jul 20, 2024

Mladi doktor ume sa Rukama

0
doktor fisting

„Leđa me ubijaju, treba mi neki maser, neki doktor štagod.“ Požalila sam se svom mužu dok sam ulazila u kuću nakon par sati rada u bašti.

Odmahnuo je glavom i nastavio da kuca izveštaj „Jelena, rekao sam ti da ostaviš to do sutra kada mogu da pomognem.“ Tiho sam izrekla razne vulgarnosti iza njegovih leđa. Ponudio se sutradan da mi pomogne, ali bilo je tako veličanstveno popodne i želela sam da sredim cveće i bašticu. „Idi i okupaj se. Vruća kupka uvek pomaže.” promrmljao je.

Pola sata kasnije bila sam uronjena do brade u vrelim mehurićima od sapunice. Naravno – nije pomoglo. Jedva sam mogla da se pomerim sledećeg jutra. Čak i nakon što sam uzela lekove protiv bolova, leđa su mi se praktično cela ukočila. Čim sam otvorila bolovanje na poslu, pozvala sam jednu privatnu lokalnu ordinaciju za hitan pregled.

„Ceo donji deo leđa me boli i ukočena sam“, rekla sam recepcionerki. „Danas ako bi neko mogao da me primi bilo bi savršeno.“

„Videću šta mogu da uradim za vas.” Nakon par minuta slušanja neke kretenske muzike, ponovo sam čula njen glas: „Naš doktor Perović vas može primiti u 11 i 30.“

Pošto je moj muž već otišao na posao, uzela sam taksi do grada. Nekako sam se dogegala do recepcije. Mučno sam sela na stolicu i čekala. Ostala sam poslednja osoba u čekaonici kada se oglasila mlada dama u beloj uniformi koja me je uvela u ordinaciju.

„Gospođaaa… Jelena?“

„Ja sam.“ doktor mladi

„Bogami, to izgleda bolno“, nasmejao se dotični doktor Perović. Izgledao je veoma mladoliko, visok, sa kratkom tamnom kosom. Ustao je i uzdigao se iznad mene, i dalje se smešeći. „Ostanite tu“, rekao mi je sa slatkim akcentom. Nosila sam samo suknju i široku košulju koja se zakopčavala napred, jer nisam mogla da zakopčam grudnjak zbog loših leđa. Odjednom sam pred njim osetila neprijatnost jer su moje sisetine vrckale okolo.

Mladoliki doktor sa osmehom na licu.

Doktor Perović se kretao oko mene milujući i stežući moja ramena i leđa. Trznula sam se kada mi je dodirnuo veoma osetljiv donji deo leđa. „Mmmmm.” Razmišljao je: „Možete li da se popnete na sto i legnete licem nadole? Pokušaću da ublažim napetost u ovim donjim delovima leđa.”

Dok sam se kretala, zaustavio me je dodirujući mi ruku: „Izvinjavam se ali bi takođe bilo poželjno da skinete košulju i suknju.”

Samo sam klimnula glavom i nestala iza zavese. „Nisam… Ehm… ja nisam to očekivala… ne zamerite.” – promrmljala sam dok sam otkopčavala suknju i puštala je da mi se spusti do članaka.

„Nema problema, ali biće mi lakše i da utvrdim problem i da ga rešim bez smetnji odeće.“

Tek tada sam shvatila da nosim male roze tange. Sa 50 godina, tange nikako nisu bile moj prvi izbor. Ali eto, desilo se da sam toliko bila zaokpljena bolovima u leđima da nisam ni primetila šta sam navukla.

„I ranije ste imali problema sa leđima?“

Nisam odgovorila jer sam se oprezno nameštala na kožni sto za pregled i masažu. Kada je povukao zavesu i suočio se sa mnom, drski osmeh mu je osvetlio lice. Pogledao je u moje obilno dupe koje je većinom bilo golo. „Zatvorite oči i pokušajte da se opustite.” Prošaputao je dok je nežno svojim toplim rukama prelazio po donjim delovima mojih leđa. Trebalo je nekoliko minuta da se naviknem na dodir, ali sam se na kraju opustila.

