april 15, 2024
profesor jebe studentkinju doggy poza

Čaša mu se trese. Gotovo neprimetno, ali čujem zveckanje leda. Gledam ga kako otpija gutljaj, a usne mu dodiruju ivicu čaše. Gornja usna mu se znoji. Spusti čašu. Nežno. Kao da kad bi neko čuo jedan zveket, sve bi bilo gotovo. A šta bi bilo gotovo? Nisam sasvim sigurna.

Gospodin Jovan odsutno briše znoj sa gornje usne. Drago mi je, jer je bilo prilično upadljivo. “Mogu li ti doneti još jedno piće?” – pita pružajući ruku.

“Nisam ni završila svoje prvo…”

“Oh, ne ne ne. To je samo led ostao.” Zgrabi moju čašu i sipa burbon. Dodaje nekoliko novih malih kockica leda i ubacuje ih. Pruža mi moje novo piće, navijajući za mene. Otpijem gutljaj. Nikada nisam volela burbon. Nikad nisam znala sa čime da ga mešam. Sada shvatam. To je alkohol koji se pije sam.

„Kako je do sada prošao tvoj prvi semestar fakulteta?“

Znoj se vratio. “Oh”, sležem ramenima. “Bilo je dobro.”

“Dobro?”

“Dobro.”

“Sjajno.” on reče, dok se polako topi dublje u kožni kauč. “Sećam se kada sam ja bio student.”

Kada je to bilo? Pre sto godina? – pomislih u sebi.

“Dopalo mi se. Stekao sam toliko prijatelja. Jesi li stekla prijatelje do sada?”

Nijednog vrednog pomene.

“Par njih, da.”

Primiče mi se malo bliže, naša bedra se sada nevino dodiruju. “Drago mi je. Znaš, ove veze koje ostvaruješ na fakultetu. To su veze koje ćeš negovati do kraja života.” Sada lagano pomerajući koleno, skreće pažnju na naš kontakt.

“Da li ste još uvek prijatelji sa svojim kolegama sa fakulteta iz vremena studiranja?”

“Sa većinom njih. Ali većina su i sami profesori.” studenticu dodiruje profesor

Delimo trenutak ćutanja. Gledam u njegovu ruku, napeta je u iščekivanju. On zna šta želi da radi. Ne bi me pozvao ovde da nije imao plan. Njegova ruka je sada bila na mojoj gornjoj butini. Gledam ga u oči. Na neki način, on je nekako patetičan. Kao štreber sa naočarima koji je odrastao i ostario. Nemojte me pogrešno shvatiti, on nije imao ni 50, ali jednostavno uvek sam na njega gledala kao na nekog nebitnog profesora.

Zašto sam ja uopšte ovde? Da li on ima ženu? Ima li dece? Njegov stisak jača kako se njegovo samopouzdanje povećava. Svake sekunde on se više uzbuđuje. Moje disanje postaje brže. Njegova ruka se pomera uz moju butinu. Obrazi počinju da mi rumene. Njegova ruka prolazi pored mog krila. Koža me pecka.

Njegova ruka tada hvata moju sisu. Priznajem, treba mi dodir. Nisam se tucala ne pamtim. Iako tek 19 godina, bila sam aktivna u seksu. On meko ocrtava moju ključnu kost. Molim te, dodirni me. Mislim, zapravo me dodirni. Prati moju kičmu. DODIRNI ME JEBOTE. Odjednom se njegov stisak steže i njegove usne su na mojima. Svirepo se ljubimo, iznova osećamo burbon.

Skrenuo je sa mojih usana i počeo da me ljubi u vilicu, spuštajući se do mog vrata. Svaki put kada me poljubi, osećam se kao da me udari grom. Brzo se otkotrljam tako da ga sada opkoljavam na kauču. Nastavlja da me ljubi u vrat, polako se spuštajući do mojih grudi. Nosim majicu sa okruglim izrezom, koju on brzo podiže, otkrivajući moje sise bez grudnjaka.

Pogled u njegovim očima je neprocenjiv. Pitam se kada je ovaj čovek poslednji put jebao. Jebote ulepšaću ovaj dan ovom gubitniku. Uhvatim ga za glavu i vodim je do svojih sisa. Siše dok ih masira. Bože, čini mi bradavice tako čvrstima. Njegov jezik se vrti oko mojih sisa kao da jede sladoled. Ostavlja bradavicu i ljubi svuda oko mojih grudi.

Pitam se koliko me je puta zamišljao golu na predavanjima. Pitam se koliko će puta sada misliti na mene golu? Skida me, ostavljajući mi ceo gornji deo tela golim da ga vidi. Gleda me odozgo do dole, grizeći usnu. Želi da me jebe! Zgrabi me za struk i baci me na kauč. Široko mi otvara noge i polako ljubi unutrašnju stranu moje butine. Ostavlja malene poljupce dok ne dođe do mog tajnog mesta, a zatim polako ljubi drugu stranu dok mi ne dođe do struka. To je duga procedura i počela sam da postajem nestrpljiva.

“Možeš mi pojesti pičku…” profesor joj liže pičku

Hvata me za usta da me ućutka. “Šššš… Znam ja šta sve mogu…” Pustio me je, nastavljajući da mi ljubi noge. Ležala sam tamo, savršeno mirna. Odvoji vreme da ljubi svuda oko moje mace. Moje usmine. Dok na kraju polako ne počne da liže. Liže vrlo nežno, polako počinje da dobija zamah. Liže moj klitoris, i konačno se osećam kako se orgazam gradi.

