april 15, 2024
lepa milf na prozoru

Bila sam veoma uzbuđena te večeri. Čekala sam pored prozora svoje spavaće sobe, posmatrajući dvorište pored mog. Viđala sam ga tamo poslednjih nekoliko noći. Uzbuđeno me je posmatrao dok sam se spremala za spavanje. Otišao je na fakultet prošle godine u susedni grad i tek poslednjih noći sam ga videla posle nekoliko meseci. Izrastao je u sjajnog mladog momka.

Odrastao je sa mojim sinom, igrali su se još kao deca u komšiluku. Ali čim je krenuo u srednju školu počeo je drugačije da me gleda. Više puta sam ga uhvatila kako bulji u mene i u početku mi je to bilo čudno ali tokom godina je čak počelo da mi imponuje. Međutim, ova faza voajerizma je bila nešto novo i moram priznati – bilo je veoma napaljivo.

Moj muž je radio treće smene tako da i kad je bio kući nije bio za seks, i to je vremenom počelo da utiče na mene. Falila mi je pažnja i eto, pojavio se mladi student Nenad koji je makar na daljinu svojim pogledima pokazao da me smatra privlačnom.

Gledala sam ga sa prozora, trudeći se da ne pokažem koliko sam nervozna i uzbuđena. A onda sam pomislila – Možda se neće pojaviti večeras. Možda je našao nešto pametnije da radi nego da gleda 42-godišnju udatu ženu kako se presvlači i sprema za spavanje. U proteklom periodu sam prestala da se osećam kao poželjna žena, ali njegovi pogledi su me podigli – i moj ego i samopouzdanje.

Sve sam spremila, sve sam namestila – ali njega i dalje nije bilo na vidiku. Zamenila sam i baterije u svojoj ljubičastoj vibrirajućoj igrački da budem spremna da svršim kao kučka. Ceo dan sam bila mokra pri pomisli na to što planiram, ali on se i posle 23 časa nije pojavio. Bila sam utučena. Moja napaljenost je opadala i polako sam se spremala da legnem u krevet i zaspem seksualno frustrirana.

A onda sam krajičkom oka videla kako se senka približava tom velikom drvetu u srcu njegovog dvorišta. Ugledala sam ga kako se penje u visoki deo drveta, u samu krošnju. Delovalo je kao da pokušava da se sakrije iza lišća i grana drveta. Ali ako je to hteo nije mu pošlo za rukom, čak sam se zakikotala koliko je bio izložen i očigledan.

lepa milf na prozoruKada je bio na mestu ja sam mu diskretno mahnula i poslala poljubac. Moja pica je ponovo počela da natapa moje gaćice, leptirići su mi zaigrali u stomaku i ona pooznata drhtavica usled treme i uzbuđenja se povratila. Veoma sporo i polako sam počela da skidan svoj svileni negliže, gledajući njegovo uzbuđenje.

Kada je spavaćica pala na pod, ispružila sam ruke i postavila ih iznad glave i gurnula grudi prema njemu. Počela sam polako da se njišem u kukovima levo-desno, napred-nazad… a onda sam otkopčala grudnjak. Skidala sam ga bolno sporo, polako otkrivajući komadić po komadić svoje kože. Nikada sebe nisam videla kao zavodnicu, ali daleko od toga da nisam imala seksi pokrete i senzualne poglede.

Pustila sam da grudnjak udari o pod i stajala sam, potpuno slobodnih grudi, okrenuta prema prozoru, pitajući se koliko on upravo uživa u mojoj predstavi. Protrljala sam grudi, osećajući kako mi se bradavice ukrućuju dok sam se milovala. Uštinula sam bradavice i pustila da mi glava ode unazad dok sam tiho stenjala.

Okrenula sam leđa prozoru i blago se naguzila pokazuju mi svoju polu tangu boje lavande. Obuhvatila sam guzove rukama i stisnuo ih dok sam se naginjala nad krevet. Moj prozor je dovoljno velik i širok da je i dalje mogao jasno da me vidi, posebno što sam i krevet primakla prozoru.. da, sve sam spremila.

Nenad je gurnuo grane u stranu i iako je bio mrak, ulično svetlo je bilo dovoljno jako da sam mogla videti njegovu divnu mladu izbočinu u šorcu. Zakačila sam palčeve u gaćice i duboko udahnula. Nikada nisam išla dalje od toga… uvek bi se šou završio na toplesu… ali ovaj put želela sam više. Spustila sam gaćice i podigla jednu nogu pokazujući mu svoju urednu obrijanu ribicu.

Moj voajer je sada držao ruku na svom šorcu stiskajući kurac kroz njega. Kliznula sam rukom uz bedro i napravila prstima nekoliko krugova oko svoje pičkice. Skliznula sam srednjim prstom nadole i protrljala klitoris. Nisam ni bila svesna koliko je napaljen i osetljiv. Ispustila sam glasno stenjanje i nabila prst u klizavu pičku.

Izvadila sam prst, olizala ga kao da je kurac i ponovo ga nabila u picu, ovaj put uz dodatak kažiprsta. Jebala sam se pred ovim mladim momkom koji je bukvalno drkao kurac preko odeće i bez treptaja buljio u mene i čekao moj sledeći korak. Tada sam podigla svoj ljubičasti vibrator.

Uključila sam ga i gurnula među grudi. Pustila sam da vibrira na svakoj bradavici, uživajući u trncima koji su mi prolazili kroz telo. Pogledala sam komšiju koji je sada oslobodio kitu kroz nogavicu šorca i lagano trljao glavić dok me je gledao. Spustila sam vibrator niže i pritisnula ga na klitoris.

Moje stenjanje je sada bilo mnogo glasnije dok mi je telo drhtalo od preopterećenja zadovoljstva. Moj sin nije bio kući tako da nisam morala da brinem da ću ga probuditi pa sam vibrator nabila u svoju vrelu pičku. Lako je klizio unutra a bokovi su mi se ljuljali napred-nazad dok mi se ritam povećavao. Drugom rukom sam počela da trljam spore krugove o klitoris.masturbiranje solo voajer

Prizor njegove kite koja je sada bila izvan gaća i koju je besno drkao samo je pojačao moje uzbuđenje. Sigurno je razmišljao o tome da se popne na moj prozor i uzme me… ali kao udata žena on je znao da ne sme to da uradi. Oduvek sam bila verna i dala sam zavet svom mužu, ali u tom osećaju žestoke napaljenosti, ko zna kako bih reagovala da je došao i stao ispred mene sa tom debelom erekcijom.

Osećala sam se kao da sam u plamenu, telo mi je gorelo od želje. Nabijala sam igračku još brže, jače i dublje. Uzdisala sam, jecala, stenjala. Zabacila sam glavu unazad i vrištala dok sam svršavala. Moja pička se stegnula oko vibratora dok me je orgazam razbijao. Pala sam nazad na krevet, telo mi je drhtalo od orgazma.

Kada sam konačno mogla ponovo da pokrenem svoje telo, ustala sam i otišla do prozora. Još uvek sam mogla da ga vidim na drvetu. Njegove butine su bile mokre od sperme, bilo je mnogo tečnosti koje je zadihano brisao svojim šorcom. Uz nestašan osmeh, mahnula sam mu i uputila mu poljubac pre nego što sam povukla zavese i sa rumenim obrazima pala na krevet. Spavala sam kao beba i nestrpljivo čekala novo veče i novu predstavu.

KRAJ 1. Dela.

Za deo DRUGI kliknite OVDE!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 6 Prosecna ocena: 5]
(Visited 2.358 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!