25 marta, 2023

MILF iz Komšiluka 4. Deo

nabija se žestoko u svoju komšinicu

Trebalo mi je nekoliko trenutaka da se povratim iz orgazma ali činilo se da iskusna gđa Gajić nije imala nameru da uspori. U očima sam joj video tu neku iskru požude koja mi je rekla da je van sebe i da je seksualno na vrhuncu uzbuđenja.

“Sada je moj red.” Uhvatila me za penis i odvela do kuhinjskog pulta.

Sve sa stola je bacila na pod, a zatim bukvalno skočila na pult. Uhvatio sam je za gaćice i spustio ih niz njene dugačke seksi noge. Bila je potpuno gola, osim visokih potpetica i minđuša. Raširila je noge otkrivajući svoju potpuno obrijanu pičku.

“Smem li da je okusim?” Upitao sam iskreno poput sina koji pita majku da li sme na ulicu da se igra.

“Molim TE!” Bio je to njen odgovor pre nego me uhvatila za glavu i gurnula je u pičku.

Zabio sam jezik što sam dublje mogao u topao ulaz njene vagine. Njeni glasni jauci rekli su mi da radim sve kako treba. Onda sam uvukao prste i jebao joj pičku prstima dok sam jezikom sisao klitoris. Njeno stenjanje postajalo je sve glasnije. “AHhhh, Ahhhh! Da! Blizu sam, jebeno sam…! O da!” vrisnula je dok su mi sokovi od tekli po ruci i jeziku.

Tada joj je telo klonulo. Sranje, jesam li je ubio? “Gospođo Gajić? Jeste li dobro?” Pitao sam. Nagnula se i zagrlila me rukama i nasmešila se. “U redu? Neverovatno sam.” Nasmejala se.

“Vi ste neverovatni.” Rekao sam.

“Misliš? Jer nisi još ništa video dušo.” Rekla je ponovo onim seksi glasom.

Nežno me tada uhvatila za penis. “O moj Bože! Opet si već tvrd?!” rekla je “Oh, volim tvoj mladi kurac! Mogla bih se igrati sa njim celi dan. Učiniš moju pičku tako mokrom Aco. Hajde, prati me.”

Pratio sam je uz stepenice do glavne spavaće sobe, gledajući njeno čvrsto dupe i sise čitavim putem.

“Lezi na krevet.” Naredila mi je.

“Da mama.” Rekao sam poslušno na šta se nasmejala.

Skočio sam na krevet i gledao je kako puzi za mnom. Dala mi je brz poljubac, a zatim je neprestano puzala preko mene tako da je njena mokra pica bila tik iznad mog lica, a njene teške sise počivale su na mom stomaku.

O moj Bože! Uskoro ću imati pozu 69 sa maminom prijateljicom koja je dvadeset godina starija od mene! A moji prijatelji igraju video igrice! Hahaha! – moj ego se odmah oglasio. poza 69 sa komšinicom milf

Uzela mi je kurac u usta i spustila pičku tako da mi jezik može dopreti. Uhvatio sam je za čvrste guzove i povukao je dole kako bih mogao duboko ući. Počela je sisati što je brže i žešće mogla. Usta su joj bila puna kurca i počela je da melje svoju pičku u moje lice.

Na moju žalost, to je trajalo veoma kratko, svega minut dva… nije mogla da se kontroliše. “To je to. Ne mogu više da izdržim! Trebam te u sebi.” Molila je nakon što je ustala i okrenula se, pa me je opet zakoračila.

Zgrabila je moj penis i ubacila ga u sebe dok se polako spuštala čitavom težinom. “… Ahhh …” ispustila je tihe jecaje.

Biti unutar njene pice bilo je neverovatno. Bilo je iznenađujuće tesno i super toplo. Polako se neko vreme ljuljala, a zatim se počela dizati i spuštati na njega. Počela je sve brže i brže. Uhvatio sam se za njene sise dok su odskakivale gore -dole.

“O, da! O da! ” počela je da jauče iznova i iznova.

Imala je taj neki trip da menja poze u brzini munje. Ustala je u jednom trenutku iznenada, okrenula se i spustila se nazad na moj kurac pa sam je gledao u leđa i u guzu dok je jahala moj penis.

Ovo je bilo neverovatno, ali želim da preuzmem kontrolu.

“Šta radiš?” upitala je dok sam se kotrljao s kreveta. Ali umesto odgovora, zgrabio sam je za noge i vukao po čaršavima sve dok joj guzovi nisu bili na ivici kreveta. Nasmešila se, raširila noge i podigla ih u vazduh umesto mene.

Igrao sam se sa njenim klitorisom glavom penisa. Ispustila je jauk. “Oh! Prestani! Treba mi taj kurac u meni!” preklinjala je.

Uhvatio sam je za struk i jednim brzim pokretom zabio se u nju.

“O Sranje! Jebi me!” vikala je.

Dok sam joj zabijao kitu u pičku, rukama sam joj uvukao telo ka sebi i tucao je što sam brže mogao. nabija se žestoko u svoju komšinicu

“O DA! O O DA! JEBI ME JEBI MEE!” Vikala je iz sveg glasa.

Svaki put kad bi se naša tela sudarila, to bi uz telo poslalo udarni talas koji je drmao njene velike džinovske sise koje su poskakivale u svim pravcima. Imala je jednu ruku na mom dupetu koja me je gurala duboko u pičku, a drugom se hvatala za sise. Vikala je gledajući me u oči. Zatim su joj se oči zakotrljale u glavu dok je vikala: “AHHHHH !!!”

Zajedno sa njom i ja sam prešao granicu i počeo da pucam mlaz za mlazom sperme u njenu vruću mokru pičku. Zatim sam se izvukao i pao na krevet pored njenog oznojenog tela. Ležali smo tako zadihani nekoliko minuta dok su njeni i moji sokovi isticali iz njene pice niz guzu i na krevet.

“Ovo je bila najbolja noć u mom životu.”

“Volela bih da ostaneš duže kako bismo se još igrali, ali moj muž će uskoro biti kod kuće.” Rekla je.

Njene teške grudi su se kretale gore -dole dok je disala.

“U pravu ste. Bolje da krenem.”

Ustao sam i prišao vratima, zatim se okrenuo i dodao: “Gospođo Gajić … kad god vam zatreba bebisiter, ili da vam neko pokosi travnjak, ili … ili bilo šta drugo. Nazovite me.” Rekao sam sa osmehom na licu.

“Planiram to. Moj muž za par dana ide iz grada i moraću da pozovem tvoju mamu i kažem joj da mi trebaš za neke teže fizičke poslove.” Rekla je, a zatim mi namignula.

Nasmejao sam se i okrenuo se da odem. “Aco.” Rekla je i prišla mi.

Dala mi je poslednji dugi poljubac i pružila mi svoje crne gaćice. “Da imaš nešto po čemu ćeš pamtiti ovu noć.” Rekla je nasmejano.

Uzeo sam natopljene, mirisne gaćice i otišao. . .

Hladan noćni vazduh dobro se osećao na mojoj koži. Udisao sam usput i gaćice i osetio taj moćan ženstveni miris. Niz ulici sam video gospodina Gajića kako se zaustavlja pred njihovom kućom, i krenuo sam prema Ivanu da malo igramo neke video igre. . .

KRAJ 1 Poglavlja

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 5 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 5.281 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!