Stalno je postavljao pitanja „gde vas boli”; „kako se ovo oseća“ ili „nemojte da vam bude neprijatno”. Njegove ruke su pritiskale meso sa obe strane moje kičme.

„Auuhhh!” Zastenjala sam kad su njegovi dlanovi pronašli tačno mesto gde je bol.

„Izvinite za to!“ Izvinio se, a zatim nastavio da masira osetljivo mesto. Njegova masaža je smirivala bolove iako mi je i dalje izazivala znatan bol. „Recite mi ako ovo previše boli“, šapnuo je.

„Ne, to je u redu.” rekla sam mu kroz zube.

Njegovi dlanovi su se konačno probili do vrha moje zadnjice. Tu je bio akumuliran veliki deo problema, tako da sam stenjala i jecala na svaki jači dodir. Nastavio je da obrađuje moje telo na najlepši mogući način 15ak minuta. Dok je to činio, mogla sam da osetim kako mi se mišići opuštaju. Utonula sam u stanje između jave i sna dok me je doktor masirao po donjem delu leđa, zadnjici i butinama.

Bol je nestajao, kao i moja svest.

Bol je sada prelazila u prijatan osećaj zadovoljstva. Ruke mu se pozlatile, bio je sjajan stručnjak. Čula sam njegov glas, ali nisam mogla da razaberem šta govori pošto sam ‘odlutala’ u zemlju snova.

„Gospođo Jelena, možete li se okrenuti na leđa, molim vas?” ponovio je.

Postiđena, polako sam se prevrnula na leđa. Pogledala sam dole i videla ga kako gleda u moje međunožje kroz materijal tangi dok je pritiskao dlanove u moje butine. Uhvatila sam se za ivice stola dok je on masirao mišiće gore-dole po dužini mojih nogu. Nikada ranije nisam osetila tako nešto. Leđa su me i dalje bolela, ali njegova masaža je izazivala najneverovatniji osećaj, posebno u mom donjem delu tela.

„Divno reaguje telo na masažu, mnogo ste opušteniji. Ali molim vas za strpljenje, ovo bi moglo malo da boli”, nasmejao se, „ali verujte mi, ja sam ipak doktor.” Uhvatio mi je stopalo, savio mi nogu u kolenu i počeo da je rasteže i pomera. Nastavio je da vuče i gura svaku nogu u vazduh, u svakojake uglove. Svaki put bih zastenjala, a moje male gaćice sve više su se zarivale u moj rascep.

U jednom trenutku doktor je držao oba zgloba i gurnuo mi noge unazad dok mi kolena nisu dodirnula grudi. „Veoma ste gipki Jelena, ali morate da pazite na svoja leđa. Verovatno mnogo radite po kući, možda previše peglanja ili rada u bašti?“ Govorio je dok mi je držao noge u ovom položaju.

„Da… bašta… veliko.. dvorište.. cveće.“ – govorila sam sa prekidima. Pogledala sam dole i videla da bulji u moje gaćice koje su se uvukle između mojih usana. Osećala sam strujni udar od 10.000 volti kad je iznenada prstom prešao duž moje pukotine.

„Samo se opustite gospođo Jelena. Da vidimo da li će ovo pomoći“, nasmejao se dok je jednom rukom izvlačio gaćice iz moje pice, razdvajajući moje lepljive usne. Razdvojila sam noge što je on iskoristio da zarije lice u moju šupljinu. doktor fisting

„Koji kurac!?” Uzdahnula sam dok su njegov jezik i usne dodirivali moju pičku. Moja stopala su sada bila na stolu za pregled, dok je moj doktor skupljao sokove iz moje vagine. Njegovo lice se trljalo o moje usne dok je njegov dugi jezik pipao moju rupu. Pomerio je lice na jednu stranu i zamenio jezik sa dva svoja gruba prsta.

