Istinite Seks price

Mlada mama

Erotske price

Dakle, udala sam se u 19. godini života, kad sam trebala proživjeti još dosta toga . Muž mi je bio dobar u krevetu, ali, naravno, svakog gosta tri dana dosta, tako smo se i mi dosta izdovoljili jedno drugoga.

Svaki nam je sex bio isti, sve na istu foru, par poza koje su se vrtjele u krug Sve se već unaprijed znalo

Jedan vikend, muž je morao ići na jedan hrvatski otok nešto poslovno, te mi je ponudio da mu pravim društvo. Bila mi je to prilika da se malo zabavim izvan kuće, da iziđemo iz 4 zida i da malo uživamo bez djeteta. Bila je subota, oko 22h, ja sva sređena i utegnuta čekam dragog da završi s poslom, pa da idemo u neki klub za koji smo čuli da je dobar. Odjednom mobitel zvoni, Boris javlja da će raditi dokasno i da ja iziđem sama ako želim, jer sam to zaista dugo čekala.

Ispočetka sam bila ljuta i nećkala se da iziđem sama van, jer ipak ne poznajem nikoga u gradu. Napokon sam izišla. Nakon dugog lutanja obalom i pretraživanja klubova i kafića, krenula sam kući jer mi se ništa nije svidjelo. Na putu natrag u hotel, naišla sam na klub u koji su ulazile polugole žene.

To me zaprepastilo i ušla sam samo da vidim što se tu događa. Čim sam ušla u klub, netko me zgrabio s leđa. Bio je to taman, crnokos muškarac u srednjim tridesetima. Privukao me k sebi i rekao: “A što ti ljepotice radiš ovdje sama? ? Što nisi znala da su ovdje orgije? ”, cinično se nasmješivši.

O moj Bože, ovaj mora da se zeza, pa ja sam udana . Moram što prije izići van i vratiti se u hotel.

No, u tom trenutku, crni muškarac je zavukao ruku pod moju bijelu, pripijenu i jako kratku minicu. “uuu, već si vlažna”, rekao je s onim istim cerekom, “sviđa mi se .

Vidim, ne nosiš grudnjak, ti si prava jebačica! Voliš kurac? ” Odmah mi se zgadio, tako da sam ga uhvatila za ruku i odgurnula ga dalje od sebe. Za šankom su sjedili njegova dva prijatelja i sve to gledali. Došli su do nas i pitali mogu li se pridružiti. Jedan od njih, kojemu je kita već stršila debelo kroz hlače, prišao mi je i uhvatio me za ice, te me vlažno poljubio.

Drugi mi je prišao s leđa i snažno me hvatao za sise, glasno mi stenjući na uho. Moram priznati da mi se svidjelo, iako sam se osjećala krivom. Svidjela mi se silina kojom su me željeli, sva trojica su pohlepno gledali u mene, želeći me svaki za sebe. Osjećala sam se kao nikada do sada.

Sjetila sam se Borisa, koji se sigurno vratio u hotelsku sobu, te istrčala van iz kluba. Izula sam se da bih bila brža i potrčala obalom. Nakon par metara, čula sam nekoga iza sebe. to su bila ona dvojica “prijatelja” iz kluba.

Trčali su zamnom. Uhvatili su me i srušili na pijesak. Jedan od njih mi je raširio noge, zadigao bijelu minicu i u stranu maknuo crvene tangice, te mi snažno počeo lizati pičkicu. Iako sam se branila, moram priznati da sam se odmah napalila i ovlažila.

Lizao je i gutao moje sokove, dok mi je drugi držao ruke i grizao ukrućene bradavice, počela sam stenjati. Prvi se digao, skinuo hlače i rekao: “sviđa ti se? želiš ga u usta? zamoli me!” Ne znam što mi je u tom trenutku bilo, no glasno sam prostenjala:”Molim te, stavi mi ga u usta, molim te, tako je tvrd, velik, želim ga .

aaaahh, daj ga, molim te . ” Prišao mi je, digno me na koljena i svom silinom mi ga zabio u usta.

Dok sam mu energično pušila, drugi mi je prišao zguza, podigao me i počeo me nabijati u pičkicu. Toliko sam se napalila, da sam odmah svršila. Prvi mi ga izvadio iz usta, naglo me okrenuo i zabio mi ga u guzu. Potoco sperme tekli su niz moje vruće, preplanule butine, dok sam stenjala od užitka kao kakva životinja.

Vikala sam “još, još, dajte mi još, jebite me . ”, no niti jedan od njih nije više mogao, obojica su legli na pijesak i glasno disali, dok sam se ja sama zadovoljavala.

Jednome od njih zazvonio je mobitel i on se javio “da, tu smo, na plaži kod barake. s onom ribom koju smo htjeli jebat u klubu. dođi, kuji nije dosta”, za par minuta se stvorio i treći, onaj koji me prvi uhvatio u klubu. Došao je već držeći kitu u ruci, te mi je samo rekao “ajmo mala, sad ćeš vidit šta je batina, nećeš sidit pet dana kad završim s tobom”.

Onako napaljena, digla sam se na noge, snažno ga uhvatila za glavu i vlažno ga poljubila. Odgurnuo me i rekao prijateljima “naslonite je na baraku i čvrsto je držite” ova dvojica u me uzeli i prislonili uza zid, jedan od njih mi je lizao pičkicu, dok se niz moje noge salijevala rijeka sokova. Naglo je ušao u mene, tako da sam osjetila njegov debeli kurac i svaku njegovu venu. Uhvatio me za sise i snažno nabijao uza zid.

Napokon je svršio po mojim leđima. Takvi smo skočili u more, da se operemo i osvježimo. Nakon toga došla sam u hotelsku sobu, gdje je moj dragi već odavno spavao. Nikad nije pomislio da mu je žena uživala u životinjskom sexu s trojicom, još uvijek me smatra dosadnom kućanicom, a ja jedva čekam njegov slijedeći poslovni put.

Možda naletim baš na tebe Do idućeg puta- Maja

(Visited 390 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.