6 juna, 2023

Misteriozna Igra 2. Deo

0
kurvica se mazi u kolima

Ubrzo je usledila nova tekstualna poruka – „Vrati se u toalet i stavi vibrator, uključi na brzinu 3, a zatim se vrati na posao“.

Kada je njen šef, koji je takođe radio do kasno, primetio kako ustaje, samo je rekla da mora da ode u toalet. Samo se nasmešio i klimnuo glavom. Pocepala je belešku i odnela sadržaj kutije sa sobom u toalet. Kad se zaključala u kabinicu, ustanovila je da joj se ruke tresu.

Nije bila sigurna kako da postavi leptir vibrator, međutim bila je pametna devojka i igrala se dovoljno sa sobom da bi znala gde su najosetljivija mesta. Ovaj put je otkopčala suknju, skinula je i obesila na kuku na vratima. Udahnuvši miris svoje mokre pice, nije mogla a da ne pređe prstom po otvoru.

leptir vibrator na pičkiciPrinoseći ga ustima, oblizala je prst, kušajući sebe. Oduvek je volela svoj ukus, ponekad ju je nateralo da se zapita da li bi jednog dana volela da bude sa drugom devojkom, pitala se da li sve devojke imaju isti ukus.

Izvadila je leptira iz kutije, navukla elastične trake preko zadnjice i postavila vibracioni deo preko vagine. Prilagodila ga je još malo tako da je bio baš uz njen maleni osetljivi klit. Nakon nekoliko minuta pokušaja i grešaka, postavila ga je ispravno i kliknula na 1.

„WOW“, osećalo se strašno i tako nestašno. Električna energija koju je osećala kako prolazi kroz njeno telo naterala ju je da se drži za bočne zidove kabine. Vrativši suknju, stavila je na 2, a zatim na 3.

„Ufffffff… jebote!“, Cvilela je tiho, nije mogla ni da zamisli kako bi se osećala da ga uključi na 10.

Nije znala koliko bi još posla mogla obaviti i bilo joj je drago što je dan skoro gotov. Nije mogla da se koncentriše na bilo šta drugo osim na orgazam. Napuštajući toalet sa svakim korakom, njena pička se osećala kao da ima svoj um.

Pojavila se tekstualna poruka „Još uvek igraš igru?“

“Da da daaa.” – mahnito je napisala.

“Dobra devojka.”

Nekako je uspela da se usredsredi i uprkos toplim pulsirajućim osećanjima uspela je da uradi malo posla, samo oko 10% onoga što bi obično radila u to vreme; međutim, shvatila je da je sve što je zaista želela jeste da skine svu odeću i samozadovolji se na svom stolu.

Planirala je da radi do 19 sati, ali nešto posle 18h, šef ju je pozvao u svoju kancelariju. Nadajući se da neće primetiti kako je porumenila i kako joj uspravljene bradavice proviruju kroz bluzu, ustala je da ode u njegovu kancelariju.

Ustajući, videla je da je njena stolica mokra, a takođe i zadnji deo suknje. Gotovo je mogla da oseti svoj miris i nadala se da njen šef to neće primetiti. Ako je i primetio – nikada ništa nije rekao. Radio je do kasno, naručio je picu i ponudio je da je podeli sa njom.

Bila je veoma gladna i prihvatila je njegov poziv. Razgovarali su dok su jeli i iako je bilo teško sa divnim zujanjem između nogu, uspela je da održi svoju stranu razgovora. Inače, oduvek je mislila da je njen šef privlačan; bio je visok čovek, ranih 50-ih i solidnog izgleda. Odevao se dobro i uvek je izgledao srećan zbog načina na koji je obavljala svoj posao.

Trenutno joj je jedina misao bila da je nagne preko stola i pojebe joj mokru pičku s guza. Izbacila je tu sliku iz uma dok se trudila da ostane usredsređena na razgovor.