Neverovatno sam osetljiva, pa čak i samo kratak kontakt me potrese. Polako ubrzava, liže i sisa moju pičku. Tako je dobar osećaj, ne želim da nikad prestane. Zastaje i polako liže prst. On nastavlja da liže, dok prstom polako testira ulaz. U meni je i tako je dobro. Dodaje još jedan prst. Volim osećaj ispunjenosti. Na kraju dodaje i treći prst. Nemilosrdno liže moj klitoris, sa tri prsta unutra.

Osećam se kao da ću eksplodirati. Iznenada, njegov telefon počinje da zvoni. Htela sam da uzdahnem i čekam da mi odgovori, ali on me prevrne pa ležim na stomaku. Hvata me za ruke i stavlja ih iznad moje glave. Nastavlja da me prstima jebe, menjajući broj prstiju u meni kako mu odgovara.

Javlja se na telefon. “Hej dušo, kako ide?”

Dušo? Da li priča sa svojom ženom? Ćerkom?

“Oh, ništa posebno. Kuća izgleda prilično prazna bez tebe. Kada ćeš se vratiti?” Vrti prste dok me jebe. Osećam da sam blizu. Stavlja je na spikerfon dok mi pokazuje da ćutim. Njegova žena nešto priča, ne znam šta. Ne mogu da slušam jer je ponovo počeo da me liže. Sisa mi pičku dok njegova žena navodi spisak poslova koje još treba da završi.

Osećam kako njegovi prsti udaraju u najbolje mesto na svetu, i mogu da osetim kako moj orgazam raste i raste sve dok ne postane mehur koji treba da eksplodira. Počinje da me nemilosrdno jebe sa pola svoje šake, ulazi i izlazi ogromnom brzinom. Moje disanje potpuno prestaje kada osetim da me orgazam prodire. Talasi čak ni ne jenjavaju kada gospodin profesor Jovan završi poziv svojoj ženi: „Divno dušo. Volim te, pozdravi mi decu.“

On spusti slušalicu. Zurim u njega.

“Ja sam oženjen.”

“Shvatila sam.”

Tišina. Zgrabim ga i poljubim. Njegov jezik se vrti u mojim ustima, budi lepe uspomene od pre samo nekoliko trenutaka. Mogu jasno sebe da okusim.

„Trebaš mi… da me jebeš“, kažem mu bez persiranja.

Ponovo me okreće i nabija me u kožni kauč. Mogu da čujem njegovu kopču kaiša dok brzo uklanja svaku prepreku da sada bude u meni. Čujem omot kondoma, traje malo duže nego što bih želela, pa se kikoćem: “Na piluli sam!”

Zaustavlja se, odbacuje kondom dok me hvata za struk. Privlači me ka sebi, dok mi pregleda guzu. Gleda u moju zategnutu malu picu i ponovo je liže. Drhtaj me prolazi telom. Odmiče se, a ja se pitam gde je otišao. Okrećem se i mogu da osetim vrh njegovog penisa na svojoj pički. Polako se kreće u meni. Uf… tako je dobar osećaj. Pomera se, pa se vraća, ali ovoga puta dublje. Nemam pojma koliko kurac ima, ali on nastavlja da gura i postaje sve dublje i dublje. profesor jebe studentkinju doggy poza

Konačno, on jebeno uranja u mene, do kraja, i mogu da osetim kako je naslonjen na moju G tačku. Poseže okolo i počinje da se igra mojim klitorisom dok se zabija u mene. Pitam se da li me je ikada zamišljao ovako kasno u noć. Hvata me za kosu i povlači nazad. Počinje da me ljubi u vrat, polako produbljujući svoje udare. Okrenem glavu i ljubimo se. Zatim me gura nazad dole i počinje da gura većim tempom. Njegovi prsti nastavljaju da trljaju moj osetljivi klitoris, šaljući talase ekstaze.

“Jebi me jače!” Vrištim. On to shvata kao izazov i zabija se jače u mene. Skoro da boli, ali to je ono što želim. Hvata me za kosu i spušta ruke na moj vrat, čekajući dozvolu. “Molim te jače, da!” uzvikujem. Njegov stisak se steže i počinje da me guši. Nabija se dok mi glava postaje lagana, a kada osetim da svršava, orgazam me razdire – šaljući talase zadovoljstva.

Izvlači se iz mene, ostavljajući spermu da curi iz moje vagine. “Najveća diskrecija je obavezna.”

“Šta to uopšte znači?” rugam se.

“Molim te, nemoj nikome reći.” on se smeje, grleći me.

Nežno me ljubi. Odlazi i uzima sok od pomorandže. On nudi, ali ja odbijam. „Kontam da bi trebalo da idem…“ Počinjem da skupljam odeću.

Brzo priđe. “Moja žena se vraća tek u ponedeljak. Ako želiš da prenoćiš kod mene kući, apsolutno si dobrodošla.”

Gledam ga i odmeravam. Koji kreten. Ima ženu, ima decu, i dok su oni na putovanju bez njega, on zavodi 18-godišnju studentkinju. Hoću da ga ošamarim koliko mi se gadi. Mrzim muškarce koji varaju. Čekaj, ili možda želim da on mene ošamari? Rukom ili kurcem?

Hvata me za dupe i privlači me k sebi. Ovaj put me ljubi grublje. “Molim te.”

Pretpostavljam da neću odbiti.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 10 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 3.511 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Moj Profesor i Ja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!