2 juna, 2023

Misteriozna Igra 3. Deo

0
jebanje s guza sa povezom na očima

Njeno telo je vrisnulo DA, dok su joj drhtavi prsti ukucavali reč u telefon.

“Vozi kući, ali ostani gola. Na svakom crvenom svetlu do kojeg dođeš, igraj se sa sobom dok ne dođeš do orgazma ili dok igra ne bude gotova.”

Pre dvadeset i četiri sata pomisao da se gola vozi gradskim ulicama bila bi nezamisliva! Bilo koji delić dostojanstva sada su upile presvlake njenog sedišta. Uprkos strahu, nasmešila se izlazeći iz garaže na glavni put. Osećala se tako seksi dok se vozila kroz tamu, znajući da je gola dok su desetine ljudi vozili svuda oko nje, potpuno nesvesni gole žene samo nekoliko metara od njih.

Prošla je kroz prva tri semafora i svako je bilo zeleno. Kako se približavala sledećem, zapravo je usporila, samo da bi iskusila igru. Kad je svetlo prešlo u žuto, ona se ukočila od užasa, automobil ispred nje bio je policijski. Njen um je zamišljao kako se svetla pale i kako je izvlače iz njenog automobila, ruke u lisicama, naočigled svih koji se voze pored nje, kako je pretresaju… možda čak i više policajaca …

Daleko od toga da se uplašila, jednom rukom besno trljajući svoje mekane usmine i maleni tako jebeno osetljivi klitoris, zapravo je bila uzbuđena zbog mogućnosti da je uhapse pred svima. Svetlo se promenilo i policijski automobil je ubrzao, a ona je snažno kulminirala.

Bila je iznenađena kako ju je pomisao na to da bude izložena gola i da je policija rukuje s njom toliko obuzela. Automobil iza nje zatrubio je pre nego što je uspela da da gas.

„Moj šef… sto posto mi on ovo radi… sam je rekao da bih se trebala više zabaviti”, nasmejala se, „mada ne znam da li je ovo ono što je on imao na umu.”

Slika kako je naginje preko stola i jebe joj usku malu pičkicu vratila joj se pred oči, a onda možda i nevinu guzu da joj izjebe. Na sledećem crvenom semaforu začula je zvižduk. Pogledala je gore ka ogromnom kamionetu u kom je vrlo dlakavi muškarac na suvozačevom sedištu gledao u nju.

Mogao je da vidi njene sise i zagledao se u njene gole butine. Razmišljajući kao prava pravcata drolja, lagano je raširila noge i otkrila svoju dobro zlostavljanu, malu obrijanu pičku. Čovekove oči samo što nisu iskočile iz njegove glave, taman kad se svetlo promenilo i ona je ubrzala.

Mislila je da bi joj srce moglo iskočiti iz grudi. “Šta me je spopalo? Šta ako me je slikao? Šta ako me budu pratili?”

Kamion je srećom skrenuo u drugom smeru. Srce joj je ubrzavalo, sedište u automobilu je bilo natopljeno, a ona se i dalje igrala sa sobom, jedva držeći ruku na volanu. Na nesreću, sva preostala svetla su bila zelena i za kratko vreme se približila svojoj kući.

Kuće su bile tesno jedna uz drugu i mnoga svetla su bila upaljena. Ušla je na svoj prilaz, još uvek gola i još uvek vrlo napaljena. Primetila je da nedostaje automobil njene sestre.

„Ne oblači se, uđi gola u kuću“, glasila je tekstualna komanda u tom momentu. Nije bilo sumnje da ju je misteriozni neznanac pratio jer je znao svaki njen korak.

Gledajući nervozno gore-dole ulicom, videla je visokog čoveka niz cestu kako joj prilazi, ali izgledao je dovoljno daleko i nije mislila da će je gledati. Otvorivši vrata, bacila još jedan pogled u oba smera i prišla vratima.

Pronašavši svoj ključ, otključala je vrata i ušla unutra. Na pultu je bila beleška njene sestre. “Otišla sam kod dečka, nadam se da će mi se ovaj put posrećiti, LOL, možda se ne vratim do sutra.”

Beleška je sedela na kutiji, upućenoj njoj, u istoj štampi kao i kutija ranije danas. Upravo tada se pojavio tekst „Otvori kutiju“. Praktično je pocepala kutiju, a unutra je bio crni svileni povez za oči.

„Stavi ga ODMAH preko očiju, pa otvori vrata kad čuješ kucanje!“

Pre nego što je stigla da razmotri ovu eskalaciju igre, čula je kucanje na ulaznim vratima. Odmah je otvorila vrata, gola i vezanih očiju.

„Ne ispuštaj ni zvuk“, začuo se tih muški, ali nekako poznat glas. Čula je kako se vrata zatvaraju i zaključavaju. „Da li želiš da završiš igru?“

„Da“, zamucala je.