„Bože dragi.. doktore šta to.. radite..” – gunđala sam dok mi je njegov jezik lupkao po klitorisu.

Ubrzo su treći, a zatim i četvrti prst ušli u moju nezasitu rupu. Glava mi se tresla dok me jebao prstima. Stenjala sam i stenjala dok je njegova druga ruka klizila ispod brusa da zgrabi sise i bradavice. Doktor Perović je sada lizao i sisao moj nabrekli klitoris dok je pokušavao da zabije celu šaku u moju pičku. Oči su mi skoro iskočile iz moje 50-godišnje glave!

Perverzni doktor me je jebao Rukom!

Pokušala sam da ugušim vrisak dok je on zabijao čitavu pesnicu u moju sluzavu pičku. Posle par minuta njegova kompletna ruka skoro do lakta jebala je moju rastegnutu rupu. Morala sam da se ugrizem za ruku dok mi je mozak vrištao kada je orgazam nuklearne veličine eksplodirao u meni. Drhtala sam kao list na vetru dok je nežno izvlačio ruku iz mene.

Mladi Dr Perović je ustao i mokru ruku oblizivao dok je drugom otkopčavao pantalone. Zurila sam u njega dok je u ruci držao najveći penis koji sam ikada videla. „Vaši problemi, draga Jelena, imaju svoj jasan izvor. Vi ste jedna duboko seksualna osoba, ali nedojebana!” zakikotao se dok je šamarao moj klitoris svojim kurcem.

Posle njegove ručerde, njegov kurac se lagano sjurio u moje dubine! Oštro je uhvatio moje bokove i počeo da se zabija u mene kao jebeni brzi voz. Prstima je sve vreme trljao moj klitoris i menjao je uglove penetracije u tako stojećem položaju. Kakav majstor, kakav doktor – pomislila sam u sebi! Jebao me je poput profesionalca, izazivajući u meni još jednu ogromnu erupciju orgazma!

„Izlečeni ste gospođo Jelena.“ – čim je to rekao, izašao je iz mene i počeo da zaliva moju zjapeću totalno razjebanu pizdu. doktor jebanje

Dok sam se saginjala da uzmem suknju, shvatila sam da su mi leđa mnogo labavija i da je bol nestao. Osetila sam njegove oči kako bulje u mene dok sam podizala suknju. Još uvek sam bila u stanju seksualne ekstaze. Dok sam prolazila pored recepcionerke, bila sam sigurna da može da oseti miris seksa koji je još uvek bio pripijen uz mene. Tako je bilo i u taksiju; vozač me je stalno gledao u ogledalo i namigivao mi.

Kada sam ušla u svoj dom, pogledala sam se u ogledalu, bila je to nova žena koja je zurila u mene. Kosa mi je bila raščupana, a lice mi je blistalo. Moje bradavice nikada nisu bile tako krute. Nisam više bila samo žena i majka troje odrasle dece, bila sam mnogo više od toga! Dok sam se tuširala shvatila sam da mi treba ispunjenje… zgrabila sam flašu šampona. Nikada ranije nisam uradila ništa slično, ali čvrsto pritisnuvši leđa uza zid, uvukla sam bočicu šampona ‘XXL veličine’ u pičku.

„Oooohh! O Bože! Ovo je jebeno fantastično!“ Vikala sam dok sam jebala svoju macu ovim velikim falusom i trljala klitoris. Želela sam da traje zauvek i želela sam da svršim! Bila sam izbezumljena dok je ogromna boca nestajala u mojoj rupi. „Jebi, jebi, jebi, jebi me!” Vrisnula sam dok je moj fantastični orgazam obasjao moje telo. Držala sam se za ivice kade da sprečim pad na dupe. Trebalo mi je 30 sekundi da povratim čula samo da bih shvatila da je boca šampona još uvek zaglavljena u mojoj pički! Nikada više život neće biti isti!

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 7 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 931 times, 4 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!