„Mislim da previše radite; trebalo bi da se pobrinite da se zabavljate u svom životu i pazite na ravnotežu između posla i privatnog života“, rekao je sa stvarnom zabrinutošću u glasu. „Znam da želite da izgradite svoju reputaciju, ali za vas u životu mora da postoji više od pukog računovodstva.“

„Hvala vam, zaista cenim što to govorite i znam da moram malo bolje da uravnotežim stvari.“

„Život nije samo računovodstvo, posebno za lepu mladu ženu u velikom gradu.”

„Radim na tome gospodine, ustvari baš danas sam rizikovala pokušavajući nešto novo“, odgovorila sam ustajući da bih se vratila za svoj sto.

„Čekaj malo, da li je stvarno rekao da sam lepa?” pomislila je u sebi.

“Odlično, izgledate kao da ste večeras nekako raspoloženiji, opušteniji… Brinem za vas. Zapravo, učinili ste dovoljno za danas; odmorite, laku noć i vidimo se sutra.”

Otišla je do svog stola, nadajući se da nije ostavila mokar trag na njegovoj stolici. Skupljajući stvari, skoro je zaboravila daljinski. Zgrabivši ga, slučajno je okrenula postavku na 8 i glasno stenjanje joj je pobeglo iz usta dok se njena pica, koja je bila na ivici orgazma otkako je stavila vibrator, opustila snažnim orgazmom.

Izvijenih kolena, morala je da sedne dok su je talasi preplavljivali. Čim je svršila, bacila je pogled oko sebe, ali nije bilo nikoga ko bi je primetio. Vratila je daljinski upravljač na 3 i uživala u toplom mokrom osećaju među nogama, pre nego što se uputila na parking.

Njen telefon je zazujao: „Da li još uvek želiš da se igraš?“ Nije mogla da otkuca dovoljno brzo. “DA!”

“Dobra devojka. Uđi u svoj automobil i ukloni ostatak odeće. Uključi leptira na 10 i igraj se sisama i bradavicama dok ne doživiš orgazam.”

Sada je bila pomalo uplašena, do sada zapravo ništa nije bilo u javnosti, i zapravo nije radila ništa što bi neko zaista mogao da vidi. Ogromna garaža firme je bila prazna, a noćno nebo je počelo da se smračuje sa olujom koja se približavala.

„Da li još uvek želiš da igraš igru?“

Bila je tako napaljena, nikada nije ni zamislila da se može osećati tako seksi, nikad joj se ništa slično nije desilo. Volela je da se oseća seksi, a u tom trenutku se čak i osećala poput drolje.

“Da.” Osetivši nalet uzbuđenja, okrenula je brojčanik i jedva je uspevala da diše dok ju je snažni mali leptir “tucao.” Otkopčala je suknju i podigla guzu, povukla suknju, a zatim polako otkopčala bluzu i uklonila je, dok su talasi energije zračili iz njenog jezgra. Bila je niska devojka, lako je mogla da se namesti u automobilu bez prevelike verovatnoće da će neko moći da je vidi. kurvica se mazi u kolima

Sama misao scene kako sedi u svom automobilu, u garaži kompanije, sa vibratorom u obrijanoj pički, masturbirajući, dovelo ju je do najmoćnijeg orgazma koji je imala u životu. Čula je za žene koje prskaju i nikada joj se to do sada nije desilo, ali dok ju je orgazam tresao, nije mogla da veruje u osećaj u kome joj pička prska kao fontana.

Polako, puštajući da joj se srčani ritam normalizuje, primetila je da joj je automobil ispunjen slatkim mirisom pičke i seksa, a celo telo joj je bilo znojavo. Njena mala pica bila je toliko osetljiva da je morala da isključi vibrator i stavi ga na sedište pored, ali ne pre nego što ga je poljubila i oblizala, stigla je poruka.

“Hoćeš li još da se igraš?”

 

KRAJ 2. Dela

(Visited 1.992 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 4.8]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!