“Bila si poslušna mala drolja. Pogledaj koliko je tvoja pička mokra i spremna, jesi li spremna za dobro jebanje?”

“Da.”

“Na kolena droljo.” pušenje sa povezom na očima

Nikada za sebe nije koristila izraz „drolja“ da bi se opisala; zbog te reči osećala se istovremeno seksi i prljavo. Mogla je čuti kako se muškarac svlači, a njena pica je opet kapala. ”

Sisaj mi kurac kurvo”, osetila je njegov penis ispred svog lica i otvorila usta, a on joj ga je žustro nabio u usta.

Nije imala puno iskustva sa pušenjem kite, ali je brzo učila; ubrzo je sisala, lizala i jezikom osećala njegov glavić. Ukus njegove pre-sperme bio je sladak i prisilio se da joj dublje uđe u usta. Dok ga je sisala, osećala je vene na bokovima njegovog penisa, a nakon nekoliko minuta čula je kako gunđa i njegov je penis počeo prskati u usta, osetila je kako joj se slana tečnost spušta grlo, prekriva zube i kapa iz usta.

Sve je to usisala, a ostatak lizala.

“Dobra devojko, ti si tako sjajna mala kurvica.”

Povukao ju je na noge, a zatim je naslonio na kuhinjski sto, savijajući je dok joj sise nisu bile pritisnute uz drvenu podlogu. Jednom rukom se igrao s njenom picom, a zatim joj je koristeći njihove kombinovane tečnosti, masirao guzu. Sa dva njegova velika prsta u pički i jednim pipajući je po dupetu, tresla se dok joj je još jedan orgazam potresao telo.

jebanje s guza sa povezom na očimaZatim šok, njegov prvi prst ušao joj je duboko u uski čmarić, a zatim drugi, pa treći. Osetila je njegov vrući dah na guzi, a zatim je njegov jezik obrubio njen opušteni šupak. Gotovo je vrisnula kad je stao, ali brzo se napela kad je osetila kako joj tvrdi penis ulazi u pičku.

Bio je jebeno tvrd i grub… mislila je da će je podeliti na dva dela. Zatim je gurao iznova, iznova i iznova, istežući je do krajnjih granica.

„Bože, imaš tako vlažnu, zategnutu pizdu, mala droljo.“

Nastavio je da je tuca s guza, osetila je kako mu jaja pljuskaju o dupe i mogla je da čuje kako lik vrišti.

“Jebi moju usku malu pizdu, svrši mi u pičku, napuni me svojom spermom”, nije mogla da vjeruje da to dolazi iz njenih usta, a on ju je još jače jebao.

Svršio je žestoko i osetila je njegovu vruću spermu duboko u svojoj pički. Kada se izvukao, osetila je kako iz nje sipa poplava. Okrenuo ju je i prisilio je na kolena, a ona je instinktivno pronašla njegov penis i lizala mu spermu i sokove iz kurca.

“To je dobra mala drolja, dobro me očisti i učini me tvrdim da te mogu ponovo izjebati.”

Gurnuo joj je lice prema podu, a iako je i dalje bila sa povezom na očima, oblizala je spermu sa poda. Ponovo je povukavši na noge, začula je pucanje poklopca, a zatim osetila hladan lubrikant na zadnjici. Njegovi snažni prsti trljali su masni gel po celom prostoru između njenih guzova. I dalje raširen od ranije, uzeo je prst i gurnuo ga u njen čmar.

Tada je osetila kako se njegov tvrdi penis nabija ka otvoru. Pritisak je postao intenzivniji, a on je bio unutra, gurajući se sve dublje i dublje u njeno dupe. Izvukavši se gotovo do kraja, nabio se još dublje. Radio je to iznova i iznova dok ona nije izgubila pojam o vremenu, osećaj je bio neverovatan za oboje. prima neznanca u čmar

Tada je osetila da ponovo svršava, a ovaj put joj je napunio dupe svojim semenom. Ostao je u njoj nekoliko minuta dok mu je penis postepeno omekšao. Kada se izvukao, ostavio ju je naslonjenu licem prema stolu. Čula je kako se vrata zatvaraju i zaključavaju, a njega više nema.

Gola, sperma joj kapala iz dupeta, pičkice i osušena sperma na licu. Preuzbuđena ali iscrpljena, satima je bila u toploj sapunjavoj kupki sa osmehom na licu. Gola se popela u krevet i zaspala u roku od odmah.

Ujutro njene sestre još uvek nije bilo kod kuće, ali kada joj se oglasio alarm za posao, telefon joj je zazujao. „Za tebe postoji više od pukog računovodstva … da li bi želela da ponovo igramo igru?“

 

KRAJ

(Visited 2.341 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!