je kao poslednju drolju i završiti sa njom. Nijesam htio da to bude u mom stanu pa sam je odveo van grada sa autom. Kada smo se parkirali, izašao sam iz auta i pozvao i nju da izađe. Izašla je i odmah počela sa pričom kako je ona poštena cura i ne bi htjela da je neko vidi. -,,Mačka nemoj to da mi pričaš, znam sve” odbrusio sam tiho. -,,Što znaš, o čemu pričaš?” odgovorila je. -,,Ne foliraj se droljo da ti ne jebem mater nenormalnu” -,,Vozi me kući idiote”. Upalio sam snimak i pružio joj telefon…odgledala je desetak sekundi, i valjda prepoznala sebe… -,,snimak pa što, volim da se jebem ali me ti nećeš nikad jebati, vozi me kući idiote…”
Ruka mi je sama poletjela… PLJASSSS … zateturala se i zadržala za auto da ne padne. Izvadio sam kurac, uhvatio je za kosu, spustio dolje i gurnuo joj ga u usta. Imam dosta velik i debeo kurac i želja mi je bila da je jebem u usta da se guši i davi. To sam i uradio. Krkljala je, balila, gušila se, a ja sam je držao za glavu i jebao u usta…Rasčupao sam sve sa nje. Sijevnule su velike sise sa velikim tamnim bradavicama. Naslonio sam je na haubu od auta i jebao zguza. Smetalo mi je što sam primijetio da uživa. Sjetio sam se da na snimku nije dala da je karaju u guzu. Odmah sam ga izvadio, pritisnuo joj glavu na haubu, pljunuo na čmar i krenuo da guram. Počela je da se bori i da vrišti. Trzala se i vrištala. Glavić je teško ulazio, ali kad je glavić ušao napravio sam trzaj svom snagom i gurnuo kurac do kraja. Vrištala je kao vještica na lomači. Jebao sam je i razvaljivao guzu ali nijesam mogao da svršim. Ipak mi nije bilo zadovoljstvo to što sam radio. Izvadio sam ga i gurnuo je u stranu. Ustala je i počela da viče na mene: ,,Što je pederu, ne možeš mi ništa…” PLJASSSSS odvalio sam joj takav šamar da mislim da joj je glava zvonila deset dana. Ostavio sam je rascijepane odjeće i pošao kući.
Uz put sam razmišljao o svemu…nijesam to bio ja, ja nijesam siledžija ali zaslužila je….nikad više neću ozbiljnu vezu. Došao sam u stan, upalio tv i kao omađijan gledao, a misli su mi bile daleko. Trgnuo sam se kad sam čuo poruku na telefonu…Mirka. -,,Pogriješila sam u vezi tebe, mislila sam da si neki mlitavko, imaš ti materijala, nijesi trebao da me ostaviš ovako daleko, vidimo se sjutra.” Nijesam znao što da mislim…

(Visited 2.074 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!